ExpressVPN

Contents

Pikatiedot:

Nimi: ExpressVPN
Perustuu: Britannian Neitsytsaaret
Lokit: ExpressVPN ei tallenna aktiviteettilokeja käyttäjilleen
Paras hinta: erikoistarjous 6,67 dollaria kuukaudessa + 3 kuukautta ilmaiseksi
Tuki: 24/7 live-chat-ominaisuus, sähköpostituki
Hyvityksen kesto: 30 päivän rahat takaisin takuu
Verkkosivusto: ExpressVPN

Katsaus ExpressVPN: ään

ExpressVPN on ollut olemassa jo 11 vuotta, ja tänä aikana tämä VPN palveluntarjoaja on tehnyt itselleen melkoisen nimen. Se tunnetaan nopeasta, luotettavasta palvelusta, yksityisestä yhteydestä ja melkein vertaansa vailla olevasta asiakastukesta 24/7 live-chat-ominaisuuden avulla.

ExpressVPN-verkkosivustolla on tuki 16 kielellä ja niiden ohjekeskus on seitsemällä kielellä.

ExpressVPN-ominaisuudet ovat erinomaisia ​​siitä, mitä voisin nähdä. Heillä on yli 3000 palvelinta 160 palvelimessa 94 sijainnissa.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n kotisivu

Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden saada pääsy sisältöön mistä tahansa peitetyllä IP-osoitteella anonyymin selaamisen takaamiseksi.

ExpressVPN-ominaisuudet toimivat kaikilla laitteilla. On joitain erittäin hyviä lisäominaisuuksia, kuten selainlaajennukset, jaettu tunnelointi, verkon lukituksen tappokytkin, nollatiedon DNS, eikä toimintaa eikä yhteyslokikokoelmaa.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Nopea, turvallinen ja luotettava yhteys
 • Ei kaistanleveysrajoja
 • 27/7 live-chat-tuki
 • Erinomaiset suoratoistovaihtoehdot
 • Vain RAM-palvelimet
 • Verkkolukon tappokytkin
 • Yksityisyyden suojainen sijainti Britannian Neitsytsaarilla
 • 30 päivän hyvityskäytäntö

Haittoja

 • Yrityksen jäseniä ei paljasteta
 • Kalliimpaa kuin kilpailu

Plussat

Haittoja

 • Nopea, turvallinen ja luotettava yhteys
 • Yrityksen jäseniä ei paljasteta
 • Ei kaistanleveysrajoja
 • Kalliimpaa kuin kilpailu
 • 27/7 live-chat-tuki
 • Erinomaiset suoratoistovaihtoehdot
 • Vain RAM-palvelimet
 • Verkkolukon tappokytkin
 • Yksityisyyden suojainen sijainti Britannian Neitsytsaarilla
 • 30 päivän hyvityskäytäntö

Nopea hinnoittelu

Yhden kuukauden suunnitelma: 12,95 dollaria
1-6 kuukauden suunnitelma: 9,99 dollaria / kuukausi
15 kuukauden suunnitelma: 6,67 $ / kuukausi (12 + 3 kuukautta ilmaiseksi)

Mitä ExpressVPN sisältää

Nopeat palvelimet 94 maassa mahdollistavat nopean, luotettavan ja yksityisen yhteyden helppokäyttöisten sovellusten kautta kaikille laitteille kaikilla alustoilla.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n kotisivu

Tällä palvelulla on erittäin mukavat ominaisuudet ja erinomainen tietosuojakäytäntö, koska ne kunnioittavat käyttäjiensa yksityisyyttä ja tarjoavat tavan suojata sinua kolmansilta osapuolilta. Yksityisyyden parantamiseksi käyttäjät voivat maksaa Bitcoin.

Paikallinen nopeustestaus

Valitsin useita sijainteja, testasin IP-osoitteen piilotusvaihtoehdon ja suoritin Ookla-nopeustestin selaimen kautta. Tässä ovat havainnot:

Tämä on nopeustesti ilman yhteyttä ExpressVPN: ään.

nopeustesti yhdistämättä ExpressVPN: ään

Tässä ovat testitulokset, jotka sain muodostaessani yhteyden palvelinpaikkaan Pohjois-Makedoniassa:

Express Vpn palvelimen sijainnin avulla Pohjois-Makedoniassa Express VPN -yhteys Pohjois-Makedoniaan

Valitsin yhteyden Alankomaiden palvelimeen ja samat testit.

Express VPN -yhteys hollantilaiseen palvelimeen Express VPN -yhteys hollantilaiseen palvelimeen

Sveitsi on lähempänä asuinpaikkaa, joten muodostin yhteyden palvelimeen Sveitsissä ja suoritin testit uudelleen. Tässä ovat tulokset:

Express VPN käyttäen Sveitsin palvelinta IP-osoite Sveitsin sijainnilla Express VPN: n avulla

Pitkän matkan nopeustestaus

Yhdistin muutamaan palvelimeen kaukana sijainnistani ja suoritin samat testit kuin yllä. Ensin muodostin yhteyden yhdysvaltalaisiin palvelimiin New Jerseyssä. Ping-aika oli hieman pidempi, muuten lataus- ja latausnopeudet ovat melkein samalla alueella.

