Coinbase opdaterer lister over normer, da det åbner døre for hundreder af altcoins

reklame Phemex

Coinbase er en af ​​de største kryptobørs, så hvorfor har den kun fem børsnoterede aktiver? Dette er et spørgsmål, der har krydset enhver persons sind, der har handlet kryptoer. Nå, dette vil snart ændre sig, da Coinbase har moderniseret sine noteringspolitikker, som nu giver projekter mulighed for at indsende deres kryptokurver til evaluering under virksomhedens digitale aktiveramme..

Fortegnelser, der skal udføres, er en jurisdiktion mod jurisdiktionsgrundlag

Coinbase, som en del af de reviderede retningslinjer, delte en onlineformular, der skal indsendes af de projekter, der ønsker at liste sig på Coinbase. Formularen dykker dybt ned i projektdetaljer, der stiller adskillige projektrelaterede spørgsmål, der giver os en idé om, at selv om dørene er åbne for alle, bliver evalueringsprocessen ikke lettere. Og også hvis et projekt bliver valgt gennem indsendelsesprocessen, tilføjes listen på en jurisdiktion-for-jurisdiktionsbasis, da Coinbase ikke ønsker at begrænse sig til de aktiver, der overholder amerikansk regulering. Tilføjelsen foretages på baggrund af en bestemt regions lovgivningsmæssige rammer.

Coinbase menes at gøre dette for at behage sine kunder, der har krævet flere aktiver på platformen og også for at øge børsens konkurrencefordel mod andre udenlandske børser.

Dan Romero, vicepræsident og general manager for Coinbase Consumer meddelte dette på CNBC’s “Fast Money and was citeret siger

”I sidste ende er krypto et globalt fænomen. Du har softwareudviklere og iværksættere over hele verden, der bygger produkter oven på krypto, og det låser op for mange brugssager, især i nye markeder. Jeg tror, ​​vi er nødt til at skifte som en virksomhed til et mere globalt perspektiv, ”

”Det reagerer på, hvad kunderne ønsker. Tilføjelse af flere aktiver er direkte noget, som kunder fortæller os. I sidste ende, ved at tilføje flere aktiver, vil vi øge tilliden og gøre platformen nem at bruge for kunder, ”sagde Romero.

Da Romero blev spurgt om konkurrence

“Der er nogle verdensomspændende børser af høj kvalitet, som du vil se i de kommende måneder, når vi tilføjer flere aktiver, vil vi være mere konkurrencedygtige med,”

Coinbase CTO Balaji Srinivasan blev også citeret og udtrykte sin opfattelse af det samme af visse medier, hvor han sagde

”Satoshi og Vitalik [Buterin] var ikke Coinbase-kunder. Men alle fremtidige og nuværende aktivskabere og udviklere er det. Så det er som om vi bliver en tosidet markedsplads. ”

Læs også: Coinbase hilser New York Virtual Markets Integrity Report velkommen, men tilbageviser resultaterne

Coinbase-notering – benchmark for et digitalt aktivinfrastrukturprojekt

Coinbase er kendt for sin stringens og har en af ​​de sværeste evalueringsprocesser til noteringen. At grunden, hvis Coinbase annoncerer notering af bestemte aktiver, skyder prisen kun op. For at give et eksempel Da Coinbase f.eks. Integrerede Litecoin i sine handelssystemer i begyndelsen af ​​maj 2017, udløste det en øjeblikkelig stigning i transaktionsvolumen og pris på LTC. Fra handel til $ 24,20 (indeks) den 4. maj steg prisen til $ 48,40 den 18. juni, et spring på 98,43% på mindre end 6 uger.

Dette skyldes, at et blockchain-projekt skal gennemgå en udtømmende gennemgangsproces, der indeholder en række faser inklusive;

  • en indledende gennemgang af Coinbases interne udvalg til aktivudvælgelse.
  • en juridisk og risikovurderingsfase.
  • en godkendelsesproces fra Coinbase’s eksekutivkomité.
  • en specifik vurdering af kernekode og tekniske faciliteter.
  • og en endelig vurdering af aktivets likviditetsfunktioner, prisstabilitet og økonomiske resultater.

Medlemmer af aktivudvælgelseskomitéen følger også strenge fortrolighedsforpligtelser og protokollen omkring offentliggørelse af offentlig information og handelsaktiviteter.

Denne stringens og den udtømmende proces har gjort Coinbase-listen til et globalt benchmark for digitale aktiver for at bevise deres legitimationsoplysninger og få den ultimative liste, der åbner sine døre for millioner af kunder, der opererer på Coinbase.  

Mens de nye love ikke sænker stringensen og den udtømmende udvælgelsesproces på Coinbase, gør det bestemt det første skridt lettere, da projekter nu kan nærme sig Coinbase end Coinbase at vælge og vælge dem. Dette burde bestemt være til gavn for mange projekter, der er troværdige og fortjener en liste.

Vil vi se nogle nye noteringer på Coinbase inden december 2018? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me