XRP Decentraliseret eller ej? VP for krusningsprodukt Asheesh Birla afvikler debatten

reklame Phemex

I et forsøg på at afklare alle de spørgsmål, der er rejst af kryptosamfundet mod Ripple og XRP, Ran NeuNer, quizzer CryptoManran quiz Asheesh Birla, Senior Vice President, Product at Ripple på hans CNBC-program Crypto Trader. Nogle interessante indsigter strømmer ind, når samtalerne invaderer emner, der er afgørende for samfundet at kende.

Ran NeuNer afvikler XRP-debatten

Ran NeuNer, som selv havde sagt, at han ville kaste XRP i affald, da det ikke havde et reelt værktøj på CNBC Fast Money, forsøger i sin debat med Asheesh Birla at få svar på spørgsmål, der er rejst ganske lang tid på Ripple, XRP og holdet som spænding om, at XRP er en sikkerhed, er stadig ukendt. De diskuterede emner omfattede – Er XRP decentraliseret? – Er nogen af ​​udviklerne af XRP-ledgerne tilknyttet Ripple. – Er der brugssag for tokenet? – Kan der være knaphed? Og er det kun Ripple, der bygger på XRP.

Jeg afslutter XRP-debatten en gang for alle med @ashgoblue.

– Er XRP decentraliseret?

– Er nogen af ​​de udviklere af XRP-ledger tilknyttet Ripple.

– Er der brug for token?

– Kan der være knaphed??

– er det kun Ripple bygger på XRP.https://t.co/YMvQruHbJx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 24. august 2018

Asheesh Birla, da han blev spurgt om forholdet mellem XRP og Ripple Corporation, sagde han oprigtigt, at Ripple er et profitabelt firma, der bygger produkter til virksomhedssoftware til finansielle institutioner rundt om i verden, mens XRP er et digitalt aktiv, og Ripple Inc har en god del af digitalt aktiv, men de er forskellige, da Ripple kun er en af ​​softwareudviklerne af den åbne Ripple-hovedbog, der er decentraliseret og tilgængelig til brug for alle.

Da man blev spurgt, om nogen af ​​grundlæggerne af XRP-hovedbogen på nogen måde var forbundet eller associeret med Ripple, sagde Asheesh, at David Schwartz i øjeblikket er CTO, er en fælles forbindelse mellem de to, da han er mentor for medarbejdere hos Ripple og har været en grundlæggende fyr, der ikke kun har bygget XRP-produkterne, men også den originale XRP-hovedbog

For at præcisere, om XRP er decentraliseret eller ej, sagde Asheesh, at XRP-ledger er decentraliseret, og Ripple har planer om yderligere decentralisering af det. Da XRP ikke har et minesystem, har det validatorer over hele verden, der validerer transaktionen. Han sagde også, at Ripple Inc besidder omkring 10 validatorer internt blandt 100’ere, der er globalt til stede, og Ripple har yderligere anlæg til også at decentralisere disse validatorer

Desuden giver han i interviewet et eksempel på, hvordan produkter som Xrapin og Xcurrent fungerer og ændrer den måde, finansielle institutioner overfører information og penge globalt på. Han siger også, at XRP-token er nødvendigt for at give udgifter til transaktionen, og derfor ville det kun bremse processen at erstatte det med USD.

Læs også: “Bitcoin er langsom, når det kommer til bevægelse af penge” siger Ripple Chief Market Strategist

XRP-afklaringer har stadig brug for en vis vægt for, at samfundet accepterer det som decentraliseret

Dette er ikke første gang, at XRPs direktør er kommet for at afklare deres holdning til at være decentraliseret. I juli forklarede David Schwartz i UNCHAIN-konventionen, at Ripple som firma ikke er decentraliseret, det er XRP-hovedbogen, som Ripple ikke har nogen juridisk ret til at kontrollere det. Koden, der styrer, hvordan hovedbilledet kører, drives af børserne, både brugere af tegnebogsoperatører. Han havde også sagt, at Ripple ikke har mulighed for at sætte koder på en anden computer. Han mener, at centraliseringen af ​​kritik kommer fra det faktum, at Ripple har en stor del af XRP. Ifølge ham er det nødvendigt at holde disse mønter, da det hjælper Ripple med at forfølge brugssager, som er nødvendige for at arbejde med indtægtsmodellen.

Schwartz offentliggjorde for nylig også en ny rapport med titlen “The Inherently Decentralized Nature of XRP Ledger”, hvor han beskriver forestillingen om centralisering i blockchain-verdenen som “vild nuanceret, misforstået og ærligt talt udvikler sig.” Han forsøger tilsyneladende at sætte rekorden en gang for alle for spørgsmålet om XRP’s decentralisering. I rapporten siger han, at

”Enkelt sagt er XRP Ledger baseret på en iboende decentral, demokratisk konsensusmekanisme – som ingen part kan kontrollere.”

XRP og Ripple-teamet har skubbet og forklaret, at XRP er decentraliseret og ikke en sikkerhed, men stadig hver gang der rejses et nyt spørgsmål om deres centraliseringsaspekter, det være sig mønter eller validatorer. Det menes kun, når SEC rydder sin holdning til, at XRP er en sikkerhed eller ej, vil bringe en stopper for denne debat.

Tror du, at XRP er en sikkerhed eller ej? Fortæl os dine synspunkter n det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me