Luno

Contents

Johdanto: Mikä on Luno?

Luno on kryptovaluutan välitys- ja vaihtopalvelu. Tämä yritys perustettiin vuonna 2013 BitX: nä ja tuotenimeksi Luno vuonna 2017. Tällä hetkellä Lunolla on yli 3 miljoonaa käyttäjää ja se on käsitellyt yli 8 miljardia dollaria. Niitä on saatavana 44 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa, mutta ne eivät ole käytettävissä Yhdysvalloissa.

Näyttökuva luno.com-kotisivulta Luno kotisivu

Luno tukee neljää kryptovaluutta: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ja XRP (Ripple). Ne tarjoavat aloittelijaystävällisen toiminnan ja yksinkertaisen tavan ostaa kolikoita. Heillä on tuki seitsemällä kielellä ja hyvä tietoportaali. Lunon ohjekeskuksessa on vastauksia useimpiin tiliä, vahvistusta, talletuksia / nostoja koskeviin kysymyksiin sekä yksityiskohtaiset taulukot maksuista ja talletusajoista.

Näyttökuva luno.com-oppimisportaalista Luno-oppimisportaali

Luno tarjoaa kohtuuhintaisia ​​maksuja talletuksesta / nostosta. Koska salausmarkkinoita ei ole säännelty, myös Luno on sääntelemätön, mutta ne ovat sääntelyä tukevia ja ne on rekisteröity Malesian keskuspankkiin kryptovaluuttoja ilmoittavaksi elimeksi..

Osta kolikoita Lunosta

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Yksinkertainen ja helppo salakirjojen ostaminen / kauppa
 • Aloittelijoille ystävällinen alusta
 • Alhaiset talletus- ja nostomaksut, joissakin tapauksissa ilman maksuja
 • Loistava käyttökokemus ja muotoilu
 • Tuki seitsemällä kielellä
 • Hyväksyy EUR, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN ja ZAR

Haittoja

 • Saatavana vain 44 maassa
 • Rajoitetut vaihtoehdot edistyneille kauppiaille
 • Ei live-chat-tukea

Plussat

Haittoja

 • Yksinkertainen ja helppo salakirjojen ostaminen / kauppa
 • Saatavana vain 44 maassa
 • Aloittelijoille ystävällinen alusta
 • Rajoitetut vaihtoehdot edistyneille kauppiaille
 • Alhaiset talletus- ja nostomaksut, joissakin tapauksissa ilman maksuja
 • Ei live-chat-tukea
 • Loistava käyttökokemus ja muotoilu
 • Tuki seitsemällä kielellä
 • Hyväksyy EUR, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN ja ZAR

Luno Tausta

Lunon iskulause on mielenkiintoinen ja heijastaa yrityksen tehtävää “päivittää maailma parempaan rahoitusjärjestelmään”. Tämä vaihto aloitti tarinansa Etelä-Afrikassa vuonna 2013, ja on sittemmin muuttanut paikkansa Lontoossa, Iso-Britanniassa, mutta sillä on myös paikkoja Kapkaupungissa ja Singaporessa. Yritys antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa / myydä kryptovaluuttoja, ja sillä on Wallet-palvelu, joka mahdollistaa maksamisen bitcoinilla.

Näyttökuva sivusta luno.com Luno Tietoja sivusta

Ne olivat osa FCA: n Sandbox-ohjelmaa vuonna 2016, mikä mahdollisti finanssituotteiden testaamisen valvonnassa. He alkoivat tarjota kryptovaluuttansa lompakko vuonna 2017, jolloin he alkoivat myös tarjota palveluitaan kaikkialla Euroopassa. Esittelemällä Ethereumin vuonna 2018 he myös rekisteröityivät Malesian keskuspankkiin digitaalisen valuutan raportoivaksi elimeksi ja ottivat käyttöön XRP: n maaliskuussa 2020..

Tällä hetkellä Luno tukee neljää kryptovaluutta: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ja XRP (aaltoilu), suosituimpana kryptona tänään ja tarjoaa kaupankäynnin 16 parilla. Lunolla on reaaliaikainen näkemys markkinoista, mutta huomasin pienen viiveen (joka voi johtua Internet-yhteydestäni). Ne tarjoavat tukea seitsemällä kielellä, niillä on mobiilisovellus, markkinoiden kaaviokuva ja API-käyttöoikeus.

Onko Luno turvallinen?