Express VPN New Jerseyn palvelimella IP-sijainti New Jerseyn palvelimella Express VPN: ssä

Valitsin Sydney, Australia seuraavaan testiin ja sain samanlaiset tulokset, paljon pidemmällä ping-ajalla, mutta melkein samalla lataus- ja lähetysnopeudella.

Express VPN käyttäen Sydney, Australia -palvelinta

Seuraavaksi tuli Hong Kong. Jälleen melko pitkä ping-aika, mutta kunnollinen lataus- ja latausnopeus.

Express VPN käyttämällä Hong Kong -palvelinta

Voisin tehdä tämän vielä useita kertoja, ja mielestäni tulokset olisivat samanlaiset. Koska IPS: n tarjoama nimellinen lataus- ja latausnopeus on samanlainen, vain nopeammalla ping-ajalla, ExpressVPN: n väitteet nopeasta ja luotettavasta yhteydestä ovat totta.

Vinkkejä nopeimpien nopeuksien saamiseen tätä VPN: ää käytettäessä

ExpressVPN antaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää nopeinta latausnopeutta useilla vaihtoehdoilla. Ensinnäkin sinun on suoritettava ExpressVPN-sovelluksessa käytettävissä oleva nopeustesti ja muodostettava yhteys luettelon ensimmäiseen palvelimen sijaintiin, joka antaa sinulle nopeimmat saatavilla olevat nopeudet.

nopeimpien nopeuksien saaminen VPN: n avulla

Näin pääset käyttämään Smart Location -ominaisuutta, jonka avulla voit käyttää optimaalista palvelinta sijaintisi mukaan. Sinun tarvitsee vain valita lähinnä oleva VPN-palvelin. Sen ei välttämättä tarvitse olla samassa maassa kuin sinä, koska usein tämä ei ole ratkaiseva tekijä.

Suoratoiston laatu

ExpressVPN toimii hyvin sellaisten online-suoratoistopalvelujen kanssa, kuten Netflix. Sinun ei tarvitse valita tiettyä reittiä, vaan vain käynnistä ExpressVPN-sovellus tietokoneellasi / muilla laitteillasi, muodosta yhteys haluamaasi palveluun ja käytä Netflixiä tavalliseen tapaan.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n palvelut

Jos välityspalvelinvirheissä on ongelma, voit yksinkertaisesti muodostaa yhteyden toiseen palvelimeen ja olla matkalla nautinnolliseen iltaan. Jos ongelma ei poistu, ExpressVPN-tukikanava toimii 24/7, ja ne auttavat sinua nopeasti ratkaisemaan kaikki ongelmat.

Yhdistin palvelimeen Sveitsissä ja käytin Netflixiä ilman ongelmia tai viivettä. Yhdistin myös New York-pohjaiseen palvelimeen ja sain samat tulokset katsellessani Netflixiä.

Netflix

Torrentin laatu

ExpressVPN ei aseta käyttäjilleen rajoituksia torrenting. Vaikka monilla muilla VPN-palveluilla on joitain rajoituksia, ExpressVPN antaa käyttäjien vapaasti torrentia nimettömästi.

ExpressVPN tarjoaa tehokkaan palvelinverkon, jossa on yli 3000 VPN-palvelinta 160 VPN-palvelinpaikassa 94 maassa. Tämä tarkoittaa nopeita nopeuksia ja luotettavaa yhteyttä. Liikenteessä ei ole kaistanleveysrajoituksia; ExpressVPN antaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää tätä VPN: ää niin paljon kuin he haluavat siirtää niin paljon tietoa kuin tarvitsevat.

Ominaisuus, josta pidin erityisesti, on heidän Instant Kill -kytkin, joka aktivoituu, jos VPN-yhteys katkeaa. Tässä tapauksessa ExpressVPN lukitsee liikenteen automaattisesti ja estää IP- ja tietovuotoja.

Pelaamisen laatu

Koska online-pelaaminen vaatii nopeaa nopeutta matalan viiveen ja nopeiden pingien tukemiseksi, VPN, joka voi mahdollistaa nopeat nopeudet pelaamiseen, tekee asiat oikein.

Riittävien testien perusteella, kuten verkkopelin pelaaminen, joka vaatii paljon resursseja, kuten League of Legends tai World of Warcraft, osoitettiin, että ExpressVPN tarjoaa todellakin kaikki tarvittavat tarpeet innokkaalle verkkopelaajalle nauttimiseen ilman viivettä.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n palvelut

Koska en ole itse pelaaja, pyysin ystävää testaamaan ExpressVPN: n minulle. Hän totesi, että hän ei nähnyt eroa käyttäessään ExpressVPN: ää LoL: n pelaamiseen ja käyttämättä ExpressVPN: ää.

