Brent Oil historiske prisoversigter – Brent Oil-prishistorik

Brent Crude er en af ​​de vigtigste handelsklassifikationer for sød let råolie, der fungerer som en benchmarkpris for olieindkøb over hele verden. Det er en let, sød blanding, der let kan raffineres til benzin (benzin) og relaterede produkter. Årsagen bag dens lethed og sødme kunne imidlertid være forbundet med dens lave densitet og lave svovlindhold. Det er værd at nævne, at Brent-olie har et svovlindhold på ca. 0,37% og klassificerer det som sød rå, men det er ikke sødere end WTI. Et andet kendetegn ved Brent-olie er, at den er velegnet til produktion af benzin og mellemdestillat. Det er typisk raffineret i det nordvestlige Europa.

Brent Crude blev først opdaget i Nordsøen i begyndelsen af ​​1960’erne. Det er også kendt som London Brent, Brent Blend og Brent Petroleum. Brent olie er en af ​​de største globale prisbenchmarks for råolier i Atlanterhavsbassinet, der bruges til at prise to tredjedele af verdens internationalt handlede råolieforsyning.

Forskellen mellem Brent Crude og West Texas Intermediate:

En af de største forskelle mellem Brent Crude Oil og West Texas Intermediate Oil er, at Brent Crude stammer fra oliefelter i Nordsøen, mellem Shetlandsøerne og Norge, mens West Texas Intermediate pumpes fra oliefelter i USA. Som vi allerede har nævnt, er både Brent Crude og West Texas Intermediate søde og lette, hvilket gør dem ideelle til raffinering af benzin.

Brent rå:

Brent råolie er mere almindelig, og mest olie prissættes ved hjælp af Brent råolie som benchmark, som det er tilfældet med to tredjedele af al olieprissætning. Brent rå produceres i havet, så transportomkostningerne er generelt lavere. Omvendt har West Texas Intermediate deres oprindelse i indlandsområder, hvilket gør transportomkostningerne mere belastende.

West Texas Mellemliggende:

West Texas Intermediate er en af ​​de foretrukne mål- og prismodeller i USA. Det er også lidt “sødere” og “lettere” end Brent-olie. Prisen på West Texas Intermediate (WTI) er lidt lavere end prisen på Brent. Det er værd at huske, at WTI handlede til $ 44,84 pr. Tønde, mens Brent handlede til $ 47,59 den 26. november 2020.

Nuværende UKOIL Pris: $

Hovedfaktorer, der påvirker Brent Oil:

Der er tre hovedfaktorer, der påvirker oliepriserne:

1: Forsyning

2: Efterspørgsel

3: Geopolitik.

Der er mange faktorer, der påvirker oliepriserne, men lad os se på, hvordan en af ​​de mest basale økonomiske faktorer, nemlig udbud og efterspørgsel, påvirker Brent-råoliepriserne. Loven om udbud og efterspørgsel siger, at hvis udbuddet stiger, vil priserne gå nedad; omvendt, hvis efterspørgslen stiger, vil priserne stige.

Levere:

I mange årtier har Organisationen for Olieeksportlande (OPEC) været set som hjertet i verdens oliehandelsplatforme, hvor dets olieproducerende medlemslande arbejder sammen for at bestemme priser ved at øge eller reducere råolieproduktionen. Mens OPECs kontrol over markedet er faldet i forhold til tidligere år, spiller dets beslutninger fortsat en stærk rolle. Det er også værd at nævne, at OPECs ethvert skridt overvåges nøje af regeringer, olieselskaber, investorer, hedgers, spekulanter, politiske beslutningstagere og forbrugere..

OPECs politikker påvirkes imidlertid hovedsageligt af geopolitiske faktorer. Nogle af verdens førende olieproducenter er politisk svage eller i strid med Vesten (spørgsmål om terrorisme eller overholdelse af internationale love har især været problematiske). Nogle af dem har endda udsat for sanktioner, der er pålagt af USA.

Eksempelvis har forsyningsforstyrrelser, der er udløst af politiske begivenheder, ført til, at oliepriserne har ændret sig drastisk; Den iranske revolution, Iran-Irak-krigen, Persiske Golfkrige og arabiske olieembarger har været særlig bemærkelsesværdige. Den asiatiske finanskrise og den globale økonomiske krise i 2007-2008 forårsagede også udsving. Bortset fra dette er leveringen af ​​olie også påvirket af eksterne faktorer, såsom vejrmønstre, produktion (E&P) omkostninger og efterforskning, investeringer og innovationer.

 

Efterspørgsel:

Industriproduktion og stærk økonomisk vækst har en tendens til at øge efterspørgslen efter olie, som det kan ses af de skiftende efterspørgselsmønstre fra ikke-OECD-nationer, der er vokset kraftigt i de senere år, ifølge den amerikanske energiinformationsadministration. På tværs af dammen kunne de faktorer, der påvirker efterspørgslen efter olie, også være forbundet med transport (både kommerciel og personlig), befolkningstilvækst og sæsonændringer. For eksempel har oliebehovet tendens til at blive understøttet i travle sommerrejser og om vinteren, når der forbruges mere fyringsolie

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me