NordVPN

Contents

Pikatiedot

NordVPN heijastinvalojen alla

Nimi: NordVPN
Perustuu: Panaman tasavalta
Lokit: NordVPN ei pidä lokeja
Paras hinta: 3,49 dollaria / kk 3 vuoden suunnitelmalle
Tuki: 24/7 live-chat, ohjekeskus, sähköpostituki
Hyvityksen kesto: 30 päivän rahat takaisin takuu
Verkkosivusto: NordVPN

Katsaus NordVPN: ään

Näyttökuva nordvpn.com-kotisivulta NordVPN-kotisivu

Joukossa VPN palveluntarjoajat maailmassa erottuvat, ja NordVPN-foorumi on näiden joukossa. Tämä palvelu on luokiteltu alan parhaaksi, koska sillä on erinomaiset ominaisuudet ja nopeat, luotettavat yhteydet.

NordVPN sillä on 5551 palvelinta 59 sijainnissa ympäri maailmaa, mutta se ei tarjoa virtuaalipalvelinten sijainteja. Siinä on ominaisuuksia, kuten nopea, turvallinen yhteys, keskeytymätön suoratoisto, Kill-switch-ominaisuus, P2P-ominaisuus, kaksoissuojausominaisuus ja paljon muuta turvallista Internetin selaamista varten.

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN – Ominaisuudet

On erityisominaisuuksia, kuten niiden oma IP-ominaisuus, selainlaajennukset ja CyberSec-ominaisuus, jotka mahdollistavat mukavamman käytön. Kaikissa näissä palveluissa on yksi tilaustyyppi. Eri suunnitelmat koskevat tilauksen kestoa, ja voit valita 1 kuukauden, 1 vuoden, 2 vuoden ja 3 vuoden suunnitelmien välillä.

Osta NordVPN

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Nopeat ja turvalliset yhteydet
 • Käyttäjäystävällinen, intuitiivinen muotoilu
 • 5551 palvelinta 59 maassa
 • Ei tietoja ja kaistanleveyden rajoituksia
 • Erinomaiset suoratoistovaihtoehdot
 • Kill Switch ja P2P-ominaisuus
 • Kaksinkertainen VPN-suojaus
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 24/7 live-chat-tuki

Haittoja

 • Työpöytäsovellus on mukautettava
 • Joillakin palvelimilla voi olla vaikeuksia torrentien kanssa

Plussat

Haittoja

 • Nopeat ja turvalliset yhteydet
 • Työpöytäsovellus on mukautettava
 • Käyttäjäystävällinen, intuitiivinen muotoilu
 • Joillakin palvelimilla voi olla vaikeuksia torrentien kanssa
 • 5551 palvelinta 59 maassa
 • Ei tietoja ja kaistanleveyden rajoituksia
 • Erinomaiset suoratoistovaihtoehdot
 • Kill Switch ja P2P-ominaisuus
 • Kaksinkertainen VPN-suojaus
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 24/7 live-chat-tuki

Nopea hinnoittelu

Yhden kuukauden suunnitelma: 11,95 dollaria
Yhden vuoden suunnitelma: 6,99 dollaria / m
2 vuoden suunnitelma: 4,99 dollaria / m
3 vuoden suunnitelma: 3,49 dollaria / m

Mitä NordVPN sisältää

Näyttökuva nordvpn.com-palvelinsivusta NordVPN – Palvelimet

NordVPN: llä on palvelimia 59 maassa, jotka mahdollistavat nopeat, luotettavat ja turvalliset yhteydet. Siinä on omat sovellukset, joita on helppo käyttää kaikilla alustoilla. NordVPN-palvelussa on hyvät ominaisuudet yhdistettynä laadukkaaseen tietosuojakäytäntöön käyttäjän yksityisyys ja tarjota ihmisille tapa käyttää Internetiä vapaasti ilman sensuuria ja tietojen varastamista. NordVPN antaa käyttäjilleen mahdollisuuden maksaa kautta kryptovaluutat tai osta fyysinen laatikkotilaus ja maksa käteistä täysin tuntemattomasta yhteydestä.

Paikallinen nopeustestaus

Testatakseni NordVPN-palvelun luotettavuuden testasin ensin yhteysni kytkemättä sitä NordVPN-sovellukseen ja testasin myöhemmin yhteyden läheisyydessä oleviin eri palvelimiin. Olen Euroopassa ja tässä ovat havainnot suhteellisen paikallisten palvelimien käytöstä.

Kuvakaappaus nopeustestituloksista

Tässä ovat tulokset, kun muodostin yhteyden palvelimeen Kreikassa.

