Bitrue vs OKEx: Hybridi-CeFi ja DeFi-ratkaisut

Kilpailu kryptovaluuttamarkkinoilla on kasvanut huomattavasti viime vuosina, ja kymmenet alustat pyrkivät luomaan kerroksen tästä syntyvästä tilasta itselleen. Jotkut parhaista pörsseistä haluavat nyt hyödyntää alkuperäistä menestystä perinteisempien salaus- ja CeFi-ratkaisujen tarjoamisessa ja DeFi-palvelujen lisääntyneen kiinnostuksen jälkeen tarjota molempien maailmojen parhaat puolet. Maali? Luotettava ja tunnistettava hybridiratkaisu yhdistää CeFin ja DeFin edut vähentäen samalla haittoja.

Yleisesti ottaen CeFi heijastaa perintörahoitusta, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita korkoa tai saada lainaa, mikä tarjoaa riskinsiirron turvallisuuden varallisuuden säilyttämisen vaatimuksen haittapuolta vastaan. DeFi soveltaa älykkäiden sopimusten käyttöä rahoitusvälineisiin ja poistaa välittäjän. Se ei ole vapausrangaistus, mutta otat systeemiriskin siitä, että protokollassa on kohtalokas koodivirhe. Tasapainoinen hybridiratkaisu voi siten tarjota ihanteellisen yhdistelmän.

Kaksi juuri tätä tekemistä alustaa ovat Bitrue ja OKEx, vaihtelevilla ideoilla siitä, miten parasta tarjota tällainen hybridimalli. Bitrue vs OKEx -taistelussa nämä kaksi alustaa mittaa.

Bittinen

Perustettu vuonna 2018, Bittinen kuvaa itseään taloushallinnon alustana, joka on erikoistunut digitaalisiin varoihin, investointeihin, lainoihin ja kaupankäyntiin. Se sai vetovoiman ottamalla XRP: n yhdeksi perusvaluutastaan ​​ja tulemasta yhdeksi omaisuuden kolmen parhaan kaupankäyntialustan joukosta.

Todistamassa 620%: n päivittäisen kaupankäynnin volyymin kasvua vuosi vuodelta, Bitrue nousi maailmanlaajuisen pörssin ylimmälle tasolle. Hallitsee nyt yli 300 miljoonan dollarin päivittäistä kaupankäyntimäärää 1,6 miljoonalla käyttäjällä, ja se tarjoaa markkinoiden alhaisimpia palkkioita käyttämällä Bitrue-alustatunnusta, BTR.

Toimitusjohtaja Curis Wangin johdolla Bitrue oli ensimmäinen pörssi, joka tarjosi sijoitustuototuotetta, Power Piggy, jolloin asiakkaat voivat ansaita jopa 10 prosentin korkoa passiivisilta tuloiltaan erilaisista varoista.. 

Bitrue on laajentanut hybridirahoitustuotevalikoimaansa, mukaan lukien laina- ja BTR-panostuspalvelut. Bitrue-lainat voit pantata omaisuuseriä lainaan USDT, BTC, XRP tai ETH. Sinulla on oikeus näihin varoihin, mutta voit vapauttaa pääomaa niihin muihin tarkoituksiin. Power Piggyyn lukittuja omaisuuseriä voidaan käyttää myös lainojen vakuuksina, jolloin voit lainata niitä vastaan ​​ja samalla ansaita korkoja. BTR-lukitukset toimia ylimääräisenä panostusmahdollisuutena tuottaa erityisiä korkkeja huomattavasti suuremmilla nopeuksilla kuin pelkkä Power Piggy -ominaisuus.

