NEO vs. ETHEREUM: Mikä on ero?

neo vs ethereum

Bitcoin oli ensimmäinen kryptovaluutta, joka käynnistettiin. Se on myös maailman suosituin kryptovaluutta. On kuitenkin olemassa useita tyyppejä, jotka tulivat peliin vuosien varrella ja ovat antaneet hyvän vaikutelman edistyneiden ominaisuuksiensa ansiosta. Kaksi tällaista nimeä on NEO ja Ethereum.

NEO ja Ethereum ovat korkean profiilin salausvaluuttoja, jotka tarjoavat blockchain-pohjaisen järjestelmän, jossa on erilaisia ​​työkaluja kehittäjille, jotka toimivat salausvaroilla (ETHER Ethereumissa, GAS NEO: ssa). Ne on kehitetty vastaanottamaan älykkäitä sopimuksia, DApps: ää ja ICO: ita hajautetusti. Molemmilla hankkeilla on avoin lähdekoodi, Turing on valmis, ja yhteisö tukee niitä hienojen ja reagoivien tiimien kanssa. Katsotaanpa näitä kahta tarkemmin.

NEO

NEO on lohkoketjuprojekti, joka toimii lohkoketjutekniikan ja digitaalisen identiteetin avulla omaisuuden hallintaan, älykkään talouden luomiseen ja omaisuuden digitointiin. NEO: lla on ainutlaatuinen algoritmi, jota kutsutaan hajautetuksi bysanttilaiseksi vikatoleranssiksi (dBFT). Ainutlaatuinen säästää energiaa ja johtaa nopeisiin liiketoimiin. NEO antaa käyttäjille mahdollisuuden ajaa hajautettua sovellusta, eikä se toimi tietyllä kielivaatimuksella, koska se voidaan luoda myös Java, Go ja C #. Lue lisää siitä aBitGreedy.

Yksi syy sen menestykseen johtuu Kiinan hallituksen tuesta. Historiastaan ​​lähtien Kiina on suhtautunut vihamielisesti kryptovaluuttojen käyttöön. Viime aikoina maa on kuitenkin muuttunut käyttämään blockchain-järjestelmiä. NEO: lla on kumppanuus useiden suurten yritysten, myös Coindash ja Alibaba.

ETHEREUM

Ethereum loi yhden kiinnostavimmista tekniikoista blockchain-teollisuudessa: älykkäät sopimukset. Tämä on auttanut verkkoa saamaan laajamittaisen omaksumisen. Ethereum on nyt planeetan suosituin foorumi älykkäiden sopimusten luomiseen ja toteuttamiseen. Älykkäät sopimukset käsittelevät koodia, joka auttaa monimutkaisia ​​tehtäviä, kuten omaisuuden, rahan tai muun vastaavan omaisuuden vaihtoa. Se toimii myös hajautettujen autonomisten organisaatioiden (DAO) kehittämisessä. DAO: t suorittavat toimintaa ilman johtamisrakennetta. He seuraavat jo ennalta määritettyä ohjelmaa ilman petosten tai kolmansien osapuolten puuttumista asiaan.

NEON JA ETHEREUMIN VÄLISET ERITTELYT

Kun katsot salausmarkkinoita, löydät monia altcoineja. Mutta on vaikea löytää ketään kilpailevasta Ethereumin tai sen vaihtoehdon kanssa. NEO: ta on pidetty ainoana altcoinina, joka voisi olla mahdollinen kilpailija tai vaihtoehto Ethereumille. Alla on suurimmat erot näiden kahden välillä.

  • He käyttävät erilaisia ​​algoritmeja.

Neo käyttää delegoitua bysanttilaista vikatoleranssia (alias dBFT), joka on parannettu osamaksuosuuden (PoS) yksimielisyysmekanismi, erilainen kuin Ethereum, joka käyttää intensiivisempää ja kalliimpaa energiapainoisempaa mekanismia, Proof-of-work ( PoW). Viime aikoina Ethereum on edistynyt omaksumispanosalgoritmin omaksumisessa, mikä lisää sen nopeutta ja energiatehokkuutta, mutta ei silti verrattuna NEO: n.

