Suurimmat FX-parit pysyvät paljon sivusuunnassa, mutta pidä silmällä punta

Englannin punta on ottanut melkoisen iskuja viime viikolla. Ensinnäkin BOE (Bank of England) alensi korkojaan torstaina ja lisäsi samalla määrällistä keventämisohjelmaansa miljardeilla punnilla. Lisääntynyt ärsyke ja erityisesti ohjelman koko yllätti markkinat, minkä seurauksena GBP / USD menetti yli 170 pistettä alle 40 minuutissa. BOE lupasi myös helpottaa toimintaa tarvittaessa. GBP / USD menetti vielä enemmän perjantaina, kun Yhdysvaltain muut kuin maatalouden palkanlaskijat ilmestyivät heinäkuussa luomiin valtaviin 255 000 uuteen työpaikkaan. Työllisyys muilla aloilla (esim. Yksityiset ei-maatilojen ja teollisuuden palkat) voittivat myös odotukset, ja työttömyysaste (koko työvoimasta yhteensä) oli hieman odotettua heikompi. Vaikutus valuuttamarkkinoihin oli valtava dollarin osto, mikä tuntui myös GBP / USD-valuuttakurssista. Pari menetti noin 125 pistettä 35 minuutissa. Tarkastellaksemme kaikkia sanottuja kaavioita.

 

GBP / USD

GBP / USD 1h

GBP / USD tuntikaavio

 

Kuten näette, kaapelin lyhytaikainen vauhti on selvästi laskeva. Huomaa, kuinka muutama viimeinen vetovoima 20 EMA: lle tarjosi erittäin hyvät mahdollisuudet lyhentää paria. Täällä olisit voinut osallistua kauppaan vaarantamalla vain muutaman pisteen saadaksesi paljon pistettä. Esimerkiksi, jos olisit tehnyt myyntirajatilauksia tälle liukuvalle keskiarvolle 60 pisteen stop-tappion ja 120 pisteen voittovoiton avulla, olisit ansainnut komeita voittoja. Ehkä saatamme saada lisää tällaisia ​​mahdollisuuksia tulevalla viikolla.

Jos tarkastelemme kahta punaista ruutua yllä olevassa kaaviossa, näemme pitkiä punaisia ​​kynttilöitä ja suuria liikkeitä hyvin lyhyessä ajassa. Tätä kutsumme impulsseiksi tai impulsiivisiksi liikkeiksi. Näiden kahden laatikon välissä on melko tasainen hintatoiminta, joka tunnetaan korjaavana siirtona. Elinkeinonharjoittajan tavoitteena tulisi olla kauppa impulsiivisten liikkeiden suuntaan. Tässä tapauksessa kauppiaita, jotka myivät paria, ansaitsivat rahaa. Tarkastellaan parin päivittäistä kaaviota:

GBP / USD päivittäinen kaavio

 

Kuten näette, kaksi kaaviota, jotka on merkitty yllä olevaan kaavioon, olivat vahvoja laskupäiviä, joiden volyymi oli keskimääräistä suurempi. Kuten aiemmissa artikkeleissa mainittiin, vahva myynti (yhdistettynä suuriin volyymeihin) voi viitata siihen, että hinta saattaa edelleen laskea. Tämä on yksi syy siihen, miksi olen innoissani kaapelin myynnistä tällä viikolla. Tämän lisäksi perustekijät ja muut tekniset tiedot viittaavat myös siihen, että tämä pari voi edelleen käydä kauppaa alhaisemmalla tasolla. Jos tarkastelemme vähittäiskaupan tunnetta, näemme, että vähittäiskauppiaiden nettopituus on tämä pari, ja tällä hetkellä jokaiselle lyhyelle positiolle on 1,63 pitkää positiota. Tämä ei ole kovin äärimmäistä, mutta se viittaa silti siihen, että tunteen näkökulmasta voimme nähdä parin laskevan edelleen. Muista, että vähittäiskaupan paikannusta käytetään kiistanalaisena indikaattorina – kun hinta on laskusuhdanteessa, vähittäiskauppiaat pyrkivät ostamaan. Päinvastoin, kun trendi on noussut, heillä on taipumus myydä. Siten he ovat yleensä häviäjiä, ja institutionaaliset kauppiaat sijoittuvat yleensä voittavaan puoleen. Vähittäiskauppiaat haluavat taistella trendejä vastaan, mikä on todella typerää. Joten kun näemme, että enemmän vähittäiskauppiaita ostaa kuin myy kuin tässä tapauksessa, voimme odottaa hintojen laskevan edelleen. En halua aloittaa kaupankäyntiä tällä parilla heti, koska odotan mieluummin parempaa hintaa. Esimerkiksi pinbar-hylkäys 20 EMA: sta tunnin tai 4 tunnin kaaviossa tai ehkä pari sydänlanka tunkeutuu liikkuvaan keskiarvoon, mutta ei sulkeudu sen toisella puolella. Haluan myös käydä vaihtoja tähän eksponentiaaliseen liukuvaan keskiarvoon, jos näen, että palautus (tai pudotus) on luonteeltaan korjaava. Ole aina varovainen, kun retracement on erittäin impulsiivinen ja kattaa paljon matkaa hyvin lyhyessä ajassa. Haluan nähdä, kuinka hinta reagoi tiettyihin hintatasoihin ja sitten käy kauppaa. Katso tätä esimerkkiä GBP / USD: stä, joka tapahtui huhtikuussa:

