Kaksoset

Contents

Mikä on Kaksoset?

Gemini, lyhenne sanoista Gemini Trust Company, LLC, on digitaalinen valuutanvaihto, jonka avulla asiakkaat voivat ostaa, myydä ja tallentaa digitaalisia aineistoja turvallisessa ympäristössä.

Näyttökuva gemini.com-kotisivulta Kaksosten kotisivu

Se toimii erittäin säänneltynä kryptovaluutanvaihtona sekä lompakkona ja säilytysyhteisönä. Yksityisenä vaihtoon Gemini on kasvanut räjähdysmäisesti parin viime vuoden aikana.

Näyttökuva Gemini Pay -ominaisuudesta Kaksosten palkasivu

Nykyään se seisoo eräiden johtavien kryptovaluutanvaihtojen vieressä, kuten Kraken ja Coinbase. Vähittäiskaupan kryptovaluuttapalveluna Gemini antaa käyttäjille mahdollisuuden myös käyttää kryptovaluuttoja yli 30000 vähittäiskaupassa Yhdysvalloissa..

Osta kolikoita Geminiiltä

Tässä on tämän vaihto-järjestelmän käytön edut ja haitat:

Plussat

 • Sillä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka soveltuu sekä uusille että edistyneille kauppiaille.
 • Talletusmaksuja ei ole.
 • Gemini on yksityisenä vaihto-järjestelmänä lisensoitu ja siten erittäin luotettava
 • Suuri likviditeetti ja turvallisuus

Haittoja

 • Rekisteröintiprosessi voi kestää kauemmin monien tarkastusvaatimusten vuoksi.
 • Gemini on saatavana vain rajoitetussa määrässä maita

Plussat

Haittoja

 • Sillä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka soveltuu sekä uusille että edistyneille kauppiaille.
 • Rekisteröintiprosessi voi kestää kauemmin monien tarkastusvaatimusten vuoksi.
 • Talletusmaksuja ei ole.
 • Gemini on saatavana vain rajoitetussa määrässä maita
 • Gemini on yksityisenä vaihto-järjestelmänä lisensoitu ja siten erittäin luotettava
 • Suuri likviditeetti ja turvallisuus

Kaksoset tausta

New Yorkin luottamusyhtiönä Geminiä säätelee finanssialan ulkoministeriö. Tällaisen korkean sääntelyn ansiosta Geminiä pidetään turvallisena käyttää kryptovaluutan vaihtoa ja säilytysyhteisöä.

Sen perustivat vuonna 2014 kaksoset Cameron ja Tyler Winklevoss, joten nimi “Gemini” (joka tarkoittaa latinaksi “kaksoset”).

Gemini aloitti toimintansa Yhdysvalloissa ja laajeni lopulta muille alueille, kuten Eurooppaan ja Aasiaan. Vaihdon ydinperiaate alusta alkaen sisälsi turvallisuuden, likviditeetin ja luottamuksen.

Näyttökuva sivusta gemini.com Kaksosten Tietoja sivusta

Winklevossin kaksoset rakensivat vaihtoverkkonsa neljään pilariin: tuote, turvallisuus, lisenssit ja vaatimustenmukaisuus.

Heidän päätavoitteena oli rakentaa yksinkertaisia ​​ja intuitiivisia salaustuotteita, jotka olisivat tulokkaiden saatavilla yhtä lailla kuin kokeneille kauppiaille.

Geminiin päätavoitteena oli yhdistää kaksi finanssimaailmaa: vanhat fiat-valuutat ja uudet, modernit kryptovaluutat.

Näyttökuva gemini.com-sivustosta Kaksosten Tietoja sivusta

Vain muutama vuosi lanseerauksen jälkeen, Gemini tuli tunnetuksi pörssiksi salausteollisuudessa. Se voitti “Best Crypto Exchange” Markets Choice Award -palkinnon vuonna 2019, ja siitä tuli maailman ensimmäinen SOC 2 Type 2 -sertifioitu salausvaihto ja huoltaja.

Onko Gemini turvallinen?

Digitaalisen turvallisuuden käsite

Koska Gemini tarjoaa institutionaalisen tason säilytyspalvelut, sitä pidetään salattujen varojen erittäin suojatuna ympäristöön.

Toisin sanoen kyllä, Kaksoset ovat turvallisia käyttää, vaikka sinun on pidettävä mielessä muutama asia, ennen kuin siirrät valuuttasi tähän yksityiseen vaihtoon.

Älkäämme unohtako, että Gemini on todellakin alan ensimmäinen vaihto, joka on läpäissyt SOC 2 -turvallisuusstandardit, jotka kertovat tarpeeksi käyttöturvallisuudesta.

