Opdatering af Tokensale, Airdrop og Exchange Listing

Her på CoinFi har vi været pedal til metallet i de sidste par uger, og vi er endelig nået til et punkt, hvor vi kan komme op til luft og give jer alle en mere detaljeret opdatering.

I dette indlæg skal vi tale om et par ting, hvoraf den ene er utrolig spændende:

 • Vi giver et resumé af tokensalget og en opdatering om token-metrics (levering osv.).
 • Vi vil tale mere om den kommende airdrop for dem, der passerede KYC, men gik glip af tokensale.
 • Vi gemmer det bedste til sidst og taler om vores kommende Kucoin notering!

Tokensale Oversigt

Som mange af jer nu er klar over, var efterspørgslen efter vores Crowdsale utrolig stor. Vi blev vist på mange “Top kommende ICO” lister og endte med at blive overtegnet.

For de af jer, der måske lige opdager CoinFi for første gang, gjorde CrushCrypto et meget velafbalanceret, uafhængigt overblik over vores platform og gav det en positiv anbefaling.

I begyndelsen af ​​januar 2018 oplevede vores telegramkanal viral vækst og var en af ​​de hurtigst voksende telegramkanaler, der førte ind i vores ICO.

Kilde: ICOWhitelists ICO Telegram Tracker

Med den ekstreme efterspørgsel kombineret med en stigning i Ethereum-prisen endte vi med at ramme vores $ 15 mio. USD hardcap Før vores offentlige salg åbnede endda. Vi afviste en masse privat investorfinansiering for at reservere allokering til Crowdsale, men de stigende ETH-priser fik os til at ramme vores hardcap tidligt, og vi valgte at ære den hardcap.

Vi forventer, at efterspørgslen efter platformen skal være lige så høj, så hvis du er interesseret i at få adgang til CoinFi-platformen (flere detaljer på platformen nedenfor), vil du gerne hente tokens på Kucoin så snart du kan.

Kommende COFI Airdrop

Da udførelse af en tokensale ikke længere var en mulighed, besluttede vi at sende 500 COFI-tokens til alle, der allerede var på hvidlisten, samt reducere kravene til platformadgang til disse 18.000+ hvidlister.

Airdrop finder sted i denne uge, forudgående til vores notering på Kucoin, der finder sted den 29. januar, og vi giver dig besked, så snart den finder sted. Airdropped tokens vil blive låst indtil 28. januar dagen før børsnoteringsdatoen.

Vi sagde oprindeligt, at tokens ville blive låst op, når airdrop fandt sted, men det skulle først være den 31. januar, så uanset hvad, du er kommer til at bruge dine tokens hurtigere, end du oprindeligt ville have gjort.

For dem af jer, der har bestået KYC på hvidlisten, behøver du ikke gøre noget for at modtage tokens (så længe du har indsendt en gyldig ethereum-adresse, som du ejer – dvs. ikke en udveksling).

Mange mennesker har bedt os om detaljer om den smarte kontrakt for at tilføje tokens til deres MEW-tegnebøger for at modtage tokens.

Vi vil bare præcisere her:

Du lade være med skal tilføje et brugerdefineret token til MEW eller en hvilken som helst anden tegnebog for at modtage tokens. Enhver gyldig ethereum-adresse kan modtage erc20-tokens uanset tegnebogen og uanset om der er tilføjet et brugerdefineret token.

Derudover kan du faktisk ikke tilføje et brugerdefineret token, før du alligevel har modtaget det.

Når airdrop har fundet sted, inkluderer vi den smarte kontraktadresse og detaljer for, hvordan du bruger tokenet på MEW og Metamask. For nu behøver du ikke gøre andet end at vente.

Kucoin-oversigt & Konkurrence

Vi er meget begejstrede for at meddele, at COFI-tokens vil blive noteret på Kucoin den 29. januar.

Kucoin er en af ​​de største og helt sikkert hurtigst voksende børser, og vi er glade for at have dem som vores første børsnotering.

COFI parres med både Bitcoin og Ethereum ved notering, så hvis du er interesseret i at købe COFI, vil du gerne oprette dig med en Kucoin-konto og deponer enten BTC eller ETH til det på forhånd for at undgå forsinkelser, når vi først har listet.

Derudover kører vi også en konkurrence i forbindelse med Kucoin med følgende præmier:

 • Handelskonkurrence – 250.000 COFI + 2,5 BTC i præmier
 • Indskudskonkurrence – 25 ETH i priser
 • Følge efter & Retweet-konkurrence – 10 ETH i priser

Mere info om, hvordan du kan vinde disse præmier, kan findes på KuCoin-annonceringsside her.

CoinFi-platformen

For de af jer, der har brug for en påmindelse om fordelene ved CoinFi-platformen, og hvordan indsatsen af ​​COFI-token vil fungere, se nedenfor:

Adgang til COFI-token låser op for 3 niveauer af CoinFi-markedsinformationsplatformen:

1.) Grundlæggende adgang

Bruger indsætter 10 k COFI-tokens. *

At kræve tokens forbliver indsat hjælper med at belønne tokenholdere og reducerer prisudsving.

 • Nyhedsfeed på markedet
 • Mest forskning & analyse
 • Grundlæggende handelssignaler
 • Avancerede værktøjer til porteføljestyring

* med forbehold for ændringer, bemærk at dette minimumskrav kun er 2.500 for dem, der er på hvidlisten.

2.) Premium adgang

Brugeren betaler abonnementsgebyr i COFI-tokens og indsatser også for Basic Access.

Alle funktioner i Basic plus:

 • Premium forskning & analyse
 • Realtidsadvarsler via e-mail, SMS og push-underretninger
 • Algoritmer (f.eks. Bedste udførelsespris)
 • Sentiment analyse
 • Avancerede datafeeds

3.) Auktion

Auktionsbud kræver COFI-tokens.

Visse platformsfunktioner har forfaldne værdi, når antallet af brugere med adgang øges. For at bevare værdien af ​​disse funktioner vil der blive givet adgang på auktion for at bestemme markedsprisen.

 • Avancerede handelssignaler
 • Arbitrage bot
 • Mere på vej!

Vi har også et grundlæggende gratis niveau.

Når vi bygger platformen op, vil efterspørgslen efter token øges, så hvis du er interesseret i at få adgang til CoinFi-platformen og få COFI-token tidligt, vil den være tilgængelig på Kucoin.com 29. januar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me