VERTAILU

PureVPN-logo

Puhdas VPN

 • Hyvä hinnoittelu
 • Ihmisarvoiset palvelimet
 • Ei kaikkein yksityisin

OSTA NYT LUE TARKISTUS Atlas VPN-logo

Atlas VPN

 • Uudempi VPN, joten sitä ei ole testattu
 • Edullinen maksullinen palvelu
 • Ei tietorajoja

OSTA NYT LUE TARKISTUS NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Geo-aidan kiertäminen

Monilla online-sivustoilla on aktiivisia geofencing-ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että tietyistä paikoista tulevat käyttäjät eivät pääse käyttämään tiettyjä ominaisuuksia käyttäjän maantieteellisen sijainnin vuoksi.

ExpressVPN: llä on erityinen ominaisuus, jonka avulla sen käyttäjät voivat huijata HTML5-maantieteellistä sijaintia ExpressVPN-selainlaajennuksen Spoof Your Location -ominaisuudella ja selata verkkosivustoa, johon pääsy normaalisti evätään.

Express VPN käyttäen New York -palvelinta Netflixiin

ExpressVPN antaa käyttäjien valita manuaalisesti palvelimen, joka on lähinnä verkkosivustoa, jota he yrittävät käyttää. Esimerkiksi voidakseen katsella Yhdysvaltain Netflixiä käyttäjien on muodostettava yhteys yhdysvaltalaisiin palvelimiin. Tällä tavalla Yhdysvaltain Netflix tunnistaa käyttäjän sijainnin Yhdysvalloissa ja tarjoaa pääsyn sen sisältöön.

Kirjauskäytännön yhteenveto

Virallisen ExpressVPN-verkkosivuston mukaan he eivät kirjaa eikä koskaan kirjaa selaushistoriaa, IP-osoite, liikennekohteet ja DNS-kyselyt.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN – Sisäänkirjautumisen tietosuojasivu

He ovat todenneet, että ExpressVPN-sovellukset ja VPN-palvelimet on suunniteltu siten, että ne poistavat arkaluontoiset tiedot, joten ne eivät koskaan tarjoa asiakastietoja, joita ei ole olemassa.

Parempien palvelujen tarjoamiseksi ExpressVPN pitää kirjaa kysymyksistä, tiedusteluista, valituksista ja kohteliaisuuksista, jotka käyttäjät jakavat palvelusähköpostin tai live-chatin kanssa.

Heillä on myös avoin suhde asiakkaisiin ja he kysyvät etukäteen, suostuvatko asiakkaat jakamaan kaatumisraportteja, nopeustestit ja haluavatko auttaa parantamaan ExpressVPN: ää, mutta heidän tietosuojakäytännössään todetaan selvästi, että tietoja ei kerätä, ellei käyttäjät ole antaneet sitä vapaaehtoisesti.

Tietojen pyyhkiminen

ExpressVPN: llä on korkean tietoturvan standardi, koska ne käyttävät TrustedServer-tekniikkaa. Kaikki ExpressVPN-palvelimet toimivat vain RAM-muistilla, mikä tarkoittaa, että kaikki tiedot pyyhitään jokaisen järjestelmän uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Heillä ei ole kapasiteettia tallentaa tietoja, ja siksi he ovat alan parhaita.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN – "Mikä on VPN" Osa

Palvelimien ajaminen vain RAM-muistilla tarjoaa korkeamman suojan hakkerointihyökkäyksiä vastaan, koska jopa käyttöjärjestelmä ladataan juuri palvelinjärjestelmän käynnistyessä.

Virtuaalipalvelimen sijainnit

ExpressVPN: llä on yli 3000 VPN-palvelinta 160 VPN-palvelinpaikassa 94 maassa. Joten useimmille käyttäjille fyysinen palvelin ja rekisteröity IP-osoite ovat samassa maassa. Tämä mahdollistaa nopean, vakaan ja luotettavan yksityisen yhteyden.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n palvelimet ympäri maailmaa

Joissakin tapauksissa on olemassa erilainen lähestymistapa, jota kutsutaan virtuaalipalvelimen sijainniksi. On tapauksia, joissa rekisteröity IP-osoite vastaa valittua maata, mutta fyysinen palvelin sijaitsee toisessa maassa.

ExpressVPN-tukisivu sisältää yksityiskohtaisen luettelon kaikista virtuaalipalvelimen sijainteja käyttävistä maista ja uudelleenreititysmaasta. Siellä on myös yksityiskohtainen opas yhteyden muodostamiseksi parhaaseen VPN-palvelimen sijaintiin tarkkojen tarpeidesi mukaan.

Staattiset / omistetut IP-osoitteet

Kolmansien osapuolten suorittamat turvallisuustarkastukset ja ilmoitetun käytännön noudattaminen

ExpressVPN väittää ottavansa turvallisuus ja yksityisyys hyvin vakavasti. Sen lisäksi, että he eivät koskaan tallenna arkaluontoisia tietoja, he eivät myöskään seuraa käyttäjän online-toimintaa, kun he ovat yhteydessä palvelimiinsa.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n tietosuojakäytäntö

Näiden väitteiden tueksi riippumattoman tilintarkastusyrityksen Pricewaterhouse Coopersin tai PwC: n asiantuntijat ovat tarkastaneet ExpressVPN-palvelinkoodikannan..

