Kolme parasta IEO: ta, joista on syytä varoa Q1

mainos Phemex

On vaikea uskoa, että tällä kertaa viime vuonna käytännössä kukaan ei ollut kuullut ensimmäisestä vaihtotarjouksesta (IEO). Toukokuuhun mennessä Binance Launchpadin edelläkävijä rahoitusväline liikkui täydessä vauhdissa kilpailevan Bitfinex-pörssin tullessa ensimmäiseksi 1 dollariksi miljardia IEO: ta. A PwC-raportti Kesäkuussa julkaistussa lehdessä todettiin, että IEO: n käyttöönotto “kiihtyi voimakkaasti”, kun se oli kerännyt puoli miljardia Bitfinex-myynnin lisäksi pelkästään vuoden 2019 viiden ensimmäisen kuukauden aikana. 

Vuonna 2020 ei ole tullut esiin mitään muuta rahoitusmenetelmää, joka tarjoaisi kaikki vertailukelpoiset edut IEO: lle. Projektit takaavat jonkin verran likviditeettiä pörssin käyttäjäkunnan kautta, mikä tekee myös IEO-tunnusten myynnistä houkuttelevaa sijoittajille varovaisuutta juuttua epälikvideihin rahakkeisiin ICO-kaatumisen jälkeen.

Myynnin osallistujat tarkistetaan myös ennakolta pörssin käyttäjinä, mikä poistaa vaatimusten noudattamisesta aiheutuvan taakan projektista. Pörssit hyötyvät myös vaihtotunnustensa tehostamisesta ja houkutuksesta lisätä uusia ainutlaatuisia projekteja. 

Tämän käyttäjien, projektien ja vaihdon etujen yhdistelmän myötä ei ole tuskin yllättävää, että vuonna 2020 IEO-trendi ei osoita merkkejä. Coincodex luetteloi yli 30 IEO: ta, jotka ovat joko käynnissä tai tulossa kirjoitushetkellä. Tässä on valinta kolmesta, jotka kannattaa katsoa. 

QAN

Kun Google saavutti kvanttiylivallan loppuvuodesta 2019, kvanttilaskenta teki valtavan harppauksen eteenpäin. Kuitenkin kvanttilaskenta voi vakavasti uhata estoketjun tietoturva tulevaisuudessa, koska lohkoketjujen, kuten Bitcoin ja Ethereum, käyttämä SHA-256-salausstandardi on altis kvanttihyökkäyksille. Tämä tarkoittaa, että vakavia tietoturvapäivityksiä tai muita ratkaisuja tarvitaan seuraavien 5–10 vuoden aikana, ennen kuin kvanttikoneet kehittyvät ja hyväksytään edelleen. 

Joten, syntyminen QAN on ajankohtainen. QAN on maailman ensimmäinen kvanttiresistentti älykäs sopimusalusta, jossa hyödynnetään ristikoodauksena tunnettua post-quantum -turvallisuusvaihtoehtoa. Vaikka SHA-256: n käyttö tekee julkisista avaimista alttiita kvanttikoneen raa’alle voimalle kohdistamalle hyökkäykselle, hilakoodaus on immuuni kvanttitietokoneiden hyökkäyksille. 

QAN: lla on myös monia muita ominaisuuksia, jotka on suunniteltu houkuttelemaan yrityskäyttäjiä. Se on skaalautuva, käynnissä 1600 tapahtumaa sekunnissa ja paljon energiatehokkaampi kuin edeltäjänsä, kuten Bitcoin tai Ethereum. Vaikka verkkoa ohjaa QARK-tunnus, QAN vahvistaa myös transaktiohinnat fiat-valuuttana, jotta yrityskäyttäjät voivat ennustaa käytön tarkasti ilman, että salausvaluutta vaihtelee.. 

QAN IEO julkaistaan ​​Bitbay-pörssissä 20. tammikuuta alkaen. Toisin kuin monet IEO: t, joissa käyttäjät voivat osallistua vain vaihtotunnuksella, QARK-tunnuksia myydään useina eri fiat- ja kryptovaluuttoina. 

Moniketjuiset hankkeet

Moniketjuiset hankkeet on ollut olemassa vuodesta 2016 lähtien, ja tuona aikana yritys on kehittänyt useita yritystason blockchain-ratkaisuja. Näitä ovat muun muassa toimitusketjun näkyvyys ja kryptovaluuttamaksujen käsittelytyökalut. 

Maksuratkaisut sisältävät salausvaluutan myyntipisteet, sähköisen kaupankäynnin integraatiot, mobiililompakot ja kryptovaluutta-ATM-integraatiot myymäläkoodeihin. Nämä ovat saatavana myös yleisenä pakettina, joka on valmis heti käyttöönottoa yleisenä pakettina, tai valkoisena etikettiratkaisuna, joka tarjoaa mahdollisuuden ohjelmoida uudelleen ja lisensoida tietylle markkinarakolle tai sektorille. 

Vastaavasti toimitusketjun työkalupakki on myös toimiala-agnostinen työkalusarja, joka voidaan ottaa käyttöön kaikille yrityksille tai toimialoille, jotka haluavat parantaa tuotteiden näkyvyyttä ja jäljittämistä toimitusketjussaan. Näitä tuotteita isännöi myös skaalautuva ja luotettava Reli.cloud, Multichain Venturesin sisaryhtiö.

Kolme kertaa

Kolme kertaa on toinen vakiintunut yritys, jolla on kokemusta alaltaan. Projektin tavoitteena on luoda “itsenäinen IT” -verkko tietokoneista, jotka tarjoavat tallennus- ja laskentakapasiteettia. Mikä tahansa sovellus, joka voi toimia Linuxissa – joka sisältää kaikki Android-puhelimet ja monet IoT-laitteet – voi toimia kolminkertaisella ruudukolla. 

Yritys tekee yhteistyötä suurten nimien kanssa, vaikka Hewlett Packard Enterprise on ehkä tunnetuin. HPE tarjoaa asiakkailleen EMEA-alueella yhteyden kolminkertaiseen verkkoon. Kleos on toinen osallistuja, 5G-teknologiayritys, joka työskentelee Threefoldin kanssa viimeisen mailin yhteyden luomiseksi pienituloisiin maihin. 

Tänä vuonna yhtiö aikoo julkistaa kolminkertaisen verkon. Sen kunnianhimoinen tavoite on tuoda tämä ratkaisu miljardiin ihmiseen vuoteen 2025 mennessä ja tarjota nopea ja edullinen pääsy Internetiin. 

Threefold Network -tunnusmyynti alkaa Liquid-pörssissä ja kestää 20. tammikuuta – 10. helmikuuta. 

Jokaisella näistä hankkeista on rohkeita ja haastavia tavoitteita tuoda blockchain laajaan käyttöönottoon. Siksi se puhuu paljon IEO: sta, että kukin on valinnut sen varainhankintamenetelmäänsä. Toisin kuin ICO, joka osoittautui nopeasti räjähtäväksi kuplaksi, IEO: lla näyttää olevan suuret mahdollisuudet kestää etäisyys.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me