Osta Dogecoin – 3 Steps Guide by

Osta Dogecoin – 3 vaiheen opas CoinGapelta

Dogecoin on varhaisissa kryptovaluutoissa. Suurin osa kryptovaluutta-harrastajista tietää kolikon takana olevasta huvittavasta tarinasta, mutta on tuskalla, kun kysyt heiltä, ​​kuinka ostaa dogecoinia tai edes miksi ostaa se. 

Tässä artikkelissa vastaamme kaikkiin Dogecoinia koskeviin tärkeisiin kysymyksiin auttaaksemme sinua tekemään viisaan sijoituspäätöksen.

Mikä on Dogecoin?

Dogecoinin loivat Billy Markus, ohjelmistoinsinööri ja Jackson Palmer, entinen Adobe Managerin tuotepäällikkö kesäkuussa 2013. Kolikon oli tarkoitus olla vitsi, mutta yhteisön massiivinen käyttöönotto muutti sen suureksi altcoiniksi. 

Palmer osti verkkotunnuksen dogecoin.com ja laittoi Shiba Inu -koiran kuvan siihen. Markus muutti olemassa olevaa kryptovaluuttaa, Luckycoinia. Ja niin Dogecoin syntyi. Kesäkuuhun 2014 mennessä kolikon markkina-arvo oli 60 miljoonaa dollaria. 

Nyt Dogecoin nauttii 29. sija CoinMarketCapilla ja sen markkina-arvo on yli 300 miljoonaa dollaria. Sen tunnussymboli on DOGE. Ja et vain voi kuvitella Dogecoinia ilman ikonista Shiba Inu -koiraa. 

Mihin Dogecoinia voidaan käyttää?

Dogecoinilla ei ole määriteltyä apuohjelmaa. Yhteisö on kuitenkin käyttänyt sitä useisiin hyväntekeväisyystarkoituksiin. Sen suosituin käyttötapaus on sisällöntuottajien ja jakajien “kaataminen”. Sitä on käytetty myös varojen keräämiseen urheilijoukkueille ja pelaajille. Vuonna 2014 Dogecoin-yhteisö onnistui keräämään 67,8 miljoonaa koekutiinia, joiden arvo oli tuolloin noin 55 000 dollaria sponsori Josh Wise, NASCAR-ohjain. 

doge alkoi vitsiLähde: Huoltaja

Pitäisikö sinun sijoittaa DogeCoiniin?

Dogecoin on tunnettu altcoin, joka on kokenut kryptovaluutta-harrastajia, ja se on selvinnyt markkinoiden ylä- ja alamäistä. 

dogecoin-kaavioLähde: KolikkoMarketCap

Tänä vuonna se on käynyt kauppaa välillä 0,0019 – 0,0037 dollaria, mikä on melko laaja alue. Kolikko ei kärsi paljon hypeistä ja on suhteellisen vakaa. Kolikko on tullut niin pitkälle sillä olevan yhteisön tuen takia, ja voidaan olettaa, että tuki jatkuu. Siksi dogekoiinin sijoittajilla on mahdollisuus ansaita voittoa kolikosta. Dogecoiniin sijoittaminen ei kuitenkaan välttämättä ole yhtä kannattavaa kuin sijoittaminen muihin kolikoihin. 

Saatat myös pitää: Onko Dogecoin hyvä sijoitus: Dogecoinin tulevaisuus

Kuinka ostaa ja myydä Dogecoinia

Jos aiot ostaa Dogecoinia, nämä ovat kolme vaihetta, joita sinun on noudatettava. 

Vaihe # 1 – Lompakon hankkiminen

Ennen kuin ostat Dogecoinia, sinulla on oltava lompakko sen tallentamiseksi. Se on aina parempi vaihtoehto tallentaa kryptovaluutat ulkoisiin lompakkoihin kuin pörssiin. Pörssit ovat alttiita hakkeroinnille, joten kolikkosi eivät ole riittävän turvallisia, kun niitä varastoidaan pörssissä. Kun ostat dogecoinia pörssissä, suosittelemme, että siirrät sen välittömästi ulkoiseen lompakkoon. 