Nopeustestin tulokset Kreikan palvelimella

Seuraavaksi muodostin yhteyden palvelimeen Italiassa, ja tässä ovat tulokset:

Nopeustestin tulokset Italian palvelimella

Tein saman testin, kun olin yhteydessä palvelimeen Sveitsissä.

Nopeustestin tulokset Sveitsin palvelimella

Pitkän matkan nopeustestaus

Paikalliset nopeustestit osoittivat erinomaisia ​​tuloksia. Testasin myös nopeudet tarjoaa NordVPN muodostamalla yhteyden palvelimiin, jotka ovat kaukana sijainnistani. Ensin oli Taiwanissa toimiva palvelu, mutta lähin testauspaikka oli Hong Kong, ja tässä ovat tulokset:

Nopeustestin tulokset Hongkongin palvelimella

Yhdistin australialaiseen NordVPN-palvelimeen ja testasin nopeuksia:

Nopeustestin tulokset Australian palvelimella

Viimeistä nopeustestiä varten muodostin yhteyden yhdysvaltalaisiin palvelimiin, ja tässä ovat nopeuteni, jotka sain. Selkeyden vuoksi valitsin palvelimen, jolla on vähän liikennettä, ja sain erinomaiset tulokset.

Nopeustestin tulokset Yhdysvaltain palvelimella

Vinkkejä nopeimpien nopeuksien saamiseen tätä VPN: ää käytettäessä

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN – SmartPlay-ominaisuus

Jotta käyttäjät voisivat käyttää parempia palveluja, NordVPN: llä on joitain erityisominaisuuksia, kuten SmartPlay-ominaisuus. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden kiertää monien verkkosivustojen ja verkkopalvelujen asettamat tavalliset geolohkot.

Suoratoiston laatu

NordVPN toteaa tarjoavansa hyvät suoratoistopalvelut suurilla nopeuksilla ja luotettavilla yhteyksillä. Tarkistin tämän ja huomasin sen olevan totta. Olen Euroopassa ja olen kokeillut ja yhdistänyt onnistuneesti yhdysvaltalaisiin palvelimiin ja katsoi lisäsisältöä Netflixissä. En nähnyt mitään viivettä tai keskeytyksiä yhteydessä ja katselin HD-videoita tasaisella laadulla, kun saan ilman NordVPN: ää.

Netflixin kotisivu

Torrentin laatu

NordVPN ei aseta mitään rajoituksia käyttäjien kaistanleveydelle. Lähettämiselle ja vastaanottamiselle ei ole rajoituksia, eikä ole väliä mihin NordVPN-palvelimeen olet yhteydessä. Auttaa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita torrenting, NordVPN: llä on erityinen ominaisuus nimeltä Peer-to-Peer tai P2P-liikenne, joka on käytettävissä joissakin palvelimissa.

Näyttökuva nordvpn.com-sivustosta NordVPN

Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät saavat parempaa P2P-liikennettä vaarantamatta oikeudellisia seurauksia. P2P-vaihtoehdon käyttämiseksi sinun on avattava palvelinsuositusominaisuus NordVPN-sovelluksessa, siirry lisäasetuksiin ja valitse palvelin, joka tukee P2P: tä, ja näet suositellut palvelimet, jotka sopivat parhaiten sijaintisi.

Pelaamisen laatu

NordVPN: llä on yksi parhaista ominaisuuksista pelaamiseen. Nimettömän yhteyden, ei lokikäytännön ja suojatun yhteyden lisäksi NordVPN tarjoaa erinomaiset nopeudet pelaajille. Tämä tarkoittaa, että pelaajilla ei ole yhtään ongelmaa, kuten kaistanleveyden rajoittaminen, DDoS-hyökkäykset ja haittaohjelmien hyökkäykset. Maantieteellisen sijainnin kiertämisen avulla pelaajat voivat muodostaa yhteyden pelipalvelimiin, joita muuten rajoitettaisiin.

Pelikuvitus

Pyysin ystävääni, joka on intohimoinen Call of Duty -verkkopelaaja, testaamaan NordVPN-verkkoa. Hän totesi, että hän ei nähnyt viiveaikaa eikä muita ongelmia, ja peli oli saumatonta, vaikka se olisi yhteydessä etäpalvelimeen. Hän yritti käyttää palvelimia Kanadassa ja Australiassa, puskuroinnissa, viiveessä ja ongelmissa ei ollut ongelmia. Mitä hän todella piti, oli kaikkien palvelimien edistyksellinen DDoS-suojaus, koska tämä on yleinen ongelma online-pelaamisessa.

