Eligma ICO Review, Luokitus ja täydellinen analyysi

Eligma ICO -katsaus

Verkkokaupoissa käydään nopeaa kasvua, mutta tällä alalla on useita ongelmia, jotka törmäävät perinteiseen vähittäiskauppaan. Tänään aiomme arvioida ICO: ta, joka pyrkii kohdistamaan nämä elementit eli etsimään, ostamaan, seuraamaan ja myymään tekoälyn ja lohkoketjutekniikan avulla. Eligma ICO yhdistää liiketoiminnan lohkoketjun kanssa luomaan modulaarisen kaupankäyntialustan, joka auttaa sen käyttäjiä säästämään aikaa ja muuttamaan jokaisen kotitalouden yritykseksi mahdollistamalla käyttäjien myydä käytetyt tuotteet turvallisella ja läpinäkyvällä käytettyjen kauppapaikoilla. Sukelletaan Eligma ICO -katsaukseen!

Tärkeät päivämäärät:

Token Crowdsalen alku: 17. huhtikuuta 2018

Token Crowdsalen loppu: 8. toukokuuta 2018

Tunnuksen kokonaismäärä: 500 000 000

Myytävänä: 300 000 000

Kova korkki: 34,180 ETH

Pehmeä korkki: ETH vastaa 3 000 000 USD

Hinta: 1 ELI = 0,1 USD

Myyty ennakkomyynnissä: 1450 ETH korotettu

Hyväksyy: ETH

Eligma: tekoälypohjainen ja blockchain-pohjainen kognitiivinen kaupankäyntialusta

Eligma ICO on blockchain-pohjainen projekti, joka hyödyntää tekoälyä tarjoamaan parempia ostokokemuksia. Tavoitteena on ratkaista sekä verkkokaupoissa että perinteisissä vähittäiskaupassa samanlaiset ongelmat. Se auttaa ihmisiä löytämään, ostamaan, seuraamaan ja myymään tuotteita verkossa.

Tämän projektin kolme pääkohtaa ovat löytö, inventaario ja uskollisuus, jonka avulla se voi toimia henkilökohtaisena kauppaedustajana. Se tarjoaa sinulle yhden paikan ratkaisun, jossa voit tehdä ostoksia missä tahansa verkkokaupassa maailmassa, tarkistaa tuotteiden arvon ja tietää paras aika myydä ne uudelleen.

Se tarjoaa myös yhtenäisen ostotilin, jonka avulla voit maksaa kryptovaluutoissa. Hajauttamisen kautta Eligma aikoo viedä verkkokaupan seuraavalle tasolle.

“Eligma ICO pyrkii muuttamaan jokaisen kotitalouden yritykseksi.”

Nyt arvioinnin aika!!!

 • Sileä & tutkimuslähtöinen valkopaperi

Eligma tarjoaa Whitepaperin, Lightpaperin ja yhden hakulaitteen, jotka tarjoavat riittävästi yksityiskohtia kukoistavasta verkkokauppateollisuudesta, tämän alan ongelmista ja ratkaisusta, jonka Eligma yrittää saada aikaan. Artikkelissa keskitytään ensisijaisesti markkina-analyysiin ja alustan toimivuuteen.

Prototyypin osalta yrityksellä on todiste konseptista GitHubissa. Vaikka yrityksellä ei ole MVP: tä, koodien tarjoaminen toimii varmasti sen hyväksi.

Tunnusmyyntivarojen budjetointi

Yritys tarjoaa kristallinkirkkaan kuvan crowdsale-varojen budjetoinnista. Varat jaetaan kolmessa vaiheessa, joihin sisältyy 8 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Kehitysvaihe, skaalausvaihe ja markkinointivaihe.

Kehitysvaiheessa olevat 8 miljoonaa dollaria jaetaan seuraavasti: 70% menee teknisen kehityksen kustannuksiin, 10% ei-teknisen tuotekehityksen, 10% uusien verkkokauppojen lisäämisen kustannuksiin, kun taas 5% rahoittaa ensimmäisen markkinointivaiheen ja loput 5% päivittäiseen toimintaan.

