Hashrate Tokens: Hvad er Bitcoin Hashrate Standard Token Aka BTCST Token?

For nylig skabte Bitcoin Standard Hashrate Token aka BTCST-token, der blev lanceret på Binance Smart Chain (BSC) den 13. december 2020, en masse brummer blandt krypto minearbejdere. I løbet af den sidste uge er “hashrate-tokens”, der kollateraliserer bevis for arbejde (PoW) hashpower, blevet levende som to af de største minedriftspuljer –Binance og Poolin – vise vejen. I denne artikel fokuserer vi på Binance Pools hashpower-token,  

Den storslåede stigning i Bitcoins pris til $ 41.000 gav anledning til en minedrift, da blockchains hashrate ramte højdepunkterne den 18. januar 2021. Efterspørgslen efter minedrift har set nye innovationer spire i kryptorummet, da minearbejdere forsøger at øge deres fortjeneste og beholde op med det rasende tyremarked. 

Hvad er BTCST Token?

Bitcoin Standard Hashrate-token, forkortet BTCST, er et kollateraliseret token af ​​Bitcoins hashrate, hvor hvert token repræsenterer 0,1 TH / s af den faktiske Bitcoin-minedrift til en effektivitet på 60 W / TH. Minearbejdere bidrager med minekraft på platformen til gengæld for nyligt prægede BTCST-tokens. 

BTCST-token sigter mod at bringe likviditet til Bitcoins minedriftsmarked, hvilket gør det muligt for enhver at have eksponering for minedrift og hashstyrke af enhver størrelse til en lav pris. Appen bringer likviditet og effektivitet til minedriftmarkederne på en lignende måde, som Grayscales GBTC-aktie bringer likviditet til institutionelle investorer, der ønsker at investere i Bitcoin. 

Btcst-tokenDiagram, der viser den samlede Bitcoin-hashrate (Billede: Blockchain.com)

Derudover “dem uden minedrift, der er tokeniseret af BTCST for at sikre sig mod risikoen ved udsving i minedriftens maskinomkostninger”, stolpe fra Binance læser. 

BTCST-tokenholdere kan også vælge at sætte deres mønter for at modtage daglige distributioner af Bitcoin-minebelønninger i forhold til det indsatte beløb. 

Forståelse af BTCST Token Allocation & Pris

Start & Tokenallokering 

BTCST Token blev lanceret i december 2020 med en første tokenforsyning på 1.000.000 BTCST-tokens. Ifølge et Binance-blogindlæg tildeles 4% af den oprindelige cirkulerende forsyning til Binance Launchpool, og resten tildeles den oprindelige tokeniserende minearbejder. 

NB: BTCST-token kan kun udstedes, når kvalificerede minearbejdere vælger at standardisere og tokenize Bitcoin-hashrate. Derfor er og vil projektet ikke være vært for offentlige eller private salgshændelser.

Den samlede forsyningsgrænse for BTCST bestemmes af de samlede BTCST-tokens, der er indsat i appen. Efterhånden som aktiver under forvaltning øges, øges den oprindelige levering på 1.000.000 tilsvarende, men ethvert nyudviklet token vil blive underlagt en 25-ugers ugentlig lineær optjeningsplan.

BTCST Token-prishistorik

BTCST-token blev først handlet på det sekundære marked på Binance-udveksling – handel mod USDT – til en lanceringspris på $ 74,86. Mønten er siden faldet til $ 65,03 i skrivende stund, hvilket repræsenterer et fald på 13% fra lanceringsprisen. Den højeste registrerede BTCST-pris er $ 103,33, som rapporteret af Coingecko. 

Fra den 20. januar placeres i alt 64.011 BTCST-tokens på platformen, en hashrateækvivalent på 6.401 TH / s. 

Crypto Mining-kampen mellem Binance og Poolin 

Binance er dog ikke den eneste minedrift, der lancerer sit eget hashrate-token. Poolin, den næststørste Bitcoin-minedrift, annoncerede også lanceringen af ​​sit eget hashcoin, pBTC35A, et ERC20-token, der forankrer 1TH / s af Poolin-hashkraft med 35 joule pr. TH. 

I alt 50.000 pBTC35A-tokens blev frigivet af Pooling, hvilket repræsenterer 50.000 TH / s computerkraft fra de nyeste ASIC-minearbejdere i Poolins faciliteter. 

De to mønter sigter mod at bekæmpe det i denne nye trend – hvilket øger den likviditet og effektivitet, de bringer til Bitcoins minedrift. Indtil videre ser Poolins hashcoin ud til at have en fordel i forhold til Binances BTCST-token, idet det understøtter decentraliseret finansiering (DeFi) gennem sin nyligt lancerede Mars-protokol. 

BTCST-prisforudsigelse – Hvor langt kan BTCST-tokenpris stige?

Som det er almindeligt på kryptokurrencymarkedet, er startprisen på et token ofte forskelligt fra den effektive markedspris for tokenet. Sådan er det med BTCST-prisen, der ifølge nogle Bitcoin-analytikere er stærkt overvurderet til de nuværende priser på $ 65.. 

Ekspertudsigt over BTCST-pris

I en tweet sendt den 13. januar, kort efter BTCST-notering på Binance, hævder Wu Blockchain, en kinesisk Bitcoin-minedriftsanalytiker, at BTCST-token er højt prissat til $ 73 (dengang pris). Handles i øjeblikket til $ 65 og hver BTCST-token, der forankrer 0,1 TH / s, udledes en ækvivalent pris på $ 650 / TH / s på 60 W / TH. 

