7 grønne ideer, der søger at transformere kryptomarkedet

Hver dag, der går, indtager den decentrale finansieringssektor en bedre position på global skala. På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel er markedsværdien af ​​alle kryptovalutaer $ 353.164.662.453 ifølge data fra Coinmarketcap.

Denne succes skyldes hovedsageligt, at dette marked er repræsenteret af en alternativ finansiel teknologi, der er kendetegnet ved at tilbyde de bedste fordele for sine kunder. Blandt disse fordele er friheden for en decentraliseret individuel økonomi, bedre transaktionsgebyrer, øget hastighed, universel accept, nem konvertering, alsidighed, privatliv og anonymitet.

Tjek dette Begyndervejledning & Grundlæggende strategier til Handel med kryptovaluta.

Men på trods af al denne succes er der et segment, der er blevet et spøgelse, der hjemsøger kryptomarkedet. Vi taler om de enorme omkostninger ved elektricitet. Selvom den primære værdi af sektoren for den decentrale finansiering er teknologien, er de nødvendige stier inden for økologi ikke blevet opnået, en kendsgerning meget godt brugt af kritikere af sektoren til at stigmatisere kryptomarkedet.

Derfor hvordan kan det være, at en finansiel sektor, hvis centrale søjle er teknologi, har undladt at løse dette problem?

Nå viser det sig, at denne situation lidt efter lidt ændrer sig, da der i øjeblikket er små og store initiativer, der anvendes til at gøre kryptomarkedet mere miljøvenligt. Idéer, der søger at transformere kryptomarkedernes negative indvirkning på miljøet, er i gang. Vi gennemgår syv økologiske opfindelser, der er fokuseret på at ændre kryptomarkedet til et miljøvenligt marked. 

  1. SolarCoin (spejlreflekskamera)

Det er en platform og kryptokurrency specielt designet til at fremme elproduktion gennem solceller, renere og endnu mere effektiv end noget fossilt brændstof. Dynamikken består af stimulerende solcelleproducenter, der modtager 1 SLR-token for hver Megawatt-time (MWh), den giver. Til dette er det kun nødvendigt at åbne en portefølje gratis og sende elproduktionsdokumenterne til SolarCoin Foundation. Krav kan spare, handle eller bruge SLR, som de ønsker, og kan modtage løbende tilskud i de næste 20 til 30 år til at generere strøm.

  1. EcoCoin

Det er en digital valuta, der belønner folks gode opførsel over for miljøet, som det står på sin officielle portal:

At spise kødfrie måltider, skifte til en grøn energileverandør eller cykle til arbejde kan generere ECO’er, som du kan bruge på vores nye bæredygtige marked for at købe grønne varer, tjenester og oplevelser. Dette er en ny måde at spore, måle og belønne bæredygtighed på, så du nu kan gøre godt og få betalt ”.

Selvom vi taler om en centraliseret digital valuta, besluttede vi at medtage den på listen over økologiske ideer, da fonden, der repræsenterer den (ecocoin.com), planlægger at konvertere den til en decentral kryptovaluta gennem blockchain-teknologi.

Vores næste skridt er at skabe en global kryptokurrency til decentralisering af ECO-mønten og sikkerhedskopiering med bæredygtige aktiver, der starter med træerne. ”

  1. CryptoSolarTech (CST)

Det er grundlæggende en minedrift med kryptokurrency, der bruger vedvarende energi i det sydlige Spanien. Nøglen til dette projekt er at drage fordel af landets klima, som normalt er varmt hele året rundt. Sådan opnår denne kryptovaluta-minedrift rigelig energi fra solcelleanlæg, som vil blive brugt til at gøre minedrift rentabel. Denne gård vil oprindeligt være udstyret med 3.000 minearbejdere. 

Læs artiklen om Cryptocurrency Mining vs Buying: Hvilket giver bedre afkast?

Projektets mission efterlader alt dette som bevis:

Vores mission er at demokratisere adgangen til cryptocurrency minedrift på en ansvarlig måde. Derfor har vi oprettet CST-token, som giver brugerne mulighed for at deltage i vores CST Mining-platform, hvor de kan udvinde på en bæredygtig måde“.

  1. Høst

Det er en prototype, at minedrift opnås ved hjælp af vindenergi. Det bruger en 700W vindmølle til at drive en mine fra den verdensberømte kryptokurrency “Zcash” ZEC.

Blandt de vigtigste tekniske egenskaber ved den økologiske enhed er: en computer med en Core i3-processor med 4 GB RAM og en 256 GB harddisk, GeForce GTX 1080 Ti-kort samt en vandtæt kasse og en controller til at regulere strømbelastningen ind fra turbinen.

Indtægterne fra prototypen vil blive brugt til direkte finansiering af forskning i klimaændringer og muligheden for afbødning heraf.

Ifølge skaberen, ingeniøren Julian Oliver:

Det forventes, at hundreder af disse HARVEST-noder kunne blive indsat i de blæsende dele af verden og generere store summer af supplerende finansiering til klimaforandrings-NGO’er på et tidspunkt, hvor selve klimavidenskaben er belejret af de fossile interesser fra regeringer og virksomheder. ”

  1. Toba

Det er en elektrisk cykel, der er fremstillet af det engelske firma “50cycles”, som kryptokurver kan udvindes med.

Scott Snaith, grundlægger og administrerende direktør for 50cycles fortalte medierne, at:

Dette er ikke kun den første elektriske cykel af sin art, men det vil også være det første produkt, der tokes og tildeles en belønning for brug.”

Det skal bemærkes, at denne Toba-cykelmodel ikke vil udvinde nogen populær kryptovaluta. Indtil videre vil det kun udvinde Loyalcoin-tokenet, der kan udveksles til et af virksomhedens produkter, 50 cykler eller andre almindelige kryptovalutaer på kryptomarkedet i Loyaltycoin Exchange.