PwC: n asiantuntijat ovat vahvistaneet, että ExpressVPN noudattaa heidän tietosuojakäytäntöään ja että heidän TrutstedServer-tekniikkansa on kuvattu. Tarkastuksen täydellinen raportti löytyy ExpressVPN-blogista kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tarkastuksen yksityiskohdista.

Onko VPN perustettu yksityisyyttä kunnioittavaan sijaintiin, kuten British Virgin Isles tai Sveitsi??

Kuka omistaa VPN: n ja mikä on heidän maineensa?

Yhdentoista vuoden aikana ExpressVPN: n perustamisesta ei ole ollut virallista nimeämistä tämän yrityksen omistajalle. Ainoa virallinen tieto, jonka löysin, oli se, että ExpressVPN on Britannian Neitsytsaarille rekisteröidyn Express VPN International Ltd -yhtiön omistuksessa..

Tiimistä tai hallinnosta ei ole virallisia tietoja, mutta vain siinä, että ExpressVPN: llä on maailmanlaajuisesti hajautettu henkilöryhmä, joka pyrkii tarjoamaan nopean yhteyden käyttäjille, jotka etsivät yksityisyyttä ja sensuroimatonta pääsyä sivustoille ja verkkopalveluihin.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN – Lokisivua koskeva käytäntö

ExpressVPN on voimakas internet-yksityisyyden ja Internet-vapauden puolustaja, koska se tukee monia voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, jotka työskentelevät digitaalisten oikeuksien suojaamiseksi.

Vuotojen historia tai suostumus tietojen luovuttamiseen hallituksille

Tämän arvostelun kirjoittamisen jälkeen ei ole todisteita ExpressVPN: ään liittyvistä tietovuodoista. Heidän tietosuojakäytäntönsä ja yrityksen sijainti Britannian Neitsytsaarilla ovat sellaisia, että he noudattavat tiukkoja sääntöjä tietojen paljastamisesta.

Verkon koko

Kuten edellä todettiin, ExpressVPN on erittäin suuri verkko. Tämän arvostelun kirjoittamisen hetkellä ExpressVPN: llä on yli 3000 VPN-palvelinta 160 VPN-palvelinpaikassa hajautettuna 94 maassa ympäri maailmaa.

VERTAILU

PureVPN-logo

Puhdas VPN

 • Hyvä hinnoittelu
 • Ihmisarvoiset palvelimet
 • Ei kaikkein yksityisin

OSTA NYT LUE TARKISTUS Atlas VPN-logo

Atlas VPN

 • Uudempi VPN, joten sitä ei ole testattu
 • Edullinen maksullinen palvelu
 • Ei tietorajoja

OSTA NYT LUE TARKISTUS NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Lisäominaisuudet

Tässä on yksityiskohtainen luettelo kaikista ExpressVPN: n tarjoamista palveluista ja ominaisuuksista sekä hieman lisätietoja kaikista näistä.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n Perusominaisuudet-osio

 • Samanaikaiset yhteydet

  Kyllä, yhtä ExpressVPN-tilausta voidaan käyttää enintään viidelle laitteelle riippumatta koneista, jotka käyttävät niitä.

 • IP-osoitteen tarkistaja

  Kyllä, ExpressVPN tarjoaa tämän toiminnon. On tärkeää tietää IP-osoitteesi, jos haluat piilottaa sijaintisi.

 • Selaimen laajennus

  Kyllä ExpressVPN tarjoaa selainlaajennuksen Firefoxille ja Chromelle. Tämä ominaisuus salaa vain selaimen läpi kulkevan liikenteen.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n Perustoiminnot-osio

 • Jaettu tunnelointi

  Kyllä, ExpressVPN tarjoaa jaetun tunneloinnin. Tämä on ominaisuus, jonka avulla osa liikenteestäsi kulkee salatun VPN-tunnelin läpi, ja muulla liikenteellä on suora pääsy Internetiin.

 • Tapa kytkin

  Kyllä ExpressVPN: ssä on verkon lukituksen tappokytkin. Tämä ominaisuus harjoittaa ja estää kaiken liikenteen, jos VPN-yhteys ei suojaa yksityisyyttä.

 • DNS-vuototesti

  Kyllä, ExpressVPN: llä on DNS-vuototesti. Tämä testi tarkistaa yhteytesi turvallisuuden ja yksityisyyden, mahdolliset uhat ja sen, kuka voi nähdä ja seurata vierailemiasi verkkosivustoja ja käyttämiäsi sovelluksia.

ExpressVPN-rekisteröinti

 • Tor-yhteensopivuus

  Kyllä, ExpressVPN on yhteensopiva Torin kanssa ja se tukee Toria vain VPN: n kautta eikä suoran pääsyn kautta, mikä lisää ylimääräisen yksityisyyden ja turvallisuuden verkkotoimintoihisi.

 • Mainosten estäjä

  Ei, ExpressVPN: llä ei ole mitään adblocker-ominaisuutta, mutta se on alan johtavien uBlock Origin- ja Adblocker Plus -selainlaajennusten mukainen.

 • TrustedServer Security Tämä on tärkein tekijä, joka on vastuussa ExpressVPN: n erinomaisesta turvallisuustasosta, koska se toimii RAM-palvelimilla tallentamatta tietoja kiintolevyille, asentamalla ohjelmistoja uudelleen palvelimen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä ja minimoimalla mahdolliset riskit.