Elokuussa Bitrue sitten ilmoitti suunnitelmat DeFi-lisäyksistä Bitrue Financial Services (BFS) -aloitteessa. BFS: n odotetaan käynnistyvän vuoden 2021 alussa, ja se antaa alun perin lainanantajille mahdollisuuden lisätä varoja lainanottajien käytettävissä olevaan likviditeettivarastoon siten, että lainojen antajat saavat korkoa, minkä jälkeen lisätään hajautettuja tuotteita ajan myötä. Bitrue päivittää myös nykyistä lainapalvelua tämän sateenvarjon alla, jolloin vakuudellisia varoja sisältävät lompakot ovat julkisesti nähtävissä askel kohti käyttäjille suurempaa valtaa talouteensa. Tämän seurauksena he tarjoavat sekä olemassa olevia CeFi- että uusia DeFi-tuotteita samanaikaisesti, mikä tekee niistä yhden ensimmäisistä hybridialustoista. Se tarjoaa erityyppisille käyttäjille monipuolisemman valikoiman sijoitusvaihtoehtoja yhdessä kätevässä paikassa.

Uusi Bitrue Finance -tunnus (BFT) näiden hybridi-CeFi- ja DeFi-palveluiden käyttöön käynnistettiin syyskuun puolivälissä, ja BFT-tunnuksia jaettiin myös BTR-tunnusten haltijoille. BTR keskittyy edelleen Bitruen perinteisen vaihtoapuohjelman virransaantiin. BFT tukee uutta hybridi-BFS: ää palkkiona, maksuina ja äänestyskoodina sekä tasapainotusmekanismina hajautetussa luotonantojärjestelmässä..

OKEx

OKEx, vuodesta 2014 lähtien toiminut, on toinen markkinoiden huipputason pörsseistä. Itsekuvattuna maailman johtavaksi yhden luukun salaukseksi, ne tarjoavat spot-, marginaali-, futuuri- ja optiokauppaa kaivospoolipalveluiden ohella Kaapelikäynnistys merkkimyyntialusta ja OKB-apuohjelman tunnus. Päivittäisen kaupankäynnin volyymi on yli miljardi dollaria, ja se on alan korkeimpia. OKEx DEX on kehitteillä myös testnetissä rakentamalla hajautettua vaihtoalustaa OKExChain.

OKEx Ansaitse tarjoaa useita tapoja ansaita kiinnostusta salausvaroista yhdistämällä parhaat sisäiset CeFi-vaihtoehdot, DeFi ja panostusmahdollisuudet potentiaalin maksimoimiseksi. samoin, OKEx-laina tarjoaa pääsyn pikalainamarkkinoille useista CeFi- ja DeFi-vaihtoehdoista yhdessä paikassa.

Ottaakseen DeFi-toiminnot mukaan CeFi-vaihtoehdoihin, OKEx on omaksunut toisenlaisen lähestymistavan hybridiratkaisuunsa. Toimitusjohtaja Jay Hao ilmoitti elokuussa ensimmäinen laina-aggregaattori, joka integroi yhdistetyn rahoituksen ja suunnittelee yhden luukun DeFi-kaupan, mikä eliminoi tarpeen siirtää varoja lompakoiden välillä. Muutos tarkoitti, että omien DeFi-tuotteidensa kehittämisen sijaan OKEx muodostaisi yhteyden kolmannen osapuolen DeFi Yield Farming -protokolliin, kuten Uniswap, Curve ja YFII. Tämän seurauksena he vain helpottavat pääsyä näihin palveluihin, vaikka ne ovatkin käteviä, eivätkä ota vastuuta niihin liittyvistä järjestelmäriskeistä.

Tuomio

Käyttäjien on pohdittava tällaisten alustojen etuja ja haittoja yksilöllisissä olosuhteissa. Bitrue näyttää tarjoavan yksinkertaisimman massamarkkinoiden järjestelmän, jossa hyödynnetään tuttuja pääomarahastoja ja jonka avulla voit tasapainottaa altistumisen monipuolisemmilla vaihtoehdoilla luotettavalla alustalla. He kehittävät kätevää CeFi- ja DeFi-maailman yhdistelmää vähentäen samalla järjestelmäriskiä sisällyttämällä lisäprotokollia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me