Det stadig eksisterende behov for vækst i BTC-brugerbase

Udvidelsen af ​​det digitale valutas økosystem i 2017 er nu godt dokumenteret. Med mange digitale valutaer, herunder bitcoin, der vinder betydelig værdi på en virkelig kort periode, er der en klar følelse af en stor ændring i verdens økonomiske struktur.

Selvom dette måske lyder som en overdrivelse, men det skal siges, at aldrig i historien har en ikke-national, ikke-fysisk vare / valuta formået at erhverve så meget velstand i en så lille tidsramme. Dette inkluderer ikke kun et foregående par måneder, men hele tidsrammen, siden kryptokurverne blev aktive.

Det er vigtigt at huske, at BTC i dag bruges til alt, der spænder fra at erhverve onlinelån til besøg online bitcoin kasinoer, men hele systemet er mindre end 10 år gammelt. Fra det øjeblik det blev aktiv, lykkedes det mere end nogen anden kryptovaluta hidtil at akkumulere en enorm markedsværdi og samle millioner af brugere.

På trods af dette er de fleste af disse brugere enten dem, der erhvervede kryptovalutaen i de tidlige dage af netværket gennem individuel minedrift eller et andet venture, eller de er velhavende personer, der besluttede at komme ind i det digitale valutadomæne som en måde at diversificere deres investeringsportefølje. Naturligvis har et stort antal virksomheder, hedgefonde og anden finansiel og forretningsorganisation digital valuta, men når det kommer til de faktiske individuelle brugere, synes de tidligere nævnte grupper stadig at være de dominerende..

Da den digitale valuta skubber på både med hensyn til prisen og dens relevans på globalt plan, undrer mange sig over hvornår vil den store brugeranskaffelse begynde. Her er nogle af de fakta, der kaster lys over det samme spørgsmål.

Er der endda brug for slutbrugere?

Lige siden reboundet fra 2013-styrtet, der viste, at bitcoin-netværket vil overleve, har der været et klart behov for at samle flere brugere. Men dette skub blev langsomt afviklet for mange i det digitale valutasamfund i det øjeblik, hvor individuel minedrift stoppede med at være levedygtig, hvilket skete allerede før 2013.

I startårene var det grundlæggende koncept for P2P-netværket, der kørte bitcoin-systemet, at decentralisere det så meget som muligt. Skabernes vision, så sløret som dette kan synes i dag, var at give offentligheden et system, de kontrollerer ved at samle deres ressourcer, i dette tilfælde deres computerkraft.

Men da antallet af hash-noder i netværket voksede og vanskeligheden ved hashing-operationen steg, havde almindelige hjemmecomputere simpelthen ikke arbejdsbyrdepotentialet til at udvinde mønter som en sekundær eller baggrundsoperation. På grund af dette begyndte brugerne at oprette rigge til minedrift, der var i stand til at udnytte kraften fra GPU’erne i stedet for CPU’er og give dem de ønskede resultater.

Dette varede heller ikke, selv med dannelsen af ​​dedikerede minepuljer. Hurtigt gik det kinesiske potentiale, der er velkendt i dag, ud på scenen med minedrift i industriel skala og overtog det meste af netværkets hashkraft. Andre store miner eller minekonsortier fulgte trop.

Med dette døde ideen om en almindelig bruger, der kører en bitcoin-minedrift på deres bærbare eller desktop. Da processen med at erhverve, holde og handle bitcoin begyndte at involvere flere og flere fiat-penge, begyndte de almindelige brugere at blive marginaliserede.

I dag siger nogle i samfundet, at ethvert initiativ til at generere nye brugere på slutniveau eller mennesker, der simpelthen vil bruge bitcoin til online spil, køb af varer eller lignende er mere eller mindre meningsløst. Under alle omstændigheder vil netværkets fremtid blive planlagt ved tilstrømning eller udgang af store fonde, ikke dem, der kommer fra de enkelte brugere (som under alle omstændigheder forbliver små ved sammenligning).

Grundlæggende om netværket

Den tidligere nævnte afhandling er korrekt i den forstand, at bitcoin i de næste par år vil være en legeplads for dem med store økonomiske midler. Den digitale valuta vil blive købt og solgt med overskud, meget på samme måde som andre omsættelige varer.

Der er dog en kæmpe fejl i ideen om, at der ikke er behov for en vækst i slutbrugere. Uanset hvilket handelspotentiale der kommer fra velhavende enkeltpersoner eller organisation, vil slutbrugerpuljen være den ting, der gør netværket modstandsdygtigt over for pres udefra eller åbent for dem.

Nye kryptokurrencyaktiver vil fortsætte med at vokse op, og hvis tilstedeværelsen af ​​penge er det eneste, der vinker investorerne, vil før eller senere et andet netværk tage deres plads. Det er nok at se på stigningen i Ethereum-netværket og dets ether for at se, at andre har det, der kræves for at trone bitcoin.

Faktisk, da det digitale valutarum diversificerer med hensyn til funktioner og tilgængelighed, har bitcoin alt at tabe som leder af pakken. I denne henseende er en stor brugerbase den eneste bæredygtige langsigtede afgift, der kan beskytte mod store skift i dette løb.

Grassroots Support

Som i mange andre virksomheder er en stor brugerbase det, der giver et bestemt produkt eller venture med stabilitet. Det er måske ikke den eneste stabilitetsfaktor i billedet, men det er bestemt en vigtig faktor. Den samme brugerbase beskytter risikoen for pludselige skift, der helt sikkert vil komme, når markedet konstant justerer sig, hvilket regelmæssigt fører til store ændringer i BTC-prisen.

Nu er de samme ændringer ikke så håndgribelige, fordi de ikke påvirker en stor gruppe mennesker. Men når den samme gruppe bliver flere, kan nedfaldet af handelseffekter være meget mere udtalt. I dag har bitcoin i høj grad ændret sit omdømme fra noget kant til noget meget interessant, men også ustabilt.

Dette er ikke en ideel opfordring til at tiltrække almindelige brugere, men andre fordele kan blive mere tydelige for dem, hvis de understreges. For at dette kan ske, skal udviklings- og handelssamfundet udøve deres offentlige indflydelse og fortsætte med at arbejde for at få flere almindelige mennesker ind i netværket. Når de kommer om bord, vil alle i økosystemet have gavn, især når det kommer til fremtiden foran bitcoin-netværket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me