VERTAILU

PureVPN-logo

Puhdas VPN

 • Hyvä hinnoittelu
 • Ihmisarvoiset palvelimet
 • Ei kaikkein yksityisin

OSTA NYT LUE TARKISTUS NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Geo-aidan kiertäminen

Kuten totesin edellä, NordVPN-alustalla on SmartPlay-ominaisuus. Tämän avulla voit muodostaa yhteyden palvelimesi, joka on lähimpänä sijaintiasi, ja kiertää kaikki geo-aidan rajoitukset. Algoritmi valitsee parhaan palvelimen sijainnin, kuormituksen ja mahdollisten erityisvaatimusten perusteella.

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN-ominaisuudet – suoratoisto

Tämä ominaisuus on tärkeä ihmisille, jotka sijaitsevat alueilla, joilla palveluilla, kuten Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO Go ja muilla, on tiukat maantieteelliset estot. NordVPN: n avulla ei ole ongelmia yhteyden suhteen, ja ihmiset voivat saada rajoittamattomia suoratoistopalveluja ilman kaistanleveysrajaa, vähän tai ei lainkaan viivettä ja voivat katsella videoita teräväpiirtona.

Kirjauskäytännön yhteenveto

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN-ominaisuudet – Ei lokikäytäntöä

NordVPN: llä on tiukka sisäänkirjautumattomuus. Tämä tarkoittaa, että kaikki NordVPN: n tarjoamat palvelut tehdään automatisoidulla prosessilla ja käyttäjien verkkotoimintaa ei mitenkään seurata, tallentaa, tallentaa tai kirjata. NordVPN ei myöskään säilytä mitään yhteystietoja käyttäjistään eikä tallenna käyttäjän IP-osoitetta.

Tietojen pyyhkiminen

NordVPN ei tallenna tai tallenna lokeja käyttäjän toiminnasta. Rajoittaakseen minkä tahansa aktiivisen käyttäjän samanaikaisten istuntojen lukumäärän sallittuun kuuteen, tietty algoritmi pitää kirjaa viimeisen istunnon käyttäjänimestä ja aikaleimasta. Nämä tiedot pyyhitään 15 minuutin kuluessa istunnon päättymisestä, joten käyttäjän toiminnasta ei pidetä pitkäaikaisia ​​tietoja.

Näyttökuva nordvpn.com-blogiartikkelista NordVPN-blogi – Suojattu suunnitelma

Tämän arvostelun kirjoittamisen hetkellä NordVPN on ilmoittanut päivittävänsä koko palvelininfrastruktuurin levytöntä palvelinta varten, mikä tarkoittaa, että heillä on pian vain RAM-palvelimia.

Virtuaalipalvelimen sijainnit

Tämän arvostelun kirjoittamisen hetkellä NordVPN: llä on 5551 palvelinta 59 maassa. Heillä ei ole virtuaalipalvelinten sijainteja, koska he haluavat antaa asiakkaidensa mieluummin valita maat, joihin he haluavat olla yhteydessä ja kulkea läpi.

Digital Globe -konsepti

Staattiset / omistetut IP-osoitteet

NordVPN antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa staattinen IP-osoite ja käyttää sitä aina, kun muodostat yhteyden NordVPN-verkkoon. Tämä antaa sinulle joitain etuja, kuten pääsyn tiettyihin ominaisuuksiin, jotka eivät ole mahdollisia NordVPN: n käyttämien julkisten IP-osoitteiden kautta.

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN-ominaisuudet – oma IP-osoite

Jotkut verkkopalvelut merkitsevät VPN-verkkojen käyttämät IP-osoitteet ja estävät heidän pääsynsä. Oman IP – osoitteen käyttäminen samalla, kun sinulla on edelleen yksityisyyttä ja nimettömyyttä VPN on hyvä tapa kiertää tämä ongelma.

Kolmannen osapuolen tarkastukset

Näyttökuva nordvpn.com-blogiartikkelista NordVPN-blogi – NordVPN-tarkastus

NordVPN on ilmoittanut, että sen koko infrastruktuuri saa täysimittaisen riippumattoman turvatarkastuksen vuonna 2020. Parantaakseen turvallisuuden tasoa ja pysyäkseen väitteissään täysin turvallisesta ja turvallisesta verkosta he ovat tehneet kaksi auditointia, yhden PricewaterhouseCoopers tai PwC ja yhden VerSprite. Tulokset julkaistaan ​​NordVPN-blogisivulla kaikille, jotka tarvitsevat lisätietoja auditointien tuloksista.

Henkilö, joka tarkastaa kaavioiden kuvaa

Onko VPN perustettu yksityisyyttä kunnioittavaan sijaintiin?

NordVPN on rekisteröity Panaman tasavallassa. Tässä maassa on erittäin tiukat yksityisyyttä koskevat lait, eikä sillä ole lakeja tietojen säilyttämisestä. Tämä antaa NordVPN: lle mahdollisuuden tarjota palveluitaan asiakkaille ilman tarvetta kerätä tietoja ja antaa heille mahdollisuuden noudattaa henkilötietoja koskevaa liberaalia politiikkaa.