Lisäksi kaikki Dvyniin talletetut varat ja varat on suojattu FDIC-vakuutuksilla ja voimakkailla turvatoimilla, kuten monen allekirjoituksen tunnistuksella, joka vähentää mahdollisia kyberturvallisuusuhkia.

VERTAILU

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT Gemini-logo

Kaksoset

 • Yksi arvostetuimmista pörsseistä maailmassa
 • Paljon maksuvaihtoehtoja ja kaupankäynnin ominaisuuksia
 • Hyvin rahoitettu ja erittäin turvallinen – ei hakata

OSTA NYT

Palvelut

Gemini tarjoaa erilaisia ​​palveluja, kuten seuraavat:

Gemini-mobiilisovellus

Näyttökuva gemini.com-sivustosta Gemini’s Mobile App -osio

Gemini-mobiilisovellus lanseerattiin vuonna 2018, jotta käyttäjät voivat käydä kauppaa tien päällä. Sovellus tarjoaa kaikki samat ominaisuudet ja analyysit, jotka ovat käytettävissä työpöydällä.

Korkealla turvallisuustasolla ja yksinkertaisella, siistillä käyttöliittymällä Gemini-sovellus antaa kaiken kokemustason kauppiaille mahdollisuuden saada parhaan hyödyn salaustuotteistaan.

Gemini-lompakko

Näyttökuva gemini.com-sivustosta Kaksosten lompakon sivu

Gemini tarjoaa erittäin turvallisen ympäristön, jossa voit tallentaa salausvarasi vakuutettuun kuumaan lompakkoon tai suojattuun offline-sijaintiin (kylmävarasto).

Kaikkia Gemini-lompakoita suojaavat tiukat turvallisuusprotokollat, jotka täyttävät korkeimmat teollisuusstandardit. Gemini-lompakkoa ei ole koskaan hakkeroitu tai varastettu, mikä kertoo sinulle tarpeeksi heidän turvajärjestelmistään.

Aktiivinen kauppias

Näyttökuva gemini.comista Kaksosten ActiveTrader-ominaisuus

Active Trader on Geminiin kehittynyt kaupankäyntialusta, joka tarjoaa monimutkaisempia kaupankäynti- ja analyysityökaluja aktiivisille käyttäjille. Alustan avulla voit valita useista tilaustyypeistä, käyttää edistyneitä kaavioita ja tietoja sekä osallistua kolikkohuutokauppoihin (ei suositella aloittelijoille).

Tämän alustan avulla voit käyttää erilaisia ​​kaupankäyntistrategioita nopeassa ja vakaassa ympäristössä. On myös tärkeää mainita, että tämä palvelu tarjoaa erilaisen bruttokaupan volyymiin perustuvan valmistaja-ottajan palkkiotaulukon, jonka avulla saat parhaan hyödyn hyödykkeesi.

Huoltajuus

Näyttökuva gemini.comista Kaksosten huoltajuusominaisuus

Gemini-huolto sallii salausvaluutan varojen turvallisen ja turvallisen säilyttämisen. Tämä käyttäjäystävällinen säilytyspalvelu on säännelty New York State Trust -yhtiönä, siten kaikki tähän varastoidut varat on täysin turvattu ja vakuutettu.

Gemini-huoltajuus tarjoaa korkean likviditeetin ja mahdollisuuden käyttää varojasi ja käydä niitä kauppaa milloin tahansa. Tällä hetkellä Gemini-huoltopalvelu tukee 24 tyyppistä omaisuutta, vaikka tulevaisuudessa on sanottavaa mahdollisesta laajentamisesta.

Gemini Clearing

Näyttökuva gemini.comista Kaksosien selvitysominaisuus

Gemini tarjoaa luotettavan ratkaisun kirjojen sähköiseen selvitykseen ja kaupankäyntiin. Gemini Clearing tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja erinomaisen palvelun sekä reagoivan asiakastukitiimin.

Parasta tässä palvelussa on, että molempien siihen osallistuvien osapuolten on noudatettava Geminiin KYC- ja AML-sääntöjä ja -käytäntöjä maksimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi.

Kaksosien dollari

Näyttökuva gemini.comista Gemini’s Gemini Dollar -sivu

Gemini-dollari on maailman ensimmäinen säännelty kiinteä kolikko, jota voidaan käyttää kaikenlaisiin liiketoimiin.

Gemini-dollari toimii Yhdysvaltain dollarin nykypäivänä salakirjoituksena, jonka tavoitteena on tuoda uutta arvoa digitaaliseen maailmaan.

Kolikon on laskenut liikkeeseen Gemini Trust Company, LLC ja sen takana ovat Yhdysvaltain dollarit, joita pidetään State Street Bankissa ja Trust Companyssä.

