Elrond julkisti Maiar-lompakon virallisen lanseerauksen

Maltaa on aiemmin kutsuttu blockchain-saareksi, kun pieni maa omaksui blockchainin ja oli yksi ensimmäisistä maista, joka otti käyttöön sääntelyn ja kehykset hajautetun kirjanpitotekniikan seuraamiseksi. Jälleen kerran maa on osoittanut, että tämä on ollut hyvä askel, koska meillä on enemmän uutisia yhdeltä siellä sijaitsevalta suurimmalta blockchain-yhtiöltä, Elrondilta. Alle 3 vuoden aikana tämä kiehtova blockchain-käynnistys on ylittänyt yli 800 miljoonan dollarin markkina-arvon, mutta näyttää siltä, ​​että se on vain virstanpylväs yritykselle, joka aikoo jatkaa paljon suurempia ja parempia asioita. Maltalla sijaitsevasta kauniista St.Juliensista peräisin oleva yritys on kasvanut vahvuudesta viime vuosien aikana. Tässä artikkelissa käsitellään yrityksen viimeisintä saavutusta sekä joitain heidän tähänastisia saavutuksiaan. 

Maiar-lompakkokansi

Elrondin viimeisimmät menestykset ovat ilmoitus Maiar-lompakon lanseerauksesta. Tämän lompakon tarkoituksena on helpottaa seuraavien miljardien käyttäjien pääsyä kryptovaluutta- ja lohkoketjuekosysteemiin. Maiar-lompakko on asetettu kilpailemaan joidenkin nykyisten jättiläisten kanssa maksualalla, kuten Google Pay, Paypal ja Revolut. Tämän sovelluksen todellinen ainutlaatuinen myyntivaltti on kuinka turvallinen se on, vielä enemmän se on täysin yksityinen ja halpa, joten sen pitäisi toimia todellisena vaihtoehtona lohkoketjutilassa joillekin alan jättiläisille. Jos hyppyyn uskotaan Maiar-lompakkosovelluksesta, ainoa asia, joka seisoo Elrondin ja maailmanvallan välillä, on markkinointibudjetti käyttäjille, joiden on oltava menestyviä.

Elrond on jo onnistunut saavuttamaan muut tavoitteensa, joten kun he puhuvat seuraavan miljardin ihmisen pääsystä salaukseen ja lohkoketjuun, on todennäköisesti viisasta ottaa tämä nimellisarvoon. Jos he voivat olla yritys, joka alkaa houkutella massoja salaukseen ja lohkoketjuun, ehkä katsomme olevan miljardi dollaria yksisarvista. Tässä tapauksessa meidän on odotettava ja katsottava, kuinka lanseeraus sujuu ja kuinka menestyksekäs Maiar-lompakko on avoimilla markkinoilla, mutta päivän päätteeksi ei ole haittaa päästä yrityksen taakse, joka yrittää tuoda salaus- ja blockchain-tekniikkaa massat.

Tietoja Maiar-lompakosta

Maiar-lompakkosovellus on mobiililompakko ja integroitu globaalit maksut -sovellus, joka käyttää Elrond-lohkoketjua. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttämällä Elrondin blockchainia se saavuttaa Internet-mittakaavan suorituskyvyn, joka voi skaalata selvästi yli sata tuhatta tapahtumaa sekunnissa. Elrondin tavoitteena tämän lompakon vapauttamisessa on kuvitella uudelleen, miten kaikki arvonsiirrot tapahtuvat, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, omaisuuden siirto, rahansiirto, omistusoikeuden siirto tai oikeastaan ​​kaikki, jonka arvo siirtyy yhdeltä henkilöltä tai yhteisöltä toiselle.

Miksi käynnistää toinen maksusovellus?

Blockchain-tekniikan edut eivät ole olleet yleisön ulottuvilla viime vuosien aikana, ja seurauksena blockchain-tekniikan laajamittaisesta käyttöönotosta ei ole vielä tapahtunut.

Maiar-mobiilisovelluksen käynnistäminen tarkoittaa, että massat voivat omaksua blockchain-tekniikan yksinkertaisesti ja helposti vain lataamalla mobiilisovelluksen. Siksi sovelluksen edut menevät pidemmälle kuin palvelun tarjoaminen käyttäjälle, pohjimmiltaan sovellus tarjoaa palvelua koko lohkoketjuyhteisölle ja maailmalle, koska se avaa käytettävyyden ovet toteutettavalla tavalla. Kun massat voivat ottaa käyttöön uuden tekniikan, se avaa oven muille yrityksille aloittaa saman asian tekeminen.

“Miljardit ihmiset voivat lähettää suoria viestejä kontakteilleen, koska se on kätevää, intuitiivista ja edullista.” sanoi Elrondin toimitusjohtaja Beniamin Mincu. “Maiar ja Elrond-lohkoketju tarjoavat heille nyt saman kokemuksen rahan lähettämisestä.”

Käyttäjien kiinnostaminen

Käyttäjillä ei ole tapana välittää siitä, onko jokin estoketju vai ei, joten Elrond Maiar -lompakon toinen tärkeimmistä vahvuuksista on saada heidät kiinnostumaan ja sitoutumaan sovelluksen käyttöön. Itse lompakossa on tyylikäs muotoilu, ja se on sisältänyt kaiken pelaamisesta käyttäjäkokemukseen ja käyttöliittymän hiomiseen, mikä johtaa siihen, että käyttäjä voi aloittaa sovelluksen käytön muutamassa sekunnissa latauksen jälkeen..

Elrondin sanomasta näyttää siltä, ​​että tämän seuraavan sukupolven lompakkosovelluksen luomisessa ei ole säästetty kustannuksia ja toivottavasti massamarkkinat näkevät sen luomiseen kuluneen ajan ja ponnistelun ja omaksuvat uuden tekniikan avosylin. 

Vastuuvapauslauseke: Tee oma tutkimustesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me