Ethereumin nousu takaisin tuhkasta vireillä olevina tapahtumina laskee 90k: sta 6k: iin

mainos Phemex

On jo jonkin aikaa, että maailma on kuullut kuinka ruuhkainen Ethereum on. Mutta asiat näyttävät olevan paranemassa kolikon nro 2 suhteen, kun ruuhka näyttää laskevan. EtherScanissa äskettäin saatavilla olevan numeron mukaan vireillä oleva kauppa näyttää laskeneen 6000 odottavaan tapahtumaan.

Onko Ethereum nousemassa tuhkastaan?

Ethereumin käyttöönotto salausteollisuudelle ei ollut vähempää kuin ihme. Toiseksi suurin kolikko markkina-arvoltaan tarjosi alustan ja avasi oven loputtomille mahdollisuuksille ottamalla käyttöön älykkäitä sopimuksia. Näiden ns. Älykkäiden sopimusten pääpiirre oli, että ne edistivät hajauttamista eliminoimalla ulkopuolisia käyttäjiä eri toimialoilta. Tämä johti myös hajautettujen sovellusten tai ns. Dapps-sovellusten luomiseen.

Mutta kun yhä useammat ihmiset alkoivat käyttää näitä älykkäitä sopimuksia ja sovelluksia, Ethereum-lohkoketju alkoi ruuhkautua ja nopea ja ketterä verkko alkoi hitaasti ruuhkautua ja luoda paljon ongelmia Dappsille ja koko verkolle.

Seuraava Ethereumin vireillä olevien tapahtumien aikajana kertoo tarinan. (käytettävissä olevien tietojen mukaan)

Se oli vuoden 2018 puolivälissä, että uutiset Ethereum-verkon tukkeutumisesta nähtiin.

  • Se tapahtui elokuussa 2018, kun Fomo 3D: n kaltaisen Dapp-pelin, nimeltään “Viimeinen voittaja”, epäiltiin tukseen Ethereum-verkon. 8. elokuuta 2018, vireillä oleva kauppa Ethereumilla oli 67124, joka nousi 78364: een 9. elokuuta viimeisen voittajan aiheuttaman ruuhkan ansiosta. Viikkoa myöhemmin 15. tammikuuta ruuhkat nousivat vuoteen 82011.
  • Viimeisen voittajan kiihtyvyyden laskiessa vireillä olevat tapahtumaluvut paranivat, mutta olivat silti huomattavasti suurempia. Kuten 18. syyskuuta 2018, vireillä oleva liiketoimi vakiintui noin 60000 tapahtuman kohdalla ja muutama tuhat tapahtumaa kummallakin puolella.
  • Tukkeutuminen sai jonkin verran helpotusta lokakuun alussa, ja ruuhkautui jälleen marraskuussa 2018. Marraskuun alussa vireillä oleva tapahtumaluku rikkoi 100 000 vireillä olevan tapahtumamerkinnän, johon kirjattiin 114829 tapahtumaa 3. marraskuuta..
  • Myös joulukuu piti verkon hiljaisena kiireisenä, koska vireillä oleva tapahtumaluku heilutti 90000: n ympärillä vain vuoden 2018 lopun päivien helppous.
  • Vuonna 2019 sanotaan uutta valoa Ethereumille, kun verkko sanoo, että vireillä oleva tapahtuma on vähennetty 37000 suoritettavaksi, mikä osoittaa paljon vakaan ja vähemmän ruuhkaisen verkon. Vaikka ruuhka poistui, monet ihmiset liittivät tämän Ethereumin putoamiseen, koska monet Dappit olivat joko romahtaneet tai siirtyneet pois verkosta.

Pian tuli helmikuu ja Ethereum sai kaivatun tehosteen Konstantinopol / Pietari päivitys, joka oli pitkäaikaisen suunnitelman ensimmäinen vaihe, jonka odotetaan tekevän Ethereumin ruuhkautumisesta vapaan ja ketterämmän ja nopeamman verkon. Päivitys näyttää toimineen, koska odottavien tapahtumien määrä on ollut laskusuunnassa siitä lähtien.

  • 2. maaliskuuta 2019 vireillä oleva tapahtumaluku oli noin 22000 tapahtumaa.
  • Määrä parani edelleen 12. maaliskuuta, kun vireillä olevat liiketoimet laskivat tasolle 16136.
  • Viikonloppuna 23. maaliskuuta odottavien tapahtumien määrä laski edelleen ja nosti sen 11000 tapahtumaan
  • Ja tänään (painettaessa) luku on ihmeellinen taso 6889 odottavaa transaktiota, lukua, jota Ethereum ei ole nähnyt yli vuoden ajan.

Ethereumin transaktioLähde: Etherscan

Seuraava kaavio osoittaa, kuinka Ethereum nousee uudelleen vireillä olevien tapahtumien nettoon

ETH

** Kaavio on piirretty esitystarkoitusta varten eikä se ole tarkan mittakaavan mukainen. Luku perustuu kyseisen ajanjakson käytettävissä olevaan alueeseen eikä tarkkaan määrään

Konstantinopolista näyttää olevan tehnyt ihmeitä Ethereumille, ja tämä on vasta parannuksen alku. Voidaan vain kuvitella, kuinka voimakas Ethereum olisi, jos lisäpäivitykset putoavat paikalleen numero 2 kolikolle. Tämä on myös yksi syy siihen, että Ethereum on jokaisen pitkäaikaisen sijoittajan ostoluettelossa.

Tuleeko Ethereumista tehokkaampi verkko tulevina päivinä? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me