On olemassa useita tapoja tallentaa Dogecoin. Katsotaanpa joitain noista tavoista –

  1. Dogecoin-lompakko – Tämä lompakko on itse dogecoin-yhtiöltä. Se on pehmeä lompakko, joka on suunniteltu erityisesti DOGE: lle. Se on yksi parhaista vaihtoehdoista DOGE: n varastointiin, koska sitä on helppo käyttää.
  2. Dogecoin-paperilompakko – Dogecoin-paperilompakko on yksinkertaisesti se, että kirjoitat yksityisen avaimen paperille ja säilytät sen turvallisesti. Vaikka paperilompakot suojaavat käyttäjää hyvin hyökkäyksiltä, ​​ne ovat myös hankalia. Ne voivat kadota, kadota tai tuhoutua helposti.
  3. Laitteiston lompakot – Laitteiden lompakot ovat USB-tyyppisiä lompakoita, jotka auttavat tallentamaan yksityiset avaimet digitaalisesti. Ne ovat erittäin turvallisia, koska ne tallentavat yksityiset avaimesi erillään tietokonejärjestelmästä ja ovat useimmissa tapauksissa suojattu kaksivaiheisella todennuksella. Suosituimmat laitteistolompakot Dogecoinille ovat Ledger NanoS, Pidä avainta, ja Trezor. Niiden haittapuoli on, että ne voivat olla kalliita tavalliselle käyttäjälle. (Voit myös tarkastella Trezor Vs Ledger -lompakkokatsaustamme)
  4. Pehmeät lompakot – On muita pehmeitä lompakoita kuin dogecoin-lompakko, jotka voivat helposti tallentaa kolikkotilasi. Jaxx, Coinomi, Exodus, ja Atomi ovat muutamia suosittuja pehmeitä lompakoita, jotka tukevat Dogecoinia. 

Vaihe # 2 – Vaihdon löytäminen Dogecoinin ostamiseksi

Paras tapa ostaa dogecoinia olisi pörssistä. Useat suuret pörssit tarjoavat DOGE: ta BTC: lle, altcoineille tai stablecoineille. Nämä vaihdot sisältävät Poloniex, Upbit, Kraken, Changelly, ja Binance. Keskustelemme siitä, kuinka ostaa dogecoinia eri maksutavoilla, tulevissa osioissa. 

Jos haluat ostaa DOGE: n pörssistä, rekisteröi tilisi pörssiin ja tallenna siihen varat. Jos vaihdon avulla voit ostaa DOGE: n suoraan USD: llä, voit helposti tallettaa USD: n pörssiin. Mutta jos pörssi sallii kaupankäynnin vain kryptovaluutoilla, sinun on ensin ostettava DOGE-pariksi liitetty kryptovaluutta ja talletettava se tilillesi. 

Vaihe # 3 – Kuinka myydä / vaihtaa / nostaa / vaihtaa Dogecoin

Voit myydä DOGE: n pörssissä, josta ostit sen. Siirry Myy DOGE -välilehdelle ja vaihda se käytettävissä oleville kryptovaluutoille. Jos olet saanut BTC: tä tai ETH: ta vastineeksi DOGE: stä, voit muuntaa sen USD: ksi pörssissä, joka tukee crypto-fiat-pareja. 

Kuinka ostaa Dogecoinia eri maksutavoilla?

On olemassa useita maksutapoja, joilla voit ostaa dogecoinia. Katsotaanpa joitain suosituimpia tapoja ostaa DOGE.

1. Osta Dogecoin USD: llä 

Ei monissa pörsseissä anneta mahdollisuutta ostaa DOGE USD: llä. Changelly kuitenkin auttaa sinua ostamaan kolikon USD: llä. Se on välitön kryptovaluutanvaihto, joka on tehnyt yhteistyötä muiden suurten pörssien, kuten Binancen ja Poloniexin kanssa, helpottamaan salaustapahtumia. Alusta veloittaa 0,25%: n transaktiomaksun, ja sinun on myös maksettava tavalliset verkkomaksut. Mutta Changellyn avulla voit ostaa DOGE: n USD: llä muutamalla napsautuksella. 

YoBit, Livecoin, ja Exrates ovat joitain muita pörssejä, jotka tukevat DOGE / USD-paria. 

2. Osta Dogecoin Bitcoinilla

DOGE: n ostaminen BTC: llä on helpompaa kuin USD: llä. Useat suuret pörssit, mukaan lukien Kraken ja Binance, tukevat DOGE / BTC-paria. Niin, jos sinulla on BTC, sinun tarvitsee vain tallettaa se pörssiin ja ostaa DOGE

Jos esimerkiksi haluat ostaa DOGE: n Krakenista, voit tehdä sen näin. Jos sinulla on jo BTC, voit yksinkertaisesti määrittää tilisi pörssiin ja tallettaa BTC: n siihen. Tai voit ostaa BTC: n fiatilla itse pörssistä. BTC: n avulla voit helposti ostaa dogecoinia pörssistä. 