Kyberturvallisuuskonsepti

Lunoa ei ole toistaiseksi hakkeroitu (vaikka emme tue minkäänlaista hakkerointia). Tätä vaihtoa on turvallista käyttää, koska ne pitävät digitaalisen omaisuuden sisällössä kylmävarasto ja 2FA on lisätty käyttäjätilien suojaustaso.

Näyttökuva luno.com-suojaussivulta Lähde – Luno Security

Ohje-osiossa on paljon tietoa suojautumisesta tietojenkalasteluhuijaukset, haittaohjelmat ja postitushuijaukset. On hyviä neuvoja siitä, kuinka lisätä tilisi suojaustasoa ja välttää huijausta.

Näyttökuva luno.com-suojaussivulta Lähde – Luno Security

Lisäkerroksena kuka tahansa käyttäjä voi poistaa Luno Wallet -lähetysvaihtoehdon käytöstä. Tämä suojaa omaisuutta lompakon hakkeroinnin yhteydessä, koska tämän toiminnon käyttöönotto edellyttää 2FA: n vahvistusta ja kestää 24 tuntia.

VERTAILU

Coinbase-logo

Kolikkopohja

 • Korkea likviditeetti ja ostorajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • "Välitön osto" vaihtoehto saatavana maksukortilla

OSTA NYT Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Luno-logo

Luno

 • Hyvä valinta Eurooppaan, helppo käyttää
 • SEPA & tuettu luottokortti
 • EI tue Yhdysvaltoja

OSTA NYT

Palvelut

Välitys

Kryptovaluutan vaihtoalustakonsepti

Luno antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa ja myydä kryptovaluuttoja.

Vaihto

Kryptovaluutanvaihtokonsepti

Luno tarjoaa salaus- ja krypta-fiat-parien vaihtopalvelut. Luno-kaupassa on neljä salausta ja 16 paria.

Panostuspalvelut

Verkkopankki tai panos käsite

Käyttäjät voivat pitää kolikkonsa Luno-lompakossa niin kauan kuin haluavat.

OTC-kauppa

Tiskin ulkopuolella kaupankäynnin kuva käsite

OTC oli saatavilla aiemmin, mutta Luno ei enää tue OTC-kauppaa.

Tapoja ansaita ilmaista valuuttaa

Ketjutettu kryptokolikoiden verkko

Lunolla on palkitsemisohjelma, joka toimii kutsumalla ystäväsi liittymään Lunoon. Kun ystäväsi hyväksyy ja liittyy Lunoon ja ostaa vaadittavan Bitcoin-määrän, sekä sinä että ystäväsi saatte ilmaisen Bitcoinin palkkiona. Summa vaihtelee valuuttojen välillä, mutta EU: n käyttäjille se on 15 euron arvoinen BTC.

Menokortit

Luottokortti yhdistetty matkapuhelimeen

Luno-käyttäjät pääsevät käyttämään Luno-lompakkoa digitaalisen omaisuudensa pitämiseen ja hallintaan.

Muut palvelut

Muiden palvelujen käsite

Luno Store on kohde, jossa käyttäjät pääsevät näkemään hyödyllisiä sovelluksia ja palveluja, jotka on suunnattu nimenomaan salausmarkkinoille. Luno API on kehittäjille tarkoitettu palvelu, jota voidaan käyttää mukautettujen sovellusten rakentamiseen tai salausmaksujen integrointiin.

Tuetut maksutavat ja palkkiot

EU: n asukkaat voivat siirtää SEPA- ja luotto- / maksukorteilla, Indonesian, Nigerian, Ugandan ja Sambian käyttäjät voivat käyttää pankkisiirtoa, Malesian käyttäjät käyttävät välitöntä siirtoa tai pankkien välistä GIRO: ta, Singaporesta tulevat ihmiset voivat tehdä talletuksia Xfers-siirron kautta ja käyttäjät Etelä-Afrikasta voi tallettaa EFT: n kautta.

Näyttökuva luno.com-maksutavoista Luno – Palkkiot & ominaisuudet

Talletusmaksut riippuvat valitusta tavasta tallettaa varoja Luno-tilillesi. Talletuksista euroina (EUR), Malesian ringgiteinä (MYR), Singaporen dollareina (SGD), Ugandan šillingeinä (UGX) ja Zambian Kwacha (ZMW) ei peritä maksuja, kun taas talletukset Indonesian rupiassa (IDR), Nigerian Nairassa (NGN) , ja Etelä-Afrikan randilla (ZAR) on eri palkkiot eri talletusmenetelmiä kohti. Salausvarojen tallettaminen on ilmaista.

