Afkonstruktion af al myten og FUD omkring Bitcoin dobbeltforbrug og inflation

reklame Phemex

Ingen!! Bitcoin “DOUBLE-FORBRUG” skete aldrig !! Bitcoin blockchain fungerer lige så normalt og præcis, hvordan det skal være !! For at tage en kerne af dette, lad os se på begivenhederne i de seneste dage og de-konstruere dem sekventielt. Bitcoin (BTC) -prisen er korrigeret betydeligt i de sidste tre / fire dage, mens du tager en dukkert lige under $ 30.000 niveauer et par timer tilbage. Imidlertid er BTC nu trukket tilbage og handler i øjeblikket på $ 30.440 niveauer med en markedsværdi på $ 569 mia.

Hvad handler Bitcoin Double-Spend FUD alt om?

Som vi har rapporteret, har der i løbet af de sidste par dage været stor institutionel BTC-akkumulering af gråtoner. På den anden side besluttede handlende at Bitcoin HOLDing med en samtidig stigning i hvalkontiene. Hvis disse ikke er bullish tegn, er BTC-forsyningen på børserne faldet til det laveste i år.

Men hvorfor falder Bitcoin-prisen løbende? Der har været en FUD, der flyder omkring Bitcoin dobbeltforbrug og inflation. Så som det skete, rapporterede Bitmex Research et Bitcoin “dobbeltbrugt forsøg”, der drev al FUD på markedet. Nå, dette var nok til at skabe vanvid og føre til et salgsspil blandt investorer.

Men populære personligheder fra kryptovalutaområdet: Bitcoin-evangelist Andreas Antonopoulos og CoinMetrics CEO Lucas Nazzi er kommet ud med en retfærdig og firkantet forklaring af det samme. Lad os se på, hvad der faktisk skete.

  • Den 18. januar udsendte en bruger en transaktion med lave gebyrer, og minearbejdere lod den være uberørt, da de havde mere rentable muligheder ved hånden. I et sådant tilfælde har tv-selskabet to muligheder 1) vent på, at gebyrer falder 2) forhøj gebyret ved at informere minearbejdere.
  • I tilfælde af en allerede udsendt transaktion kan brugeren forhøje gebyret med en RBF-transaktion (Replace-by-Fee). RBF er kun en kopi af den oprindelige transaktion, men med et højere gebyr og eksplicit instruktion om at behandle den nye transaktion.
  • Så når minearbejdere ikke reagerede på den oprindelige udsendte transaktion næste dag den 19. udstedte brugeren den første RBF, men kun med en mindre gebyrforhøjelse. Minearbejdere ignorerede det igen, og transaktionen sad fast igen. Så efter et par timer udstedte tv-stationen den anden RBF med nok høje gebyrer.
  • Så den oprindelige tv-station udstedte tre transaktioner i alt: 1) 18. dec 22:11 UTC (1 lør / b) 2) 19. dec 21:22 UTC (9.4 lør / b) 3) 20. dec 00:32 UTC (14.3 lør / b)
  • Som Lucas Nazzi forklarer: ”Omkring 1:18 AM opdelte blockchain i 2 versioner, hvilket er en helt normal begivenhed; en grundlæggende del af, hvordan Bitcoin fungerer. Når dette sker (1+ gange om måneden), skal minearbejdere konvergere til en enkelt version af begivenhederne, som ofte tager omkring 1 blok eller 10 min ”.
  • Interessant nok, da brugeren udstedte den anden RBF (dvs. tredje transaktion), faldt minerydningsgebyret, og kæden var allerede delt. Hvad der skete er, at en minearbejder valgte den første transaktion med det lavere gebyr, og den anden minearbejder valgte den tredje. Bemærk, at RBF’er er valgfri, og de giver minearbejdere til at vælge den transaktion, de vælger. I dette tilfælde lignede det en Bitcoin “dobbeltforbrug” aka bitcoin-inflation. Dette er dog en meget normal begivenhed.
  • Kæden blev delt for en enkelt blok, hvilket var normalt, men kun minearbejderen, der accepterede transaktionen med lavere gebyr, endte med at vinde aftalen. Så selvom der var forskellige versioner af den samme transaktion, blev kun 1 accepteret til sidst. Endnu en gang al ære til Lucas igen for denne vidunderlige forklaring.

Som Andreas Antonopolous siger, er dette blevet præcist forklaret i Bitcoin-bibelen aka Satoshi-hvidbogen.

Dette er beskrevet i Satoshi-hvidbogen på side 8. Det er faktisk den eneste matematiske ligning i papiret, og den beskriver den faldende sandsynlighed for en re-org, der viser hvorfor "6 bekræftelser", skønt vilkårligt valgt er et godt grundlag for at overveje en transaktion afsluttet

14 /

– Andreas M. Antonopoulos (@aantonop) 21. januar 2021

Interessant nok havde nogle publikationer, der fejlagtigt præsenterede hele begivenheden, forsøgt at lægge skylden på BitMex for at rapportere Bitcoin “dobbelt-forbrugsforsøg”. BitMex har udsendt en afklaring og opsummeret alle transaktoner.

Hvad angår gårsdagens * mulige * Bitcoin-dobbeltforbrug, som blev løst efter en blok, har vi sammenfattet transaktionerne i nedenstående billede, så du selv kan bestemme, hvad der kan være sket

Billede ændret fra arbejde med @ 0xB10C https://t.co/V56scTQw5Q pic.twitter.com/W2lPYGZxvb

– BitMEX Research (@BitMEXResearch) 21. januar 2021

Andreas Antonopoulos er kommet til BitMexs redning og slår dem, der beskyldte platformen for at rapportere historien. Han skriver:

”BitMEX rapporterede korrekt et Bitcoin-dobbeltforbrugsforsøg med deres nyttige overvågningsværktøj. Uansvarlige journalister tog det og tilføjede misinformation. Dette er ikke på BitMex, stop med at skyde den uskyldige messenger. ”

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me