BTC-udvekslinger drager fordel af AlphaPoint Platform

AlphaPoint Exchange-platform

Når Bitcoin går mod almindelig vedtagelse, er efterspørgslen efter virksomheder som Bitcoin udveksling vokser. Dette kræver tjenesteudbydere, der kan støtte startups og endda etablerede virksomheder, der imødekommer sådanne behov på markedet.

Dette er, når AlphaPoint kommer ind i billedet, et firma der tilbyder white label digital valutaudveksling og remarketingplatform. Vores CoinPoint-korrespondent talte med Vadim Telyatnikov, administrerende direktør for AlphaPoint, der gav lys over, hvordan hans forretning påvirker Bitcoin-økosystemet.

CEO Vadim TelyatnikovHan udtrykte endda sin interesse i ‘gennemsigtighed og beviseligt fair spil’ muliggjort af den digitale valuta, som viser antydninger om sandsynligvis samarbejde mellem AlphaPoint udvekslingsplatform med Bitcoin-spil og endda Bitcoin forex markeder i fremtiden.

Hej Vadim. AlphaPoint opererer i Bitcoin-markedet. Hvordan blev du forkælet med Bitcoin eller i kryptokurrency generelt?

Kort efter at have solgt mit sidste firma til OpenX, hjalp jeg med at starte Admire Capital, en systemisk værdi- og aktivistisk hedgefond. Vi begyndte at handle Bitcoin hos Admire, men besluttede, at der ikke var nok likviditet til at forfølge det som en enkeltstående strategi. Selvom vi ikke forfulgte Bitcoin hos Admire, blev jeg forelsket i blockchain og den underliggende teknologi. At se det enorme potentiale fik mig i sidste ende til at beslutte, at det var her, jeg havde brug for at afsætte 100% af min energi.

Hvordan vil du beskrive forholdet mellem din seneste venture og kryptokurrency?

AlphaPoints rolle er at opbygge og vedligeholde pålidelig, skalerbar infrastruktur til børser og virksomheder, der har brug for adgang til likviditet. Ved at levere teknologi og infrastruktur til børser hjælper vi med at sikre, at enhver person i verden har let adgang til at købe og sælge digital valuta.

Vores mission er at gøre det let for virksomheder at starte, skalere og drive digital valutaudveksling over hele verden. Vi leverer en SaaS-platform, der giver iværksættere mulighed for hurtigt at starte deres egen digitale valutaveksling og hjælper etablerede virksomheder med at tilføje support til digitale valutaer til deres nuværende tilbud. I sidste ende sigter vi mod at hjælpe med at ændre, hvordan erhvervslivet og hverdagens mennesker handler.

Hvad har været de bemærkelsesværdige resultater, du har haft, mens du driver din virksomhed, siden den startede?

At lancere vores første klient i begyndelsen af ​​2014 og nå vores femtende klientmilepæl var de store tidlige resultater. For nylig var vi utroligt begejstrede, da Bitfinex, verdens største BTCUSD-børs valgte at migrere til vores platform.

Bitfinex

Hvad med de store udfordringer, du står over for for at fremme din sag?

Vores tidlige udfordringer var alle tekniske af natur med fokus helt på at opbygge den hurtigste og mest skalerbare platform. De fleste af de udfordringer, vi står over for i dag, møder vi indirekte gennem vores kunder. Ofte står de over for lovgivningsmæssig usikkerhed og udfordringer med at sikre bankvirksomhed. Som svar har vi taget skridt til at hjælpe klienter med at automatisere overholdelsesprocesser, uddannede udvekslinger om lovgivningsmæssige spørgsmål og hjulpet dem med bankforhold, når det er muligt.

Der har været betydelige ændringer på markedet end hvordan det var før som sidste år. Hvordan vil du beskrive Bitcoin-økonomien i dag?