Gemini-dollari on täysin skaalautuva internetraha, jota käytetään tällä hetkellä lukuisissa innovatiivisissa palveluissa.

Kaksoset maksavat

Näyttökuva gemini.comista Kaksosten palkasivu

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Gemini Pay -palvelu muuttaa Geminiistä todellisen lompakon, jolla voit maksaa tavaroita yli 30000 vähittäiskaupassa Yhdysvalloissa.

Sovellus on saatavana kaikissa mobiilikäyttöjärjestelmissä, ja sen avulla käyttäjät voivat maksaa kryptovaluutalla turvallisella ja turvallisella tavalla. Gemini-dollarin käyttö Gemini Pay -palvelun avulla voit välttää muiden valuuttojen hintavaihtelut.

Tuetut maksutavat

Digitaalinen bitcoin-kuva

Maksutapojen suhteen talletukset ja nostot Geminiä voidaan käyttää käyttämällä BTC: tä, ETH: ta ja Yhdysvaltain dollaria.

Gemini tarjoaa myös useita maksutapoja tavaroiden ostamiseen vähittäismyymälöistä Gemini Payn kautta, mukaan lukien bitcoin, Gemini-dollari (GUSD), eetteri, litecoin, zcash ja bitcoin-käteinen.

Nosto- ja kaupankäyntimaksut

Digitaalinen maksu

Yksi haittapuoli Gemini-alustan käytössä on korkeat palkkiot. Gemini veloittaa kahden tyyppisiä maksuja: kaupankäyntimaksu kustakin alustalla toteutetusta kaupasta ja siirtomaksu jokaisesta varojen siirrosta tililtä toiselle.

Kaupankäyntimaksu on 0,35% ostajille, mikä on huomattavasti korkeampi kuin alan keskiarvo.

Kaupankäyntimaksu päättäjille on 0,25% tällä alustalla.

On tärkeää mainita, että Gemini tarjoaa kaupankäyntimaksualennuksia tietyissä tilanteissa, vaikka tämä onkin hyvin harvinainen tilanne.

dollarin setelit

Ainoat elinkeinonharjoittajat, jotka voivat saada kaupankäyntimaksualennuksia, jotka nostavat palkkiot vain 0,03 prosentille noutajille (ja täysin ilmaiseksi valmistajille), ovat kauppiaita, joiden kaupankäyntimäärä ylittää 500 miljoonaa dollaria.

Siirtomaksuista Gemini veloittaa 0,0001 BTC jokaisesta nostosta. Jälleen tämä on huomattavasti korkeampi kuin alan keskiarvo, koska useimmat muut pörssit veloittavat noin 0,000812 BTC per nosto.

Tuetut maat

Digitaalinen maapallokuvitus

Gemini on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa:

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Australia
 • Kanada
 • Hong Kong
 • Korea
 • Puerto Rico
 • Ja Guernsey

Tuetut kolikot

Cryptocoins-kuva

Gemini-huolto tukee 18 digitaalista omaisuutta, mukaan lukien seuraavat:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Eetteri (ETH)
 • Litecoin (LTC)

Näyttökuva gemini.comista Kaksosten kryptovaluutan hintasivu

Kaksosien tukemat ERC-20-tunnukset sisältävät:

 • 0x (ZRX)
 • Augur (REP)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Leipä (BRD)
 • Dai (DAI)
 • Decentraland (MANA)
 • Enjin (ENJ)
 • Flexacoin (FXC)
 • Gemini-dollari (GUSD)
 • Kyber-verkosto (KNC)
 • Loom-verkko (LOOM)
 • Maker (MKR)
 • ja OmiseGo (OMG).

Rajat ja maksuvalmius

Kaavion kuva

Gemini-pörssi sallii välitöntä likviditeettiä, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käydä kauppaa krypto-omaisuuksilla Geminiin säilössä milloin tahansa.

Tästä huolimatta varojen siirtämiselle kylmävarastosta ei ole pitkiä odotusaikoja.

Korkealla likviditeettitasolla Gemini antaa käyttäjilleen mahdollisuuden vaihtaa kryptovaluuttoja nopeasti ja helposti vaikuttamatta omaisuuden arvoon.

Vaikka talletusrajoituksia ei ole (mikä ei ole mikään yllätys), on kuitenkin rajoitettu, kuinka paljon rahaa voit nostaa tililtäsi päivittäin. Tämä nostoraja on 10 000 dollaria päivässä.

Käyttöliittymä

Näyttökuva gemini.comista Kaksosten kotisivu – Pro- tai Novice-osio

Gemini on erittäin käyttäjäystävällinen foorumi, niin paljon, että jopa aloittelijat voivat helposti kiertää sen. Se on suunniteltu tarjoamaan yksinkertainen ja intuitiivinen kokemus, joten sinun ei tarvitse vuosien kaupankäynnin taustaa ymmärtääksesi, miten asiat toimivat Kaksosien ympärillä.