Vapaa Euroa (EUR) Ison-Britannian punta (GBP) Malesian ringgit (MYR) Singaporen dollari (SGD) Ugandan šillinki (UGX) Sambian kwacha (ZMW)
Palkkiot eri talletusmenetelmiä kohti Indonesian rupia (IDR) Nigerian Naira (NGN) Etelä-Afrikan randi (ZAR)

Nostomaksut

Online maksu kuva käsite

Luno veloittaa pieniä nostomaksuja, jotka vaihtelevat valitun valuutan mukaan. Jos nostat euroja SEPA-siirtona, sinun on maksettava 0,3 euroa; IDR: ssä maksu on 6500 IDR, MYR: ssä 0,1 MYR, NGN: ssä 200 NGN, SGD: stä ei veloiteta, UGX: stä maksu on 2000 UGX, ZAR: sta 8,5 ZAR ja jos nostat ZMW: ssä, tarvitset maksaa 10 ZMW: n maksun.

Näyttökuva luno.com-nostomaksuista Luno – Palkkiot & ominaisuudet

Jos päätät nostaa kryptovaluutta, palkkiot vaihtelevat. Peruuttaminen Bitcoin, Bitcoin Cash, ja Ethereum on dynaamisia maksuja, jotka vaihtelevat verkkoliikenteen mukaan. Voit lähettää Bitcoinisi ilmaiseksi sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon, ja jos nostat XRP (aaltoilu) joudut maksamaan 0,03%: n maksun.

Näyttökuva luno.com-salauksen lähetysmaksuista Luno – Palkkiot & ominaisuudet

Tuetut maat

Maailmankartan käsite

Luno kuviteltiin kryptovaluutanvaihdokseksi, joka palvelee kehitysmaiden vähemmän suosittuja markkinoita. Se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Etelä-Afrikassa ja levitti palveluitaan myöhemmin ihmisille Indonesiasta, Malesiasta, Nigeriasta, Singaporesta, Ugandasta, Sambiasta, Itävallasta, Belgiasta, Bulgariasta, Kroatiasta, Kyproksesta, Tšekin tasavallasta, Tanskasta, Virosta, Ranskasta, Kreikasta, Unkarista, Islanti, Mansaari, Italia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia.

Tuetut kolikot

Tuettu kryptovaluutta

Luno tukee ostamista / myymistä ja kaupankäyntiä vain Bitcoinilla, Bitcoin Cashilla, Ethereumilla ja XRP: llä (Ripple). Nämä ovat tänään neljä suosituinta kryptovaluutta. Näitä tukee myös Luno Wallet.

Rajat ja maksuvalmius

Pörssimarkkinakaavio

Luno-pörssillä ei ole rajoituksia pörssin kautta ostamiesi tai myymiesi kryptovaluuttojen määrälle. Ainoat rajoitukset ovat silloin, kun käytät välitöntä osto / myynti -vaihtoehtoa, ja ne riippuvat tapahtumasta ja asuinmaasta.

Luno Exchange käyttää valmistaja-ottaja-mallia, joka lisää pörssin likviditeettiä. Ainoa maksu, joka maksetaan, on markkinatakaajamaksu 0,25%.

Käyttöliittymä

Kuva käyttäjistä kannettavalla tietokoneella ja tabletilla

Työpöytä

Lunolla on erittäin kauniisti suunniteltu työpöytäsivusto. Heidän yritysmottonsa tähtäämiseen Kuuhun on esitetty mielenkiintoisissa grafiikoissa, ja sivustolla on erittäin tyylikäs, moderni muotoilu ja miellyttävä sininen ja valkoinen teema. Vaihdolla on intuitiivinen muotoilu, ja kaikki tärkeät tiedot näkyvät edessäsi. Sama koskee Luno-lompakkoa, ja navigointi sen läpi on erittäin käyttäjäystävällistä.

Näyttökuva luno-työpöydän käyttöliittymästä Luno – vaihto

Sivustolla on laaja ohjekeskus, jossa on paljon asiaankuuluvia tietoja ja erinomainen organisaatio. Jos käyttäjällä on kysyttävää, hän voi kysyä sähköpostilla. Lunolla on pitkä tilinvahvistusprosessi, jota monet käyttäjät pitävät ärsyttävänä.

