De bedste historier, der formede kryptoindustrien i 2019

Da 2019 slutter efter en ujævn tur gennem året, samler vi nogle af de bedste historier, der fangede kryptosamfundets opmærksomhed. Her er mine top tre valg af historierne, der formede kryptovalutaverdenen.

1. Meddelelse om Vægt

På højden af ​​tyrmomentet i 2019, hvor Bitcoin steg til $ 13.800 USD, annoncerede Facebook den potentielle lancering af Libra Association, Calibra-tegnebogen og dens stabile mønt, Libra, et digitalt aktiv bakket op af en række top globale fiat-valutaer og råvarer. Foreningen startede med 28 medlemmer inklusive topvirksomheder som Uber, PayPal, MasterCard, Visa, Coinbase og eBay i et forsøg på at levere en digital bank til de 2,1 milliarder ikke-bankede mennesker over hele verden.

Imidlertid har det ikke været så glat for udviklingen af ​​symbolet, da den amerikanske kongres indkaldte Mark Zuckerberg, administrerende direktør for Facebook, for at forklare symbolet – resultaterne af kongreshøringen signaliserede en negativ holdning fra lovgiverne. Moreso, andre lande som Frankrig og Tyskland er kommet frem og fordømmer mønten som et brud på den monetære politik, der er fastlagt af centralbankerne.

Den øgede reguleringskontrol og databeskyttelsesbrud fra Facebook forårsagede et problem i underskrivelsen af ​​Association Charter, da partnere valgte at forlade Vægten. Uger før virksomhederne lovede Libra Association i oktober valgte betalingsløsningsudbydere, dvs. PayPal, MasterCard og Visa, at forlade organisationen, kort efterfulgt af Stripe og eBay, alle tilbage med henvisning til problemer i reguleringen.

Mens meddelelsen om Vægt fangede offentlighedens opmærksomhed gennem 2019, der bragte noobs tættere på rummet, ser dens fremtid i 2020 dyster ud i lyset af de regulatoriske problemer. Vil Vægten starte i 2020?

2. Kinas præsident Xi omfavner blockchain

I det, der nu er kendt som “Xi-pumpen”, opfordrede Kinas præsident, Jinping Xi, sit land til at omfavne blockchain-teknologier, et skridt, der forårsagede en Bitcoin (BTC) -pumpe fra $ 7.000-regionen og forbi $ 10 K på en dag. Kommentarerne fra den mest magtfulde mand i verden blev sandsynligvis fejlagtigt fortolket som successive rapporter fra det kinesiske kommunistparti (KKP) fordømte investering i virtuelle valutaer.

Men med People’s Bank of China (PBoC), der er klar til at lancere deres egen digitale valuta, ser investorer nøje på Kinas behandling af kryptokurver i 2020. Desuden viser IDC-rapporten, der blev frigivet i november, blockchain-investeringer i landet vil stige til over $ 2 milliarder USD i 2023 – så meget løfte.

3. Decentraliseret finansiering når højdepunkter

2019 var året for decentraliseret finansiering, populært benævnt DeFi. Industrien voksede til proportioner, som få kryptoanalytikere troede ville være muligt. DeFiPulse, et aggregeringssted, viser den samlede værdi af USD låst i DeFi-platformen krydsede den høje rekordhøjeste $ 682 millioner USD den 28. november 2019. Dette repræsenterer en stigning på 150% i de sidste 12 måneder, og branchen viser ingen tegn på afmatning i 2020.

DefiBillede fra DeFipulse

4. Binance Coin (BNB) skyrockets til all-time highs

Bortset fra Chainlink (LINK) og Tezos (XTZ) oplevede BNB den største vækst på tværs af altcoin-verdenen ved at vinde 110% gennem 2019. Børstoken nåede en højeste rekord i juni og nåede $ 39,80 USD, da markedet blev bullish.

Fremtiden ser lys ud for symbolet med lanceringen af ​​lokale baserede Binance-børser som Binance Jersey og Binance US signaleringspotentiale for endnu mere vedtagelse af BNB.

5. Crypto-udvekslingshacks ramte $ 500 millioner

I løbet af 2019 er tæt på $ 500 millioner USD af investorer hårdt tjente penge blevet stjålet i hacks eller svindel, hvilket fortsætter med en trist tendens i branchen. To top krypto-udvekslinger, dvs. Binance og Upbit, har haft samlet $ 100 millioner i værdi stjålet i kryptokurver.

Beskeden? Hold ikke store bedrifter låst i børser. Ikke dine nøgler! Ikke dine mønter!

6. Bitcoin halvering i 2020

Når vi går ind i det nye år, vil halvering af Bitcoin [BTC] være det vigtigste øjeblik i året, inden begivenheden overhovedet sker. Nå, i 2019 kunne alle handlende og influencere tale om, hvorvidt halveringen er prissat eller ej, og samtalen forventes at rase frem til 2020.

Ærlige omtaler; Ethereums hårde gafler i Konstantinopel og Istanbul, Bakks eksponentielle vækst efter en langsom start på institutionelle investeringer, Twitter fejder i hele samfundet, Jack Dorsey om forbedring af BTC-udvikling og BTC viser tegn på at ramme en ny ATH. 

Et gunstigt 2019 i kryptoindustrien fejrer!

Som vi fejrer i de sidste par timer af året … og i årtiet, vil kryptokurrencymarkedet og -industrien føle sig temmelig tilfredse med den generelle udvikling og de foretagne investeringer. Bitcoin (BTC) er steget med over 90% i det forløbne år, Ethereum har med succes afsluttet to gafler, Litecoin værdsat over 100% i forventning om sin halvering, regeringer som Kina, Rusland, Indien annoncerede planer om at lancere en national digital valuta, meddelelse om Vægt osv.

I sådanne år, især efter en årlange kryptovinter i 2018, skulle vi se tilbage og troede, at det ville have været meget værre (undtagen for HEX-investorer). Fejr Coingape-familien! Ønsker dig det bedste i dette årti!

Listen er på ingen måde udtømmende i betragtning af den vækst, der er oplevet i hele branchen i de sidste 12 måneder. Eventuelle tilføjelser vil blive værdsat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me