Työpöytäalusta on sujuva ja reagoiva, joten sinun ei tarvitse huolehtia suorituskykyongelmista. Vaikka sillä ei ole liian kehittyneitä ominaisuuksia, foorumi tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot menestyvään kaupankäyntiin (hinnoittelu, kaaviot jne.).

Joulukuussa 2018 Gemini esitteli mobiilisovelluksen vaihtoehtona työpöytäympäristölle. He kutsuvat sitä sovellukseksi “helpoin vaihto-sovellus siellä”, emmekä äänestä sitä vastaan.

Näyttökuva gemini.comista Kaksosten kotisivu

Gemini-mobiilisovellus on saatavana iOS-sovelluskaupassa, Android Play -kaupassa ja Galaxy-kaupassa. Se mahdollistaa pääsyn vaihtoon ja salauksen lompakot tien päällä, mikä tarkoittaa, että voit viedä kauppasi mukanasi missä tahansa.

Vaikka mobiilialustat ovat usein alttiita tietoturvariskeille, Gemini-sovellus on varustettu korkealaatuisella suojauksella, joka suojaa käyttäjien kaupankäyntivaroja.

Talletusaika

Herätyskello lähellä varastettuja kolikoita

Kaksoset tekevät hyvää työtä siirtonopeuden ja tehokkuuden suhteen. Pankkisiirrolla tehdyt talletukset ovat yleensä käytettävissä välittömästi, jos ne on tehty ennen klo 17.00 maanantaista perjantaihin.

Klo 17.00 jälkeen tehdyt talletukset ovat käytettävissä seuraavana arkipäivänä. Voi kestää 4-5 päivää, ennen kuin talletus maksetaan ja se voidaan nostaa uudelleen.

Pankkisiirtona Gemini käsittelee talletuslähetykset 15.00 saakka viitenä päivänä viikossa. Nämä talletukset ovat yleensä käytettävissä pankkimenettelyistä riippuen samana päivänä, jona ne tehdään, tai seuraavana päivänä.

VERTAILU

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT Gemini-logo

Kaksoset

 • Yksi arvostetuimmista pörsseistä maailmassa
 • Paljon maksuvaihtoehtoja ja kaupankäynnin ominaisuuksia
 • Hyvin rahoitettu ja erittäin turvallinen – ei hakata

OSTA NYT

Kuinka nopeasti Kaksoset lähettävät kolikot?

Nopeusvalojen käsite

Cryptocurrency-siirrot Gemini-alueella voidaan suorittaa vain tunnissa tai parissa minuutissa. Kaupan kokonaisaika riippuu kaupankäynnin kohteena olevasta kryptovaluutan tyypistä.

Esimerkiksi kun siirrät Bitcoin Cashia Gemini-talletusosoitteeseesi, kolikkosi ovat saatavilla heti, kun 15 vahvistusta on suoritettu Bitcoin Cash -verkossa. Tämä tehdään yleensä kahden tai kolmen tunnin kuluessa.

Asiakaspalvelu

Yksi syy siihen, miksi Gemini-pörssi erottuu alalla, on heidän moitteeton asiakastukipalvelunsa. Koska Gemini on suunniteltu vastaamaan aloittelijoiden kauppiaita yhtä paljon kuin edistyneille, heidän tukipalvelunsa on vastattava haasteeseen käsitellä usein kyselyjä.

Asiakastuen käsite

Gemini-alustalla on erittäin yksityiskohtainen UKK-osio, josta käyttäjät voivat löytää vastauksia lähes kaikkiin alustaan ​​ja kauppaan liittyviin kysymyksiin. Jos tietokanta ei kuitenkaan sisällä etsimääsi tietoa, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse saatavilla olevaan Gemini-asiakaspalveluun. He ovat erittäin reagoivia ja ottavat sinuun yhteyttä muutamassa tunnissa.

Julkinen mielipide

Onko pörssissä patentteja??

Geminiin perustajilla Tylerillä ja Cameron Winklewossilla on kuusi patenttia, jotka on rekisteröity Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkitoimisto.

Näyttökuva gemini.comista Gemini’s Patens Information on Legal Notice -sivu

Kolme heidän patentistaan ​​on sidottu järjestelmiin, joilla muutetaan julkisen stablecoinin tarjontaa perustuen lohkoketjuun, sekä siihen, miten kolmannet osapuolet voivat tuottaa salaustuotteita kysynnän perusteella.

Onko vaihto hankkinut tai luonut kiistanalaisia ​​työkaluja?

