Ethereums historiske pristabeller – ETH-prishistorik

Ethereum er en blockchain, der specifikt bruges til smart kontraktudførelse, autonome organisationer og decentrale apps. Alle har åben adgang til digitale penge og datavenlige tjenester gennem Ethereum. Det er en samfundsbygget teknologi bag tusinder af applikationer og kryptovaluta Ether (ETH). Ether er også kendt som “token”, for at udføre en smart kontrakt eller transaktion ved hjælp af Ethereum blockchain, skal man inkludere nok ‘gas’ eller ether til at køre programmet. Det betyder, at æter er en pris, man skal betale for at programmere kode på Ethereum blockchain.

Ethereum blev opfundet af Vitalik Buterin, som bare var en 18-årig teenager i 2013. Hans idé blev jublet i det globale blockchain-samfund, og efter det beviste en britisk computerprogrammerer, Gavin Wood, at systemet opfundet af Buterin var muligt at skabe. Sammen blev de de første medlemmer af Ethereum-teamet og samlede $ 18 millioner til projektets udvikling. Den 30. juli 2015 lancerede de den første version af Ethereum-kryptovaluta-platformen, kaldet Frontier. Den 7. august 2015 blev Ether (ETH) føjet til Kraken-kryptobørs til $ 2,77 pr. Mønt. I 2019 blev DeFi den største sektor inden for Ethereum som aktivitet på det decentrale finansieringsmarked, og spil steg markant. Den 4. august 2020 lancerede Ethereum det endelige Ethereum 2.0 testnet, der gjorde netværket hurtigere, billigere og mere skalerbart.

Nuværende ETH / USD Pris: $

ETH / USD

 

Faktorer, der påvirker ETH / USD

Minedrift:

Minedriftens rentabilitet har en betydelig indvirkning på Ether-priserne. Minedriftens rentabilitet er relativt høj, når ETH-prisen er mellem $ 300 og $ 400. Minearbejdere har tendens til at sælge deres mønter til en bedre pris, når rentabiliteten er høj. Hvis rentabiliteten bliver lav, efter at mange mennesker starter minedrift, vil andre minearbejdere holde fast i mønterne for at vente med at sælge, indtil priserne bliver mere gunstige. Det betyder, at minedrift har en tendens til at svinge priserne på ETH / USD.

Seneste tendenser:

Ethereum blev verdens næstmest populære kryptokurrency på markedet, da Ethereum blockchains popularitet eksploderede. Priserne på ETH nåede op til $ 1400 i januar 2018 på grund af øget popularitet af det. Men til sidst faldt priserne, og siden da holdt det sig over $ 300. På kryptovalutamarkedet kan de seneste tendenser relateret til specifik kryptokurrency i høj grad påvirke dens priser.

Forskrifter:

Da mange kryptokurrency-transaktioner er grænseoverskridende transaktioner, påvirkes de stærkt af de ændrede regler i ethvert land. Så når ordet ‘regulering’ kommer rundt på kryptovalutamarkedet, påvirker det negativt kryptovalutapriser. I september 2017 forbød Kina ICO’er og kryptohandel, der hurtigt sænkede ETH-priserne til næsten $ 220 fra $ 400.

Derefter førte Sydkoreas trusler med reglerne også til et markant fald i investeringsstrømmen. Men hvis et land ændrer regler for at omfavne kryptovalutamarkedet, ville det have en positiv indflydelse på ETH-priserne.

Kryptovalutaudvekslinger:

Cryptocurrency-udvekslinger har ikke den nødvendige infrastruktur til at håndtere den hurtige vækst af kryptokurver som Ethereum, da de er relativt nye. Nogle børser tilbyder begrænsede konti, og nogle er endda stoppet med at acceptere nye konti, da de forbedrer deres supportmuligheder. Sikkerhedsbrud og softwareopdateringer påvirker udveksling af kryptovalutaer, og disse kan påvirke priserne på kryptovalutaer.

Adoption:

Når Ethereum vinder popularitet, og et større selskab vedtager det, stiger priserne på Ethereum. Det er fordi vedtagelsen af ​​Ethereum afspejler den øgede efterspørgsel efter mønterne. Det er teknisk, at når flere mennesker vedtager valutaen, stiger priserne, især når der er en stor ankomst for den nye bruger.

Fremtidig potentiale:

Mange mennesker bruger Ethereum, fordi Ethereums fremtidige potentiale er meget stabilt. Det er en platform, der har tusindvis af applikationer til en lang række mennesker. Tekniske virksomheder inkorporerer hurtigt smarte kontrakter, blockchains og automatisering i deres daglige drift, og Ethereum giver en platform til dette formål. Mange virksomheder, der bruger smarte kontrakter, dukker op på markedet, der har øget prisen på Ethereum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me