Plussat

 • Helppo käyttää intuitiivisen käyttöliittymän kanssa
 • Hyvä yleiskatsaus vaihtoon
 • Hyvä asiakastuki
 • Kaaviot esittävät markkinoiden kehitystä
 • Oppimisportaali, joka sisältää tietoja kryptovaluutoista ja kaupankäynnistä

Haittoja

 • Käyttäjät valittavat tilin hitaasta vahvistamisesta
 • Hidas varojen talletus – 1-2 arkipäivää

Mobiilisovellus

Lunolla on mobiilisovellus, joka on saatavana Android- ja iOS-käyttäjille. Se voidaan ladata heidän sivustoltaan tai Google Playsta ja App Storesta. Sovelluksella on sama värimaailma kuin työpöytäversiolla, ja siinä on miellyttävä sininen ja valkoinen väriteema.

Näyttökuva luno.com-vaihto-osiosta Luno – vaihto

Mobiilisovellus tarjoaa samat ominaisuudet kuin työpöytäversio, vain pienennettynä vastaamaan mobiililaitteen näyttöä. Siinä on intuitiivinen muotoilu kuin työpöydän versio, jossa on kaikki ominaisuudet, ja helpompi pääsy Luno-lompakkoosi haluamallasi kryptovaluutalla. Voit pysyä yhteydessä Luno-salausvaihtoon ja käydä kauppaa tien päällä mobiilisovelluksen avulla.

Plussat

 • Moderni muotoilu ja helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Yhteys salausmarkkinoihisi tien päällä
 • Osta / myy, vaihda ja säilytä kryptovaluutta helposti
 • Aloittelija-kauppias optimoitu
 • Graafinen yleiskatsaus ja kaupankäynnin historia

Haittoja

 • Huomautuksia hintahälytyskysymyksistä
 • Hidas peruutusprosessi

Talletusaika

Herätyskello kolikkopinoiden päällä

Luno hyväksyy talletuksia useissa fiat-valuutoissa ja valuutasta riippuen talletusajat vaihtelevat. Jos talletat IDR: n, NGN: n ja MYR: n, odotusaika on enintään 24 tuntia. EUR, ZAR ja ZMW talletuksissa voi kestää noin kaksi työpäivää. Talletukset SGD: ssä kestävät noin 5 minuuttia, ja talletukset Bitcoiniin vievät kolme lohkoketjun vahvistusta.

VERTAILU

Coinbase-logo

Kolikkopohja

 • Korkea likviditeetti ja ostorajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • "Välitön osto" vaihtoehto saatavana maksukortilla

OSTA NYT Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Luno-logo

Luno

 • Hyvä valinta Eurooppaan, helppo käyttää
 • SEPA & tuettu luottokortti
 • EI tue Yhdysvaltoja

OSTA NYT

Kuinka nopeasti Luno lähettää kolikkosi?

Bitcoin nopeuden valoilla

Voit nostaa varoja Luno-tililtäsi vain, jos se on sinun nimessäsi. Fiat-valuutan nostamiseksi odotusajat riippuvat nostamastasi valuutasta. Luno-ohjekeskuksessa on yksityiskohtainen talletus- ja nostoaikataulu, ja he ilmoittavat, että heidän edustajansa yrittävät käsitellä jokaisen noston saman työpäivän

Näyttökuva luno.com-peruutusajoista Luno – Ohjekeskus

Jos lähetät kryptovaluutta Luno Wallet -sovelluksesta, voit lähettää ne lompakon osoitteeseen; Lähetä Bitcoin vain sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon ja skannaamalla QR-koodi.

Tätä varten sinun on kirjauduttava sisään Luno-sovellukseesi; valitse lompakko, josta lähetät kolikot. Etsi Lähetä-vaihtoehto; kirjoita lompakon osoite, matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon lähetät kolikot, ja valitse lähetettävä summa. Luno käsittelee yleensä jokaisen salaustapahtuman välittömästi, ja suuremmille tapahtumille on neljä raja-aikaa.

Näyttökuva luno.com-sivustosta lähettää kryptovaluutta-aikoja Luno – Ohjekeskus

Lohkoketju on vahvistettava kaikki kryptovaluuttatapahtumat, mikä ei ole Lunon hallinnassa. Jos jollakin on kiire, hän voi maksaa korkeamman palvelumaksu ja nopeuttaa prosessia.

Asiakaspalvelu

Asiakastuen kuva

Lunolla on hyvä tukikeskus, jossa he luetelevat kaikki tiliinsä liittyvät usein kysytyt kysymykset. Löydät kaikki asiaankuuluvat tiedot henkilöllisyyden todentamisesta, varojen tallettamisesta ja nostamisesta, salauksen ostamisesta / myymisestä, salauksen käytöstä ja kaikki Lunon turvatoimenpiteistä..