Panaman kartta ja lippu

Kuka omistaa VPN: n ja mikä on heidän maineensa?

NordVPN: n omistaa Tesonet. Tämä on Liettuassa toimiva yritys, joka harjoittaa tiedonlouhintaa. Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat kahdesti luottamuksellisten tietojensa luottamisesta tiedonlouhintayritykseen, Tesonetilla ja NordVPN: llä on erilaiset lähestymistavat ja sovellukset.

NordVPN: n perustajat kertovat olevansa neljä lapsuuden ystävää, jotka halusivat luoda tekniikan, joka voisi vapauttaa Internetiä. He jakavat suurta inhoa ​​Internet-sensuurista, vastustavat valvontaa ja ovat kielteisiä mielipiteitä sisällön valvonnasta ja sensuurista. He perustivat NordVPN: n ja palvelevat nyt yli 12 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Vuotojen historia tai suostumus tietojen luovuttamiseen hallituksille

Toistaiseksi vain yksi merkittävä rikkomus liittyi NordVPN: ään. Tämä tapahtui joskus maaliskuussa 2018, kun suomalainen palvelin vaarantui vuotaneen TLS-avaimen kautta, joka paljasti yli 2000 käyttäjänimeä ja salasanaa NordVPN-tileiltä. Siitä lähtien NordVPN on ottanut käyttöön päivitetyn suojaustason käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi.

Tietokoneen näppäimistö ja koodi

Toisessa huomautuksessa Venäjän hallitus pyysi maaliskuussa 2019, että NordVPN liittyi kiellettyjen verkkosivustojen rekisteriin, mikä tarkoittaa, että Venäjältä tulevat käyttäjät eivät päässeet valtion sensuroimiin sivustoihin. NordVPN ei kuitenkaan täyttänyt vaatimusta ja sulki venäläiset palvelimet 1. huhtikuuta 2019. Venäjältä tulevat käyttäjät voivat edelleen käyttää NordVPN: ää etäpalvelinten kautta, koska paikallisia palvelimia ei ole enää saatavilla.

Verkon koko

Näyttökuva nordvpn.com-palvelinsivusta NordVPN – Palvelimet

NordVPN: llä on laaja palvelinverkosto monissa maissa. Tällä hetkellä heillä on 5551 palvelinta 59 maassa. Siellä on yksityiskohtainen luettelo kaikista palvelinten sijainneista ja ominaisuuksista, joita palvelimet tukevat, kuten P2P, oma IP, Kaksois VPN, ja hämmentynyt liikenne.

VERTAILU

PureVPN-logo

Puhdas VPN

 • Hyvä hinnoittelu
 • Ihmisarvoiset palvelimet
 • Ei kaikkein yksityisin

OSTA NYT LUE TARKISTUS NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Lisäominaisuudet

Kaksois VPN

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN-ominaisuudet – kaksinkertainen VPN

Kyllä, NordVPN tukee kaksois-VPN-yhteyttä. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjä voi lähettää Internet-liikennettä kahden eri VPN-palvelimen kautta kaksinkertaista salausta ja lisättyä kerrosta varten turvallisuus.

Selaimen laajennus

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN-ominaisuudet – Selainlaajennukset

Kyllä, NordVPN: llä on laajennuksia sekä Chrome- että Firefox-selaimille, mikä mahdollistaa liikenteen salaamisen selaimen kautta.

Jaettu tunnelointi

Kyllä, NordVPN tukee jaettua tunnelointia mahdollistaen selainlaajennusten avulla. Käyttäjät voivat valita, mitkä sivustot käyvät läpi VPN ja jotka saavat suoran pääsyn Internetiin.

Tapa kytkin

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN-ominaisuudet – tappokytkin

Kyllä, NordVPN: ssä on Kill Switch -ominaisuus, joka estää kaiken Internet-liikenteen epävakaassa yhteydessä.

DNS-vuototesti

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN-ominaisuudet – DNS-vuototesti

Kyllä, NordVPN: llä on DNS-vuototesti, jonka avulla voit selvittää, onko Internet-liikenne täysin suojattu ja yksityinen.

Tor-yhteensopivuus

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuussivusta NordVPN-ominaisuudet – Onion Over VPN

NordVPN on yhteensopiva The Sipulireititin (TOR) ja tätä ominaisuutta kutsutaan nimellä Onion Over VPN. Sinun on aktivoitava VPN ja muodostettava yhteys TOR: iin. Näin saat TOR: n nimettömyyden yhdistettynä VPN: n turvallisuuteen kaksinkertaisen suojauksen saamiseksi.

