Aurinko paistaa DefHoldille – tärkeimmät tuotteet julkaistaan

DefHold

Sen lisäksi, että kryptovaluutat toimivat vaihdon välineenä, niistä on tulossa kuuma sijoitusomaisuus. Ensimmäisestä markkinoiden lanseerauksesta vuonna 2009 Bitcoinin muodossa niiden markkina-arvot ovat nousseet. 18. joulukuuta 2020 alkaen kokonaismarkkinakorko on 637 miljardia dollaria KolikkoMarketCap, 18 prosentin kasvu 7 päivässä 12. joulukuuta 2020 alkaen. Hyvät ajat eivät kuitenkaan kestä ikuisesti, markkinoilla on nousuja ja taantumia. Sijoittajille ei ole juurikaan kannustimia jatkaa salausvarojen hallintaa markkinoiden lamaantumisen aikana. Tämä johti Defholdin luomiseen, jota käytetään tuottoa tuottavien strategioiden toteuttamiseen salauksen haltijoiden palkitsemiseksi.

Pidättele

DefHoldLähde: CryptoAdventure

Defhold on a DeFi taloudellinen sovellus, jossa on inflaatiota aiheuttamaton ekosysteemi, joka tarjoaa tuottoa tuottavia investointeja. Sijoitukset hyödyttävät pitkäaikaisia ​​salauksen haltijoita, jotka jatkuvat sekä markkinoiden nousun että laskun aikana.

Tulonmuodostuksen mahdollistamiseksi Defhold-ekosysteemi mahdollistaa sijoittajien varojen sijoittamisen ja viljelyn kotimaisen Defonsa kautta.

Tuottojen tuottaminen pidätyksen avulla

Defo-tunnusten avulla sijoittajat voivat sijoittaa tai kasvattaa omaisuutta pooliin, joissa on määrätyt lukitusajat. Kaikki tuotot syntyvät sijoittajille palkkioiden ja palkkioiden avulla

Tuotto maksujen kautta

Poolien on tarkoitus säilyttää sijoitukset lukituskauden loppuun saakka, jolloin sijoittajat voivat ansaita tuottoja. Sijoittajat voivat päättää kieltäytyä nostamalla omaisuutensa milloin tahansa ennen lukituskautta. Ennenaikainen peruuttaminen aiheuttaisi kuitenkin ennenaikaisen peruuttamisen maksun (EWF).

EWF muodostaa ensimmäisen tuoton virran viljelijöille ja sidosryhmille, jotka ovat edelleen poolissa. Sijoittajat, jotka pitävät omaisuutensa poolissa, voivat ansaita sijoitustensa vetäneiden EWF: t. Tarkan salkunhoidon ja oman likviditeettitarpeiden tarkan arvioinnin avulla sijoittajat voivat pysyä paikallaan lukitusajan erääntymiseen saakka.

Prosessiin sisältyy hyvät käteisvarojen ennustamisen ja varojen kohdentamisen taidot. Sijoittajiin, jotka kieltäytyvät kylmien jalkojen vuoksi markkinoiden vaihteluista tai kassavirran vaatimuksista, viitataan heikot kädet.

Antaa palkkioita

Toinen tulonlähde on palkkio sijoitetuista tai viljellyistä varoista. Nämä palkkiot määräytyvät ensin sijoituslajin mukaan, olipa kyseessä panos vai viljely.

Jokaisessa erityisessä sijoitustyypissä toinen tekijä on lukituspoolin kesto. Panostus tapahtuu Defossa, kun maataloutta on saatavilla LP-rahakkeet käyttämällä Uniswapia. Palkinnot asetetaan seuraavasti;

Panokset

Panoksia on 5 uima-allasta. Tuotto kasvaa lukitusajan pidentyessä. Ensimmäisellä poolilla on 10 päivän lukitusjakso, jonka tuotto on 1% Defolla. Toisella uima-altaalla, jossa on 30 päivän lukitus, on 3,5%: n tuotto sidotulle Defolle.

Kolmannessa poolissa on 60 päivän lukitusjakso ja 8,2%: n tuotto Defolle, kun taas 90 päivän pituisen neljännen poolin tulot ovat 14,3% sidotusta Defosta. Viides uima-allas on viimeinen, 180 päivän pituinen lukitusjakso ja korkein tuotto 33,3%.

