‘S Open Beta Is Live

Vi er kommet langt i de to måneder siden vi lancerede COFI på KuCoin. Det har været en endnu længere rejse siden vi lancerede vores Telegram-kanal tilbage i sensommeren 2017.

Selvom dette er vores første offentlige produktudgivelse, er dette ikke en fuldgyldig platformlancering – det er bare det første strejf ud af blokke i et kapløb om at opbygge en platform, der vil være den første destination i hver kryptoinvestors arbejdsgang.

Hvad du ser på CoinFi.com er en indledende ramme, som vi hurtigt bygger oven på. Som pr vores køreplan, de vigtigste platformsfunktioner er stadig kommet. Vi er også opmærksomme på, at der stadig er fejl i øjeblikket – vær sikker på at vi løbende løser og polerer platformen. Formålet med denne soft beta-udgivelse er at begynde at indsamle feedback og brugerdata, når vi udruller nye funktioner i de kommende uger og måneder.

Lad os indtil videre gå gennem nogle af de funktioner, der allerede er live, og diskutere, hvad der kommer.

Møntsider

CoinFis møntsider er nu live! Disse er offentlige sider, der viser en række møntspecifikke data og markedsbevægende nyheder. Alle har adgang til disse sider, selvom de ikke er COFI-tokenholdere. Vi lancerer masser af 100% gratis funktioner i de kommende uger, så vi kan promovere og udvide vores publikum aggressivt.

Når vi udruller grundlæggende adgangsfunktioner i Q2 / Q3, der kræver indsats, vil tidlige CoinFi-tilhængere som dig selv drage fordel af væksten i vores brugerbase.

Markedsbevægende nyhedsfeeds

En kerneegenskab på disse møntsider er overlejringen af ​​markedsbevægende nyheder i forhold til pristabeller, som beskrevet i hvidbogen.

I øjeblikket er det kun de top 13 mønter, der indeholder nyhedsfeeds, og den filtreringsproces, vi bruger til at overflade relevante nyheder på markedet, forbedres stadig.

I slutningen af ​​april / begyndelsen af ​​maj vil vi udrulle v2.0 af vores nyhedsfeed på markedet, der understøtter hele universet af mønter og ICO-projekter. Når vi ruller nyhedsfeed ud, vil vi fortsætte med at forbedre vores nyhedsklassificering og filtreringsproces for kun at overflade de mest relevante realtidsmarkedsbevægende nyheder, der er relevante for hver mønt.

ICO mønt sider

Vores møntdatabase inkluderer også ICO-projekter. Vi sporer projekter fra start til notering og videre – dette giver os masser af muligheder for at udføre dataanalyse, der ikke ville være tilgængelige, hvis vi skulle spore ICO’er og børsnoterede mønter separat.

Efter at have gennemgået ICO-processen selv har vi en dyb forståelse af de udfordringer, ICO-investorer står over for. Vi udvikler innovative målinger og visualiseringer – nogle af dem, der vil blive implementeret i de kommende uger – for at give ICO-investorer mere synlighed i de projekter, de lægger deres hårdt tjente penge på.

Vi sigter mod at bringe gennemsigtighed i et rum, hvor det er meget nødvendigt.

Derudover samler vi influencer anmeldelser / ratings i vores database – tænk på denne funktion som en Rådne tomater til ICO’er.

Vores influencer-database er stadig befolket, men vi forventer, at den er 90% komplet inden for den næste uge. Vi stoler stærkt på, at vores superfans som dig selv bruger vores produkt og giver feedback, så hvis du ser fejl i de eksisterende data, kan du indsende en datafejl / opdateringsanmodning ved hjælp af denne form her.

Og selvfølgelig vil sporing af disse influencerdata lade os korrelere individuelle influenceranbefalinger med prisydelse – mere om dette kommer.

Hvad vi ruller ud i de kommende uger

Som vi nævnte i den sidste opdatering, er 6. april en soft release. Der er stadig masser af udvikling bag kulisserne, men denne udgivelse giver os mulighed for at påtage os en kundefokuseret udviklingscyklus. Fremadrettet lancerer vi løbende nye funktioner.

Innovative Token Metrics & Visualiseringer

Vi nævnte et par opdateringer siden, at vi indtager Ethereum-blockchain-data, både til forskningsformål og for at skabe nye banebrydende funktioner, der vil give en ny dimension af analyse til kryptoinvestorer.

Offentlige blockchains er en utrolig kilde til økonomiske data. Enhver økonomisk transaktion, der nogensinde har fundet sted på Bitcoin / Ethereum-netværk, er tilgængelig til analyse af alle i verden med en internetforbindelse.

Blockchain består af store mængder rå, protokolniveaudata – transaktionsfrekvens, transaktionsbeløb osv., Men der er stadig betydelige mængder off-chain-data, der kræves for at give den farve, som enhver kryptoinvestor har brug for. Hvordan forudsiger du, om en adresse tilhører en børs, en hval, et syndikat eller endda en Ponzi-ordning?

Det er et udfordrende problem at hente handlingsmæssig indsigt fra denne trove af denne offentlige, uforanderlige, men kaotiske datakilde – et problem, som vi er glade for at løse.

Den første generation af disse visualiseringer og metrics rulles ind i beta i de kommende uger. Når vi indsamler brugerfeedback, og vores analyse skrider frem, fortsætter vi med at udrulle flere visualiseringer og nye metrics baseret på Ethereum blockchain-data.

Det er en spændende tid at opbygge et datafirma i blockchain-rummet. Hvis du er en talentfuld datavidenskabsmand, der brænder for krypto, leder vi efter en som dig til at deltage i vores datavidenskabsteam og hjælpe os med at gøre data til en supermagt for CoinFi.

Arbitrage-signaler

I de tre og en halv måned, siden vi offentliggjorde denne video om crypto arbitrage, har der været en strøm af institutionelle midler, og individuelle handlende bygger deres egne bots for at udnytte crypto arbitrage. De muligheder, der for kun få måneder siden var så udbredte, at du kunne handle dem manuelt, lukker hurtigt.

Alligevel er nogle af vores arbitrage-signaler stort set produktionsklare, og vi frigiver dem inden længe sammen med uddannelsesmæssigt indhold, der viser dig, hvordan du kan udnytte kapital. Disse signaler vil kun være tilgængelige for godkendte brugere, der har sat sig for grundlæggende niveauadgang.

Det er dog værd at bemærke, at crypto arbitrage som et langsigtet spil er et våbenløb med nulsum, hvor velkapitaliserede fonde med strategiske og teknologiske fordele vinder.

Lad os vide, hvad du synes

Hvis du har generel feedback eller forslag til os, kan du bruge denne form her. Undgå dog at foreslå funktioner, der allerede er på vores køreplan.

Hvis du vil fortælle os om et manglende / forkert stykke data, kan du bruge det denne form her.

Hvis du stadig læser dette, værdsætter vi alle hos CoinFi din støtte hidtil i at hjælpe os med at gå mod vores mission om at bringe Wall Street kaliber handelsinformation til blockchain.

Dette projekt ville ikke være kommet så langt uden dig, men det er kun starten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me