Mainosten estäjä

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuussivusta NordVPN-ominaisuudet – CyberSec

Kyllä, NordVPN: ssä on mainoksia estävä ominaisuus nimeltä CyberSec. NordVPN tukee myös verkon suosituimpia mainosblokkerilaajennuksia.

CyberSec

Ominaisuus, joka suojaa haittaohjelmia isännöiviltä verkkosivustoilta ja botnet-hallinnalta.

Oma IP

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuussivusta NordVPN-ominaisuudet – oma IP-osoite

Kyllä, NordVPN tukee omistettuja IP-osoitteita. Näin käyttäjä voi saada parempaa palvelua verkkosivustoilta, jotka tunnistavat VPN-osoitteet.

P2P-ominaisuus

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuuksista NordVPN-ominaisuudet – P2P

Muodosta yhteys omistettuun P2P-palvelimeen torrenting ja suurten tietomäärien lähettäminen ilman riskejä.

Laitteistotuki

Näyttökuva nordvpn.com-lataussivulta NordVPN – Lataa sivu

Mitä laitteita VPN tukee luonnollisesti?

 • iOS – Kyllä
 • Android – Kyllä
 • Android TV – Kyllä
 • macOS – Kyllä
 • Windows – Kyllä
 • Linux – Kyllä

NordVPN tarjoaa VPN-reitittimet sisäänrakennetuilla turvaominaisuuksilla. Näitä ovat tietyt Asus-reitittimien mallit:

 • Asus RT-N18U
 • Asus RT-AC66U
 • Asus RT-AC68U
 • Asus RT-AC87U
 • Asus RT-AC3200

Ihmiset voivat myös saada reitittimiä, jotka voivat käyttää mukautettua laiteohjelmistoa ja vaatia laiteohjelmiston vilkkumista kuten tietyt mallit:

 • NetGear
 • Asus
 • Linksys
 • Tomaatti
 • DD-WRT
 • Padavan
 • OpenWRT
 • Merlin

Asiakastuen yleiskatsaus

Millaista tukea saat NordVPN: ltä?

Näyttökuva nordvpn.com-ominaisuussivusta NordVPN-ominaisuudet – ystävällinen tuki

NordVPN tarjoaa 24/7 asiakastukipalvelun kaikille käyttäjilleen. Tämä sijaitsee kysymysmerkkinä kunkin sivun oikeassa alakulmassa. Kun napsautat merkkiä, näet käytettävissä olevat aiheet ja vastaukset. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit jatkaa live-chatia ja olla yhteydessä agenttiin heti, kun sellainen on käytettävissä. Sivusto on saatavilla 22 kielellä, ja runsaasti opetusohjelmia ja UKK-vastauksia on saatavana useammalla kuin kahdella kielellä.

Onko tuki mitään hyvää?

Asiakaspalvelukonsepti

Kyllä, NordVPN on erittäin hyvä ja hienosti järjestetty. FAQ-osiossa on paljon vastauksia yleisimpiin ongelmiin, ja käyttäjät voivat avata lipun sähköpostitukisivun kautta. Tuki on erittäin hyvä ja toimii ajoissa. Kaikki edustajat ovat ystävällisiä ja ymmärtäväisiä ja tarjoavat nopeita, paikan päällä olevia vastauksia.

Kuinka nopeasti he vastaavat?

Nopeusvalojen käsite

NordVPN: n asiakastuki vastaa nopeasti. Jos pyysin suoraa tukea, sain vastauksen kahdessa minuutissa kysymykseni lähettämisen jälkeen. Testasin sen myöhemmin yöllä ja sain välitöntä vastausta. Asiakastuen edustaja oli hämmästyttävä ja erittäin hyödyllinen vastatessaan kaikkiin kysymyksiin, jotka rajoittuivat naurettaviin, joten pystyin näkemään ammattitaidon tason. Olin hämmästynyt siitä, kuinka kärsivällinen ja avulias agentti oli. Jopa COVID-kriisin aikana live-chat-palvelu toimii erinomaisesti ja keskeytyksettä, mikä on kiitettävää.

Miten Internet näyttää yleensä ajattelevan heidän tuestaan?

Näyttökuva nordvpn.com-sivustosta NordVPN

NordVPN-palvelusta lukemieni arvostelujen ja kommenttien perusteella ihmiset ovat yleensä tyytyväisiä asiakastukeen. Palvelu toimii nopeasti tarjoamalla hyviä vastauksia ja hyödyllisiä neuvoja kaikesta NordVPN-ominaisuuksiin liittyvästä.

Hyvityskäytännön yleiskatsaus

Rahanpalautustakuu

Kaikille NordVPN: n ostoksille on selkeä hyvityskäytäntö. Siinä todetaan, että kaikki ostokset voidaan palauttaa rahat takaisin-takuulla 30 päivän kuluessa. Tämän ajanjakson jälkeen kaikki ostokset ovat lopullisia, eikä tilaustasi voida palauttaa. Voit peruuttaa ostoksen lähettämällä sähköpostia tai pyytämällä apua live-chatissa.