Viljelytuotot

Samoin maatalouden LP-tunnuksilla on viisi allasta, jolloin tuotto kasvaa lukitusjakson lisäysten mukaan. Ensimmäisen poolin lukitusjakso on 10 päivää pitkä ja viljeltyjen rahakkeiden 2%: n tuotto, kun taas toinen pooli on 30 päivää pitkä ja 7%: n tuotto

Kolmannen ryhmän osalta tuotto on 16,3% varoista, joilla on 60 päivän lukitus. Neljännen altaan 90 päivän lukitus tuottaa 28,6%: n tuoton sijoitetuista LP-rahakkeista. Viidennessä ja viimeisessä poolissa on 180 päivän pitkä lukitusjakso ja 66,6%: n tuotto LP-rahakkeille.

Yksityiskohdat sijoituksesta

sijoitusLähde: Ingram’s Magazine

Defhold tarjoaa sijoittajan omaisuuden vaikuttamiseksi ja turvaamiseksi seuraavat strategiat:

Inflaatiota kieltävä pöytäkirja

Suurin riski satoviljelyssä ja panoksessa on inflaatiopaineet. Tämä johtuu merkkien jatkuvasta lisääntymisestä ilman kysynnän kasvua.

Ylitarjonta syntyy työntämällä tunnuksen arvoa alaspäin ajan myötä. Tämä on normi useimmissa Defi-satoviljelyprotokollissa. Defhold-alustalla ei lyötään muita Defi-tunnuksia. Tämä staattinen merkkimäärä varmistaa, että inflaatiopaineet vältetään ja tunnusluvut säilyvät ajan myötä.

Altaan siirrettävyys nopeampaan altaaseen

Poolien on tarkoitus mahdollistaa sijoittajien varojen keskinäinen siirrettävyys. Kun pooli saavuttaa nopeamman poolin lukitusajan, sijoittajien rahakkeet siirretään automaattisesti nopeampaan pooliin. Myös EWF ja palkkiot muuttuvat samanaikaisesti nopeamman poolin omaksi.

Esimerkiksi, jos sijoittaja kasvattaa LP-rahakkeita kolmannella poolilla 1. huhtikuuta, niiden tuotto on 16,3%. 1. toukokuuta, 30 päivää myöhemmin, rahakkeet siirretään automaattisesti toiseen pooliin houkuttelemalla 7%: n tuotto. Nämä ovat nopeamman toisen kyselyn lukitusjakso ja tuotto. Lopulta rahakkeet siirretään 2 prosentin tuottavaan ensimmäiseen pooliin 21. toukokuuta, 20 päivää myöhemmin, lukitusjakson lopussa..

Avoin saatavuus

Altailla ei ole määritettyä lähtöaikaa. Niiden saatavuus on milloin tahansa sijoittajien toiveiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että sijoittaja voi liittyä mihin tahansa pooliin milloin tahansa sopivaksi katsomallaan hetkellä.

Protokolla älykäs sopimus tekee laskelmat siitä, milloin sijoittajan lukitusaika on päättynyt, sekä ansaitut tuotot. Tällainen ominaisuus varmistaa, ettei yksikään asianomainen osapuoli ole suljettu pois sijoitusmahdollisuuksista.

Johtopäätös

Huolimatta siitä, että kryptovaluutta-arvot ovat aina nousussa, markkinoiden lamaantumisen haavoittuvuus yleensä kehottaa myymään sijoittajia. Sijoittajille ei ole ollut paljon kannustimia pitää salausvaroja laskun aikana. Defhold on luonut tällaisen kannustimen tuottoviljely- ja panostusstrategioillaan. Alustan inflaatiota luonteeltaan taataan arvon vakaus, kun taas sen EWF- ​​ja palkkatuotot takaavat, että sijoittajat saavat tuoton sijoituksestaan. Eli niin kauan kuin he eivät vetäydy uima-altaistaan ​​ennen lukitusajan päättymistä. Pidättele, tarjoaa siten todellisen markkinakannustimen omistaa salaustuotteita ja viljellä niitä vallitsevista markkinaolosuhteista riippumatta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me