Den 13. blev Binance Hashcoin BTCST lanceret og nåede USD 73 kl. 19:00 Beijing tid. Hver BTCST er forankret ved 0,1T på 60W / TH, hvilket svarer til en forbløffende $ 730 / T. Den hashrate-mønt, der blev lanceret af Poolin, handler om USD100 / T, 35W / TH, hvilket betyder, at elomkostningerne er lavere. pic.twitter.com/7x3Vlf9JcA

– Wu Blockchain (@WuBlockchain) 13. januar 2021

Den dyreste Bitcoin-minedrift, Antminer S19 PRO fra Bitmain, opkræver i øjeblikket $ 80 / TH / s, hvilket viser en enorm forskel fra BTCST-minedrift. Dette kan føre til, at prisen på BTCST falder til “normale” niveauer i løbet af året, da minearbejdere og brugere finder den optimale pris for symbolet, sagde Wu. 

”Det forventes, at BTCST vil vende tilbage til en relativt normal pris i fremtiden. Den aktuelle pris er for alvor oppustet. ”

En bruger hævder imidlertid, at omkostningerne til minedrift kun påvirker en lille del af de generelle omkostninger ved minedrift, derfor den oppustede BTCST-pris. Ifølge brugeren fungerer BTCST-tokens mere som obligationer, der giver indehavere en mulighed for at tjene fremtidige pengestrømme fra det. 

Riggenomkostningerne er en lille del og virkelig meget lidt at gøre med det. Både pBTC35A og BTCST fungerer mere som obligationer, de, der byder på, ser på fremtidige pengestrømme. BTCST er på ca. 1/10 hash-hastigheden på pBTC35A-. Bare FYI.

– Sir Dotler Ethington (@DotGoDdotEth) 13. januar 2021

En krydskille mellem minearbejdere og ejere af BTCST

Prisen er bestemt et afgørende punkt at fokusere på, når man analyserer disse hashrate-tokens, mere da det påvirker den samlede distribution af tokens.. 

En iboende udfordring for hashpower-tokens / kontrakter er at få minearbejdere til at sælge på et tyremarked og få spekulanter til at købe på et bjørnemarked.

– Leo ⛏ (@Leorzhang) 13. januar 2021

En stigning i BTCST-prisen under tyrmarkeder kunne se, at minearbejdere nægter at sælge deres tokens, hvilket reducerer udbuddet yderligere, mens der i tider med et baisse marked vil være en hindring for indehavere. 

Læs også: Bull Run øger Hashrate Token Craze, Binance Hashcoin [BTCST] og Poolin-tokens, der sælges til oppustede priser

At bringe indsats til bevis for arbejde

Som antydet samler BTCST-token kvaliteterne ved indsats og bevis for arbejde konsensusmekanisme gennem sin platform. Nedenfor diskuterer vi, hvordan du kan optjene, købe og indsætte BTCST-token. 

Sådan køber du BTCST?

BTCST-tokenet er i øjeblikket kun tilgængeligt på Binance-udveksling. Børsen lancerede tre handelspar, nemlig BTCST / BTC, BTCST / BUSD og BTCST / USDT den 13. januar. 

Sådan placeres BTCST?

Under Launchpool periode, brugere, der indsatte deres Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC) eller Binance USD (BUSD) tokens i puljen tjente BTCST tokens. Her er guiden om, hvordan du begynder at satse.

Hvad har fremtiden for BTCST-prisen?

I øjeblikket er BTCST-prisen stadig meget overvurderet, og vi er muligvis på vej til en “lagerblitz” ifølge Leo Zhang, grundlægger af Anicca Research. Minecyklusser kommer normalt i fire arketypiske faser, der i høj grad er påvirket af prisændringshastigheden for BTC og hashrate-ændringshastighed. 

Og naturligvis i minedrift er der mere end tyr- og bjørntendenser, afhængigt af prisændringshastighed vs. hashrateskift, kan vi identificere fire arketypiske faser: pic.twitter.com/tdIlHQE5ZL

– Leo ⛏ (@Leorzhang) 13. januar 2021

Med prisen på den dyreste miner, der koster $ 80 / T, forventer Colin Wu, at prisen på hashpower-tokens, specifikt BTCST, vil falde til “normale” intervaller i fremtiden. 

”Det forventes, at BTCST vil vende tilbage til en relativt normal pris i fremtiden,” sagde Wu. “Den aktuelle pris er for alvor oppustet.”

Konklusion

Når man ser væksten i minedrift og prisen på kryptokurver, er de to hashpower-tokens indstillet til at blive fulgt af en lang række andre projekter i fremtiden. Der er dog en sandsynlighed for, at priserne vil blive oppustet, da markedet skynder sig at hente et stykke af hashing power tokens.

Ofte stillede spørgsmål 

  1. Hvad er Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST)?

BTCST-token er bygget på Binance Smart Chain, der er sikret med 0,1 TH / s af den virkelige Bitcoin-minedrift.

  1. Hvor mange BTCST der er i omløb?

En første tokenforsyning på 1.000.000 BTCST-tokens blev lanceret. Den samlede cirkulerende forsyning inkluderer minedrift belønninger en top den oprindelige token levering. 

  1. Bliver BTCST smart kontrakt revideret?

Ja. BTCST har bestået kontrol af CertiK, et af verdens førende blockchain-sikkerhedsfirmaer, der scorer 98 ud af 100 i en sikkerhedsrevision.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me