Begyndervejledning til NANO-mønt

På få måneder har Nano (XRB) -token vist store fremskridt sammenlignet med mange andre, der er opført i Cryptocurrency-verdenen. Det vil ikke være forkert at sige det, det er den grundlæggende struktur for tokenet, der appellerer til brugerne og fører til stigning i popularitet og øger fordelene.

Forståelse af nano-mønt

Nano-mønt formelt kendt som RaiBlocks pr. De fleste Nano er en kryptovaluta, der er kendt for sin lave forventede forventning og mindre tillid. Når alt kommer til alt afhænger det samme af et stykke tværsnitsdesign, der er forskelligt og originalt, idet hver post har sin blockchain. Accord stammer fra det udpegede bevis for stemmeafgivelse (PoS).

Nano betjener sine kunder med stor tilpasningsevne ud over direkte udvekslinger også uden omkostninger. At fravær af udgifter kan tænkes på grund af de ubetydelige aktiver, der kræves af systemet, herunder ingen nødvendighed for højkontroludvindingsudstyr.

Som angivet af sit websted og teammedlemmer har Nano hidtil håndteret mere end 4 millioner børser eller transaktioner. Betydeligt mere bemærkelsesværdig i betragtning af at den ubeskrevne rekord kun er 1,7 GB.

Læs også: Forstå konceptet med Walton Chain (WTC)

 • Detaljer om Nano Coin

Liste over børser, hvor du kan købe XRB – Bit-Z, Binance, RightBTC, OKEx, CoinFalcon, BitGrail, Kucoin og Mercatox. NANO kan købes ved hjælp af kontanter på BitFlip-udveksling.

NANO kan udveksles til betydelige kryptokurver som – Ether, Binance Token, Tether USDT, Doge, Bitcoin og fiat-valuta.

Ticker – XRB

NANO blev officielt omdøbt fra RaiBlock den 21. 2018 – officiel meddelelse fra holdet https://hackernoon.com/nano-rebrand-announcement-9101528a7b76

 •  De største problemer, Nano forsøger at løse

Problemet med skalerbarhed – Brugere er altid bekymrede over stigningen i transaktionsgebyret

Energiforbrug – Energiforbruget er skyhøje med Bitcoin-minedrift

Beregningssager – Transaktionstidens latenstid, som i gennemsnit er 164 minutter.

 • Skal kende Nano token (XRB) fakta 

 1. Nano token (XRB), da kendt som RaiBlocks blev første gang distribueret i oktober 2017.
 2. Med allerede sin maksimale forsyning på 133.248.290 XRB, og det samme kan ikke udvindes.
 3. Hvis et websted hævder at udvinde XRB, udvinder de dybest set en anden Cryptocurrency og udbetaler derefter til brugeren ved hjælp af XRB.
 4. Mens holdet kontinuerligt forsøger at tilføje flere navne til listen, kan XRB i øjeblikket handles på Kucoin, Bit-Z, Bitflip, Bitgraill og Mercatox.
 • Nano mønt Consensys

Baseret på kontosaldoer føler Cryptocurrency-teamet, at det giver mening at give mere vægt til afstemningen hos dem, der har mere balance, da der med det mere betydelige beløb i systemet allerede er bedre grunde til at være mere ærlige: at beskytte deres aktiver.

Omdøbning af NANO 

Det var den 21. januar 2018, at teamet af RaiBlocks annoncerede ommærkning af sit produkt som NANO med en klar erklæring om at eliminere enhver forvirring i at udtale navnet.

I henhold til hold var beslutningen om rebranding ikke den, de tog mest let. Fortrinsvis med den voksne vedhæftet fil med navnet RaiBlock i samfundet og blandt holdmedlemmet var ommærkning en hård beslutning, hvor det var vigtigt, at både fordele og ulemper ved det samme blev anset for godt.

En af hovedårsagerne til, at holdet gik med rebranding var, fordi RaiBlock var lidt af en mundfuld af et navn, og forskellige mennesker bruger til at udtale det forskelligt.