GBP / USD tuntikaavio (huhtikuu 2016)

 

Täällä näemme kauniin myyntiasetuksen 1 tunnin kaaviossa. Elinkeinonharjoittaja, joka haluaa erittäin todennäköistä lyhytaikaista merkintää, olisi voinut aloittaa kaupan toisen, kolmannen, neljännen, viidennen, kuudennen tai jopa seitsemännen hylkäämisen jälkeen liukuvasta keskiarvosta, koska hinta teki jopa kahdeksan yritystä murtautua sen läpi. Elinkeinonharjoittaja olisi voinut vain sijoittaa myyntitapahtuman 20 EMA: han sen jälkeen, kun siitä oli tehty haluttu määrä hylkäyksiä. Tämä lähestymistapa olisi ollut erittäin kannattava tänä päivänä, koska voit selvästi nähdä, kuinka hinta laski 20 EMA: n vastustamisen jälkeen.

Tarkastellaan lyhyesti joitain muita suuria pareja:

AUD / USD

AUD / USD päivittäinen kaavio

 

Vaikka 20 EMA tukee edelleen hintaa, saatamme nähdä laskevan korjauksen seuraavien päivien aikana. Perjantaina näimme laajan USD-voiman nousevan NFP: n ylivoimaisiin odotuksiin nähden. Saatamme nähdä tämän voiman jatkumisen uudelle viikolle, mikä saattaa tuoda Aussien jonkin verran alas. En ole kovin innoissaan parin kaupasta juuri nyt, koska se on tällä hetkellä melko vaihteluväliin sidottu.

EUR / USD

EUR / USD päivittäinen kaavio

 

Kuten näette, tämä pari käy kauppaa myös sivuttain. Ei myöskään kovin jännittävä. On kuitenkin huomattava, että hinta ei voinut sulkeutua perjantaina 200 päivän liukuvan keskiarvon alapuolelle. Epäilen kuitenkin, että saatamme nähdä lisää dollarin vahvuutta euroon nähden uudelle viikolle, mikä saattaa työntää parin läpi tämän liikkuvan keskiarvon.

USD / CHF

 

USD / CHF päivittäinen kaavio

 

Pidän fib-tason hylkäämisestä, kuten yllä on esitetty. Hinta voi saavuttaa jonkin verran lisää vastarintaa tällä tasolla tai ehkä jopa hieman korkeampi 200 päivän liukuvan keskiarvon (vihreä liukuva keskiarvo) alueella. Haluaisin nähdä joitakin tunteja tunnin tai 4 tunnin kaaviossa, jotka hylkäävät nämä tasot, osoittamaan, että myyjiä on suojaamassa. Ehkä voimme saada hyvän tilaisuuden lyhentää paria lähipäivinä.

Muita huomioitavia asioita

Lisäksi meillä on tällä viikolla paljon tärkeitä taloustietoja Kiinasta. Tärkein huomenna katsottava tapahtuma on todennäköisesti Kiinan kauppataseet, jotka julkaistaan ​​klo 03.00 GMT.

Kuten aiemmin tässä artikkelissa mainittiin, voimme ehkä aloittaa viikon uudella USD-vahvuudella.

Vain erityinen huomautus USD / JPY: stä – vähittäiskaupan tunnelma on melko äärimmäinen, kun vähittäiskauppiaiden netto on pitkä pari. Tällä hetkellä on 3,99 kauppiaita, jotka ovat pitkiä jokaiselle lyhyelle kauppiaalle. Ehkä voimme nähdä aggressiivisen laskun tässä parissa pian.

Onnea kaupankäyntiin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me