Elrond annoncerer den officielle lancering af Maiar-tegnebogen

Malta er tidligere blevet kaldt blockchain-øen, da det lille land omfavnede blockchain og var et af de første lande til at indføre regulering og rammer for distribueret ledgerteknologi, der skal følges. Endnu en gang har landet bevist, at dette har været et godt skridt, da vi har flere nyheder fra en af ​​de største blockchain-virksomheder der, Elrond. På under 3 år har denne fascinerende blockchain-opstart overgået en markedsværdi på over $ 800 millioner dollars, men det ser ud til at det kun er en milepæl for virksomheden, der er klar til at gøre meget større og bedre ting. Baseret på det smukke St. Juliens på Malta er dette firma gået fra styrke til styrke i løbet af det sidste antal år. I denne artikel diskuterer vi virksomhedens seneste præstation sammen med nogle af deres præstationer til dato. 

Maiar Wallet Launch

Elronds seneste succeser er annonceringen af ​​lanceringen af ​​sin Maiar-tegnebog. Formålet med denne tegnebog er at lette ombordstigning af de næste milliarder brugere i kryptovaluta- og blockchain-økosystemet. Maiar-tegnebogen er indstillet til at konkurrere med nogle af de eksisterende giganter i betalingsbranchen som Google Pay, Paypal og Revolut. Det virkelige unikke salgsargument for denne applikation er, hvor sikker den er, endnu mere så den er helt privat og billig, så den skal fungere som et reelt alternativ i blockchain-rummet for nogle af kæmperne i branchen. Hvis man tror på hype om Maiar-pungapplikationen, er det eneste, der står mellem Elrond og verdensherredømme, et markedsføringsbudget til ombord de brugere, de har brug for for at få succes..

Elrond har allerede med succes gennemført deres andre mål, så når de taler om ombordstigning af de næste milliarder mennesker til krypto og blockchain, er det sandsynligvis klogt at tage dette til pålydende. Hvis de kan være det firma, der begynder at tiltrække masserne til krypto og blockchain, ser vi måske på en milliard dollar enhjørning undervejs. I dette tilfælde bliver vi nødt til at vente og se, hvordan lanceringen går, og hvor vellykket Maiar-tegnebogen er på det åbne marked, men i sidste ende er der ingen skade at komme bag et firma, der forsøger at bringe crypto- og blockchain-teknologi til masserne.

Om Maiar Wallet

Maiar-tegnebogsprogrammet er en mobil tegnebog og global betalingsintegreret applikation, der bruger Elrond blockchain. Hvad dette betyder er, at det ved at bruge Elrond’s blockchain får internet-ydeevne, der kan skaleres langt ud over hundrede tusind transaktioner pr. Sekund. Målet med Elrond ved frigivelse af denne tegnebog er at forestille sig, hvordan enhver værdioverførsel finder sted, inklusive men ikke begrænset til overførsel af aktiver, overførsel af penge, overførsel af ejerskabstitler eller virkelig alt, hvor værdi overføres fra en person eller enhed til en anden.

Hvorfor starte en anden betalingsapplikation?

Fordelene ved blockchain-teknologi har været uden for rækkevidde for offentligheden i løbet af det sidste antal år, og som et resultat er masseadoption af blockchain-teknologi endnu ikke fundet sted.

Lanceringen af ​​Maiar-mobilapplikationen vil betyde, at masserne kan anvende blockchain-teknologi enkelt og let bare ved at downloade en mobilapplikation. Fordelene ved applikationen går derfor langt ud over at levere en service til brugeren, i det væsentlige leverer applikationen en service til hele blockchain-samfundet og verden, da det åbner dørene til brugbarhed på en gennemførlig måde. Når masserne kan vedtage denne nye teknologi, vil det åbne dørene for andre virksomheder til at begynde at gøre det samme.

“Milliarder mennesker er i stand til at sende direkte beskeder til deres kontakter, fordi det er praktisk, intuitivt og billigt.” sagde Beniamin Mincu, Elrond CEO. “Maiar og Elrond-blockchain tilbyder dem nu den samme oplevelse, når det kommer til at sende penge.”

At få brugerne interesseret

Brugere har ikke en tendens til at være ligeglad med, om noget er blockchain eller ikke så får dem til at blive interesseret og engageret i at bruge applikationen, er en af ​​de andre vigtige styrker ved Elrond Maiar Wallet. Tegnebogen i sig selv har et glat design og har inkorporeret alt fra gamification til brugeroplevelse og brugergrænseflade, der resulterer i, at brugeren kan begynde at bruge applikationen i løbet af få sekunder efter download.

Det ser ud fra, hvad Elrond siger, at der ikke er sparet nogen udgifter i oprettelsen af ​​denne næste generations tegnebogsprogram, og forhåbentlig vil massemarkedet se den tid og kræfter, der er gået i at skabe det og omfavne den nye teknologi med åbne arme. 

Ansvarsfraskrivelse: Foretag din egen forskning relateret til den promoverede virksomhed eller nogen af ​​dens tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i artiklen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me