Hintakatsaus

Näyttökuva nordvpn.com-kotisivulta NordVPN – Hinnoittelu

NordVPN-palveluille on useita hintatarjouksia.

 • Yhden kuukauden suunnitelma hintaan 11,95 dollaria / kk
 • Yhden vuoden suunnitelma 6,99 dollaria kuukaudessa
 • Kahden vuoden suunnitelma hintaan 4,99 dollaria / kk
 • Kolmivuotinen suunnitelma on 3,49 dollaria kuukaudessa

Maksuvaihtoehdot

Näyttökuva nordvpn.com-maksusivulta NordVPN – maksu

Voit maksaa NordVPN-tilauksestasi valitsemalla luottokortin, maksukortin, useita verkkomaksupalveluja ja maksamalla kryptovaluutoilla. tuettuja luottokortteja ovat Visa, MasterCard, American Express ja Discover. NordVPN hyväksyy maksut Google Pay-, Amazon Pay-, AliPay- ja UnionPay-palveluissa.

NordVPN-tilauksen fyysisessä laatikossa voi kuitenkin ostaa verkkokaupasta tai muurausliikkeestä, kuten Amazon, Best Buy, Target ja muista paikoista. Tämä on ehkä paras tapa pysyä nimettömänä, koska voit ostaa NordVPN-laatikon ja maksaa käteistä ilman minkäänlaista jälkeä henkilöllisyydestäsi.

Nopeat tiedot

Asiakasohjelmistoalustat: Windows, Linux, macOS, iOS, Android
Natiivi tuetut alustat: Android TV, reitittimet, Chrome, Firefox
Tuetut protokollat: OpenVPN, IKEv2 / IPsec, WireGuard (NordLynx – kehitteillä)
Palvelinten määrä: 5551
Maiden lukumäärä: 59
Rekisteröintimaa: Panaman tasavalta
Maksuvaihtoehdot: Luotto- / maksukortit, Suurimmat verkkomaksupalvelut, kryptovaluutat
Oikea nimi vaaditaan: Ei
Salausprotokolla: AES-256-GCM
Tiedonkäyttökatto: Ei
Kaistanleveyden käyttörajoitus: Ei
Maks. ei. samanaikaisesti liitettyjen laitteiden 6, päivitettävissä 10: een
Asiakaspalvelu: 24/7 live-chat, sähköpostituki
Tietosuojakäytäntö: ei lokitallennustilaa, hyvä tietosuojakäytäntö

Lopullinen yhteenveto

Valkoisesta paperista valmistetut veneet, joissa on johtava sininen vene

NordVPN on ollut toiminnassa vuodesta 2012, ja tällä hetkellä se on saavuttanut hämmästyttävän aseman yhtenä alan johtajista. Monien asiaankuuluvien online-lähteiden mukaan NordVPN-alusta on ottanut tärkeimmän sijan yhtenä parhaimmista VPN-tarjoajista maailmassa. NordVPN mobiilisovellukset iOS: lle ja Androidille on samat toiminnot kuin työpöytäversiolle, ja ne ovat melko suosittuja.

Vaikka NordVPN ei käytä vain RAM-palvelimia (vielä), sillä on tiukka lokitietokäytäntö. On useita uskomattomia ominaisuuksia, joista pidin kovasti. Näitä ovat Double VPN kaksinkertaista suojausta varten, P2P-ominaisuus, selainlaajennukset ja TOR-yhteensopivuus.

Muita asioita, jotka löysin positiivisena NordVPN: n suhteen, ovat se, että kaistanleveydellä ei ole ylärajaa, kaistanleveyden rajoituksia ei ole ja se on käytettävissä useilla alustoilla. CyberSec-ominaisuus suojaa haittaohjelmien isännöinniltä, ​​mainoksilta ja botnet-hallinnalta, jota monet tällaiset palvelut eivät tarjoa.

Kädessä matkapuhelin VPN-konseptilla

Asia, joka erottui eniten NordVPN-tutkimukseni aikana, ovat heidän tilauspakettinsa. Voit saada 3 vuoden suunnitelman uskomattomilta 3,49 dollaria kuukaudessa, joka maksetaan kertaluonteisena ostona. Lisäksi ihmiset saavat erilaisia ​​maksutapoja, kuten fyysisen NordVPN-ostoksen ja salausmaksun todella tuntemattomasta yhteydestä.