Näyttökuva sivustosta expessvpn.com ExpressVPN: n Perusominaisuudet-osio

 • Satunnainen salasanan luonti

  ExpressVPN-verkkosivustolla on huoltotyökalu, joka tuottaa vahvoja satunnaisia ​​salasanoja, joita voit käyttää mihin tahansa sovellukseen. Sivusto ilmoittaa, että jokainen salasana luodaan laitteessa eikä sitä jaeta verkossa.

Laitteistotuki

ExpressVPN: llä on natiivisovellukset, laitetuki ja selainlaajennukset, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää palveluitaan useilla alustoilla:

iOS Joo
Android Joo
Mac Joo
Windows Joo
Linux Joo
Kindle Joo
PlayStation 3 Joo
Playstation 4 Joo
Xbox One Joo
Xbox 360 Joo
Nintendo Switch Joo
Roku Joo
Samsung Smart TV Joo
Apple TV Joo
Amazon Fire TV ja Fire Stick Joo
Google Chromecast Joo
Android Smart TV Joo

ExpressVPN tarjoaa VPN: n Wi-Fi-reitittimellesi. Näin suojaat koko Wi-Fi-verkon. ExpressVPN kehottaa käyttäjiä ostamaan yhden suositelluista Wi-Fi-reitittimistä, jotka on määritetty valmiiksi ExpressVPN: llä:

 • Asus RT-AC56 (U / R / S)
 • Asus RT-AC68U
 • Asus RT-AC87U
 • Linksys EA6200
 • Linksys WRT1200AC
 • Linksys WRT1900AC (S)
 • Linksys WRT3200ACM
 • Netgear R6300v2
 • Netgear R6700v3
 • Netgear Nighthawk R7000
 • Netgear Nighthawk R7000P

Muun tyyppiset reitittimet on asetettava manuaalisesti ExpressVPN: ään, ja näitä ovat:

 • Asus-mallit
 • D-Link
 • DD-WRT
 • Netduma
 • Sabai
 • Tomaatti
 • TR-Link
 • Xiaomi

Asiakastuen yleiskatsaus

Millaista tukea voit saada ja millaisilla tilaustasoilla?

ExpressVPN tarjoaa kolmen tyyppisiä tilauksia: 1 kuukauden, 6 kuukauden ja 12 kuukauden tilauksen eri hinnoilla.

Kaikilla näillä on kuitenkin sama tuki, koska vain tilauksen kesto vaihtelee, kaikki muut palvelut ovat samat kuin 24/7 live chat -tuki, nopeat palvelimet, luokkansa paras suojaus ja salaus, ja lisää.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n salausosio

Onko tuki mitään hyvää?

ExpressVPN: n tukikeskus- ja UKK-osiossa on vastauksia vain asennuksen ja vianmäärityksen perusasioihin. On kuitenkin live-chat-vaihtoehto, joka on käytettävissä 24/7 riippumatta siitä, oletko jo ExpressVPN-käyttäjä vai et.

Näyttökuva express.com-sivustosta ExpressVPN: n tukiosasto

Chat-agentit yrittävät kuitenkin myydä sinulle palvelunsa, joten saat myyntiviestin etsimäsi vastauksen kanssa.

Kuinka nopeasti he vastaavat?

Miten Internet näyttää yleensä ajattelevan heidän tuestaan?

Verkon ihmiset ovat korostaneet ExpressVPN-live-chatin tehokkuutta. Tämän sanotaan usein olevan yksi parhaista liiketoiminnassa. Olen pahoillani, että se on tällä hetkellä alhaalla, mutta toivon, että he palaavat ehdottomasti parhaaseensa, kun Covid-19-kriisi päättyy.

Hyvityskäytännön yleiskatsaus

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahanpalautustakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos joku käyttäjä ei ole tyytyväinen ExpressVPN-palveluihin, kuten nopeuteen, yksityisyyteen tai turvallisuuteen, hänellä on täsmälleen 30 päivää aikaa pyytää täyttä hyvitystä. Tämä voidaan tehdä live-chat-vaihtoehdon tai sähköpostin kautta.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta ExpressVPN: n tilausosio

Kaikki tekemäsi maksut hyvitetään tilillesi laillisesti määrätyssä ajassa, yleensä 7 työpäivän kuluessa. Kaikki ostot kuuluvat 30 päivän rahat takaisin -takuun piiriin, mutta hyvitykset suoritetaan vain Yhdysvaltain dollareina, joten ole tietoinen siitä, että valitset maksun muissa valuutoissa tai Bitcoinissa.

Hintakatsaus

ExpressVPN-palvelujen hinnoittelu on yksinkertaista:

 • 12,95 dollaria kuukaudessa yhden kuukauden ajan
 • 9,99 dollaria kuukaudessa 6 kuukauden ajan
 • 6,67 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden ajan + 3 kuukautta ilmaiseksi

ExpressVPN-hinnoittelu

Valitusta maksuvaihtoehdosta riippumatta saat ExpressVPN: n täydellisen version käytettäväksi kaikissa laitteissasi. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, ympärivuorokautisen asiakastuen ja voit valita minkä tahansa palvelimen sijainnista.

