Vitalik Buterin siger for meget vægt på Bitcoin ETF, vedtagelse kræver opmærksomhed

reklame Phemex

Vitalik buterin påpegede, at selv om Bitcoin ETF er godt, det er kun godt at tage prisen op. Ifølge ham er vedtagelsen af ​​kryptokurver i almindelige virksomheder mere vigtig grundlæggende end bare priserne stiger. Mens investorerne og verdensomspændende kigger gennem investorernes øjne på sandsynlige datoer for en meget længe ventet godkendelse af Bitcoin ETF af SEC, kommer Vitalik med sit synspunkt, bestemt med et blik af en blockchain-iværksætter. 

Bitcoin ETF kun godt at bringe priserne op – Vitalik

Cryptocurrency og dens underliggende teknologi, blockchain, har været buzzwords siden sidste år. Internettet er fyldt med litteratur om, hvordan disse nye teknologier har potentialet til at ændre måden, hvorpå forretning fungerer – hvilket giver mere gennemsigtighed, hastighed og ja i tilfælde af en anonymitet.

Men da priserne på disse kryptokurver steg i sidste kvartal af 2018, begyndte de komplette medier at fokusere på stigende priser, og hvordan investering i kryptokurrency var fornuftigt og efterlod sine kerneegenskaber for, hvordan det vil blive vedtaget af erhvervslivet. Hvis nogen i dag bliver spurgt om priserne på Bitcoin og forskellige altcoins, vil de være i stand til at svare, men hvis de spørger dem om deres brugssag eller teknologien bag altcoin, ville ikke mange være et sted at svare på.

Dette skyldes, at folk langsomt glider væk fra den egentlige filosofi bag disse teknologier, og hvorfor de blev oprettet i første omgang. Dette er hvad Vitalik påpeger.

Jeg synes, der er for meget vægt på BTC / ETH / uanset ETF’er og ikke nok vægt på at gøre det lettere for folk at købe $ 5 til $ 100 i kryptokurrency via kort i hjørnebutikker. Førstnævnte er bedre til at pumpe pris, men sidstnævnte er meget bedre til faktisk vedtagelse.

– Vitalik Ikke-giver af Ether (@VitalikButerin) 29. juli 2018

Hvis hans tweet er uddybet, giver det, som han siger, mening, som om noget, der skal ændre fremtiden for kryptokurver, skal det være teknologien og dens vedtagelse og ikke et finansielt produkt, der tiltrækker investeringer og tager prisen højere. Årsag efter at alle nyhederne forsvinder ud, ville den faktiske ting, der kræves for at priserne skal opretholdes, og investorer for at tjene penge på kryptomarkederne være grundlaget for hver mønt eller token – hvilket er dens teknologi, og hvordan det accepteres af virksomheder til almindelig brug.

Hvis man ignorerer det grundlæggende, er det, der er efterladt, et spekulativt marked, der ville være fyldt med volatilitet, hvilket under alle omstændigheder holder mange investorer væk. Derfor ville selv en Bitcoin ETF ikke være i stand til at holde investorer tilbage i spillet, hvis mønterne ikke leverer fundamentalt.

Læs også: Ethereum-grundlægger Vitalik Buterin deler sin indsigt i kryptoøkonomi

Vitalik gentager Jeffrey Wernick og Brad Armstrongs stemning af omkring kryptoer

Jeffery Wernick tidlige investorer til Bitcoin kommenterede i sine interviews med Sara Silverstein fra Business Week også på samme linjer, hvad Vitalik forsøger at påpege, at i hastet med at tjene hurtige penge på de markeder, de fleste i dag enten har forsømt at huske. eller helt glemt det filosofiske formål, der understregede Bitcoins oprettelse. Han mener, at folk nu i branchen ikke var der i 2009 og 2010, og derfor var de ligeglade med filosofien, og derfor er hele formålet med kryptokurver langsomt at dreje fra dets anvendelighed i virksomheder til mere af et investeringsværktøj.

Brad Armstong havde også kommenteret det samme, mens han talte til sit personale i sidste måned. Ifølge ham skyldtes volatiliteten i priser kryptokurver hovedsageligt spekulanter og folk, der forstod teknologi og kryptovirksomheder mindst.

Mens Vitalik har forsøgt at bringe investorernes opmærksomhed på det grundlæggende om, hvorfor man skal investere i blockchains og ikke bare droppe dine penge på grund af nyhedsfeed, ville det stadig være svært at overbevise mange mennesker, der bliver båret af en masse mediebombardementer og investere i af grund, der måske ikke er så effektive for kryptopriser i det lange løb

Vil en indsats som Vitalik ændre investorernes synspunkter, eller vil medierne fortsætte med at herske her? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me