Globale berømtheder, der promoverer digitale valutaer og ICO’er

En ny berømthed støttede sig til en blockchain-satsning, i dette tilfælde en ICO. Den berømte berømthed er skuespilleren og sangeren Jamie Foxx, der for nylig brugte sine sociale mediekonti til at promovere Cobinhood. Venturen præsenterer sig som en kryptokursudveksling, der opererer på et nul-gebyrprincip.

Foxx, der er en Oscar-vinder, tweetede om dette indledende mønttilbud. Det samme salg, der pågår i det øjeblik, formåede at netto over 17.000 ETH, hvilket var over $ 5 millioner, hvilket betyder, at det sandsynligvis var en succes.

Støtten kommer efter at andre berømtheder tog lignende trin med varierende grad af indflydelse og styrke i opbakning. Foxx er dog på ingen måde den stærkeste tilhænger, fordi andre berømte personer endda oprettede deres egne ICO’er. Hvad betyder dette for det digitale valutasamfund, og hvilken effekt kan det have med hensyn til kryptokurrencyens legitimitet og dens vedtagelse.

Et berømt ansigt

Forestillingen om at bruge berømtheds talspersoner var på ingen måde en ny idé i dette domæne. Den moderne verden, rigget til rytmen af ​​ting som sociale medier og en stærk sammenkobling af popkultur og andre hverdagsaspekter, respekterer et berømt ansigt. Det moderne verdenssamfund kan uden tvivl gøre det på en skala, der tårner sig over enhver anden historisk periode.

Som nævnt er den store del af udvidelsen af ​​berømthedskulturen ideen om teknologi, der understøtter den. Mens der altid var berømte ansigter, tillader moderne digitale enheder som smartphones et niveau af aldrig før set intimitet og følelse af direkte kontakt.

En filmstjerne kan ses på tv, men i dag kan millioner følge dens hver eneste opdatering, hvoraf mange ikke har gennemgået de gammeldags filtre. Dette giver en meget mere organisk ramme for informationsudveksling og en stærk følelse af fortrolighed.

En berømthed kan let opfattes af sine fans som en person, der næsten er inden for rækkevidde af våben, og som forstår dem lige så meget, som de tror, ​​de forstår ham, hende eller en anden nævneren. For en eller anden futurist fra anden halvdel af det 20. århundrede syntes forestillingen om induktion af dette niveau af personlig forbindelse, hvor der ikke er gammeldags, et mærkeligt, skræmmende men fjernt begreb.

Nu er det samme koncept lige her for alle at se. Det er ikke længere et koncept. I stedet er det en gennemprøvet metode til at vinde fans, der er en direkte kapital for berømtheder, der har dem. Mere end nogensinde er det en forretning at være populær, og det kombinerer let med de mange ansigter i det digitale valutaøkosystem.

Den berømte digitale valutainvestor

Fra starten blev digitale valutaer betragtet som en legeplads for de teknologisk tilbøjelige, mildt sagt. Startende med bitcoin og videre til andre netværk, der kom ned ad linjen, ved hjælp af digital valuta inkluderede ofte at have rigge, der udvinder dem og endda være aktive i udviklerdomænet. Efterhånden som kryptokurverne voksede, steg antallet af mennesker naturligvis også, men den anden bølge af adoptere kom ikke fra offentligheden.

I stedet kom det fra investorer, der følte et mærkeligt, men meget lukrativt domæne, der langsomt åbner sig i kryptokurrencyinvestering. Nogle af disse var og er stadig notorisk ikke interesseret i den teknologiske side af den digitale valuta, der står i skarp opposition til de første adoptere.

Men mens graden af ​​teknisk viden varierer mellem investorerne, er de alle meget fortrolige med handelssiden af ​​denne satsning. Dette førte langsomt til fænomener hos berømthedsinvestoren, en person, der allerede har tjent en formue på et investeringsdomæne og derefter begyndte at sprede budskabet om kryptokurver.

Naturligvis er årsagen til dette ikke altruistisk. På kort sigt kan investorer forsøge at øge deres porteføljer med noget, der kan ses som en form for brute force market cap vækst – fortæller folk og virksomheder at investere i dette domæne.

For kloge forhandlere er et kortvarigt prisstig alt, hvad der er nødvendigt for at der kan opnås en fortjeneste og derefter hurtigt tages ud af systemet. Det er svært at fortælle, hvor mange af dem der virkelig tror på ideen om et kryptokurrency-system, der er fri for enhver form for centralisering, men deres penge og support hjalp bestemt det digitale valutadomæne til at vokse.

En stemme, der retter sig mod masserne

Mens berømthedsinvestor er et fænomen af ​​en type, er folk som Jamie Foxx et helt andet dyr. Disse har, i modsætning til nogen før dem, en rørledning, der er forbundet direkte til masserne og på denne måde til almindelige medier.

Lige nu tog navne som Paris Hilton, Floyd Mayweather og The Game sig tid og kræfter på at fremme tokensalg af forskellige typer. For Mayweather omfattede salget hans egne satsninger, hvilket var et ekstra lag til den samme idé. Alt dette hjalp næsten 2 milliarder dollars med at blive indsamlet ved hjælp af denne model for finansiering og finansiering.

Disse individer tilbyder for første gang en ægte masseappelfaktor for ethvert kryptokurrencyforetagende. Med rækkevidden af ​​en eller flere af individerne i denne berømthedskaliber kan millioner af nye potentielle brugere nås uden nogen kompleks indsats. I lighed med tilfældet med Jamie Foxx er en enkelt tweet nok til at give et venture en langt større chance for at sikre en vellykket finansieringsproces i tilfælde af ICO’er eller endda noget andet.

Tveægget sværd

Mens der ikke er tvivl om at bringe flere mennesker ind i det digitale valutaområde, hvor de kan bruge individuelle kryptokurver til ting som online casinoer, tjenester, varer eller andet, berømtheden støtter sig i et dobbeltkantet blad. På den ene side giver det redegørelse og når ud til, at ingen andre personer kan klare.

På den anden side kan opbakning af berømtheder ofte komme projekter, der er skyggefulde eller endda ulovlige, til hjælp. Det er ikke svært at tænke, at disse satsninger på et tidspunkt vil nå nogle af deres berømthedsunderstøtter, og massemedierne placerer alt dette i samme kurv.

For at undgå dette skal enhver kryptokurrency forsøge at være opmærksom på, hvem og hvordan bakker dem op i berømthedsdomænet. Hvis de finder ud af nogle skyggefulde forhold, bør netværk distancere sig fra disse berømtheder på en hensigtsmæssig måde. På denne måde kan fornuftige berømthedsunderlag virkelig give den samme potentielle fordel for ethvert netværk.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me