Jos asiakkaalla on tietty ongelma, hän voi ottaa yhteyttä tukikeskukseen ja lähettää lipun. Tukikeskuksen jokaisen sivun alaosassa on linkki yhteyskeskukseen.

Julkinen mielipide

Näyttökuva luno.com-blogista Lähde – Luno-blogi

Onko vaihto julkisesti äänekäs salauspolitiikassa?

Lunolla on hyvä blogiosio, jossa on monia kryptovaluuttaan liittyviä artikkeleita, ja hyvä salaus, joka liittyy salaukseen kaupankäyntiin.

Onko pörssissä patentteja??

Lunolla ei ole patentteja tällä hetkellä.

Näyttökuva luno.com -sivun osiosta Luno kotisivu

Onko vaihto hankkinut tai luonut kiistanalaisia ​​työkaluja?

Lunoa ei ole yhdistetty kiistoihin, eikä se tarjoa kiistanalaisia ​​työkaluja tai palveluita.

Tarkkaako vaihto, mistä lähetät ja vastaanotat kolikoita??

Kryptovaluuttatapahtumat voidaan seurata, ja Luno seuraa salaustapahtumia, koska se on KYC / AML-yhteensopiva.

Turvallisuus

Kilpi turvallisella kyltillä

Hakkerien ja vuotojen historia

Kolikoiden hallussapidon riskit pörssissä

Luno antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tallentaa kolikoitaan pörssiin tai pitää ne Luno-lompakossaan.

Jäädytetyt tilit

Hacks

Lunoa ei ole hakkeroitu huhtikuusta 2020 lähtien.

Maksukyvytön vaihto

FDIC-vakuutus

Luno ei ole FDIC-vakuutettu.

Vaihda seisokkeja

Luno on kryptovaluutanvaihto, joten kauppamarkkinat eivät koskaan sulkeudu.

Yksityisyys

Kunnioittaako pörssi asiakkaiden yksityisyyttä??

Vihreä jakopainike mustalla näppäimistöllä

Luno kerää paljon henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjistään. He keräävät tietoja, kun käyttäjät toimittavat ne kirjautumisen yhteydessä, viestinnässä ja kun he käyttävät palveluja. He myös keräävät tietoja kolmansilta osapuolilta sen käyttäjistä, kuten pankeista, todentamispalveluista, luottotietovirastoista ja sääntelyviranomaisista.

He ilmoittavat kunnioittavansa käyttäjien yksityisyyttä, mutta jakavat suuren osan näistä henkilötiedoista useille yhteisöille, kuten rahoituslaitoksille, markkinointipalveluille, työntekijöille, neuvonantajille ja monille muille. Tämä on säännöllinen käytäntö tällaisten laitosten kanssa, ja käy ilmi, että vapaaehtoisesti jaettuja henkilötietoja voidaan käyttää etujen saamiseen.

Edellyttääkö se KYC- ja AML-vaatimustenmukaisuutta? Jos on, niin millä tasolla?

Vihreä lähetyspainike mustalla näppäimistöllä

Luno on KYC-yhteensopiva ja he pyytävät paljon henkilökohtaisia ​​tietoja tilin vahvistamiseksi. He tallentavat kaikki KYC-säännösten edellyttämät henkilökohtaiset tiedot vähimmäisajaksi. AML-käytäntöjä on noudatettu, ja epäilyttävän käyttäytymisen yhteydessä Lunolla on oikeus kysyä lisätietoja varojen alkuperästä ja ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta asianomaisille lainvalvontaviranomaisille.

Sallitseeko se sinun käydä kauppaa millä tahansa arvolla ilman KYC: tä tai AML: ää?

Vihreän kartan painike mustalla näppäimistöllä

Luno ei salli kauppaa vahvistamatta tiliäsi. Todentamisprosessi on pitkä ja täysin KYC- ja AML-yhteensopiva. Jokainen vahvistamaton tilin käyttäjä voi vain selata ja tutkia Lunoa, mutta ei voi käydä kauppaa kryptovaluuttojen kanssa.

Poistavatko he henkilötietosi, jos pyydät niitä

Punainen poistopainike mustalla näppäimistöllä

Ei tarkalleen, mutta jos asut maassa, jossa on tiukemmat tietosuojalait, voit lähettää lipun ja pyytää korjaamaan, poistamaan tai rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Jos kuitenkin päätät tehdä niin, voit menettää pääsyn joihinkin Luno-palveluihin.