Maksuvaihtoehdot

ExpressVPN sallii monenlaisten käyttäjien mukauttamisen useilla eri tavoilla. Käyttäjät voivat maksaa luottokorteilla, kuten Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa Electron ja Diners Club International.

Ihmiset voivat maksaa myös PayPalin tai muiden maksutapojen kautta, kuten AliPay, UnionPay, iDeal, WebMoney, GiroPay, SoFort, Yandex Money ja muut maksutavat.

ExpressVPN-maksutapa

Todella yksityiselle yhteydelle ExpressVPN hyväksyy maksut Bitcoinissa. Jos haluat maksaa Bitcoinissa (tai muussa maksutavassa), sinun on annettava vain sähköpostiosoitteesi ja valittava maksutapa.

Nopeat tiedot

Asiakasohjelmistoalustat: Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Natiivi tuetut alustat: Linux, reitittimet, älytelevisio-järjestelmät, Apple TV, Fire TV, pelikonsolit
Tuetut protokollat: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec
Palvelinten määrä: 573
Maiden lukumäärä: 3000+ VPN-palvelinta 160 VPN-palvelinpaikassa
Rekisteröintimaa: Britannian Neitsytsaaret
Maksuvaihtoehdot: Luotto- / maksukortti, PayPal, kaikki tärkeimmät online-maksualustat, Bitcoin
Oikea nimi vaaditaan: Ei
Salausprotokolla: AES-256
Tiedonkäyttökatto: Ei
Kaistanleveyden käyttörajoitus: Ei
Maks. ei. samanaikaisesti liitettyjen laitteiden 5
Asiakaspalvelu: 24/7 live-chat
Tietosuojakäytäntö: Erinomainen, ei tukkeja

Asennusohjeet

Tässä katsauksessa selitän ExpressVPN: n perusasetukset ja käytön Windows 10: ssä. Kesti vain muutama minuutti ja olin valmis käyttämään ExpressVPN: ää.

 • Määritä ensin sinulle parhaiten sopiva maksusuunnitelma
 • Maksamisen jälkeen saat sähköposti-ilmoituksen salasanan asettamiseksi tilillesi.
 • Seuraavaksi sinun on ladattava sovellus, valittava vaihtoehto käyttöjärjestelmääsi ja laitettasi kohti, tässä tapauksessa sinun on valittava Lataa Windowsille
 • Onnistuneen latauksen jälkeen näet aktivointikoodisi. Kopioi se.
 • Asentaaksesi sovelluksen sinun tarvitsee vain kaksoisnapsauttaa ja seurata asennusohjeita
 • Asennuksen jälkeen sinua pyydetään kirjautumaan sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi ja antamaan aktivointikoodisi. Olet melkein valmis
 • Voit asettaa tämän sovelluksen käynnistymään käynnistyksen yhteydessä ja vastaamaan kysymykseen kaatumisraporttien, nopeustestien ja onnistuneiden VPN-yritysten lähettämisestä takaisin ExpressVPN: ään. Voit valita jommankumman vaihtoehdon, koska se ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta
 • Olet valmis. Käyttääksesi sovellusta käynnistät sen ja näet ehdotuksia sinulle parhaiten sopivista sijainneista. Tätä kutsutaan älykkääksi sijainniksi. Voit asettaa tämän myös manuaalisesti valitsemaan haluamasi palvelimen manuaalisesti ja selaamaan nimettömästi.

Tai voit katsella videokuvaa aiheesta “ExpressVPN: n määrittäminen ja käyttäminen Windowsissa”

Peruuttaminen

Yhdessä tai toisessa vaiheessa tulee aika, jolloin sinun täytyy menettää tilauksesi. Tilisi peruuttamiseen voi olla useita syitä. Se voi olla, se vihdoin palvelee tarkoitusta, eikä sinun tarvitse enää a VPN, tai et ollut tyytyväinen palveluun lainkaan. Siksi sinun ei tarvitse jatkaa tilaustilannetta.

ExpressVPN on virtuaalinen yksityinen verkkopalvelu, jota markkinoidaan yksityisyyden ja suojauksen työkaluna, joka salaa käyttäjien verkkoliikenteen ja peittää heidän IP-osoitteensa. Valitettavasti sillä ei ole ilmaista kokeiluversiota. Silti se tarjoaa 30 päivän hyvityksen. Tämän avulla se voi testata heidän palvelujaan ilman rajoituksia.

Näyttökuva expressvpn.com-sivustosta Peruuta ExpressVPN-tilaus

Voit peruuttaa tilauksesi kahdella tavalla. Joko otat yhteyttä asiakastukeen tai voit suorittaa seuraavat vaiheet:

1. Käy Lastpass.comissa

Siirry LastPassin verkkosivulle suosikkiselaimellasi.

2. Kirjaudu tilille

Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi. Anna tietosi.

Näyttökuva express vpn.com -palvelusta ExpressVPN: n Kirjaudu sisään -osio

3. Siirry Tilauksen asetukset -kohtaan

4. Napsauta Tilaus-kohdassa Hallinnoi asetuksia

Kuinka peruuttaa Express VPN -tilaus?

