Store FX-par forbliver meget sidelæns, men hold øje med pundet

Pund sterling har taget en helhammer i den sidste uge. For det første sænkede BOE (Bank of England) deres rente på torsdag og øgede samtidig deres kvantitative lempelsesprogram med milliarder af GBP. Den øgede stimulus og især programmets størrelse overraskede markederne, hvilket resulterede i, at GBP / USD tabte mere end 170 kerner på mindre end 40 minutter. BOE lovede også mere lempelse, hvis det var nødvendigt. GBP / USD mistede noget yderligere terræn på fredag, da de amerikanske ikke-gårdsløn kom ud på et massivt 255.000 nye job skabt i juli. Beskæftigelsen i de andre sektorer (f.eks. Private ikke-gårdsløn og produktionslønninger) slog også forventningerne, og ledigheden (af den samlede arbejdsstyrke tilsammen) kom lidt svagere end forventet. Effekten på valutamarkedet var enorme dollaropkøb, hvilket også blev mærket i GBP / USD-valutakursen. Parret mistede cirka 125 kerner på 35 minutter. Med alt det sagt, lad os se på nogle diagrammer.

 

GBP / USD

GBP / USD 1 time

GBP / USD Time-diagram

 

Som du kan se, er kortsigtet momentum på Cable klart baisse. Bemærk, hvordan de sidste par tilbagetrækninger til 20 EMA gav meget gode muligheder for at kortslutte parret. Her kunne du have startet handler, der kun risikerer et par kerner for at få masser af kerner. For eksempel, hvis du placerede salgsbegrænsningsordrer på dette glidende gennemsnit med et stoptab på 60 kerner og et overskud på 120 kerner, ville du have opnået et flot overskud. Måske får vi nogle flere muligheder som denne i den kommende uge.

Hvis vi ser på de to røde felter i diagrammet ovenfor, ser vi lange røde stearinlys og store træk på meget kort tid. Dette er hvad vi kalder impulser eller impulsive bevægelser. Mellem disse to kasser ser vi en ret flad prishandling, der er kendt som et korrigerende træk. En erhvervsdrivendes mål bør være at handle i retning af de impulsive bevægelser. I dette tilfælde var handlende, der solgte parret, dem der tjente penge. Lad os se på et dagligt diagram over parret:

GBP / USD dagligt diagram

 

Som du kan se, var de to handelsdage, der er markeret i diagrammet ovenfor, stærke bearish dage med volumen over gennemsnittet. Som nævnt i tidligere artikler kan stærk salg (kombineret med stor volumen) antyde, at prisen fortsat vil bevæge sig lavere. Dette er en af ​​grundene til, at jeg er begejstret for at sælge Cable i denne uge. Udover dette antyder de grundlæggende og andre tekniske detaljer også, at dette par kan fortsætte med at handle lavere. Hvis vi ser på detailstemningen, ser vi, at detailhandlere er nettolængde dette par med 1,63 lange positioner for hver kort position i øjeblikket. Dette er ikke særlig ekstremt, men det antyder stadig, at vi set fra et sentimentperspektiv måske ser et yderligere fald i parret. Husk, at detailpositionering bruges som en modsatrettet indikator – når prisen er i en nedadgående tendens, har detailhandlerne tendens til at købe. Omvendt når tendensen er op, har de en tendens til at sælge. Således er de normalt på den tabende side, hvor institutionelle forhandlere normalt er placeret på den vindende side. Detailhandlere kan godt lide at bekæmpe tendenser, hvilket faktisk er meget tåbeligt. Så når vi ser, at flere detailhandlere køber end sælger som i dette tilfælde, kunne vi forvente, at prisen vil falde yderligere. Jeg foretrækker ikke at deltage i en handel på dette par med det samme, da jeg hellere vil vente på, at en bedre pris kommer ind. For eksempel en afvisning af pinbar fra 20 EMA på et diagram over hver time eller 4 timer eller måske et par væger, der trænger ind i det glidende gennemsnit, men ikke lukker på den anden side af det. Jeg kan også godt lide at handle med tilbagekaldelser til dette eksponentielle glidende gennemsnit, hvis jeg ser, at bounce (eller dip) er korrigerende. Vær altid forsigtig, når retracement er meget impulsiv og dækker meget afstand på meget kort tid. Jeg kan godt lide at se, hvordan prisen reagerer på bestemte prisniveauer og derefter gå ind i en handel. Se dette eksempel på GBP / USD, der opstod i april:

GBP / USD Time-diagram (april 2016)

 

Her ser vi en smuk salgsopsætning på et 1-timers diagram. En erhvervsdrivende, der ønsker en kort sandsynlighed med høj sandsynlighed, kunne have indgået en handel efter den anden, tredje, fjerde, femte, sjette eller endda den syvende afvisning af det glidende gennemsnit, da prisen gjorde så mange som otte forsøg på at bryde igennem det. Den erhvervsdrivende kunne bare have placeret et salgspost på 20 EMA, efter at det foretrukne antal afvisninger af det havde fundet sted. Denne tilgang ville have været meget rentabel denne dag, da du tydeligt kan se, hvordan prisen faldt efter at være modstået af 20 EMA.

Lad os kort se på nogle andre store par:

AUD / USD

AUD / USD dagligt diagram

 

Selvom prisen stadig understøttes af 20 EMA, ser vi muligvis en nedadgående korrektion i løbet af de næste par dage. Fredag ​​oplevede vi en bred USD-styrke, der steg med NFP’s langt slående forventninger. Vi ser muligvis en fortsættelse af denne styrke ind i den nye uge, som måske bringer Aussie noget ned. Jeg er ikke særlig begejstret for at handle med dette par lige nu, da det i øjeblikket er temmelig rækkevidde.

EUR / USD

EUR / USD dagligt diagram

 

Som du kan se, handler dette par også sidelæns. Ikke særlig spændende heller. Det skal dog bemærkes, at prisen ikke kunne lukke under det 200-dages glidende gennemsnit på fredag. Jeg formoder dog, at vi muligvis vil se noget mere dollarstyrke over for euroen, der går ind i den nye uge, hvilket måske skubber parret gennem dette glidende gennemsnit.

USD / CHF

 

USD / CHF dagligt diagram

 

Jeg kan godt lide afvisning af fib-niveau som vist ovenfor. Prisen kan muligvis imødekomme yderligere modstand på dette niveau eller måske endda lidt højere i det 200-dages glidende gennemsnit (det grønne glidende gennemsnit). Jeg vil gerne se nogle væger på et diagram over hver time eller 4 timer, der afviser disse niveauer for at indikere, at der er sælgere, der beskytter det. Måske kan vi få en god mulighed for at forkorte parret i de næste par dage.

Andre ting at overveje

Desuden har vi mange vigtige økonomiske data frigivelser ud af Kina i denne uge. Den vigtigste begivenhed at se i morgen er sandsynligvis de kinesiske handelsbalancetal, der offentliggøres kl. 03:00 GMT.

Som nævnt tidligere i denne artikel kunne vi måske starte ugen med noget mere USD-styrke.

Bare en særlig note om USD / JPY – detailstemning er ret ekstrem, da detailhandlere er netto lange dette par. I øjeblikket er der 3,99 forhandlere, der er lange for hver forhandler, der er kort. Måske kunne vi snart se et aggressivt fald i dette par.

Held og lykke med handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me