Accepterer nu brugerbidragte indsendelser til platformstart

Som beskrevet i hvidt papir, CoinFi’s platform vil omfatte et crowdsourced økosystem af bidragydere, der leverer nyheder, forskning & analyse.

Selvom det er den endelige vision, skal der gøres meget arbejde, før vi kommer til det stadie. Vi ser vores arbejde på dette område som gartneres arbejde – for at have en blomstrende medieplatform, hvor de bedste sind i krypto kan dele deres ideer / forskning, og brugerne tilskyndes til at indsende rettidig markedsbevægende nyheder er vi nødt til at skabe rigtigt miljø, plant frø og nær forsigtigt økosystemet, indtil det bliver selvbærende.

At anmode om bidrag fra talentfulde forskere og analytikere er, hvordan vi planter de første frø i haven.

Hvis du er interesseret i at bidrage til gengæld for COFI-tokens, skal du læse instruktionerne nedenfor.

Hvis du ikke er interesseret i at bidrage, men ønsker at støtte CoinFi-projektet, kan du hjælpe os ved at dele dette indlæg eller videresende det til nogen, du kender, og som måske vil bidrage!

Hvad leder vi efter?

Mens visionen for CoinFi-økosystemet vil omfatte en bred vifte af forskning og analyse, vil vi starte med et snævrere omfang.

Her er de typer indhold, vi leder efter i øjeblikket:

Kvantitativ analyse

Vi kan godt lide tal og data. Hvis du har en afhandling om, hvordan traditionelle kvantitative faktorer som pris, volumen, værdi, momentum, udbytte, kvalitet, størrelse påvirker en mønts ydeevne, der bakkes op af hårde data, er det interessant for os. Vi kan også lide analyse, der ser på faktorer, som du mener kan være relevante for kryptoinvestering, såsom sentiment, influencer impact, community growth momentum, advisor impact osv..

En note om teknisk analyse: Mens TA kan bruges til at understøtte din kvantitative analyse, accepterer vi i øjeblikket ikke rene tekniske analysestykker – defineret som analyse udelukkende baseret på diagrammønstre.

Handlingsmæssige investeringsideer

Skriv om en mønt, et token, et krypto-aktiv / projekt på en handlingsbar måde for kryptoinvestorer. Makroøkonomiske stillinger er ok, men vi offentliggør ikke artikler, der primært er fokuseret på økonomisk teori eller politik. Eksplicitte købs- / salgsanbefalinger er ikke det, vi leder efter, men dit stykke skal hjælpe en læser med at træffe en investeringsbeslutning.

Grundlæggende analyse

Vi værdsætter streng grundlæggende analyse. Undersøg den underliggende forretningsmodel, teknologi, codebase, konkurrencepræget miljø, team, værdiansættelse eller andre aspekter af en mønt, et token eller et andet kryptoaktiv. Vi værdsætter velpræsenterede, grundigt efterforskede stykker, der giver et informeret synspunkt.

Personlig erfaring

Fokus er på handlingsbar info, forskning, analyse og data, men at tale om personlig erfaring er ok i sammenhæng med at forklare, hvad der fik dig til at købe eller sælge en mønt til din portefølje. Vi værdsætter indsigt i, hvorfor kryptoinvestorer tog de beslutninger, de tog – det er op til læserne at evaluere din begrundelse for sig selv. Men at levere forskning og ræsonnement til støtte for din beslutning vil gøre din personlige oplevelse mere værdifuld.

Redaktionelle retningslinjer

For at være berettiget til offentliggørelse skal indsendt indhold også overholde følgende redaktionelle retningslinjer.

Hvordan man bidrager med forskning & analyse til CoinFi-økosystemet

  1. Log ind eller tilmeld dig CoinFi-instrumentbrættet her.
  2. Klik på “Bidrag med indhold” knap.
  3. Følg instruktionerne og indsend din analyse.
  4. Vi vurderer og gennemgår hver indsendelse. Hvis det overholder vores redaktionelle retningslinjer og modtager en stærk kvalitetsscore, vil vi offentliggøre det på CoinFi-platformen.