Fordele ved Nano for brugere 

Utvivlsomt blokerer gitterstrukturen i Nano, adskiller det samme fra anden konformistisk blockchain, der bruges af andre kryptokurver. For hver konto, der har sin konto-kæde-blockchain, der fungerer som transaktioner og balancehistorik, er det kun kontoindehaver, der kan foretage opdateringer i kontokæden.

I enkle ord er opdateringer ikke sammenfaldende og hurtige, idet der tages hensyn til snappy udvekslinger. Da blokke skal inkluderes i postens mere etablerede, kræver flytning af aktiver to børser snarere end en. Afsenderen skal bestå af en sendebørs, mens samleren skal afslutte en accepterende udveksling.

Hvorfor bruge Nano?

 • Manglende gebyrer – Som vi ved, arbejder Nano med en letvægtsprotokol, deraf manglende gebyrer
 • Skalerbarhed – ved brug af logaritmer af datasæt ved hjælp af trælignende strukturer; utvivlsomt er transaktioner usædvanligt alsidige
 • Øjeblikkelige køb – mens transaktioner håndteres efterlignende, skal vi tilføje til listen, at alle tilbud, der tager palads, styres uafhængigt, hver med en UDP-pakke, som hjælper med at undgå problemer med tilknytning til blokstørrelse.

Hvordan Nano er en opdatering i forhold til eksisterende kryptokurver?

Utvivlsomt er Bitcoin en af ​​de mest populære Cryptocurrency, vi kender til, men Nano har stadig en betydelig fordel i forhold til det samme med hensyn til transaktionstid. Som vi ved, kræver en simpel Bitcoin-transaktion timers behandling, når alt kommer til alt er den gennemsnitlige blokbehandlingstid ti minutter, og en aftale skal være inden for en blok. Blokke skal udvindes, og for det meste sker det, at flere blokke skal tilføjes, før en transaktion endelig kan betragtes som fuldført. Mens der i Nano er hver eneste operation en blok, hvilket betyder, at netværket øjeblikkeligt kan behandle denne blok / transaktion.

Også med brugen af ​​PoS ville en angriber have brug for mindst 50% af stemmekraften, hvilket betyder, at de ville have brug for mere end 50% af XRB-tokens. Hvilket betyder, at denne proces ender med at være temmelig dyr, og det samme vil også blive talt som en uklog beslutning.

Og ikke at glemme det delegerede PoS-system tillader arbejde med minimalt energiforbrug, hvilket betyder, at fuld noder kan køres ved hjælp af lav strøm og uden brug af dyr hardware.

Sådan køber du Nano-mønt (XRB) & hvor man kan gemme?

Køb af XRB ved hjælp af fiat-valuta er ikke mulig, derfor er det vigtigt, at man får adgang til en anden valuta som Bitcoin eller Ethereum ved hjælp af Coinbase eller mere og derefter handler det samme for XRB via en af ​​de forskellige børser som Kucoin.

 • Nano tegnebøger 

Nano Wallets er let tilgængelige og kan downloades fra det officielle websted. De har en online elektronisk tegnebog, officielle iOS- og Android-applikationer og desuden en arbejdsområdekunde, så du kan vælge, hvilken der passer dig bedst.

 • Ledger hardware tegnebog 

Kan bruges til at holde NANO-kryptokurver.

Hvad er der på køreplanen for Nano Coin?

 • I 2018 planlægger holdet, som nævnt i listen, at udvikle en let tegnebog. Tilføj også kædebeskæring for at reducere størrelsen på kæden.
 • Indkommende, aldrende Nano-team planlægger at nå ud til en større befolkning af ikke-bankede mennesker og ønsker at forsikre dem om, at de betalinger, de vil modtage, vil blive sikret ved deres udvekslingssted.
 • At blive en internetstandard, der styres af en forskelligartet gruppering af mennesker fra forskellige områder i stedet for en enkelt person eller en lille gruppe.
 • Team planlægger at tilføje IPv6 multicast til transaktionsudsendelsen, så alle, der ønsker det, kan se meddelelsen om en transaktion.
 • Holdet ønsker at se XRB accepterede nuværende betalingsudbydere ligesom de har taget fiat-valuta.
 • Tilføjelse af flere navne til listen over udvekslinger og forbedring af blokoplevelsen er bestemt også på listen.
 • Mobile tegnebøger til iPhone og Android-enheder er under testfase.