5. Vahvista napsauttamalla riviä, jossa lukee Poista automaattinen uusiminen käytöstä

Huomaa, että sinun on vahvistettava valintasi uudelleen sekä tiedot, jotka haluat suorittaa maksun ennen tiettyä päivämäärää jatkaaksesi tilaustasi. Valitse Poista automaattinen uusiminen käytöstä uudelleen.

Kuinka peruuttaa Express VPN -tilaus? Kuinka peruuttaa Express VPN -tilaus? Kuinka peruuttaa Express VPN -tilaus?

6. Vahvistusviesti vastaanotettu

Hallintapaneelissasi oleva vahvistusviesti, joka vahvistaa, että automaattinen uusiminen on pois päältä.

Jos olet maksanut Paypalin kautta, Paypalista lähetetään sähköpostiviesti, jossa vahvistetaan tilauksesi keskeyttäminen.

Kuinka peruuttaa Express VPN -tilaus?

Toinen tapa peruuttaa tilauksesi on ottaa yhteyttä asiakaspalveluun LiveChatin kautta. On suositeltavaa ottaa yhteyttä heidän CS-tiimiin, jos kohtaat teknisiä ongelmia VPN: n kanssa.

Klikkaa ‘Tarvitsetko apua? Ota meihin yhteyttä’ vihreä painike oikeassa kulmassa.

Näyttökuva ExpressVPN LiveChat -painikkeesta ExpressVPN – Tukisivu

Kirjoita sähköpostiosoite, jota käytit VPN-tililläsi. Sinua pyydetään mainitsemaan käyttöjärjestelmäsi, ExpressVPN-sovelluksen versio ja maa. Kun otat heihin yhteyttä LiveChatin kautta, saat vähemmän vaivaa, varsinkin jos haluat hyvitystä.

Palautukset kestävät yleensä viisi tai seitsemän päivää. Sillä välin voit käyttää ExpressVPN-palvelua.

Lopullinen yhteenveto

ExpressVPN on yksi luotettavimmista VPN-palveluntarjoajista maailmassa. Heillä on yli 3000 palvelinta 160 palvelimessa 94 maassa ympäri maailmaa. Tämä antaa heille mahdollisuuden tarjota erinomaisia ​​palveluja.

Heidän sijaintinsa Britannian Neitsytsaarilla antaa heille mahdollisuuden noudattaa tiukkoja sääntöjä tietojen keräämisestä ja yksityisyyden suojasta..

ExpressVPN VPN -palvelimet toimivat vain RAM-muistilla, mikä tarkoittaa, että ne eivät tallenna tietojasi online-toiminta. Tämä on todistettu tosiasia, koska PwC, yksi luotettavimmista tällaisista tilintarkastusyrityksistä, on tarkastanut ne..

Ainoa asia, jonka he pyytävät, on se, että ihmiset ilmoittavat kaikista kaatumisraporteista, jotta he voivat parantaa palveluitaan, ja tallentaa asiakkaan sähköposteja markkinointiviestien lähettämiseksi.

Paremman palvelun mahdollistamiseksi ExpressVPN: llä on erinomaiset ominaisuudet, kuten vuotanut tunnelivaihtoehto, selainlaajennukset, Kill Switch -vaihtoehto ja luokkansa paras salaus.

Tämä on erinomainen, vaikkakin kalliimpi vaihtoehto kuin kilpailija, jos haluat selata nimettömästi, suoratoistaa tai torrentia rajattomasti tietoja ja käyttää sivustoja, jotka muuten estettäisiin.

ExpressVPN-yrityksen ja heidän palveluidensa tutkimuksesta voin vapaasti sanoa, että pidin heidän mielenkiintoisista ominaisuuksistaan, kuten virtuaalipalvelinten sijainnit, rajoittamaton suoratoisto ja mahdollisuus käyttää tätä palvelua kaikilla alustoilla ja laitteilla.

En pitänyt korkeammasta hinnasta, joka on 100 dollaria koko vuoden ajan, mutta pidin ylimääräisistä kolmesta kuukaudesta ilmaiseksi. Ja mikä hämmästytti minua, on runsaasti viiden tähden arvosteluja tyytyväisiltä käyttäjiltä kaikkialta maailmasta.

Luokitus

Lopullinen tuomio

Arvostelu

9.5

Käy sivustolla

UKK

Onko ExpressVPN nopea ja luotettava?

Kyllä, ExpressVPN on erittäin nopea ja erittäin luotettava. Tämän VPN-palvelun avulla käyttäjät voivat suoratoistaa HD-videoita, torrenteja ja pelata online-pelejä vain vähän tai ilman viivettä tai puskurointia.

Auttaa ExpressVPN auttamaan kaistanleveyden rajoittamisessa?

Sen on tarkoitus lopettaa kaistanleveyden rajoittaminen, koska IPS ei pysty tunnistamaan VPN-verkon läpi kulkevan liikenteen määrää, koska liikenne on salattu. Joissakin tapauksissa VPN: n käyttö nopeuttaa yhteyttä, koska se käyttää suorempaa reittiä VPN: n kautta.