  • Tausta

Toinen ero näiden kahden välillä on sen tuki. NEO: ta tukee Kiinan hallitus, mikä on johtanut sen laajaan suosioon ja hyväksyntään Kiinassa ja siten antanut NEO: lle mahdollisuuden hyödyntää valtavia Kiinan markkinoita. Tämän lisäksi sitä tukevat myös valtion ja kansalliset pankit. Sitä tukevat myös Microsoft ja Alibaba. Toisaalta Ethereumia ei tue mikään hallitus. Sillä on vain jonkin verran tukea EEA-Enterprise Ethereum Alliancelta, joka auttaa mainostamaan menestystään maailman alustoilla.

  • Toiminnallinen ja tekninen ero

NEO ei voi käydä läpi kovaa haarukkaa, kun Ethereum on jo jaettu kahteen: Ethereum ja Ethereum Classic. Toiminnallisesti NEO on parempi kuin Ethereum.

  • Kieli

NEO: n älykkäät sopimukset ja DApps voidaan kirjoittaa useilla ohjelmointikielillä, jotka sisältävät Java, C # jne., Kun taas Ethereumilla on erityinen ohjelmointikieli, joka tunnetaan nimellä Solidity; tätä ei tunneta hyvin, ja monet ohjelmoijat eivät vielä hallitse sitä.

  • Jaettavuus

NEO on olemassa vain kokonaislukuna, eikä sitä voida jakaa desimaaleihin, toisin kuin salauspolttoainetta käyttävä Ethereum, ja se voidaan jakaa desimaaleihin.

  • Nopeus

Neo on huomattavasti nopeampi verrattuna Ethereumiin. Se pystyy käsittelemään noin 10 000 tapahtumaa sekunnissa, paljon enemmän kuin Ethereumin 15. Tämä Ethereumin merkittävä haittapuoli on johtanut pitkän aikavälin skaalautuvuussuunnitelmaan, joka voi ratkaista ongelman.

  • Polttaa lohkoketjua

Vaikka NEO tuottaa NeoGAS: ää käytettäväksi salauspolttoaineena, Ethereum polttoaineena verkostoaan pienten eetteriyksiköiden kautta.

  • Turvallisuus

Turvallisuuden kannalta NEO: ta kutsutaan kvanttitietokoneenkestäväksi, koska se on ainoa lohkoketjualusta, jossa ei ole kvanttitietokoneuhkia. He ovat kehittäneet anti-kvanttisalausmekanismin, jota kutsutaan nimellä NeoQS. Kvanttitietokoneilla on valta manipuloida blockchain-järjestelmiä. Kuitenkin, tuleeko tämä negatiivisuus peliin vai ei, sillä ei ole vaikutuksia NEO: han.

  • Kansainvälinen yleisö

Suurin osa Neosta julkaistavista artikkeleista on yleensä kiinankielisiä, ja hyvin harvat englanninkielisen yleisön käännökset ulkomaisille sijoittajille eivät ole luotettavia. Käännöksiä ei tarvita Ethereumissa. Se on globaali yritys, joka palvelee täysin sekä kansainvälistä että englantilaista lukijaa.

  • Suunta

Neo digitalisoi perinteiset reaalimaailman hyödykkeet digitaalisen identiteetin avulla yhdessä käynnissä olevien älykkäiden sopimusten ja DApps: n kanssa. Älykkään talouden luomiseksi Ethereum isännöi lukuisia digitaalisen identiteetin, hajautetun vaihdon, tietojenkäsittelyn, rahalähetysten ja KYC: n tapauksia. tulla maailman ainoaksi supertietokoneeksi.

PÄÄTELMÄT

Kumpi on parempi: NEO tai Ethereum?

Tässä vaiheessa on vaikea sanoa, kumpi on parempi. On myös houkuttelevaa investoida molempiin, koska molemmat projektit ovat avoimen lähdekoodin, Torino täydellinen ja niillä on valtava yhteisön tuki. NEO on ilmoittanut motiivinsa sijoittua jatkuvaan ja suoraan kilpailuun Ethereumin kanssa. Molempien on kuitenkin keskityttävä ominaisuuden puuttumiseen, lähinnä valtavirtaistamiseen. Teknologian näkökulmasta Ethereum on hyvässä asemassa salausmarkkinoilla.

Kukaan ei tiedä, mikä heidän tulevaisuutensa on; ottaen huomioon suuren suunnitelman, sekä NEO että Ethereum ovat suhteellisen uusia, ja kryptosfäärissä on varmasti tilaa molemmille altcoineille.

Molempien on myös täytettävä tärkeimmät lupauksensa. Kun näin tapahtuu, meillä on varmasti selkeä kuva siitä, mikä kryptovaluuttaverkko on parempi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me