Yksi asia, jonka en huomannut olevan par, oli se, että torrentilla voi olla joitain ongelmia, koska NordVPN ei tarjoa täyttä tukea joillekin palvelimille ja torrentien nopeus voi kärsiä. Muuten kaikki muut NordVPN-ominaisuudet ovat erinomaisia ​​ja niitä suositellaan erittäin paljon.

Asennusohjeet

Tässä esitän sinulle NordVPN: n asennus- ja käyttöohjeet Windows 10: ssä.

Kun olet määrittänyt maksusuunnitelman, voit jatkaa NordVPN-natiivisovelluksen lataamista Windowsille.

Näyttökuva nordvpn.com-lataussivulta NordVPN – Lataa

Kun olet ladannut, sinun on noudatettava vaiheittaisia ​​asennusohjeita, jotka ovat suoraviivaisia ​​kuin muutkin sovelluksen asennukset.

Näyttökuva nordvpn.com-tukikeskuksesta NordVPN-tukikeskus – NordVPN: n asentaminen ja käyttö

Kun asennus on valmis, sinun on napsautettava valmis ja käynnistettävä sovellus.

Näyttökuva nordvpn.com-tukikeskuksesta NordVPN-tukikeskus – NordVPN: n asentaminen ja käyttö

Sinun on kirjauduttava sisään käyttäjänimelläsi (sähköpostiosoitteellasi) ja salasanallasi sovelluksessa.

Näyttökuva nordvpn.com-tukikeskuksesta NordVPN-tukikeskus – NordVPN: n asentaminen ja käyttö

Onnistuneen kirjautumisprosessin jälkeen näet palvelinluettelon ja maailmankartan. Voit säätää sovelluksen asetuksia mieleisekseen, kuten QuickConnect, joka yhdistää sinut palvelimellesi, joka on parhaiten tarpeidesi mukainen.

Näyttökuva nordvpn.com-tukikeskuksesta NordVPN-tukikeskus – NordVPN: n asentaminen ja käyttö

Voit myös valita minkä tahansa sovelluksen manuaalisesti palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden, esimerkiksi käyttääksesi ominaisuutta, joka ei ole käytettävissä sijainnissasi. Näet erikoispalvelimet, jotka tukevat muita ominaisuuksia, kuten P2P, Onion over VPN, Dedicate IP tai Obfuscated-palvelimet. Palvelimelle, johon voit muodostaa yhteyden, ei ole rajoituksia, mutta näet palvelimen nykyisen kuormituksen prosentteina, joten voit odottaa ruuhkia, mitä suurempi palvelimen kuormitus.

Näyttökuva nordvpn.com-tukikeskuksesta NordVPN-tukikeskus – NordVPN: n asentaminen ja käyttö

Voit myös valita käynnistämisen Windowsin käynnistysvaihtoehdossa, automaattisen yhdistämisen vaihtoehdon ja muut sovelluksen mukautukset tarpeidesi mukaan. Meidän on mainittava Kill Switch -ominaisuus, joka lopettaa internetyhteyden, jos yhteys palvelimeen katkaistaan. On myös App Kill -kytkin, joka voi sulkea tietyt sovellukset, jos yhteys katkeaa.

Näyttökuva nordvpn.com-tukikeskuksesta NordVPN-tukikeskus – NordVPN: n asentaminen ja käyttö

Kaikki on valmista, joten voit selata Internetiä vapaasti, turvallisesti ja nimettömästi NordVPN-sovelluksella.

Osta NordVPN

Luokitus

Lopullinen tuomio

Arvostelu

8.3

Käy sivustolla

UKK

Onko NordVPN nopea ja luotettava?

NordVPN on yksi maailman parhaista virtuaalisen yksityisen verkon palveluista. Heidän palvelunsa ovat nopeita, luotettavia ja turvallisia.

NordVPN käyttää lopettaa kaistanleveyden kuristamisen?

Kyllä, NordVPN voi estää kaistanleveyden kuristamisen, koska Internet-palveluntarjoajasi ei tunnista verkon kautta kulkevan liikenteen tyyppiä liikenteen salauksen takia. Yhdistetyn palvelimen läheisyydestä riippuen voit kokea parempia Internet-nopeuksia.

Mitkä tämän NordVPN-palvelimet ovat parhaita Netflixille?

NordVPN päivittää säännöllisesti parhaat vaihtoehdot yhteyden muodostamiseksi Netflixiin. Käytettävissä on useita vaihtoehtoja, jotka riippuvat nykyisestä sijainnistasi. Voit muodostaa yhteyden yhdysvaltalaisiin palvelimiin, jotta pääset käyttämään Netflixin parhaita ominaisuuksia. Muita ominaisuuksia varten voit käyttää palvelimia myös Kanadassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Ranskassa, Japanissa, Intiassa, Espanjassa, Alankomaissa ja Australiassa, koska nämä maat ovat parantaneet Netflix-asetuksia. . Käytettävissä on useita vaihtoehtoja, jotka riippuvat nykyisestä sijainnistasi. Voit muodostaa yhteyden yhdysvaltalaisiin palvelimiin, jotta pääset käyttämään Netflixin parhaita ominaisuuksia. Muita ominaisuuksia varten voit käyttää palvelimia myös Kanadassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Ranskassa, Japanissa, Intiassa, Espanjassa, Alankomaissa ja Australiassa, koska nämä maat ovat parantaneet Netflix-asetuksia.

