COIN360 anmeldelse | Vekselgebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

coin360 anmeldelse

I dag, i vores COIN360-gennemgang, vil vi undersøge, hvilke funktioner denne kryptoaggregator har at tilbyde, samt dets gebyrer, fordele og ulemper.

COIN360 anmeldelse: Exchange-oversigt

COIN360 anmeldelser | Læs kundeservice anmeldelser af coin360.comCOIN360 er en kryptovaluta- og kryptobørs, interaktiv infografik og aggregator, der viser data såsom ydeevne for forskellige mønter, poletter og udvekslinger på et visuelt engagerende kort. Dataene opdateres hvert 8. sekund og giver investorerne de seneste ændringer på markedet.

Webstedet blev oprettet for at være nyttigt for handlende, der ønsker at overvåge forskellige aktiver fra ét sted og forenkle deres sporing.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Platformen indeholder 3.336 kryptotokener og mønter, hvor du kan finde grundlæggende metrics på de første 1000 mønter i henhold til markedsdækning.

Data indsamles fra 225 børser, herunder Binance, Bitmex, Bittrex, OKEx, Huobi, HitBTC, Bithumb, Coinbase Pro, UPbit, Bitfinex, Kraken, Coinone, Gemini, Bitstamp, Liquid, bitFlyer, Gate.io, Poloniex, Exmo, itBit , CEX.IO, IDEX, bare for at nævne nogle få. Dataene for både mønter og børser kan filtreres på forskellige måder, men mere om det senere i vores COIN360-gennemgang.

Brugere fra alle lande er i stand til at bruge platformen.

COIN360 Kompatibiliteter

Du kan få adgang til COIN360 via en webbrowser på ethvert operativsystem. Der er i øjeblikket ingen specialiseret mobilapp, men virksomheden har udtalt, at den snart vil lancere en.

Brugergrænseflade og erfaring

Krypto- og udvekslingsdataene vises i et farverigt tegldiagram, der let kan tilpasses af brugerne til at vise de mønter, de er interesseret i at følge. “Mønt” og “Udvekslinger”Sider såvel som“Overvågningslister,”Kan også ændres til tabelvisning ved at klikke på firkanterne ud for“ Vis ”øverst til højre på siden under søgefunktionen.

FAQ: Hvad er samlet kryptomarkedsværdi | Mønt360

Webstedet er ret let at forstå med få sektioner at navigere på. Øverst til venstre på siden er der følgende sektioner: “Mønter”, “Børser”, “Overvågningsliste”, “Likviditetsbog,”“Diagrammer,”“Om.”Der er også afsnittene” FAQ “,” Pressemeddelelser “og” Begivenheder “, hvis du klikker på de tre prikker ud for” Om “.

COIN360's globale opdatering | Fintech Zoom - Verdensfinansiering

Prisændringer i kryptokurver vises på platformen gennem farvemarkører, med kryptokurver, der vokser i pris, er markeret med grønt, mens de med faldende priser er vist i rødt.

Når du klikker på en individuel mønt, fører det dig til en side, der indeholder metrics såsom fornyede diagrammer, en “Markets” -fane og en “Relateret nyhed” sektion. Der er også en widget-sektion, der kan tilpasses, samt en knap til direkte at tilføje mønten til din “overvågningsliste”. Andre statistikker inkluderet er information om minedrift, likviditet og spread.

Diagrammer på møntsiden viser grafisk markedsværdi og pris inden for en valgt tidsramme. Fanen “Markeder” viser alle børser, hvor kryptoen kan handles, hvor du kan se andre handelspar, 24 timers volumen, aktuel pris, cirkulerende forsyning, gebyrer og andre målinger. På en måde ligner den strukturen, der bruges af CoinMarketCap.

Filterknapperne er altid synlige og under overskriften, hvor brugerne kan sortere data baseret på de mønter, de ønsker, deres ydeevne baseret på specifikke tidsrammer, topvindere og tabere, markedsværdi eller vælge mod hvilken basisvaluta, der skal vises . Basisvalutaen er forudindstillet til USD, men du kan ændre den til GBP, CNY, EUR, JPY, CAD, RUB, TRY, IRR, BRL, UAH og USDT, BTC, ETH, EOS.

Udvekslingssiden har også filtre, der kan bruges til at finde de bedste vindere og tabere, tidsrammeydelse, volumenområde, markeder og basisvalutaer. Der er også et specielt filter, der sorterer de udvekslinger, der er verificeret af COIN360-analyser, og dem, der ikke har.

Nederst på siden er der en bevægelig strip, der indeholder nogle af de seneste nyhedstitler fra kryptoverden. Hvis du klikker på en titel, bliver du omdirigeret til det nyhedswebsted, der købte den.

I afsnittet “Overvågningsliste” kan du tilføje eventuelle mønter, du er interesseret i at følge.

Likviditetsbog

Et meget nyttigt afsnit udviklet af COIN360 er “Likviditetsbog,”Som giver handlende mulighed for at finde børser med den bedste likviditet og dermed den mest bekvemme køb- eller salgsmulighed for deres kryptoer.

Ved at bruge udvekslingsvælgeren er brugerne i stand til at sammenligne priserne på en børs med priserne på andre handelsplatforme for at få de bedste priser på markedet. Hver boks viser en koefficient, der beregnes som forholdet mellem en valgt børs pris og prisen for den samme rækkefølge af de bedste af de andre børser.

Sådan får du en COIN360-konto

Brugere behøver ikke oprette en konto for at bruge COIN360.

COIN360 Vekselgebyrer

Webstedet og dets tjenester er helt gratis at bruge.

Kunde support

Da platformen bare viser data indsamlet fra flere kilder, og du ikke behøver at oprette en konto for at bruge tjenesten, er der ingen kundeservice. Webstedet har en detaljeret FAQ-side, der besvarer de fleste spørgsmål relateret til COIN360.

COIN360 Exchange Reputation

Resultaterne for COIN360-gennemgangen var knappe, da få brugere sendte deres oplevelse med aggregatoren.

COIN360 anmeldelser | Læs kundeservice anmeldelser af coin360.comTrustPilot, platformen har en vurdering på 4 ud af 5 stjerner, men vurderingen er kun baseret på 4 brugeranmeldelser. Intet dårligt kan dog virkelig siges om denne platform, da den ikke beder brugerne om at registrere, linke deres tegnebøger osv. Der er ingen konti at administrere fra holdets side, og algoritmen henter data fra så mange kilder og opdaterer dem så ofte, at det til enhver tid nøjagtigt afspejler markedet.

Det er også en platform, der ikke opkræver noget for sin service. Folk ville sandsynligvis have skrevet flere anmeldelser, hvis de faktisk havde noget at klage over.

COIN360 anmeldelse: Bedømmelse

COIN360 er et aggregat-heatmap-værktøj, der samler data til kryptokurver og udveksler fra et utal af kilder. Denne platform er gratis, tilgængelig og farverig og kan hjælpe forhandlere med at holde øje med de aktiver, de er interesseret i.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me