Ripple Lead on Question – Opiskelija etsii selvitystä XRP: n edistämisestä Bitcoinin yli Stanfordin yliopistossa

mainos Phemex

Törmäsin twiittiin, jonka Pierre Rochard oli lähettänyt 24. tammikuuta 2019. Se sai huomioni lukiessani herra Rochardin väittämänSusan Athey’(Ripplen hallituksen jäsen ja Stanfordin ekonomisti) Ripple lahjoi vääriä tietoja Bitcoinista. Hän jakoi nämä tiedot kuvakaappauksella, jonka Prof. Athey esti hänet Twitter-sosiaalisessa mediassa.

Korruptoitunut korkeakoulu on täydessä kriisitilassa

Ripple (XRP) lahjusti Stanfordin ekonomistia väärän tiedon lisäämiseksi Bitcoinista

Varo huijareita, huijareita, sarlataaneja ja taistelijoita! pic.twitter.com/lwwiE8AIG9

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24. helmikuuta 2019

Opiskelija etsii selkeyttä Stanfordin professorilta

Sen alkoi Stanfordin yliopiston opiskelija nimeltä Conner Brown, joka jakoi Twitterissä sähköpostiviestin, jonka hän väitti – oli jo jakanut professorin kanssa. Opiskelijan lausunnon mukaan Susan Athey, joka on tekniikan taloustieteen professori Standford Graduate School of Business -yrityksessä, on jakanut useita väärinkäytöksiä Bitcoinista verrattuna XRP: hen.

https://t.co/7Z9PAb98Qb

– Conner Brown ⚡️ (@_ConnerBrown_) 24. helmikuuta 2019

Vaikka kauppakorkeakoulun esitys on kuukauden ikäinen – mutta opiskelija ei kuullut mitään professorilta sähköpostitse – otti twitterin ja jakoi saman sähköpostin saadakseen selkeän kuvan. Posti kuuluu seuraavasti; (Sähköposti yksityiskohtaisesti)

Susan Athey on eri mieltä opiskelijan vaatimuksesta

On syytä mainita, että Prof.Athey yhdessä Stanfordin kauppakorkeakoulun tekniikan professorin kanssa – ovat myös Ripple Labsin hallitus.

Twitterin jälkeen professori Athey on eri mieltä opiskelijoiden väitteestä ja otti Twitterin 24. helmikuuta 2019 ja selittää, että ‘hän ei ollut luokan professori – pikemminkin vieraana luennoitsija luokassa, jonka Ripple-rooli paljastettiin. Hänen sanoin;

Hei-minä olin tämän luokan vierailevana luennoitsijana Ripple-roolin paljastamana, en professori; Conner ei koskaan ottanut minuun yhteyttä tai jakanut tätä kirjettä minulle; hänen kuvauksensa luentostani on karikatyyri, enkä ole samaa mieltä hänen luentomuodonsa kanssa.

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24. helmikuuta 2019

Prof.Atheyn väitteellä opiskelija pyysi jälleen esitystilaisuudessa esittämiään dioja ja pyynnöstä, Prof.Athey jakoi esityksen (joka on alla)

Tässä ovat diojani. Toisin kuin luulet Connerin julkaisusta, luento ja diat ovat erittäin korkeatasoisia, intuitiivisia, koska tämä oli MBA-luokka ilman taustaa blockchainissa. Vain yrittää antaa kokonaiskuva sekä joitain haasteita. https://t.co/fI5bQ9HxKn

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24. helmikuuta 2019

Puoliksi vastattu edelleen

Esitysdiat eivät antaneet keskustelulle täyttä pistettä – Pierre Rochard ja muut salauksen harrastajat alkoivat kysyä ”esityksen ääniversiosta ja paljastamisesta”. Sellaisena herra Rochard kysyi jatkuvasti “Ilman ääntä” …

Ilman ääntä, joka perustuu pelkästään dioiden sisältöön, tämä esitys ilmestyy Ripple (XRP) -mainoksena.

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24. helmikuuta 2019

Lisäksi XRP-harrastaja, joka suosi Ripplea ja sen alkuperäistä tunnusta, “osallistui keskusteluun” ja sanoo “XRP: n vertailu BTC: hen on hyvä, kun on kyse maksusta. Erityisesti käyttäjä ‘Elliptic Herb’ ihailemalla XRP for Payment -ohjelmaa väittää henkilökohtaisesti, että ‘BTC on huono maksulle, koska se on hidasta’.

Uskon, että sähköargumentti on merkityksellinen vain, jos verrataan suoraan samaa käyttötapausta. XRP on maksuja varten, BTC SoV: lle. Voi olla parempi verrata LN-txns: n energiankäyttöä suoraan XRP-txns: iin. Henkilökohtaisesti mielestäni BTC on huono maksuille, koska se on hidasta.

– elliptinen yrtti (@EllipticHerb) 24. helmikuuta 2019

Vastauksena herra Rochard väittää, että “BTC on edelleen paljon likvidimpi kuin XRP”.

Oikein, näkemykseni mukaan sekä arvonvarastot että maksut vaativat likviditeettiä, ja BTC on edelleen paljon likvidimpi kuin XRP. Ehkä XRP voi kasvattaa kestävyyttään kestävästi nopeammin kuin BTC ja lopulta ohittaa sen, mutta olen skeptinen, koska meillä ei vielä ole edes XRP-futuureja.

Joten toistaiseksi salauksen harrastajat (erityisesti Bitcoin-maksimalistit) odottavat lisäselvityksiä Prof.Atheylta. Toisaalta XRP-harrastajat pitävät XRP-esimerkkiä hyvänä maksutavana kannustamalla hiljaa sen positiivisia puolia.

Huomattakoon – mikään ei ole vielä päättynyt, ja tässä esitän vain professori Atheyn avoimen lausunnon, opiskelijan väitteet ja vuorovaikutukseni Pierrce Rochardin kanssa.

Pysy kuulolla Coingapen kanssa, kun tutkimme mitä prof.Atheyn on sanottava opiskelijan väitteestä – kaikki mielipiteet ovat tervetulleita.

Mikä on mielestäsi väite todella eettinen? Vai luuletko, että jotain puuttuu?

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me