Luno Walkthrough: Kuinka ostaa bitcoinia Lunosta

Luo Luno-tilin infografiikka

Luo tili

Tilin luominen Lunoon on helppoa ja suoraviivaista: napsauta “Kirjaudu” -painiketta, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, valitse asuinmaasi, napsauta “En ole robotti” -painiketta ja napsauta “Kirjaudu” -painiketta. Niin yksinkertaista.

Näyttökuva luno.com-kirjautumissivusta Luno – Rekisteröintisivu

Vahvista tili

Luno mahdollistaa kolme tarkistustasoa, joilla on erilaiset vaatimukset ja erilaiset talletus- ja nostorajat. Taso 1 vaatii vain matkapuhelinnumeron vahvistuksen ja henkilökohtaiset henkilökohtaiset tiedot. Taso 2 tarvitsee lisäkuvan / skannauksen valtion myöntämästä henkilöllisyystodistuksesta ja selfie-valokuvasta. Taso 3 vaatii todistuksen asuinosoitteesta.

Näyttökuva luno.com-tilitasoista Luno – Ohjekeskus

Vahvistaaksesi Luno-tilisi, sinun on kirjauduttava sisään, siirtymällä asetussivulle ja napsauttamalla Päivitä. Ensin sinun on annettava matkapuhelinnumerosi ja vahvistettava tilisi ja sitten täytettävä pyydetyt henkilötiedot vahvistustason mukaan.

Suojaa tilisi Two Factorilla

Luno kehottaa jokaista asiakasta ottamaan 2FA käyttöön ylimääräisenä suojaustasona. Tätä varten sinun on kirjauduttava sisään Luno-tilillesi. Etsi päävalikosta Profiili ja sitten Suojaus-valikko. Valitse sieltä Authy tai Google Authenticator, käyttämästäsi laitteesta riippuen.

Näyttökuva luno.com-sivustosta, kuinka kaksi tekijää otetaan käyttöön Luno-blogi – Kahden tekijän todennuksen käyttöönotto

Rahastotili

Jotta voit ostaa salauksia Lunosta, sinun on ensin rahoitettava tilisi.

Vaiheittainen opas Maksutapojen lisääminen

Jos vahvistusprosessi on valmis, voit rahoittaa Luno-tilisi EUR, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN, ja ZAR.

Luotto- tai maksukortin lisääminen

Saatavilla vain Iso-Britannian käyttäjille. Tätä varten sinun on kirjauduttava sisään Luno-tilillesi ja valitsemalla Lompakko > Tallettaa > Lisää luotto- tai maksukortti. Täällä sinun on lisättävä korttisi tiedot, napsauttamalla Lisää kortti. Valitse sitten summa, jonka haluat lisätä, ja sinut ohjataan vahvistusnäyttöön vahvistamaan talletuksesi.

Kuvakaappaus luno.com-rahastosta kortilla Luno – Ohjekeskus

Lisätään pankkitilitiedot

Tämä on tärkein tapa lisätä varoja Luno-tilillesi.

Tätä varten sinun on kirjauduttava sisään Luno-tilillesi ja valitsemalla Lompakko > Tallettaa > Pankkisiirto > paikallinen valuuttasi. Seuraava vaihe vaihtelee eri valuuttojen mukaan, ja näet vaiheittaisen oppaan paikalliselle valuutallesi.

Näyttökuva luno.com-linkin pankkitilistä Luno – Ohjekeskus

Rahoitustili salauksella

Luno toimii vain Bitcoinin, Bitcoin Cashin, Ethrereumin ja XRP: n (Ripple) kanssa.

Kirjaudu sisään Luno-tilillesi valitsemalla Lompakko, valitse sitten salausvaluutta, jonka haluat tallettaa, ja sinulle näytetään lompakon vastaanotto-osoite. On myös mahdollisuus käyttää QR-koodia vastaanotto-osoitteen sijaan, joten voit valita sinulle parhaiten soveltuvan menetelmän.

Näyttökuva luno.com-lompakosta Luno – Lompakko

Kolikoiden ostaminen

Kolikoiden ostaminen Lunolta on mahdollista suoraan Luno-lompakosta. Kun olet rahoittanut tilisi fiat-rahalla, siirry Luno-lompakkoon, josta näet yksinkertaisen osto-oppaan. Valitse ensin salausvaluutta, jonka haluat ostaa, syötä summa, jonka haluat kuluttaa kolikoihin, niin saat tarkan määrän kryptovaluuttoja, jotka saat. Napsauta Osta ja olet valmis. Kolikot saapuvat lompakkoon lohkoketjusta riippuen.