Läpinäkyvä geometrisen kuvan käsite

Ei, Gemini tarjoaa perussarjan työkaluja, joita tarvitaan erilaisten kauppojen suorittamiseen, ja ne ovat erittäin avoimia alustojensa ja menettelytapojensa suhteen. Tähän vaihtoon ei ole liittynyt yhtään tapausta tai ilmoitusta kiistasta.

Tarkkaako vaihto, mistä lähetät ja vastaanotat kolikoita??

Suurennuslasi kaavion yli

Kyllä, Gemini tarkkailee alustan kautta lähetettyjen ja vastaanotettujen kolikoiden alkuperää kehittyneillä analyysityökaluilla. Tämän seurantatoimen päätarkoituksena on varmistaa kaikkien käyttäjien turvallisuus ja estää petosriskit ja laiton toiminta.

Turvallisuus

Hyvin kiinnitetty holvi

Vain pieni prosenttiosuus Gemini-varoista on verkossa. Suurin osa säilytyksessä olevista kolikoista siirretään kylmävarastoon (offline) korkeamman turvallisuustason ja pienemmän rikkomisten ja hakkerointien riskin varmistamiseksi. Yleensä kasvava määrä Kyberturvallisuus hyökkäykset tekevät kolikoiden pitämisestä pörssissä erittäin riskialttiina.

Gemini-kylmäsäilytysmenetelmillä omaisuus on kuitenkin suojattu turvallisuusuhkilta, koska niitä ei ole saatavilla verkossa. Gemini-alustan Fiat-valuutat ovat oikeutettuja FDIC-vakuutukseen, mikä lisää ylimääräisen turvallisuuden ja mielenrauhan.

Näyttökuva gemini.comista Kaksosten turvasivu

On turvallista sanoa, että Gemini on yksi turvallisimmista kryptovaluutanvaihdoista siellä, koska sitä ei ole koskaan hakkeroitu tai varastettu. Yli viiden vuoden olemassaolonsa aikana tällä alustalla ei ole tapahtunut tietoja korruptiosta, hakkeroinnista tai omaisuuden varastamisesta.

Turvatoimenpiteenä Geminiillä on taipumus jäädyttää tilit, jotka kuuluvat epäilyttävään luokkaan. Kaikki tilit, jotka yrittävät suorittaa epätavallisia kauppoja tai valtavia määriä arvoa, käyvät läpi seulontaprosessin, jotta varmistetaan kaikkien alustan käyttäjien maksimaalinen turvallisuus.

VERTAILU

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT Gemini-logo

Kaksoset

 • Yksi arvostetuimmista pörsseistä maailmassa
 • Paljon maksuvaihtoehtoja ja kaupankäynnin ominaisuuksia
 • Hyvin rahoitettu ja erittäin turvallinen – ei hakata

OSTA NYT

Yksityisyys

Kunnioittaako pörssi asiakkaiden yksityisyyttä??

Digitaalinen käsi, joka asettaa kappaleita matkapuhelinkonseptiin

Gemini Exchange -sivustolla on erittäin yksityiskohtainen tietosuojakäytäntö, joka sisältää yksityiskohdat heidän henkilökohtaisten tietojensa käsittelystä. Aivan kuten mikä tahansa vaihtopalvelu, Gemini kerää tietyntyyppisiä yksityisiä tietoja tunnistamisen ja todentamisen vuoksi.

Heidän käytäntönsä on kuitenkin tiukka asiakkaiden yksityisyyden kunnioittamisen ja heidän tietonsa suojaamisen kannalta.

Edellyttääkö se KYC- ja AML-vaatimustenmukaisuutta? Jos on, niin millä tasolla?

Tunne asiakaskonseptisi

Kyllä, molemmat tapahtumaan osallistuvat osapuolet ovat Geminiin KYC- ja AML-vaatimusten mukaisia, jotta molemmissa päissä voidaan varmistaa täydellinen turvallisuus.

Rahanpesun torjunnan (AML) ja tunnista asiakkaasi (KYC) -sääntöjen noudattaminen on pakollista jokaiselle käyttäjälle, koska se antaa alustalle mahdollisuuden tarkistaa asiakkaiden henkilöllisyys ja kunkin tapahtuman oikeellisuus.

Sallitseeko se sinun käydä kauppaa millä tahansa arvolla ilman KYC: tä tai AML: ää?

Henkilöllisyyden todentamisen käsite

Ei, kaikkien käyttäjien on noudatettava henkilöllisyystarkastuskäytäntöjä voidakseen käydä kauppaa Geminiissä riippumatta rahamäärästä, jonka he aikovat käydä kauppaa.

Poistavatko he henkilötietosi, jos pyydät niitä?

