Bitcoin-afledte volumen er vokset 10 til 18 gange større end Bitcoin Spot-volumen

reklame Phemex

Da Bitcoin kæmper for at krydse $ 8.000, er handel med derivater ved en eksplosion. Mængden af ​​derivater, der handles globalt, overstiger Bitcoin spotvolumen med 10 til 18 gange, siger en Bloomberg rapport

Derivater til kryptomarkedet fortsætter med at blomstre

I tredje kvartal af 2019 tabte kryptomarkedet næsten $ 100 B i markedsværdi og bemærkede en kraftig reduktion på 42% i den samlede handelsvolumen. Bitcoin mistede 24% af sin volumen i tredje kvartal, og endda top -5-mønter registrerede store tab med Litecoin, der kastede 54% af sin værdi, fra $ 123 til $ 56.

Kilde- CoinGecko Q3-rapport

Bitcoin-prisen formåede at overflade omkring $ 10.000 indtil slutningen af ​​september. Det blev efterfulgt af en skarp nedgang i Bitcoins pris den 24. september. På pressetid handler Bitcoin til $ 7.495.

Kilde- CoinGecko Q3-rapport

En stigning er blevet bemærket i handel med kryptoderivater. Mens det høje niveau af volatilitet i digitale aktiver kan være risikabelt, kommer høj risiko med høje belønninger. CoinFLEX CEO Mark Lamb forudsagde, at derivatmarkedet vil være 20 gange størrelsen af ​​det underliggende spot BTC-marked inden udgangen af ​​2020.

”Flere og flere hedgefonde og flere og flere finansielle eksperter indser, at der er en mulighed i dette rum. Det betyder, at mere volumen går gennem derivatudvekslingerne og mere likviditet, der kommer ind i det samlede økosystem. Så det er en interessant feedback-loop. ”

siger Phillip Gillespie, administrerende direktør for B2C2 Japan, en udbyder af kryptokurrencylikviditet i Tokyo.

Ledende stafettestang i derivathandel Binance og BitMEX står højt og tilbyder futureskontrakter for Bitcoin og andre kryptoaktiver med en gearing på mere end 100 gange. Efterfølgende har det været en vigtig faktor i at tryllebinde erhvervsdrivende efter Bitcoins fald siden slutningen af ​​2017. Desuden er den tynde likviditet også en årsag til tabet af interesse, da køb og hold Bitcoin-hvaler kontrollerer mere end 33% af den samlede Bitcoin. Handlende har ledt efter nye måder at tjene penge på, da Bitcoins volatilitet er faldet til mindre end 2%. 

”Det er her, pengene skal tjene i krypto. Det er det største casino nogensinde. ”

sagde Sid Shekhar, medstifter af London-baserede tracker TokenAnalyst.

”Når der handles med gearing, behøver forhandlere ikke at binde så meget kapital som du ville handle spot. ”Dette gør handel med futures billigere. Dette er grunden til, at futureshandel på traditionelle markeder er højere end spothandel. ”

sagde Zhao Changpeng, administrerende direktør for Binance. 

Et kig på volumen af ​​futures

Binance Futures den 15. oktober indspillede et volumen på $ 700 M. Desuden indspillede Binance Futures sin 100K BTC samme dag.  

Kilde- Skæve markeder

Det er overflødigt at sige, at Binance Futures formåede at bestige den 3. højeste position. Desuden lykkedes det i løbet af 5 dage at gøre krav på 2. pladsen i form af 24-timers volumen. 

Kilde- Twitter

Bakkt, der blev udråbt som et flop-show, indspillede også en All-Time High (ATH) på sin første månedsdag i går. Det opnåede 363 BTC på sine Bitcoin Monthly Futures. 

Kilde- Bakkt Bot

Også den institutionelle interesse for CME BTC-futures lange positioner er steget med 450% i oktober. Desuden udgør den førende børs OKEX 33,7% af markedsandelen for kryptoderivater med en daglig handel med derivater på $ 3,0 Bln. Andy Cheung, børsens operationschef i Hongkong, afslørede også, at dobbelt så mange mennesker har handlet derivater end faktiske mønter i år

Kilde- Skæve markeder

Huobi var tæt på med en markedsandel på 31,6% og 2,83 mia. BitMEX evige BTC futures registrerede et volumen på $ 41,7 Bln. Interessant nok så BTC-futuresprodukter fra Huobi og OKEx en sund handelsvolumen på henholdsvis $ 23,3 mia. Og $ 17,4 mia..

BitMEX har den største andel af Crypto-derivater

Crypto-futures begyndte at få trækkraft og gik i høj gear i 2018. Det var, da BitMEX US Commodity Futures Trading Commission var banebrydende for evige Bitcoin-futures, hvilket var lettere for individuelle investorer at forstå end andre derivater.

“BitMEX er sandsynligvis i centrum af hele økosystemet lige nu,”

Sagde Shekhar. 

Han sagde yderligere, at BitMEX besidder den største andel af kryptoderivater i verden og anslås at tjene mindst $ 700.000 i gebyrer fra derivater, der handler om dagen.

Vil kryptoderivater fortsat have samme opmærksomhed og volumen i 2020? Fortæl os, hvad synes du i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me