Näyttökuva luno.com-lompakon kotisivulta Luno – Lompakko

Kolikoiden myynti

Jos haluat myydä kolikoitasi, Luno-lompakossasi on yksinkertainen myyntipainike. Valitse vain myytävien salakirikoiden määrä ja sijaintisi muuttuu pörssissä.

Varojen nostaminen

Jos haluat nostaa rahaa Luno-tililtäsi, sinun on kirjauduttava sisään tilillesi ja siirry sitten valikkoon > Lompakko > Peruuttaa. Valitse nostettava valuutta, syötä haluamasi summa ja pankkitili, jolle haluat nostaa. Sinun on vahvistettava antamalla Luno-sovelluksen PIN-koodi ja olet valmis. Summan pitäisi saapua tilillesi 48 tunnin sisällä, riippuen pankkisi käsittelyajasta.

Näyttökuva luno.comin peruuttamisaikataulusta Luno – Ohjekeskus

Yleiset Luno-huijaukset, joita on vältettävä

Hakkerit binääritaustalla

Koska salamarkkinat ovat edelleen epätasaisella maastolla, ihmiset voivat monesti joutua huijareiden uhreiksi. Luno varoittaa käyttäjiä yleisimmistä huijauksista, kuten sosiaalisen median huijaukset, tietojenkalasteluhuijaukset, kaupankäynnin huijaukset ja Ponzi / pyramidijärjestelmät.

Twitter-kuvakaappaus

Koska Luno pyrkii avoimeen suhteeseen asiakkaisiinsa, se on jakanut neuvoja huijareiden tunnistamiseksi. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa henkilö voi esitellä itsensä “Luno-konsulttina” ja voi pyytää rahaa etukäteen esimerkiksi tarkastusmaksuista, konsultointipalkkioista, veroista tai voitonjakomaksuista. Lunon ohjekeskuksessa on monia muita esimerkkejä huijausyrityksistä ja riittäviä neuvoja tilin suojaamiseksi..

Vertailu muihin vaihtoihin

Luno vs. Coinbase

Luno vs. Coinbase-kuva

Sekä Luno että Kolikkopohja tarjota kryptovaluuttakauppaa ja lompakkopalveluja. Luno perustettiin vuonna 2013 BitX: ksi ja muutettiin Lunoksi vuonna 2017, kun kauppa kasvoi merkittävästi. Coinbase perustettiin vuonna 2012 ja aloitti ensin välittäjänä ja lisäsi myöhemmin muita salauspohjaisia ​​palveluita. Luno tarjoaa välittömiä osto-, myynti-, vaihto- ja lompakkopalveluja, kun taas Coinbasella on lompakkopalveluja, osta / myy salaus, Coinbase Pro ja Prime, Coinbase Earn -palvelut, säilytys ja vakaa kolikkopalvelu.

Vaikka Lunoa on saatavana 44 maassa, pääasiassa kehitysmaista, ja se tukee neljää kolikkoa, Coinbase on saatavana 102 maassa ja tukee 28 kolikkoa. Molemmilla yrityksillä on samanlaiset tukikeskukset ja painotetaan suuresti turvallisuutta. Vaikka varmoja todisteita ei ole, näyttää siltä, ​​että Coinbase on kärsinyt hakkerointi, vaikka emme ole kuulleet Luno-hakkeroinnista.

Luno vs. Kraken

Luno vs. Kraken-kuva

Kraken on yksi maailman edistyneimmistä kryptovaluutanvaihdoista. Se lanseerattiin salausvälittäjänä vuonna 2011 ja aloitti salauksen kaupan vuonna 2013. Luno perustettiin vuonna 2013 BitX: nä ja tuotemerkiksi vuonna 2017, kun se näki piikin kaupassa. Vaikka Kraken on globaali yritys, joka on käytettävissä monissa maissa, Luno on saatavana vain 44 läänissä.

Krakenin palvelut on suunnattu edistyneemmille kaupoille, kun taas Lunolla on intuitiivinen muotoilu, joka on hyvin aloittelijaystävällinen. Krakenilla on korkea likviditeetti ja se on ilmoittanut pitävänsä vararahastoa, kun taas Lunolla on suhteellisen matala likviditeetti eikä sillä ole varantoja. Molemmilla on korkea turvallisuus, useimpien digitaalisten resurssien kylmävarastointi ja käyttäjätilien 2FA-suojaustaso.