Skaalausvaihe sisältää 25% varoista, jotka kattavat suoramyynnin kohderyhmälle, 15% menee neuvottelukumppanuuksiin, kun taas 15% kattaa globaalit PR-kampanjat. Suuri osa eli 45% osallistuu käynnissä olevaan maailmanlaajuiseen mainoskampanjaan käyttäjien tietokantojen lisäämiseksi.

Viimeisessä markkinointivaiheessa on 30% tekniseen kehitykseen, kun taas 10% kattaa ei-teknisen tuotekehityksen kustannukset. Kumppanuuksien neuvottelemiseen käytetään 10% varoista, 15% menee lisäkuluihin, 10% säännölliseen toimintaan ja loput 25% markkinointikustannusten rahoittamiseen.

 • Suuri joukkue kunnianhimoiseen projektiin

Eligma ICO on suuri joukkue, johon kuuluu 26 henkilöä lukuun ottamatta 3 perustajaa ja neuvonantajaa. Heidän laajaan joukkueeseensa kuuluvat teknologiajohtaja, operatiivinen johtaja, turvallisuusjohtaja, johtava koneoppimisinsinööri, blockchain-kehittäjät, blockchain-liiketoiminnan konsultit, liiketoiminnan kehittäjä, suunnittelija, UX / UI-asiantuntija, markkinointi & viestintä, sisällöntuottajat ja konsultit, sosiaalisen median konsultti ja tuotekehittäjät.

Eligma ICOJoukkue – ELIGMA ICO

Dejan Roljic – Perustaja & Toimitusjohtaja Dejan aloitti yrittäjänä, joka on perustanut ABC Acceleratorin, joka on sijoittanut yli 80 startupiin maailmanlaajuisesti.

Matej Gregorcic – Perustaja, hän on markkinointitoimiston perustaja ja erikoistunut strategiseen suunnitteluun ja johtamiseen. Matej oli äskettäin mukana Viberaten onnistuneessa merkkikaupassa.

Joze Mermal – Perustaja Joze on johtanut BTC-yritystä vuodesta 1993 lähtien ja myöhemmin perustanut BTC Cityn, joka on yksi Euroopan suurimmista ostos-, virkistys- ja viihdekeskuksista.

Kaiken kaikkiaan heillä on iso ja hyvä joukkue, jolla on paljon kokemusta, joka varmasti ruokkii niin kunnianhimoista projektia.

Kumppanit: Nimillä kuten Microsoft, Cisco, BTC, Spartan, ABC Accelerator, IceCat, Viberate, AmaZix ja Netix kumppaneina Eligma tukee varmasti hyvää tukea..

Eligma ICO TiedotEligma ICO Tiedot

 • Bisnesmalli

Eligma-alustalla on oma tunnus ELI, jonka arvo on 0,10 USD. Tunnusta voidaan käyttää useisiin asioihin, kuten ostosten tekemiseen Eligma-alustalla, sen eri palveluiden, kuten “tuotetunnuksen” ja escrow-palvelun, käyttämiseen. ELI-tunnusta voidaan käyttää myös mainostamiseen alustalla, ostosten tekemiseen kauppiaiden kanssa ja tavaroiden myynnin loppuun saattamiseksi.

ELI-tunnukset palkitaan myös käyttäjille tilanteissa, joissa käyttäjä luo sosiaalisen median viestejä ja toivelistoja läpi Eligma, ostaa ilmoittautuneilta kauppiailta ja suorittaa tiettyjä toimintoja alustalla, kuten kuittien lataaminen, uusien käyttäjien ohjaaminen ja profiilitietojen lisääminen mm..

 • Taustatekniikka: Ethereum-pohjainen Blockchain

Eligma on ERC20-yhteensopiva alusta, joka asettaa ehdot sijoitukselle. Projektissa on sallittujen luettelo ja KYC-menettely, joka vaatii osallistujaa luovuttamaan yrityksen pakollisiksi tekemät henkilökohtaiset tietonsa.

ICO asettaa myös 0,1ETH: n rajan vähimmäissijoitukseksi hankkeelle, joka hyväksyy vain ETH: n.