Käsi painamalla poistopainiketta

Kyllä, jokaisella käyttäjällä on oikeus tietojen poistamiseen Gemini-vaihdossa. Sinun tarvitsee vain lähettää alustalle pyyntö, että he poistavat kaiken, mitä he ovat keränneet sinulta.

Gemini Walkthrough: Kuinka ostaa Bitcoin Gemini

Luo tilin infografiikka

Alla on askel askeleelta opas Bitcoinin ostamiseen Gemini:

Kirjaudu

Aloita rekisteröimällä tili osoitteessa Gemini.com. Heidän rekisteröitymisprosessinsa on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen.

Kun napsautat Avaa henkilökohtainen tili -kohtaa, sinua pyydetään antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Näyttökuva gemini.comista Luo tili Gemini-palvelussa

1. Luo tili

Napsauta “Luo tili” ja vahvistusviesti lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. Käytä sähköpostissa annettua koodia vahvistaaksesi tilisi ja napsauta Lähetä.

Gemini pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi yhdistämällä puhelinnumeron, pankkitilin ja lähettämällä jonkinlaisen henkilöllisyystodistuksen.

2. Vahvista tilisi

Aloita lisäämällä puhelinnumero tilillesi ja vahvistamalla se yksinkertaisella tekstiviestikoodilla.

Tällöin voit määrittää kaksivaiheisen todennuksen, erityisen kirjautumismenettelyn, joka edellyttää henkilöllisyyden vahvistamista älypuhelimen kautta ennen tilille pääsyä..

Näyttökuva gemini.comista Parempi kaksivaiheinen todennus (2FA) artikkeli Gemini-blogissa

Kaksivaiheisella todennuksella on merkittävä rooli alustan tietoturvan ylläpitämisessä.

3. Yhdistä pankkitilisi

Kun olet lisännyt ja vahvistanut puhelinnumerosi, linkitä pankkitili, jota haluat käyttää Gemini-palvelussa. Muista, että lisäämäsi pankkitilin on oltava samalla nimellä kuin luomasi Gemini-tili.

4. Lähetä tarkastusasiakirjat

Viimeinen vaihe tilin vahvistamiseksi on lähettää jonkinlainen valtion myöntämä henkilöllisyystodistus, joka sisältää fyysisen osoitteesi.

Tämä voi olla henkilötodistuksesi, ajokortti tai painettu tiliotteen osoite.

Tämä päättää rekisteröintimenettelyn Gemini-alustalla. Nyt on aika rahoittaa tilisi ja tehdä ensimmäinen talletus.

Rahastotili

1. Siirry päävalikkoriville, johon voit siirtää varoja. Voit siirtää varasi ACH-talletuksella tai pankkisiirrolla.

ACH-talletus on käytettävissä vain Yhdysvalloissa asuville käyttäjille. Voit myös tallettaa bitcoinin tai eetterin suoraan Gemini-tilillesi.

2. Valitse haluamasi talletusvaihtoehto ja seuraa talletusosoitetta, jonka Gemini luo sinulle.

Rahoitettuasi tilisi olet valmis tekemään ensimmäisen kaupan.

Ostaa

Näyttökuva gemini.comista Kaksosten ActiveTrader-ominaisuus

 1. Napsauta päävalikkorivillä olevaa Osta-vaihtoehtoa ja valitse Bitcoin kryptovaluutaksi, jonka haluat ostaa.

 2. Ruudun yläosassa näet tililläsi käytettävissä olevan rahamäärän, jota voit käyttää tähän tapahtumaan.

 3. Ennen ostoksen suorittamista valitse ostettavan Bitcoinin määrä. Sinulle annetaan tarkat maksutiedot, jotka veloitetaan tililtäsi tapahtuman jälkeen.

 4. Kun olet tarkistanut ostoksen, napsauta “Osta”.

Peruuttaa

Noudata näitä ohjeita nostaaksesi rahaa Gemini-tililtäsi:

 1. Siirry päävalikkoon ja “Siirrä varat” -välilehdelle

 2. Vie hiiri “vetäytyä vaihdosta” -kohdan päälle ja saat luettelon käytettävissä olevista nostotavoista.

 3. Kun valitset haluamasi menetelmän, sinua pyydetään antamaan nostettavan valuutan määrä.

 4. Viimeistele prosessi napsauttamalla “täydellinen peruutus”.

Yleiset kaksoshuijaukset, joita on vältettävä

Varoitusmerkki näytön kuvassa

Kaksoset ovat hyvin varovaisia ​​huijauksista ja turvallisuusriskeistä. Vaikka he käyttävät korkeimpia suojausprotokollia ja varmuuskopioivat kaikki digitaaliset varat vakuutuksella, alusta neuvoo käyttäjiä silti olemaan varovaisia ​​loppupäässä. Nämä ovat joitain yleisimpiä Gemini-huijauksia, joita sinun tulisi välttää:

Teknisen tuen huijaukset

Huijarit yrittävät usein esiintyä toisena henkilönä Kaksosien teknisen tuen ryhmissä saadakseen käsiinsä ihmisten henkilökohtaiset tiedot ja yksityiskohdat. He tekevät tämän läpi tietojenkalasteluhuijaukset jotka sisältävät väärennettyjä puheluita, väärennettyjä ponnahdusikkunoita ja väärennettyjä verkkosivustoja.