Hvordan kompenseres bidragydere?

Tjen 2000-2500 * COFI for dine bedste ideer, og konkurrer i vores månedlige konkurrence om endnu større belønninger (op til + 100% bonus).

Til sidst vil vores kompensationsalgoritme tage højde for Crowdsourced kvalitetsvurderinger og faktakontrol. I øjeblikket bidrog bruger med forskning & analyse vil blive evalueret internt af vores redaktion på 5 kvalitetsdimensioner. Denne score vil blive brugt til at bestemme basiskompensation pr. Stykke.

Hvert stykke scorer på følgende 5 kvalitetsdimension:

  1. Overbevisende – hvor godt gør forfatteren deres argument? Hvor godt holder ræsonnementet op til intens kontrol?
  2. Originalitet – er dette en unik idé? Hvis det er et emne, der er blevet dækket mange gange før, tilbyder stykket noget nyt til samtalen? Kunne du gå op til en gruppe uddannede kryptoinvestorer og udløse en samtale omkring den idé, der præsenteres i stykket?
  3. Forskningsdybde – laver artiklen brede generaliseringer uden at bakke op med omfattende forskning?
  4. Leveringskvalitet – hvor velskrevet er stykket? Er det engagerende? Undgå forenklede fortællinger, der faktisk ikke passer til alle fakta. Omfavne data, kontekst omkring begivenheder, kompleksitet og nuance.
  5. Handlingsevne – vil dette stykke hjælpe krypto-investorer med at træffe bedre beslutninger? Hvis ikke, er det sandsynligvis ikke den rigtige pasform til CoinFi.

For at være berettiget til offentliggørelse skal indsendt indhold også overholde følgende redaktionelle retningslinjer.

Sådan beregnes kompensation

For hver dimension indsendte bruger forskning & analysen scorer ud af 5.

I alt divideres med 5 for en endelig vægtet kvalitetsmultiplikator, der vil variere fra 1 til 5 (selvom vi ikke vil offentliggøre noget, der scorer under 4).

Formlen til beregning af kompensation vil være som følger, hvor basisrate = 500 COFI og vægtet kvalitetsmultiplikator vil variere fra 4 til 5:

Basisrate x Vægtet kvalitetsmultiplikator = Kompensation

Forvirret? Her er et simpelt eksempel på, hvordan dette beregnes:

Johnny Bitcoin indsender et velskrevet kvantitativt analysestyre, der viser, hvordan den samlede volumen af ​​ICO-finansiering er en førende indikator for Ethereum-prisen, og han har dataene til at bakke sit argument op. Vores redaktører vurderer denne hypotetiske artikel:

Overbevisning: 5

Originalitet: 4.5

Forskningsdybde: 5

Leveringskvalitet: 3.5

Handlingsevne: 4

Samlet kvalitetsscore = 22

Vægtet kvalitetsscore = 22/5 = 4,4

Når vi udgiver stykket, får Johnny betaling 2200 COFI for hans bidrag (500 COFI x 4,4).

Bemærk: Artikler med en vægtet kvalitetsscore under 4 vil ikke blive overvejet til offentliggørelse, så bidragsydere tjener på 2000-2500 * COFI afhængig af kvalitet. 

Leaderboard konkurrence & Bonus

Ud over at tjene kompensation pr. Publiceret stykke kører vi en konkurrence for at belønne bidragsydere, der regelmæssigt indsender kvalitetsindhold, der opfylder vores publikationskriterier.

De bedste bidragsydere har mulighed for at vinde bonusser ud over deres basiskompensation. Leaderboardet scorer baseret på summen af ​​kvalitetsscorerne for alle bidragyderens publicerede brikker.

1. plads: 100% bonus i COFI

2. plads: 50% bonus i COFI

3. plads: 25% bonus i COFI

4. til 10. plads: 15% bonus i COFI

11. til 30. plads: 5% bonus i COFI

Indtil videre er konkurrencens tidslinje åben, vi offentliggør snart flere detaljer.

* Med forbehold for justering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me