Binance Launchpad “mismanages” BitTorrent [BTT] Token Sale, Yhteisö onneton

mainos Phemex

Kaiken jännityksen kerääntyessä BitTorrent-merkkikaupan ympärille, Binance-käynnistyslevy oli hämmästyttävä todistaa olevansa paras tunnuksen laukaisualusta. Valitettavasti foorumi ryntäsi ratkaisevalla hetkellä jättäen yhteisön onneton.

Monet ihmiset eivät voineet tilata ICO: ta

Koska merkkikauppa oli yksi suosituimmista, sen ympärille rakennettiin paljon jännitystä ja monet sijoittajat halusivat palan myytävistä 54 miljardista rahakkeesta. Vaikka Binance Launchpadilla näytti olevan kaikki yksinoikeudet suorittaa BitTorrent ICO: n menettelyjä, asiat eivät näytä menneen tavalla, jolla Justin Sun tai CZ olisi halunnut mennä.

Vaikka ICO kävi läpi, Binance Launchpad -alusta koki ylikuormituskokemuksen. Alusta oli pullonkaula, vaikka kysyntä oli aliarvioitu, ja CZ ilmoitti samasta Twitter-tilinsä avulla

Hitto, riippumatta siitä, kuinka paljon valmistaudut, on edelleen pullonkauloja. Jopa välimuistin välimuisti oli liian täynnä. Vielä arvioitu kysyntä.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. tammikuuta 2019

Anteeksi ylikuormitetusta kokemuksesta. Ja kiitos tuestasi! Jotkut ongelmat korjataan seuraavalle.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. tammikuuta 2019

CZ mainitsi lisäksi, että ICO: n tekeminen kesti 18 minuuttia jonkin järjestelmän ongelman takia, joka muuten olisi kestänyt vain 18 sekuntia ja myönsi selvästi

Molemmat istunnot päättyivät. Kesti noin 18 minuuttia järjestelmäongelman takia, muuten olisi kulunut 18 sekuntia. Kysyntä oli tähtitieteellistä.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. tammikuuta 2019

Useimpien käyttäjien kohtaama ongelma johtui “käyttäjän sopimuksen vahvistus” -painikkeen välimuistiin tallentamisesta / lukitsemisesta. CZ mainitsi myös, että suurin osa tiimin stressitesteistä ennen ICO: ta keskittyi ostoprosessiin ja tätä painiketta ei käsitelty riittävän perusteellisesti.

painike ei toiminut 10 minuuttia, mutta alusta lähtien osoitettiin, että 28% myytiin, jos painike ei toiminut kaikille, kuinka tämä on mahdollista?

– Алексей (@ he090279kap) 28. tammikuuta 2019

Täysi läpinäkyvyys. Tänään koetun ongelman aiheutti "käyttäjän sopimuksen vahvistus" painikkeen välimuisti / lukitus. Suurin osa stressitestistä keskittyi ostoprosessiin, tätä osaa ei käsitelty riittävän perusteellisesti. Vastaanotettujen pyyntöjen järjestys säilyi.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. tammikuuta 2019

Vaikka tämä oli puhtaasti tekninen asia, se ei mennyt hyvin sijoittajien kanssa, jotka odottivat innokkaasti BitTorrent ICO: ta. Nämä sijoittajat jakoivat tyytymättömyytensä CZ: n kanssa

Oli erittäin huono kokemus BTT ICO: sta.

Yhtään yksittäistä BTT: tä ei voitu saada.

– Sikandar Bakhit (@sikandarmks) 28. tammikuuta 2019

Sinun tulisi antaa meidän sopia ehdoista ja kirjoittaa catchpa istunnon aikana, ennen kuin lähtölaskenta oli 0. Koska mitä periaatteessa sanot kaikista myydyistä rahakkeista, kukaan ei tosiasiassa lukenut T&Cs kuin se olisi ollut mahdotonta. Siksi kukaan ei noudattanut!!

– Tuka (@sphud) 28. tammikuuta 2019

Jotkut tilaajat olivat jumissa tyhjällä näytöllä

Anteeksi, mutta se imi, tätä tarkkailin kaikki nuo minuutit pic.twitter.com/OzFXCejFgN

– Olen vain numero (@ iamjustanumber8) 28. tammikuuta 2019

Toisen twitter-käyttäjän mukaan vain 339 sijoittajaa osti koko ICO: n

@c_binance tämä ico oli sotku. Captcha ei toimi, 339 sijoittajaa ostaa kaiken

– Mehdi Abou (@Mehdi__Abou) 28. tammikuuta 2019

Tronilla on ilmapisaroita niille, jotka jäivät väliin

Kun yhteisö vastusti ICO: n huonoa hallintaa, Tron-tiimi päätti tehdä pienen Airdrop-palvelun ihmisille, jotka yrittivät tehdä tilauksia, mutta eivät onnistuneet ostamaan. Kokonaismäärää ja muita yksityiskohtia ei paljastettu toistaiseksi

Ylivoimaisten vaatimusten takia Tron-tiimi suostui anteliaasti tekemään pienen lentoputken ihmisille, jotka yrittivät tehdä tilauksia, mutta eivät onnistuneet ostamaan. Tarkat numerot julkaistaan ​​pian.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. tammikuuta 2019

Näyttää siltä, ​​että Justin Sun täyttää aukot, jotka Binancen tekniset ongelmat loivat antamalla joitain ilmapisaroita, mutta Binancen on korjattava alustansa, jos sen on pidettävä käynnistyslevy toimiva ja saatava lisää merkkituotteita.

Korjaako Binance virheensä laukaisualustalle? Kerro meille mielipiteesi samasta

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me