Vi ville medtage denne idé på listen, da dette initiativ fremmer to positive og store ændringer til fordel for miljøet. For det første tilskynder det cykler, der kan hjælpe med at reducere brugen af ​​forbrændingskøretøjer, og for det andet fremmer det økologisk brug og bevidsthed om digital minedrift i kryptokurver.

I øjeblikket arbejder vi sammen med Loyalcoin for at belønne vores kunder, men til sidst vil Toba-cykler have deres egen digitale valuta, der bliver en af ​​de tusindvis af fremtidige valutaer, og Toba giver passagerer mulighed for at blive en del af det integreret i dens vækst.”

Scott Snaith, Grundlægger af 50cykler.

  1. Tangle

Vi taler om protokollen baseret på DAG-algoritmen (Direct Acyclic Graph), der understøtter den distribuerede hovedbog kendt som IOTA, en futuristisk platform, der i stedet for at arbejde med blockchain-teknologi har foreslået sit operativsystem bedre kendt som; Tangle.

Find ud af hvordan Blockchain-applikation påvirker tingenes internet (IoT Blockchain Future).

For at en operation skal udføres gennem Proof of Work-protokollen fra Bitcoin, Ethereum og Litecoin, skal minearbejdere konkurrere med hinanden for at løse det komplekse matematiske problem. Minearbejderen, der løser problemet, opnår retten til at udvinde en blok i blockchain-netværket. 

Denne procedure er generelt den, der genererer et højt energiforbrug. I beviset for arbejde konkurrerer en enorm mængde udstyr med høj computerkraft og energiforbrug om at løse hver transaktion mellem hver transaktion. Dette resulterer i et massivt spild af unødvendig elektrisk energi, da ud af hundreder eller tusinder af hold, der arbejder maksimalt med deres potentiale samtidigt, er det kun nogle få, der ender med at gennemføre en transaktion. Dette er årsagen til udgiftsproblemet overdreven energi, der i øjeblikket tilskrives det globale kryptosamfund.

Med IOTAs Tangle-teknologi er dette ikke længere et problem. Takket være den enkle protokol, der kræver, at du samarbejder om at validere to transaktioner, før din transaktion kan godkendes på netværket. På denne måde tjener du retten til at foretage din overførsel gratis, og på få sekunder, dvs. i denne proces spildes ingen energi. Imidlertid bruges enhver energi fra din smartphone eller computer maksimalt. Og som om det ikke var nok, bringer IOTA en lang række fordele som en uendelig skalerbar og gratis teknologi og et sikkerhedssystem, der lover at beskytte selv mod mulige DDoS-angreb af kvantecomputering. Hvad IOTA gør klart er, at disse sikkerhedsniveauer vil blive opnået, når netværket når en kritisk masseoptagelse. Jo flere brugere tilmelder sig, jo mere sikkert bliver IOTA-netværket.

Ansvar over for miljøet er en af ​​IOTAs søjleværdier, en handling, som den udfører gennem sin Tangle-baserede teknologi, hvorfor vi har medtaget den i nummer to på denne liste over de mest indflydelsesrige økologiske ideer i krypto- cosmo. 

Vores teknologi har evnen til at forbedre liv, styrke mennesker og transformere branchen. Vi vurderer nøje, hvilken indvirkning vores handlinger har på samfundet og miljøet ”.

  1. Bevis for indsats

Det er en konsensusprotokol, hvis hovedmål er at drive, administrere og beskytte blockchain-netværket for en bestemt kryptokurrency.

Denne protokol blev oprettet for at optimere Proof of Work’s sikkerhed og forbedre skalerbarheden af ​​blockchain-netværket for de fleste af de projekter, der bruger Work of Proof og er begrænsede i denne henseende.

Men et af de mest betydningsfulde forslag til forandring er, at beviset for indsatsen fuldstændigt udrydder for store energiforbrug. Minearbejdere med højtydende udstyr og computerkraft er ikke nødvendige her eller de høje omkostninger ved el-servicegebyrer. Kun det konventionelle forbrug af en simpel smartphone eller almindelig computer er nødvendig.

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er nødvendigt at løse et komplekst matematisk problem i denne konsensusmodel, som det er tilfældet med beviset for arbejde. Derfor kaldes minearbejdere validatorer, da de aldrig mine (her ingen problemer med at løse matematiske problemer), de validerer kun.

Bevis for indsats er designet således, at validatorer med den højeste kapital i den pågældende kryptokurrency (og dem med længst deltagelse i netværket) har større sandsynlighed for at blive valgt tilfældigt til at validere transaktioner og opnå en belønning. For at gøre dette skal de indsætte et beløb i den nævnte kryptokurrency. Jo større denne kapital er, jo større muligheder har de for at være en validator og opnå belønningen.

På nuværende tidspunkt bruger mange vigtige kryptokurver, der er blandt de 20 kryptokurver med den største markedsværdi ifølge Coinmarketcap, denne mere miljøvenlige konsensusprotokol, hvoraf følgende skiller sig ud: Cardano, NEO, Tezos og Tron for at navngive mest indflydelsesrige.

Denne direkte eller indirekte bæredygtige og miljøvenlige idé indtager den første position på vores liste, fordi det har været den mest effektive grønne idé i kryptoniche. 

Vitalik Buterin, Grundlæggeren af ​​Ethereum udfører allerede Proof of Stake Protocol på Ethereum-netværket, og han har dette at sige om det:

Jeg ville være meget trist, hvis mit vigtigste bidrag til verden var at tilføje ækvivalenten af ​​Cyperns elforbrug til den globale opvarmning. ”

Læs alt om Ethereum 2.0, den seneste udvikling på Ethereum blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me