Onko olemassa ilmainen versio NordVPN: stä?

NordVPN ei salli ilmaista versiota, mutta ne tarjoavat hyviä maksusuunnitelmia. Saadaksesi kolme vuotta NordVPN: ää, sinun on maksettava vain 125,64 dollaria, ja olet kaikki asetettu ja suojattu.

Miksi olen joskus estetty Netflixiltä, ​​kun käytän NordVPN: ää?

Jos sinulla on ongelmia Netflixin kanssa NordVPN: n kautta, sinun on tarkistettava tilasi NordVPN: n verkkosivustolta ja sen tulee sanoa Suojattu. Muita ongelmia voivat olla välimuistiongelmat tai olet yhteydessä palvelimeen, joka ei tue tiettyä Netflix-ominaisuutta. NordVPN-tukisivut sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet vastaavien ongelmien ratkaisemiseksi.

Kuinka hyvin ominaisuudet ja vuotosuojausasetukset toimivat?

NordVPN-ominaisuudet toimivat hyvin – olen testannut nämä. DNS-vuotosuojaus on erittäin hyvä, mikä johtuu erinomaisista suojaustoimenpiteistä, kuten laadukkaasta salauksesta ja asianmukaisista turvatoimista. Kaikki nämä johtavat nopeaan nopeuteen, luotettaviin yhteyksiin ja yksityiseen, turvalliseen verkon selaamiseen.

Ovatko NordVPN-sovellukset turvallisia ja käyttäjäystävällisiä??

Kyllä, NordVPN-sovellukset ovat erittäin turvallisia. Heillä on hyvä muotoilu ja käyttäjäystävällisyys, mutta tottuminen vie vähän. Puhun sovellusten määrittämisestä ja lisäasetusten saamisesta toimimaan mieltymystesi mukaan.

Voiko NordVPN poistaa Netflixin ja muiden suoratoistopalvelujen eston?

Kyllä, NordVPN: ssä on edistynyt geo-aidan kiertotoiminto, jonka avulla käyttäjät voivat poistaa Netflixin ja muiden vastaavien suoratoistopalvelujen eston. Testasin vain Netflixiä, mutta uskon, että muut käyttäjät, joilla on ollut positiivisia kokemuksia NordVPN: stä ja palveluista, kuten ESPN, Hulu, BBC iPlayer, HBO Go ja muut.

Onko NordVPN todella hintansa arvoinen?

Aion mennä raajaan täällä ja sanoa, että NordVPN on todella hintansa arvoinen. NordVPN on paljon, kun saat 70% alennuksen ja saat vain 3,49 dollarin kuukausimaksun kolmen vuoden suunnitelmasta, jossa on kaikki hämmästyttävät yksityisyyden ja suojauksen ominaisuudet..

Voitteko käyttää NordVPN: ää torrentointiin?

Kyllä, NordVPN: ää voidaan käyttää torrentointiin. On hyviä ominaisuuksia, jotka soveltuvat torrent-toimintaan, kuten P2P-ominaisuus, Kill Switch -ominaisuus ja jaettu tunnelointiominaisuus. Liikenteen kaistanleveyttä ja datakattoja ei ole rajoitettu, mutta väärän yhteyden yhteydessä torrent-nopeus voi kärsiä.

Toimiiko NordVPN Kiinassa?

Yllättäen kyllä, NordVPN toimii Kiinassa. Kiinan suurella palomuurilla on käytössä vahvat turvatoimet, mutta NordVPN on riittävän tehokas navigoimaan niiden läpi. Vaikka VPN: n käyttö Kiinassa on harmaalla alueella, NordVPN-palvelu on käytettävissä Kiinassa, mutta sitä tulisi käyttää varoen. Kiinasta tuleville käyttäjille on suositeltavaa käyttää NordVPN: n Obfuscated-palvelimia parempaan yhteyteen.

Kuinka monta samanaikaista yhteyttä NordVPN tukee?

NordVPN tukee jopa kuutta samanaikaista yhteyttä. Mutta jos tarvitset enemmän, voit päivittää niin, että saat jopa 10 yhteyttä tai voit asentaa sen reitittimeesi suojaamaan kaikkia siihen liitettyjä laitteita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me