Tietojenkalasteluhuijauskuva

Jos saat odottamattoman viestin “Gemini-tukitiimiltä”, muista ottaa yhteyttä oikeaan tiimiin virallisen Gemini-verkkosivuston yhteydenottolomakkeen avulla vahvistaaksesi, saiko sähköposti heiltä. Älä napsauta mitään linkkejä tai liitteitä, jotka olet lähettänyt sinulle “Gemini” -työntekijöiltä, ​​ennen kuin olet tarkistanut heidän henkilöllisyytensä.

Rikastu nopeasti

Huijarit käyttävät Geminiä joskus hyvämaineisena alustana lähettääkseen väärennettyjä tarjouksia ihmisille ympäri maailmaa. Tämä huijaus sisältää yleensä sähköpostin tai puhelun, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä pieni sijoitus valtavan tuoton saavuttamiseksi lähitulevaisuudessa. Nämä tarjoukset kuulostavat useimmiten epätodellisilta, koska ne ovat.

Erikoistarjouskyltti

Älä koskaan tee kolmannen osapuolen ehdottamia talletuksia tai sijoituksia Kaksosiin ennen henkilöllisyyden vahvistamista puhelin- tai videopuheluiden avulla.

Vertailu muihin vaihtoihin

VERTAILU

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT Gemini-logo

Kaksoset

 • Yksi arvostetuimmista pörsseistä maailmassa
 • Paljon maksuvaihtoehtoja ja kaupankäynnin ominaisuuksia
 • Hyvin rahoitettu ja erittäin turvallinen – ei hakata

OSTA NYT

Gemini VS Coinbase

Gemini vs. Coinbase -konsepti

Kolikkopohja on yksi alan suosituimmista pörsseistä, joka tarjoaa monia Geminiä muistuttavia ominaisuuksia, kuten fiat- ja krypto-talletukset, samat osto-, myynti- ja nostovaihtoehdot sekä saman offline-tallennustilan suojausprotokollan..

Coinbase voi olla helpompi vaihtoehto ostamisen yhteydessä yksinkertaistettujen “instant buy” -vaihtoehtojensa vuoksi. Coinbase myös voittaa luottokorttitalletusten hyväksymisen, mikä ei ole vaihtoehto Gemini-palvelussa.

Gemini VS GDAX

Gemini vs. GDAX-konsepti

Gemini ja GDAX tarjoavat samat rahoitusmenetelmät, kuten pankkisiirrot, tilisiirrot ja kryptovaluuttatalletukset. Ainoa etu, jonka GDAX tarjoaa tässä osiossa, on se, että se hyväksyy varojen siirrot Coinbaselta kauppiaille, jotka haluavat yhdistää nämä kaksi alustaa.

Jos kuitenkin haluat aloittaa kaupankäynnin mahdollisimman pian odottamatta varojesi hyväksymistä, Gemini on parempi vaihtoehto tarkastella. Kaupankäyntivaihtoehtojen ja monimutkaisuuden suhteen GDAX tarjoaa kehittyneempiä työkaluja ja kaupankäyntirajapinnan kokeneille käyttäjille.

Kaksoset vs. Kraken

Gemini vs. Kraken cencept

Viimeiseksi verrattiin Geminiä Kraken, toinen alan tunnetuimmista pörsseistä. Molemmat näistä pörsseistä sopivat keskitason kauppiaille, vaikka Gemini tarjoaa merkittävän edun siitä, että voi aloittaa kaupankäynnin välittömästi.

Krakenilla on toisaalta monimutkainen vahvistusprosessi, jossa on useita tasoja, jotka määrittävät, voitko tallettaa vai nostaa tililtäsi. Pankkitalletuksia ja nostoja Krakenissä on saatavana vain tasoilla 2 ja 3, kun taas voit aloittaa kolikoiden ostamisen Geminiiltä jo ennen varojesi hyväksymistä (vaikkakin joudut odottamaan hyväksyntää ennen kuin nostat varoja).

Pörssin suunniteltu laajentaminen

Vaikka Gemini-alusta on maailmanlaajuisesti melko rajoitettu, yrityksen johtajat työskentelevät aktiivisesti pörssin laajentamiseksi nykyisten rajojensa ulkopuolelle.

