Stratis tuo Blockchainin palveluksi kaikille yrityksille C # Native -alustansa kautta

mainos Phemex

7. tammikuuta 2021, Lontoo, Iso-Britannia – Stratis luotiin yksinkertaista tarkoitusta varten – tarjota yrityksille blockchain as a service (BaaS) -ratkaisut, jotka on suunniteltu toteuttamaan monimutkainen blockchain-arkkitehtuuri valtavirran koodauskielillä, joita päivittäiset yritykset käyttävät salausteknologian ulkopuolella. 

Se tekee tämän pilviratkaisujen, C #- ja.NET-sovellusten rakentamisen tuen sekä työkalujen räätälöinnin kautta avoimen lähdekoodin protokollan kautta. Tämän tulos? Stratis vapauttaa blockchain-tekniikan voiman valtavirran yrityksille ja avaa blockchain-teollisuuden valtavirran markkinat – kaksi tehokasta yhdistelmää.

Stratis-työkalusarjaan luottavat yritykset pääsevät käyttämään halvempaa ja monimutkaisempaa blockchain-rakennuskehystä. Yritysten ei enää tarvitse ostaa omia täyttä solmuaan eikä hallita blockchain-infrastruktuuria alusta alkaen – jotain, joka on markkinarako ja muodostaa valtavan esteen markkinoillepääsykustannuksille kaikille paitsi suurimmille yrityksille. Älykkäiden sopimusten tukea tarvitsevat yritykset huomaavat lisäksi, että Stratis tukee virtuaalikoneita Microsoftin Azure-pilvialustan kautta.

Stratis – täydellisesti räätälöity

Stratis omistaa useita avainarvoja, jotka tekevät siitä optimaalisen valinnan lohkoketjuun – hajauttaminen, yksityisyys, skaalautuvuus, käytännöllisyys, saavutettavuus, luotettavuus, turvallisuus ja suorituskyky. Tämän ymmärtämiseksi paremmin Stratis-lohkoketjut käyttävät useita pilvipohjaisia ​​täyssolmuja, joten hajauttaminen on taattu. Yksityisyys taataan – salauksen avulla kaikki tapahtumat ja viestintä pysyvät yksityisinä. Stratis haluaa myös tarjota mukautuvan skaalautuvuuden tason, joka saavutetaan intuitiivisen sivuketjun käytön avulla. 

Yritysten, jotka haluavat hyödyntää älykkäiden sopimusten voimaa, on tiedettävä tämä Stratis on ainoa alusta, joka tukee C # -suoritusta, joten kehittäjät voivat koodata tehokkaasti itsensä toteuttavat ohjelmat hyödyntämällä olemassa olevia kehitystyökalujaan ja rikkaan ja monipuolisen ohjelmointikielen olemassa olevaa tietoa. Stratis pyrkii myös helpottamaan ketjujen välistä viestintää Stratisin ekosysteemissä toimivien sopimusten ja Ethereumin lohkoketjussa olevien sopimusten välillä, mikä lisää niiden soveltuvuutta nykypäivän yhteenliitettyyn maailmaan.

STRAX Vaihda Binance

Sisään Syyskuu 2020, tiimi esitteli STRAXin, tehokkaamman protokollan, joka on suunniteltu integroimaan virheettömästi alustan olemassa olevaan liiketoimintamalliin. Aiemmin lyödyt STRAT-tunnukset on vaihdettu a 1: 1 perusta Binancen kautta. Muutoksen jälkeen Stratis esittelee joukon muita lisäominaisuuksia, kuten STRAX SideChain, Stratis InterFlux, SegWit-tuki, kylmäsäilytys, DeFi-sovelluskirjasto, IoT-kehitystyökalut ja monia muita. 

Koska STRAX perustuu panoksen todistamiseen yksimielisyyteen, verkko-osallistujat voivat vastaanottaa merkkipohjaisia ​​palkintoja vastineeksi STRAX-tunnustensa panemisesta. Stratis on hyvin tietoinen kuumien lompakkotallennusten aiheuttamista turvallisuusriskeistä, joten joukkue on päättänyt käyttää kylmää panostusta ihanteelliseen suojaukseen.  

2021 – Stratisin vuosi & BaaS 

Ensimmäisellä vuosineljänneksellä 2021, Stratis käynnistää Unity Development Kit (mahdollistaa NFT: n ja hajautettujen identiteettien integroinnin pelien ekosysteemiin), DeFi-ohjelmistokirjasto (luettelo C # – standardoiduista älykkäistä sopimuksista), Stratis DAO (keino rahoittaa seuraavan sukupolven kehitys äänestämällä), Stratis-järjestelmän sopimukset (ketjun logiikan käyttöönotto ja käyttäjälähtöisten prosessien yksinkertaistaminen) ja matkapuhelin mukana tunnusmerkki (Cirrus Sidechainille myönnetyt tukimerkit). 

Toisella vuosineljänneksellä 2021 Stratis käynnistää Python-kehityspaketti (jonka avulla Python – kooderit voivat rakentaa Stratista), IoT-kehityspaketti (tarkoitettu tuomaan Stratis-ratkaisut IoT-laitteistoihin), a uusi versio Vaarnan todistamisesta (kehittyneempi turvallisuus ja lisäominaisuudet), Stratis Oracle (hajautettu tapa käyttää ketjun ulkopuolista dataa) ja Dex Mobile -tuki (mahdollistaa SRC20-tunnusten mobiilikaupan). 

Vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä Stratis käynnisti Ethereum Interoperability (tunnetaan nimellä InterFlux, joka mahdollisti käärittyjen STRAX-tunnusten käytön Ethereum-ketjussa) STO: n rinnalla & Digital Asset Platform (tarjoaa tunnustarjonnan hallintaan tarvittavat työkalut).

Kun niin paljon tapahtui viime vuonna ja niin paljon horisontissa, vuosi 2021 näyttää lupaavalta vuodelta Stratiselle. Napsauta tätä Lue lisää kuinka Stratis muuttaa maailmaa yksi lohkoketju kerrallaan.

Seuraa Stratistä Twitterissä – https://twitter.com/stratisplatform

Liity Stratisin kehittäjien akatemiaan – https://academy.stratisplatform.com/

Katso Stratis GitHubista – https://github.com/stratisproject

Lue viimeisimmät Stratisin uutiset – https://www.stratisplatform.com/news/

Median yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi: Bitcoin PR Buzz Press -tiimi

Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

Stratis Group LTD on tämän sisällön lähde. Tämä lehdistötiedote on tarkoitettu vain tiedoksi. Tiedot eivät ole sijoitusneuvontaa tai tarjousta sijoittaa. Virtuaalivaluutta ei ole laillinen maksuväline, hallitus ei tue sitä, eikä tilejä ja arvotaseita koske kuluttajansuoja.

Tietoja Bitcoin PR Buzzista: Bitcoin PR Buzz on palvellut ylpeänä blockchain-startup-yritysten salaustiedotteen jakelutarpeita yli 8 vuotta. Hanki oma Bitcoin-lehdistötiedotteiden jakelu tänään.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me