Ripple tuo markkinoille uuden tuotteen tehottomuuden ja korkeiden palkkioiden torjumiseksi rajatylittävissä maksuissa

mainos Phemex

Kun Ripple-pohjaisten ratkaisujen käyttöönotto lisääntyy pankkien ja rahoituslaitosten keskuudessa, Ripple kehittää ja räätälöi tuotteita, jotka tarjoavat ratkaisuja tiettyjen rahoituslaitosten tai alueelle ominaisiin ongelmiin. Äskettäinen lisäys tähän luetteloon on “multi-hop” -ominaisuus, joka yrittää tarjota ratkaisun maailman alueille, joissa rajatylittävät maksut ovat tehotonta ja kärsivät korkeista maksuista.

Ripplen “multi-hop”: ratkaisu pienemmille rahoituslaitoksille likviditeetin lisäämiseksi

Ripple, joka on nyt kumppani kaikille johtaville rahoituslaitoksille ympäri maailmaa, ymmärtää sen hyvin, että maailmanlaajuisen likviditeetin tehoton hallinta on suurin este rajatylittäville maksuille kaikilla alueilla ympäri maailmaa. Se ymmärtää myös sen tosiasian, että tietyt maailman alueet, kuten Kaakkois-Aasian alue, ovat olleet suurelta osin alipalveluksessa kirjeenvaihtajapankkien toimesta, mikä vaikeuttaa rajatylittäviä maksuja huolimatta parhaasta tekniikasta, jonka Ripple voi tarjota. Tämän tilanteen korjaamiseksi ja ongelmien laajentamiseksi asiakaskuntaan alueille, joilla on tällaisia ​​ongelmia, Ripple on ottanut käyttöön uuden tuoteominaisuuden nimeltä “multi-hop”. Tämän uuden ominaisuuden avulla pienemmät rahoituslaitokset voivat nyt suorittaa kitkattomat maksut verkon muiden rahoituslaitosten puolesta.

“Monihyppy” poistaa myös tarpeen tarvita suoraa henkilökohtaista yhteyttä (tai kahdenvälistä suhdetta) rahoituslaitosten välillä maksun suorittamiseksi. Monihyppyinen käyttö voi vastaanottaa ja välittää maksun ilman kahdenvälistä suhdetta alullepanijan ja edunsaajalaitosten välillä.  

Alueellisten rajatylittävien maksujen tavanomaisen integraation puuttuminen vaatii tällä hetkellä kalliita kiertotapoja. Kirjeenvaihtajapankkijärjestelmään luottavien naapurimaiden on ensin muunnettava valuutta Yhdysvaltain dollareiksi ja sitten maksettava useiden kirjeenvaihtajapankkien välillä ennen kuin ne lopulta vaihdetaan edunsaajalaitoksessa käytettyyn valuutaan. Tämä hankala prosessi vaatii lukuisia maksuja, mukaan lukien kaksi valuutanvaihtoa.

Ensimmäisen pankin, joka käyttää tätä tuotetta, tulee olemaan Siam Commercial Bank (SCB), joka huolimatta siitä, että se on yksi ASEANin tai Kaakkois-Aasian alueen suurimmista pankeista, joutuu vastaamaan kirjeenvaihtajapankkiin naapurimaidensa kanssa. SCB on vanhin ja neljänneksi suurin liikepankki varojen, talletusten ja lainojen osalta. Muuttuvien aikojen ymmärtämisenä pankki on digitalisoitumassa ja aikoo vähentää konttoriverkostonsa 1 154 konttoria 400 konttoriin vuoteen 2020 mennessä. Sillä on myös 108 valuuttakioskia ja 9142 pankkiautomaattiverkkoa.

Lehdistötiedotteessa todetaan myös edut, joita multi-hop voi tarjota SCB: lle ja ASEAN-alueelle. Se lainaa

“Monihyppyisillä rahoituslaitoksilla on mahdollisuus muodostaa yhteys suoraan SCB: hen, joka voi maksaa ja maksaa koko alueella vaihtamatta valuuttoja useita kertoja ja lisäämättä korkeita maksuja. Tuloksena on saumaton maksukokemus ASEAN-alueelle ja sieltä pois. Pienemmille rahoituslaitoksille, joilla ei aiemmin ollut kykyä suorittaa maksuja ASEANiin, multi-hop demokratisoi pääsyn kyseisiin maihin ja helpottaa maksuja maksujen koosta tai niiden rahoituslaitoksen likviditeettivarastosta riippumatta. “

Lue myös: Ripple valmis tekemään valtavan vaikutuksen erittäin odotetulla turvotustapahtumalla

Monihyppy voi olla suuri apu pk-sektorille – ja myös lisätä Ripplen ulottuvuutta

Koska tämä uusi tuoteominaisuus alentaa palkkioita merkittävästi, demokratisoi pääsy maihin ja helpottaa maksamista riippumatta maksun koosta tai niiden rahoituslaitoksen likviditeettivarastosta. Tämän tuotteen suurin edunsaaja olisi pk-yritys. Tällä hetkellä perinteisen pankkitoiminnan yhteydessä rajatylittävät maksut ovat hankalia (kuten edellisessä osassa selitetään) ja edellyttävät lukuisia maksuja, mukaan lukien kaksi valuutanvaihtoa, ja pk-yrityksille ei anneta juurikaan tukea lainkaan vähäarvoisiin maksuihin pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) on tehtävä.

Jos pk-yritykset pystyvät hyödyntämään tätä tuotetta hyvin ASEANissa, se myös moninkertaistaa Ripplen ulottuvuuden ja käyttöönoton, koska pk-yritykset ovat aloitteleva ala ASEAN-maissa ja niiden arvioidaan vastaavan jopa 60 prosentilla työllisyydestä kehitysmaissa, mutta tämän määrän arvellaan olevan jopa 70 prosenttia ASEAN-maissa.

Aikooko “multi-hop” -ominaisuus auttaa Rippleä saamaan asiakkaita ASEANin kaltaisilla alueilla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me