Mitkä ExpressVPN-palvelimet ovat parhaita Netflixille?

ExpressVPN antaa kaikille käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia Netflixistä vaivattomasti. Tämä on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joilla on yksinomainen Netflix-ominaisuus, ja sillä on yksityiskohtaiset ohjeet yhteyden muodostamiseksi parhaisiin palvelimiin loistavan Netflix-kokemuksen saamiseksi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun on muodostettava yhteys yhdysvaltalaisiin palvelimiin ja kirjauduttava Netflix-tilillesi.

Tarjoaako ExpressVPN ilmaisen version?

ExpressVPN ei tarjoa ilmaista versiota palveluistaan. Minusta tämä on suuri etu, koska heillä on erinomaiset maksusuunnitelmat ja suhteellisen edulliset hinnat yhdistettynä 30 päivän rahanpalautustakuun. Ne tarjoavat pääsyn täysiin palveluihin, ja käyttäjät voivat päättää, onko tämä jotain heille miellyttävää, ja jatkavat käyttöä sen sijaan, että vain ilmaisevat katkelman mahdollisuuksista ilmaisella versiolla.

Miksi olen joskus estetty Netflixiltä, ​​kun käytän ExpressVPN: ää?

Jos sinulla on ongelmia käytettäessä ExpressVPN: ää Netflixin katseluun, voit yrittää muodostaa yhteyden toiseen palvelimeen, mieluiten yhdysvaltalaisiin palvelimiin. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä ExpressVPN-verkkosivuston ympärivuorokautiseen live-chat-tukeen.

Kuinka hyvin ExpressVPN-ominaisuudet ja vuotosuojausasetukset toimivat?

ExpressVPN-palvelut ja -ominaisuudet toimivat erittäin hyvin. Korkea salaustaso ja käytössä olevat turvatoimet tekevät tästä erittäin turvallisen alustan, jolla on nopeat nopeudet, luotettava palvelu ja tiiviit toimenpiteet.

Ovatko ExpressVPN-sovellukset turvallisia ja käyttäjäystävällisiä?

ExpressVPN-sovellukset on suunniteltu intuitiivisesti, mikä tekee niistä erittäin käyttäjäystävällisiä. Kaikesta pahasta on tukisivu ja live-chat-apu. Näiden käyttö on erittäin turvallista, koska ne anonymisoivat verkkotoimintasi antaen sinulle pääsyn rajoitettuihin verkkosivustoihin ja torrentiin vapaasti.

Voiko ExpressVPN poistaa Netflixin ja muiden suoratoistopalvelujen eston?

Kyllä, ExpressVPN estää Netflixin ja muiden suoratoistopalvelujen käytön. Tämän käyttämiseksi sinun on muodostettava yhteys VPN-verkkoon, muodostettava yhteys asianmukaiseen palvelimeen ja kirjauduttava sisään Netflix-tilillesi. Voit käyttää ExpressVPN: ää saadaksesi paremman pääsyn muihin suoratoistopalveluihin, jos olet yhteydessä sopivimpaan palvelimeen. Katso Prime Video, Disney +, BBC iPlayer, HBO, Hulu, YouTube, ESPN ja paljon muuta.

Onko ExpressVPN todella hintansa arvoinen?

Emme voi arvioida tämän palvelun arvoa jokaiselle käyttäjälle. Voimme jakaa vain kokemuksemme, joka on ollut hämmästyttävää, koska ExpressVPN-palvelut ovat hyvin järjestettyjä ja tarjoavat nopean, luotettavan, suojatun ja yksityisen yhteyden Internetiin. Mutta loppujen lopuksi se riippuu mieltymyksistäsi ja siitä, mitä voit maksaa online-yksityisyydestäsi.

Voitteko käyttää ExpressVPN: ää torrentointiin?

ExpressVPN on yksi parhaista VPN-palveluista torrentia varten. Se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja sillä ei ole liikenteen datakatteita. Sillä ei myöskään ole rajoituksia tiedoille, eikä se pidä aktiivisuus- ja yhteyslokeja. Kaikki tiedot on suojattu AES-256-salauksella, siellä on Network Lock Kill -kytkin ja VPN Split tunnelointi. Minusta tämä ominaisuus on hyödyllinen yksityiselle torrentille ExpressVPN: n kautta, ja käytän selainta normaaliin surffaamiseen verkossa.

Voitko käyttää ExpressVPN: ää Kiinassa?

Yllättäen ExpressVPN toimii Kiinassa. Tämä on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka pystyvät ylittämään Kiinan palomuurin ja antamaan käyttäjille pääsyn erilaisiin verkkosivustoihin, jotka ovat muuten kiellettyjä Kiinassa.

Kuinka monta samanaikaista yhteyttä ExpressVPN tukee?

Yksi ExpressVPN-tilaus tukee jopa viittä samanaikaista yhteyttä. Tätä numeroa voidaan kasvattaa kahdella tavalla – toinen on saada isompi tilaussuunnitelma ja toinen on asentaa reitittimen VPN ja käyttää sitä kaikkien siihen liitettyjen laitteiden suojaamiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me