Jos haluat ostaa dogecoinia pörssistä, siirry Uusi tilaus -välilehdelle ja valitse “Yksinkertainen” -vaihtoehto. Valitse DOGE / BTC-pari ja lisää summa, jonka haluat käyttää. Kun olet varmistanut, että kaikki arvot on syötetty oikein, tee tilaus. 

3. Osta Dogecoin luottokortilla 

Tietojemme mukaan ei ole suurta vaihtoa, joka sallisi dogecoinin ostamisen luottokorteilla. Mutta BTC voidaan helposti ostaa luottokortilla useissa pörsseissä ja sitten se voidaan muuntaa DOGE: ksi. 

AtomicWallet antaa sinun ostaa BTC luottokortilla ja muuntaa BTC nopeasti DOGE: ksi. Coindirect on peer-to-peer -markkinapaikka, joka auttaa sinua ostamaan erilaisia ​​kryptovaluuttoja, mukaan lukien dogecoin, ZAR, EUR, GBP, NGN, KSH. 

Osta Dogecoin Paypalilla

Coindirect, peer-to-peer -markkinapaikka tarjoaa Paypal-maksuja tuetuissa maissa. Jos asut Etelä-Afrikassa tai Euroopassa, voit ostaa dogecoinia Paypal

Jos asut Yhdysvalloissa, voit käyttää Paypalia ostamaan BTC: n pörssistä, kuten localbitcoins.com ja eToro. Voit sitten siirtää BTC: n pörssiin, joka tarjoaa DOGE: n ostoksesi tekemiseen. 

Jotkut pikakysymykset DogeCoinista

1. Onko viisasta ostaa dogekoiinia nyt? Useat kryptovaluuttaanalyytikot ovat ennustaneet Altseasonin olevan tulossa. BTC: n määräävä asema 71 prosentista on pudonnut 67,3 prosenttiin, mikä osoittaa, että Altsin kausi on jo alkanut. Jos Alts jatkaa kasvuaan, on todennäköistä, että myös dogecoin kasvaa. Joten dogekoiinin ostaminen nyt ei olisi huono päätös edellyttäen, että altcoins-markkinat jatkavat noususuuntaansa. 2. Paljonko dogekoiini on nyt arvoinen? Dogecoin on kaupankäynnin kohteena 0,002753 dollaria lehdistössä. 19. syyskuuta se perusti uuden 30 päivän korkeimman arvon 0,002993 dollariin altcoins-markkinoiden härkäajon keskellä. 3. Voiko Dogecoinia louhita? Kyllä, dogecoin voidaan louhita tietokoneen suorittimella. Se käyttää Scrypt-algoritmia, joka tekee dogecoin-kaivoksesta paljon vähemmän energiaa kuluttavaa kuin bitcoin-kaivos. Dogecoin-verkon keskimääräinen estoaika on 1 minuutti. Palkinto koiran lohkon louhinnasta on 10000 DOGE. 4. Miksi dogekoiini nousee? Tällä hetkellä dogecoin todennäköisesti nousee, koska altcoins-markkinat nousevat. Se hyötyy tästä härkäajosta. 5. Kuinka muuntaa dogekoiini bitcoiniksi? Tässä on luettelo pörsseistä, jotka sallivat spot-kaupankäynnin DOGE / BTC: lle – https://coinmarketcap.com/currencies/dogecoin/#markets. 6. Missä Dogecoinia säilytetään?

Voit tallentaa dogecoinia seuraavilla tavoilla:

Paperilompakossa

Kovassa lompakossa, kuten Trezor, Ledger NanoS tai KeepKey.

Pehmeässä lompakossa, kuten dogecoin-lompakossa, Jaxx-lompakossa tai AtomicWalletissa.

7. Kuinka korkealle Dogecoin voi nousta? Dogecoinin ATH on 0,018773 dollaria, jonka se osui 7. tammikuuta 2018. Jos näemme härkäajon, joka vie alttilaiset ATH: ille, on todennäköistä, että DOGE myös saavuttaa jälleen ATH: nsa. Se saattaa jopa ylittää edellisen tason, jos yhteisö tukee sitä edelleen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me