USD / CHF Historiske pristabeller – Historik over amerikanske dollar

Den amerikanske dollar – schweiziske franc valutakurs er et valutapar, der er foretrukket blandt både veteranhandlere og nykommere. De to valutaer i USD / CHF-parret er den amerikanske dollar og den schweiziske franc. Den amerikanske dollar blev først bragt ind af den amerikanske kongres som den lokale valuta i 1792. Det er den mest anvendte valuta i verden, og den betragtes som en uofficiel reservevaluta i verden. På den anden side havde Schweiz i løbet af 1700’erne et stort antal forskellige mønter i omløb, herunder forskellige udenlandske valutaer. Derefter blev den schweiziske franc introduceret som en enkelt monetær enhed over hele landet. Det har en interessant historie, da den først blev udstedt i 1850 og igen mellem 1865 og 1920’erne, da Schweiz var en del af den latinske monetære union sammen med Italien, Belgien og Frankrig, hvis valutaer alle var knyttet til sølv. Imidlertid blev valutaen en del af Bretton Woods-systemet, som blev formuleret efter Anden Verdenskrig og kollapsede i 1974 midt i overdreven ubalance. Schweiz fortsatte med at knytte sin valuta til guld, indtil dette blev ændret ved en folkeafstemning i 2000.

 

Den schweiziske franc betragtes som en sikker havnevaluta, ligesom den amerikanske dollar og den japanske yen, og det sker også for at få trækkraft under usikre begivenheder. CHF’s sikre havnestatus blev optjent af landets sunde politiske og økonomiske styringspolitik. Schweiz er et neutralt land og har ingen politisk rivalisering med andre lande, da der ikke er rapporteret om væbnet konfrontation siden 1815.

 

Den forsigtige politik for offentlige finanser, aktive handelsbalancer og fravær af finansiel undertrykkelse har også øget kravene til sikker havn i den schweiziske franc. CHF betragtes som en stabil og robust valuta på grund af Schweiz politiske neutralitet. USD / CHF-parret er negativt korreleret med safe-haven appellen på markedet. I løbet af 2007-2009, på tidspunktet for den store recession, styrkede CHF sig mod alle større valutaer.

Nuværende USD / CHF Pris: $

USD / CHF

 

USD / CHF – Historiske prisdiagrammer og data

USD / CHF Historiske prisdata

DatePriceOpenHighLowChange%

 

Månedlig ændring

DatePriceOpenHighLowChange%

Faktorer, der påvirker USD / CHF-priser:

Den schweiziske nationalbank:

USD / CHF-valutaparet er stærkt påvirket af centralbanken i Schweiz, den schweiziske nationalbank (SNB). Styringsrentebeslutningerne og centrale meddelelser fra SNB giver betydelige kursbevægelser i USD / CHF-parret, for eksempel overraskelsesmeddelelsen om fjernelse af EUR / CHF-peg i 2015. SNB frigiver også de kvartalsvise rentebeslutninger sammen med renteopgørelser, der indeholder detaljer om kort- og langsigtede pengepolitikker. Disse udgivelser fra SNB har også stor indflydelse på USD / CHF-parret.

 

Den amerikanske centralbank:

Den amerikanske centralbank, almindeligvis kendt som Federal Reserve, har også en betydelig indvirkning på USD / CHF-priser. Kursbeslutningerne og de kursangivelser, der udstedes 8 gange om året, har en væsentlig indflydelse på bevægelsen af ​​den amerikanske dollar.

 

US Bureau of Labor Statistics:

USD / CHF-parret er også et datafølsomt valutapar som alle større valutaer. Den amerikanske dollar er stærkt påvirket af antallet af beskæftigelser, især af frigivelsen af ​​ikke-gårdsløn (NFP) -data, der er udstedt af US Bureau of Labor Statistics.

 

Schweiziske statistiske kontor:

De officielle statistiske observationer i Schweiz frigives af Federal Statistical Office (FSO). De vigtigste dataområder inkluderer økonomi, befolkning og miljø. Rapporterne relateret til forretningstallet, den schweiziske indtjeningsstruktur, det nationale forbrugerprisindeks og den schweiziske arbejdsstyrke overvåges af markedshandlere. Ovennævnte rapporter har stor indflydelse på priserne på både CHF og USD / CHF.

 

Kryds valutakurs:

På grund af dets sikre havnekarakter er USD / CHF-paret negativt korreleret med de mere risikable valutapar, som EUR / USD og GBP / USD. Dette betyder, at et fald i både EUR / USD og GBP / USD par kan forårsage en stigning i USD / CHF parpriserne og omvendt. Dette skyldes også den positive sammenhæng mellem EUR, GBP og CHF.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me