Den nye bølge af BTC / ETH-prisstigning

I de sidste måneder eller deromkring prisen på bitcoin eksploderede på de globale markeder. Forløberen for dette var tilstrømningen af ​​enorme mængder fiat-penge til kryptovaluta-domænet, hvilket øgede både de store spillere af BTC og ether, men også mange yderligere altcoin-alternativer. Dette resulterede i en tektonisk stigning i værdien af ​​hele FinTech-rummet. Nu anslås tallet for den samlede markedsværdi for kryptokurver til at være omkring $ 46 mia., Hvilket er en stigning på 50%, der fandt sted i løbet af de sidste par uger.

Med dette i tankerne er der en klar fornemmelse af, at den nye prisstigning i BTC-domænet nu er i gang. Inde i det kan der forventes yderligere ændringer, fordi de fleste analytikere er enige om, at bølgen ikke er i sin endelige fase, selvom der ikke er enighed om, hvor langt det vil tage den pågældende digitale valuta.

Men som bølgen fortsætter, undrer mange sig over, hvad der fremmer tilstrømningen af ​​aktiver til marken, og hvordan kan de samme elementer forstås bedre af alle, der ønsker at investere deres BTC eller på den anden side investere fiat-penge i kryptokurrency.

De geopolitiske krusninger

Selvom opsætningen af ​​enhver enorm ændring på markederne, digital eller traditionel, ofte er for kompleks til simpelthen at være knyttet til en enkelt begivenhed (eller endda et sæt af dem), tror mange BTC-analytikere, at usikkerheden i den europæiske region nærer investeringskraften. Søndag den 7. maj afgøres det franske præsidentvalg. I løbet er Marine Le Pen, en højreekstrem politiker, der mener, at landet skal følge Storbritanniens vej og forlade Den Europæiske Union.

Hendes valg til magt kunne sende et signal, der kun kan fortolkes som en mulig splittelse af hele EU. Hvis dette skete, ville verden opleve sin største og mest uforudsigelige forandring siden Sovjetunionens fald.

Naturligvis er Le Pen en fransk kandidat, men opsætningen af ​​Frankrigs valgtankegang er meget svær at læse på dette tidspunkt. Siden 2014 har Frankrig været vidne til over et dusin terrorangreb i forskellig skala, hvilket resulterer i mere end 200 dødsfald omkring i landet. Med den igangværende flygtningekrise er der ingen tvivl om, at en hardline-højreekstrem besked foreslået af Le Pen genklanger hos flere mennesker end nogensinde.

Samtidig vækker præsident Donald Trumps skygge stor over resultatforudsigelsen og viser verden, hvor afstemningerne er blevet bevist forkert ved to store lejligheder (det amerikanske præsidentvalg og Brexit-afstemningen) alene sidste år. Le Pen får små chancer, men det ser ud til, at de fleste analytikere på de digitale markeder tager dem alvorligt.

Ingen ved, hvad søndag bringer i Frankrig, og det tvinger investorer til at lede efter hække. Nu mere end nogensinde (bortset fra Kina, som allerede havde sit BTC-boom), opdager investorer kryptokurver.

Her BTC, som allerede er meget brugt til ting som bitcoin-spil eller indkøb af varer og tjenester online ser ud til at være vidne til den største fordel. Men på samme tid hælder penge i alternative kryptokurver, som også får boost.

Nye penge strømmer ind

Det største og klareste bevis for, at nye midler strømmer ind i økosystemet, er det faktum, at både BTC og ether stiger i pris. Siden etableringen af ​​ethereum-netværket var der generelt en type se-saw dynamik, der foregik mellem de to. En stigning i BTC ville omfatte en afmatning af etherinvesteringer, og det modsatte fandt sted, da BTC var i en svagere tilstand.

Nu både system og at bryde deres poster på en ugentlig basis eller endda en daglig. Dette frarøver dog også analyse af enhver historisk reference, der peger på potentielle modstandspunkter, hvorfor nogle misligholdte tilbage til Fibonacci-niveauer. Disse stammer fra den gyldne standard, som bruges af handlende til at finde potentielle modstandsniveauer og støtte.

Med det er $ 1700 det næste Fibonacci-niveau, der skal fungere som modstand. Da $ 1600-serien allerede er nået, kan det nemt komme til slutningen af ​​maj 2017 at komme til denne. Men det samme niveau kan også pege på en overophedning af markederne, som derefter vil tilbageføre prisen.

Valgresultater i Frankrig

I den kortsigtede prisstatus er der ingen større påvirkningsfaktor end resultaterne af det franske præsidentvalg. I tilfælde af en Macron-gevinst kan det forventes, at priserne med noget trace og konsolideres, inden de genoptager deres opadgående momentum i de næste uger og måneder. Tempoet i dette momentum er svært at måle, men det vil helt sikkert køre prisen op, selvom kun for en lille mængde.

Derudover vil Le Pen’s nederlag faktisk ikke løse noget inden for EU-økonomiens dominerende belastning. Med usikkerheden på et generelt højt niveau uanset det, der vinder valget, vil den kloge investor-tankegang fortsætte med at lede efter alternative hække, der kan beskytte dem i tider med endnu større usikkerhed.

En Le Pen-sejr vil køre priserne markant på kort sigt. Det samme ville ske for ether og sandsynligvis alle andre kryptokurrency på radaren. Men virkningen af ​​denne begivenhed ville kun kumulere i flere ændringer, der ville komme efter den, så ingen kunne med sikkerhed sige, hvor det ville føre BTC-prisen (eller nogen anden) i månederne efter det.

Den anden bølge

Den første bølge af store BTC-investeringer omfattede investorer, der var dygtige inden for blockchain-domænet eller endda på en eller anden måde en del af det større udviklerøkosystem. Den anden bølge, hvor verden i øjeblikket befinder sig, bragte investorer, der kun har en overfladisk forståelse af blockchain-teknologien eller mangler selv dette. De er dog meget vidende i procedurerne, der er knyttet til de traditionelle markeder.

Nu viser forudsigelserne, at den tredje bølge hovedsagelig vil være baseret på den brede offentlighed, der træder ind i domænet. Alt dette giver et niveau af tillid, der driver yderligere investeringer. Med alle disse data er de fleste enige om, at BTC’s globale marked kun er i begyndelsen af ​​sin nye bølge af investeringer og prisstigninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me