 • Salausmyynnin joustavuus

Projekti on sisällytetty Sloveniaan, ja lainsäädännöllisten rajoitusten vuoksi rajoitettu myynti tapahtuu tietyillä lainkäyttöalueilla, kuten Kanadassa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa (mukaan lukien Puerto Rico, Yhdysvaltain Neitsytsaaret tai muut Yhdysvaltojen alueet)..

500 miljoonan merkkituotannon kokonaismäärästä 60 prosenttia tästä eli 300 miljoonasta käytetään väkijoukkojen myyntiä varten. Eligma-tiimille annetaan 19 prosenttia näistä rahakkeista, jotka annetaan kahden vuoden ajanjaksolle, kun taas 5 prosenttia menee neuvonantajille, joiden ansaintajakso on 2 vuotta. Kolmen vuoden ansaintajaksolla 4 prosenttia maksetaan tuleville kumppaneille, kun taas loput 12 prosenttia kattaa yhteisön ja käyttäjien kasvun, jolla ei ole ansaintajaksoa.  

Turvatoimet: Projektissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ottamalla käyttöön monikerroksinen turvallisuus identiteettivarkauksien ja Internetiin liittyvien petosten estämiseksi. GDPR-valituksena se antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita omia tietojaan antamalla heille mahdollisuuden poistaa henkilökohtaiset tietonsa yhdellä napsautuksella. Salausmaksujen turvallisuuden vuoksi varat jaetaan kuumiin ja kylmiin lompakkoihin.

Joukkueella on myös hyvä 11 hengen joukkue korkean tason neuvonantajia, kuten Charlie Shrem, Hermann Eul, Nick Zaharias, Jeff Arrillaga, Sunny Saini ja Mark Plesko.

 • Hyvä yhteisön hyväksyntä

Suuri joukkue, jolla on hyvät käytännön kokemukset, puhuu varmasti tämän projektin puolesta. Linkedin-profiililinkkiensä avulla se tarjoaa helposti tietää heidän lahjakkuutensa ja ammattitaustansa, vaikka onkin vaikea tutkia tiimin jäseniä perustajien ja tunnettujen neuvonantajien lisäksi, mikä voi olla hieman lannistavaa ihmisille.

Projektilla on laaja läsnäolo sosiaalisessa mediassa Facebookista, Twitteristä, LinkedInistä, YouTubesta BitcoinTalkiin, Mediumiin ja GitHubiin. Sillä on myös mukava tuki sähkeelle, jossa on yli 8500 jäsentä.

Eligma ICOEligma ICO – Arviot

Keskimääräinen arvio: 8,05 / 10

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Eligma ICO on etenemissuunnitelmansa varhaisessa vaiheessa. Tällä hetkellä julkisessa väkijoukkovaiheessa yritys ei ole vielä lanseerannut MVP-alustaansa, joka on tarkoitus julkaista elokuussa, eli vielä 3 kuukauden päässä.

Suurimmat esteet:

Projektin etenemissuunnitelman mukaan vuosineljänneksen ensimmäinen vuosi vuodesta 2021 on koko projektin käynnistysaika, ts. ”Global unified shopping account with crypto payment gateway”. Viimeinen aikaväli on aivan liian kaukana, mikä voi motivoida sijoittajia.

Huomautus sijoittajille

Eligma ICO: lla on vankka idea tehdä ostokokemuksesta parempi, jolla on hyvä käyttötapa ja jos se toteutetaan hyvin, se voi osoittautua suureksi menestykseksi. Epäilemättä projektissa on laaja ammattitaitoinen tiimi, joka on onnistuneen projektin selkäranka. Lisäksi tiimi on työskennellyt sellaisten tuottavien hankkeiden parissa, kuten Viberate, joka tuo lisäarvoa tälle projektille samalla kun BTC-kaupunki on kumppaninsa, mikä helpottaisi Eligman käyttötapaustoimintoja. Yrityksen olisi kuitenkin pitänyt työskennellä ensin MVP: n parissa ja sitten päästä markkinoille joukon kanssa, mutta GitHubin todistuskonseptin saaminen tekee toimivan prototyypin puutteen jonkin verran sulavaa. Nyt kaikki riippuu toteutuksesta, jos Eligma toteuttaa idean onnistuneesti, projekti voi muuttaa koko verkkokaupan skenaarion.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me