Trend for Nano XRB-pris 

Repræsenteret som XRB på forskellige børser, havde Nano været stabil snarere være mere nøjagtig statisk ved den laveste hastighed siden starten.

Faktisk var det i anden halvdel af 2017, hvor vi kunne bemærke enhver stigning i prisen. Den 12. december tjente det et højdepunkt på $ 4,02, og det er siden da, at det samme fortsætter med at vinde med en højeste tid på $ 33,14, i øjeblikket til et prisinterval på 15,08 USD.

Ommærkning af produktet fra RaiBlock til Nano kan angives som en af ​​de mange grunde til, at det samme har fanget rampelyset. Faktisk, med den stadige stigning i antallet af mennesker, der vedtager kryptovalutaer, er den nuværende markedsværdi for Nano tæt på $ USD 2.009.943.844.

Charlie Lee, grundlægger af Litecoin-godkendt NANO-mønt

Som vi alle ved Cryptocurrency communal er stadig ny og lille i forhold til alle andre sektorer, kan vi finde i verden af ​​teknologi og finansiering. Derfra, med kun få aktive navne, holder hvert ord sin værdi og troværdighed. Det samme er sket for nylig. Litecoin-skaberen Charlie Lee kan hurtigt opføres som en af ​​få, der høres og følges, når det kommer til forståelse og accept af nye og kommende kryptovalutaer.

Som kryptoverdenen ved, har Charlie Lee altid frit udtrykt sin interesse og bekymring i forbindelse med forskellige opdateringer og problemer i kryptoverdenen. Og for dette token kendt som Nano har Charli Lee brugt Twitter til at ryste kryptomarkedet med mest uventede.

Det var den 28. februar; Lee talte om nano-mønt, mens han værdsatte dens blok-gitterteknologi.

“Jeg kiggede for nylig på Nano-valutaen,” tweetede Lee. “Temmelig pænt. Hver konto har [sin] egen blockchain. Det fokuserer på hurtige og gratis transaktioner til betalinger. Bruger [bevis på indsats] til dobbelt brugsbeskyttelse og [bevis på arbejde] til at bekæmpe spam. Udfordringen er at holde den decentraliseret. ”

Og det var dengang, at værdien, der var så lav som $ 13,56 pr. 17:00 østlige torsdag, gik op til en brændende højde på $ 17,19. Dette var dog ikke alt, som efter at have gennemgået den samme hvidbog. Charli Lee rejste et par spørgsmål til Nano-udviklerens team om dets drift på en Reddit-tråd, som blev besvaret af Colin LeMahieu – hovedudvikler af Nano.

Vores tilgang til projektet 

Uden tvivl har Nano (XRB) -token på få måneder vist meget fremskridt sammenlignet med mange andre, der er opført i Cryptocurrency-verdenen. Det vil ikke være forkert at sige det, det er den grundlæggende struktur i tokenet, der appellerer til brugerne og fører til stigning i popularitet og øger fordelene. ‘At være kun Cryptocurrency ved hjælp af blokgitter, det samme giver sine brugere mulighed for at foretage transaktioner uden at betale ethvert gebyr til minearbejdere, også det med det samme.

Også med et simpelt mål at erstatte konventionelle delte hukommelsesdata sigter Nano-mønt mod at opsætte meddelelsesoverførselsmodel, hvor brugere har deres egen blockchain, som kun synkroniseres med deres primære netværk. I sidste ende, med alle de forskellige løsninger, som Nano repræsenterer, bliver det samme måske den første til at erstatte fiat-valuta til hverdagsbrug.

Hvad er dine synspunkter på NANO-mønt? Fortæl os dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me