Disse er de mest givende XRP-vandhaner i juli 2020

I dagens artikel vil vi nævne nogle af de mest givende XRP-vandhaner, som du kan få adgang til og bruge i juli.

XRP vandhanesider giver brugerne mulighed for at tjene og indsamle Ripple-mønter gratis. For at tjene disse mønter skal du udføre enkle opgaver, såsom at klikke på annoncer, kaste terninger, udfylde en captcha, tage en undersøgelse og andre ting.

Husk, at enhver XRP-tegnebog, du ejer, og som du bliver nødt til at linke til din vandhane, så du kan modtage dine midler, kræver et depositum på 20 XRP for at aktivere en XRP-tegnebog.

XRP har en aktuel markedsværdi på $ 0,176808 ifølge data fra CoinMarketCap.

AdXRP

AdXRP er en relativt ung virksomhed, der startede i 2019, formodentlig baseret i Rusland. Platformen giver sine reklamefirmaer mulighed for at tjene overskud gennem PTC (pay to click) og Pay Per Surf-reklame. Dette giver brugerne mulighed for at tjene XRP ved at se websider og klikke på annoncer.

I lighed med andre XRP-vandhaner tillader webstedet også medlemmer at optjene provision via direkte eller indirekte henvisninger. AdXRP fungerer som et link mellem købere og annoncører, der betaler dem, der ser webindhold, for det meste Bitcoin-websteder, med XRP.

Med hundrede satoshi pr. Annonce (0,00035000 XRP) og i betragtning af at et websted har omkring 55+ annoncer om dagen, kan du tjene tæt på tusinder af satoshi pr. Klik. Brugere er i stand til at autosurfe efter forskellige websteder, der kan have omkring 35.000 satoshi pr. Klik. Hvis du tager højde for alle webstederne og autosurf-indstillingen, kan du tjene til at tjene omkring 0,5 XRP pr. Dag.

Pay To Click giver dig henvisningssurfing af syv medlemmer, og du har også mulighed for at sælge eller købe dine aktive henvisninger.

Henvisningsprovisionen er sat til 8%. Brugere kan trække deres indtjening fra webstedet, når de har nået minimumsgrænsen på 0,5 XRP, hvor pengene direkte krediteres din tegnebog.

XRPArcades tipvognXRPArcade

Selvom det ikke er som resten af ​​vores XRP-vandhanesider, har The Tipvogn app fra XRPArcade-webstedet uddeler gratis XRP til at bringe trafik til en bestemt side, ligesom de fleste vandhaner gør.

Tipbotten / appen gør brug af Wietse’s XRPtipbot, og boten giver brugerne mulighed for at udføre XRP-udbetalinger hurtigt og med lave gebyrer. Brugere kan stå for at tjene 0,01 XRP ved at få adgang til et websted og øjeblikkeligt udbetale mønterne til deres tegnebog.

Tipperen kan bruges af webstedsejere, der ønsker at generere trafik til deres hjemmeside eller promovere en bestemt side. De indstiller derefter summen af ​​XRP, der er allokeret til spidsen, frekvensen (en gang hvert x minut / time) og den opgave, der skal udføres.

Du kan klikke for at gøre krav en gang hver 24 timer og genkrave tipet på Tipper-appen.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info er en af ​​de mest kendte XRP-vandhaner, der betaler brugere i XRP for useriøse opgaver.

Kravtimeren er indstillet til 60 minutter med følgende procentsatser og indtjening:

  • 30% af brugerne tjener op til 0,0015 af en XRP;
  • 65% af brugerne tjener op til 0,0016 af en XRP;
  • 3% af brugerne tjener op til 0,005 af en XRP;
  • 1,9% af brugerne tjener op til 0,01 af en XRP;
  • 0,099% modtager 0,07;
  • 0,001% af brugerne tjener op til 7 XRP.

For at bruge vandhanen skal brugerne linke deres XRP-tegnebogadresse og udfylde en captcha. Midler krediteres direkte til deres XRP-tegnebog. Mindst et krav skal fremsættes en gang hver 30. dag, ellers lukker webstedet kontoen og flytter midlerne til andre opgaver.

Webstedets hjemmeside viser alle de nyeste vandhaner samt de mest aktive brugere af platformen.

Dronning vandhane XRP

Dronning vandhane er et krypteringsarmatur, der giver brugerne mulighed for at tjene nye kryptoer, inklusive XRP, ved at udføre forskellige opgaver. Dronningskran er en af ​​de nyeste XRP-vandhaner, så der er ikke særlig meget online om det. Webstedet understøtter BTC, BCH, BCN, DASH, DGB, DOGE, ETH, LSK, LTC, NEO, POT, PPC, STRAT, TRX, WAVES, ZEC og ADA vandhaner.

For at gøre krav på dette websted skal du først tilmelde dig en ExpressCrypto-konto. Krav kan fremsættes hvert 5. minut med en gennemsnitlig belønning på 0,03 XRP pr. Krav eller omkring 641611 satoshi (0,0012 USD).

Hvis du vælger at dele webstedets henvisningslink, modtager du 10% som en henvisningskommission.

Evexrp

Evexrp.xyz er et krypteringsarmaturprogram, hvor brugere kan spille spil og udføre andre enkle opgaver og få gratis krypto. Ifølge stedets metrics har Evexrp 53.923 registrerede brugere, 4.662.140 spil spillet og 4.240.53063264 XRP vundet af brugere.

Brugere, der ikke kan lide at udfylde captchas, er heldige, da EveXRP kun har 2 bannerannoncer på “roll” -siden.

Vandhanen er vært for en type HiLo-spil, hvor du skal satse på, hvilket antal der rulles, og afhængigt af hvilket resultat du får, kan du optjene faste belønninger, og hvis du er heldig, kan du endda få jackpotpræmien. Jackpotpræmien er sat til $ 300 i XRP.

For at gøre tingene lettere er der desuden en auto bot-funktion på webstedet, der automatiserer rullingen. Spillet er også beviseligt fair, hvilket betyder, at chancerne for at vinde altid vil være 50/50.

Du vil “rulle” et tal mellem 0 og 10000, og baseret på dette nummer tjener du mere eller mindre XRP.

Timeren for et krav eller en rulle er sat til en time. Tilbagetrækningsminimumgrænsen er sat til 1 XRP med 0,001 XRP af gebyrer pr. Tilbagetrækningsoverførsel. Du kan øge din indtjening med 30% ved at dømme nye brugere til webstedet.

Konklusion

Selv om det er en gentagende opgave, er det en god måde at tjene et par mønter på XRP-vandhaner til nye kryptoentusiaster, der ønsker at lære om XRP-transaktioner og brug af tegnebog.

Fremhævet billede: crypto-news-flash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me