Johtopäätös

Luno on eteläafrikkalainen kryptovaluutanvaihto, jolla on toimistot Kapkaupungissa, Singaporessa ja Lontoossa. Se perustettiin palvelemaan kehitysmaiden ihmisiä ja levisi myöhemmin Eurooppaan. Tämä yritys tarjoaa tällä hetkellä ostamista / myyntiä ja kaupankäyntiä neljällä kryptovaluutalla: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ja XRP (Ripple). Lunon verkkosivuston mukaan heillä on yli kolme miljoonaa käyttäjää, he ovat käsitelleet yli 8 miljardia dollaria ja ovat saatavilla 44 maassa.

Tilin tekeminen Lunolle on hyvin helppoa, mutta vahvistusprosessin aikana on joitain vanteita, joita ei tarvitse siirtää, koska kukaan vahvistamaton tili ei pysty tallettamaan rahaa ja tekemään kauppoja. Alustalla on käyttäjäystävällinen muotoilu ja se on tarkoitettu aloitteleville kauppiaille, koska se tarjoaa hyvin vähän edistyneitä kaupankäyntivaihtoehtoja. Kun saat Luno-tilin, on erittäin helppoa ostaa salausta.

Aloittelijan lähestymistapa on ymmärrettävää, koska tämä on vaihto keskimääräiselle ihmiselle, joka haluaa käydä kauppaa salauksella. Siellä on Luno-lompakko ja mobiilisovellus Androidille ja iOS: lle, ja voit helposti lähettää / vastaanottaa ja käydä salausta liikkeellä ollessasi.

Osta kolikoita Lunosta

Arvostelu:

Lopullinen tuomio

Arvostelu

7.0

Käy sivustolla

UKK

Onko Exchange FDIC vakuutettu?

Ei, Luno ei ole FDIC-vakuutettu. Ne on kuitenkin rekisteröity Malesian keskuspankissa.

Kuinka saan rahani Lunnolta?

Luno antaa käyttäjilleen mahdollisuuden nostaa rahansa pankkisiirrolla tai lähettämällä kolikot toiseen lompakkoon / osoitteeseen / matkapuhelinnumeroon. Jokaisesta prosessista on yksityiskohtainen selitys Luno-ohjekeskuksessa.

Kuinka kauan kestää vetäytyä tästä vaihdosta?

Luno käsittelee nostotilejä kahdella katkaisuajalla päivässä. Kryptovaluuttojen nostaminen riippuu verkosta ja lohkoketjusta, kun taas pankkisiirrot riippuvat käyttäjän todellisesta pankista ja läänistä..

Pitäisikö minun pitää kolikkoni tällä vaihdolla??

Luno antaa käyttäjiensä pitää kolikot pörssissä tai he voivat pitää ne Luno-lompakossaan. Lompakoita säilytetään pakastevarastossa, useissa pankkiholveissa kahden avaimen suojauksen alla, eikä kenellekään ole pääsyä molempiin avaimiin.

Mikä on Luno-vaihto?

Luno, aiemmin tunnettu nimellä BitX, on bitcoiniin liittyvä yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Lontoossa. Tämä yritys mahdollistaa bitcoin-tallennuksen, bitcoin-tapahtumat, kuten ostamisen, myymisen ja maksamisen Luno Wallet -palveluiden kautta. Ne tukevat myös vaihtoa fiat- ja kryptovaluuttojen välillä.

Onko Luno saatavana Saksassa?

Ei, tällä hetkellä Luno ei ole käytettävissä Saksassa.

Voinko ansaita rahaa Luno?

Luno tarjoaa kryptovaluuttakauppaa, joten riippuen siitä, milloin ostat tai myyt salauksen (Bitcoin ja Ethereum), voit ansaita voittoa Lunolta.

Voiko Lunoon luottaa?

Lunon toimitusjohtaja Marcus Swanepoel on todennut, että Luno, kuten muut vastaavat yritykset, tarjoavat kryptovaluuttojen osto- / myyntipalveluja, mutta he eivät koskaan kerro käyttäjille, ansaitsevatko ne rahaa. Lunolla on avoin tietosuojakäytäntö ja hyvät työskentelytavat.

Onko Luno laillinen?

Salausvaluuttamarkkinoita ei ole säännelty. Useimmissa maissa kryptokolikoita ei pidetä laillisina, eikä hallitus tue niitä. Luno on ottanut käyttöön liiketoiminnan jatkuvuusjärjestelyt varmistaakseen, että asiakkaisiin kohdistuu mahdollisimman vähän vaikutuksia, jos toiminnassa tapahtuu jotain vikaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me