Euroopan kartta

Yhtiö aikoo palkata eurooppalaisen myynnin johtajan, joka vastaa alustan laajentamisesta Euroopan alueille. Tämän siirron myötä Gemini aikoo laajentaa ulottuvuuttaan yhdysvaltalaisen myyntitiiminsä kyvyn ulkopuolelle. Lue lisää uuden johtajan roolista Euroopan myynnin laajentamisessa tässä.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Gemini on luokiteltu yhdeksi parhaimmista kryptovaluutanvaihdoista ilmeisistä syistä. Se tarjoaa paljon joustavuutta talletusten ja nostojen suhteen sekä fiat-valuutoissa että nykyaikaisissa salausvaroissa.

Alusta tarjoaa runsaasti työkaluja kokeneille kauppiaille, mutta se on tarpeeksi yksinkertainen aloittelijoille käytettäväksi samanaikaisesti.

Jos etsit vaihtoa, jossa on yksinkertainen ja intuitiivinen muotoilu, mutta laadukkaat ja tarkat kaupankäyntityökalut, Gemini voi olla molempien maailmojen paras.

Jotkut arvostelevat tätä alustaa keskimääräistä korkeammasta maksusta, mutta monet käyttäjät kiittävät Geminiä hyvin suunnitellusta käyttöliittymästä ja erinomaisesta asiakastukipalvelusta.

Heidän ammattitiiminsä on aina valmis auttamaan sinua sähköpostitse, mikä on hyödyllistä ongelmien tai ongelmien varalta. Kaiken kaikkiaan Gemini on hyvä vaihtoehto kaikentyyppisille kauppiaille, jotka haluavat aloittaa omaisuuden kaupankäynnin välittömästi turvallisessa ympäristössä.

Osta kolikoita Geminiiltä

Arvostelu:

Lopullinen tuomio

Arvostelu

6.0

Käy sivustolla

Annamme Geminiille 6,0 / 10. Gemini on erittäin luotettava vaihto, jota tukevat hyvin syvät taskut. Jos et välitä suuremmista palkkioista vastineeksi vakuutuksesta, että olet tekemisissä rehellisten ihmisten kanssa, tämä voi olla vaihto sinulle.

UKK

Mikä on Gemini-vaihto?

U.S.Gemini Trust Company, LLC (Gemini) on digitaalinen valuutanvaihto ja säilytysyhteisö, jonka avulla asiakkaat voivat ostaa, myydä ja tallentaa digitaalisia hyödykkeitä. Se on New Yorkin luottamusyhtiö, jota säätelee New Yorkin osavaltion rahoituspalvelujen osasto (NYDFS) ja jonka perustivat vuonna 2014 Cameron ja Tyler Winklevoss.

Onko Gemini vakuutettu?

Talletetut varat ja varat on suojattu FDIC-vakuutuksella, jollei sovellettavista rajoituksista muuta johdu (katso lisätietoja FDIC Insurance -osiosta heidän käyttäjän sopimuksestaan). Gemini ylläpitää vakuutusturvaa digitaaliselle omaisuudelle, jota sillä on puolestasi heidän online-kuumassa lompakossaan.

Onko Gemini turvallinen?

Gemini on alan ensimmäinen vaihto, joka on läpäissyt SOC 2 -turvallisuusstandardit, mikä osoittaa alan korkean turvallisuuden noudattamisen.

Mitä kryptoja Gemini tarjoaa?

Gemini tukee BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT, DAI, BAT, GUSD.

Mitä fiat-valuuttoja Gemini tukee?

Ainoa Femini-valuutta, jota Gemini tukee, on USD. Jos siirrät varoja ulkomaisesta maasta tilisiirrolla, välittäjä muuntaa ne Yhdysvaltain dollareiksi ennen kuin ne saapuvat tilillesi.

Onko Gemini saatavilla maailmanlaajuisesti?

Gemini on saatavana yli 50 maassa Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta, Euroopasta, Aasiasta, Australiasta ja Afrikasta.

Onko Kaksosilla REST-sovellusliittymä?

Kyllä, Gemini tarjoaa useita API-vaihtoehtoja, joita instituutiot ja kauppiaat voivat käyttää pääsyn markkinatietoihin ja kaupankäyntipalveluihin.

Mikä on Gemini-dollari?

Gemini Dollar on ERC20-tunnus, joka on rakennettu Ethereum-verkostoon ja jonka on myöntänyt New Yorkin luottamusyhtiö.

Onko Gemini-lompakko turvallinen?

Joo. Suurin osa heidän digitaalisesta omaisuudestaan ​​on kylmävarastossa ja Fiat-varat ovat FDIC-vakuutettuja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me