Lige nu ser vi et nødvendigt lag af infrastruktur, der bygges til den næste bølge af applikationer. Indtil videre har de virksomheder, der har opnået mest trækkraft i Bitcoin-rummet, været infrastrukturfokuserede (udvekslinger som Bitfinex eller tegnebogstjenester som Coinbase), og vi har set, at købmandsapplikationer blev implementeret med succes oven på dette lag i dag, 80.000+ købmænd accepterer Bitcoin. Det næste trin er at udnytte den voksende infrastrukturbase til at opbygge innovative, forbrugerorienterede applikationer til bredere anvendelse.

Vi mener, at efterhånden som mere nyttige applikationer rulles ud, vil efterspørgslen efter Bitcoin stige, og at dette vil reducere volatiliteten på lang sigt. Vi tror også, at brugen af ​​applikationer, der låser Bitcoin til eksisterende valutaer (f.eks. Tether, Bitreserve eller Coinapult Locks), fortsat vil vokse i popularitet som en måde at styre volatilitet på..

Er du dog kommet til en Bitcoin-prisforudsigelse?

I øjeblikket er jeg 50/50 for, at den stabiliserer sig omkring $ 100 eller $ 400.

På hvilke måder synes du AlphaPoint har en positiv indflydelse på den globale promovering og vedtagelse af Bitcoin?

For at Bitcoin fortsætter med at vokse og udvikle sig, er det afgørende, at det hurtigt og nemt kan byttes mod enhver fiat-valuta og omvendt. Dette gælder, uanset om slutbrugeren er en enkeltperson eller en multinational virksomhed. Vi forsyner markedet med gennemprøvet, sikker arkitektur til opbygning af disse udvekslingsløsninger.

AlphaPoint-tilbudHvordan ser du virkningerne af altcoins eller Bitcoin 2.0-teknologien på fremtidens Bitcoin?

Ligesom resten af ​​samfundet er vi ivrige efter at se, hvad der sker med Sidechains, Ethereum, Omni og lignende projekter. Vi er begejstrede for de typer applikationer, der kan bygges på Bitcoin 2.0-teknologi, og tror at de vil blive brugt bredt i fremtiden.

Hvad er dine planer for dine projekter? Planlægger du at udvide snart?

Lige nu er vores plan at fortsætte med at opbygge AlphaPoint i, hvad vi alle tror, ​​det kan være “Intel Inside” -teknologien, der driver verdens førende digitale valutavekslinger.

Vi har vokset vores team eksponentielt i løbet af de sidste par måneder og har en række nye projekter på vej, som vi vil annoncere i hele 2015. Vi er begejstrede for vores nye frontend, som vi lukkede ned sidste måned på FinovateEurope. Dette er et helt nyt, widget-baseret værktøjssæt, der giver klienter mulighed for at implementere deres brugeroplevelse med næsten nul leveringstid.

Nu hvor Bitcoin får mere opmærksomhed, hvilket råd kan du give til de tusindvis af Bitcoin-entusiaster, især til nye adoptere og iværksættere?

Dette er stadig de første dage. Mange problemer venter stadig på at blive løst, og samfundet er altid sulten efter innovation og indsigt. Det er vigtigt at huske på, at selvom der bygges mere infrastruktur, som baner vejen for den næste bølge af applikationer, er der stadig ingen dræber-app til Bitcoin eller blockchain. Iværksættere skal være fokuseret på at opbygge den dræbende app.

Inden vi lukker, er et af de stærkere Bitcoin-markeder stadig Bitcoin-spil. Har du nogen meninger om denne branche?

Vi arbejder ikke direkte i spilområdet, men er begejstrede for de muligheder, vi ser for gennemsigtighed og beviseligt fair spil. Ofte bruges udvekslinger i forbindelse med spilwebsteder til Bitcoin / fiat-konvertering.

Eventuelle yderligere oplysninger, du gerne vil dele med verden?

Jeg forudsiger, at blockchains indvirkning på betalingsbranchen i sidste ende vil konkurrere med Internets indvirkning på medier og indhold. At være i stand til at spille en rolle og hjælpe med at komme branchen fremad er utroligt spændende.

Jeg ønsker dig al succes med AlphaPoint og tak meget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me