Cardano Price Prediction 2019: Hvor høj kan ADAs pris gå i 2019?

Cardano-prisforudsigelse

Cardano er et blockchain-projekt, der er meget kendt i kryptosamfundet. ADA er navnet på kryptovalutaen, der driver denne unikke blockchain, og fungerer som et medium til hurtige og nemme overførsler.

Der er forskellige forudsigelser om, hvordan ADAs pris kan udvikle sig i 2019, og i dagens artikel vil vi forsøge at analysere dem og se, hvilken der er den mest sandsynlige.

forudsigelse af cardano-pris

Kilde: coinmarketcap.com

Cardano-prisforudsigelse for 2019

Selvom Cardano forlod 2018 uden at have for optimistiske udsigter, gik ADA ind i 2019 med et lille løfte om vækst, mønten handles i øjeblikket til $ 0,083 US.

Ligesom resten af ​​markedet i begyndelsen af ​​2018 nåede ADA en heltidshøjde på $ 1,32, men på mindre end en måned begyndte prisen i februar at falde til $ 0,27.

Denne nedadgående tendens fortsatte i hele februar og marts 2018, da ADA efterlignede den samlede markedsnedgang. Som i april, maj og i juni havde Cardano ingen væsentlige meddelelser, prisen kunne ikke give mærkbare gevinster og tab. Det fortsatte med at flyde omkring $ 0,1 indtil september og fortsatte med at falde, da det nåede 2019.

Hvis vi sammenlignede ADAs udvikling, mistede mønten 93% af sin værdi fra sin rekordhøjde på $ 1,15 US, men Cardano viser dog stadig et YTD-afkast på 250%.

Men en optimistisk Cardano-prisforudsigelse kan foretages baseret på den observation, at ADA har set stiger på sine daglige og ugentlige diagrammer, hvilket viser en vis chance for rebound.

Optimistiske forudsigelser understøttes også af det faktum, at Cardano støttes stærkt af dets samfund og har en meget solid køreplan med en lang liste over udviklinger, der forventes lanceret eller afsluttet i 2019.

Markedsbevægelse og stemning

ADA, ligesom sine andre altcoin-jævnaldrende, følger bevægelsen af ​​bitcoins pris. Hvis bitcoin skulle se et andet bullish marked, kunne ADA også gå med på turen. Men analytikere siger, at dette sandsynligvis ikke vil ske, så ADA vil ikke se væsentlige ændringer i år. Det forudsiges stort set, at 2019 vil se uinteressante sideværts handlinger med mindre stigninger og fald genereret af bitcoinudsving. Lad os analysere denne Cardano-prisforudsigelse lidt.

Hver gang bitcoin ser en lille genopretning, er de fleste altcoins ikke i stand til at holde trit med takknemligheden. Dette menes at være på grund af uerfarne investorer, der begår fejl, mens kloge investorer begyndte at investere i bitcoin.

Disse investorer var ikke interesserede i at købe BTC på sit højeste, men nu de har set dets potentiale, er de dykket ind, når mønten har en lavere pris. Altcoin havde dog ikke fordel af den samme opmærksomhed, selvom de fleste af dem handler med 5x rabat.

Nu er chancen for at se 10-100x gevinster på ukendte altcoins lille til ingen; selvom mønten har alle de rigtige signaler, er en betydelig ROI meget usandsynlig. Og kryptomarkedet vil sandsynligvis aldrig se sådanne højder som i 2018-toppen.

Understøttelse af dette krav sagde CEO og grundlægger af Ethereum, Vitalik Buterin, at markedet sandsynligvis aldrig vil have 1000% gevinster nogensinde igen.

Men med hensyn til vores Cardano-prisforudsigelse har ADA chancen for at se en højere stigning end de fleste mindre udviklede altcoins. Og dens fremtidige udvikling af projektet vedrørende løsninger til bæredygtighed, skalerbarhed og interoperabilitet vil blive afsluttet i år, dette vil helt sikkert give det et løft prismæssigt.

Mens $ 19-mærket virker lidt for langt og upraktisk til at nå lige nu, er det mere gennemførligt at ramme $ 1 indtil slutningen af ​​dette år.

Cardano fik 250% i løbet af sidste år, hvor mange entusiaster forudser, at Cardano vil se betydelige gevinster i 2019.

ADA betragtes også som en af ​​de mest stabile valutaer på kryptomarkedet, hvorfor de fleste er tilbøjelige til at antage, at ADA vil præstere positivt i år.

forudsigelse af cardano-pris

Eksperteres Cardano-prisforudsigelser

Nedenfor vil vi præsentere nogle forudsigelser fra vigtige publikationer og personligheder fra kryptorummet og deres ræsonnement bag deres Cardano (ADA) prisforudsigelse:

JioMobilePhone1500

JioMobilePhone1500 erklærede i en crypto-nyhedsartikel i december sidste år, at han forudsiger, at ADA vil stige op til $ 65- $ 77 US allerede i november 2019. De forudsagde også en meget optimistisk Cardano-prisforudsigelse, idet de sagde, at ADA inden december 2019 vil se en pris på $ 89,35 US.

Smartereum

Smartereum fremsatte også en ret positiv forudsigelse for ADA om i år, at Cardano-kryptoen vil vokse til at nå $ 2,50 og have potentiale til at nå $ 10 om 5 år.

Os løftet

Us Lifted-blogger Martin mener, at ADA vil nå $ 72,30 inden udgangen af ​​2019. Martin fortsætter med at sige, at en ADA-mønt i 2020 muligvis kan nå en pris på $ 410,45 US.

Crypto Town

Det Crypto Town webstedet har leveret teknisk analyse til kortsigtede og langsigtede prognoser for mange kryptovalutaer. De forudsagde, at Cardano vil se en stigning på næsten 200% i 2019 fra sin pris på ~ $ 0,08 US. Dette er hidtil den mest konservative Cardano-prisforudsigelse, der er foretaget.

Møntkontakt

CoinSwitch mener, at året vil starte med en positiv note for Cardano: ”Mod slutningen af ​​første kvartal vil det nå 0,320 $. Mod tredje kvartal når det muligvis $ 0,30. Fra juli begynder den stigende stejlt opad. Som allerede diskuteret er Shelley i færd med at blive frigivet i 1. kvartal, og denne gennemsigtighed kan muligvis fungere som en kæmpe indikator for at øge brugeroptagelseshastigheden. Mod det sidste kvartal af 2019 når den muligvis $ 0,40 mark, hvor den højeste forventede pris måske er $ 0,41. ”

Resumé

Cardano ser ud til at have alle de rigtige signaler for at se et lille opsving i år. Men efterhånden som investorer er blevet mere forsigtige i løbet af de sidste bearish løb, forventes det ikke, at midler strømmer ind. Hvad der kan være Cardano’s reddende nåde, er dens store udvikling og projekter, der adskiller det fra de fleste altcoins og sandsynligvis giver det nogle gevinster senere i år.

Fremhævet billede: Hacket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me