tvilling

Contents

Hvad er Gemini?

Gemini, forkortelse for Gemini Trust Company, LLC, er en digital valutaveksling, der giver kunder mulighed for at købe, sælge og gemme digitale aktiver i et sikkert miljø.

Skærmbillede af en gemini.com-hjemmeside Tvillingens hjemmeside

Det fungerer som en stærkt reguleret cryptocurrency-udveksling såvel som en tegnebog og en depotmand. Som en privat udveksling er Gemini vokset eksponentielt i de sidste par år.

Skærmbillede af Gemini Pay-funktionen Tvillingens betalingsside

I dag står det lige ved siden af ​​nogle af de førende kryptokurrencyudvekslinger i verden som f.eks Kraken og Coinbase. Som en detailkryptovaluta-tjeneste tillader Gemini også brugere at bruge kryptokurver i over 30.000 butikker i hele USA.

Køb mønter på Gemini

Her er fordele og ulemper ved at bruge dette udvekslingssystem:

Fordele

 • Det har en meget brugervenlig grænseflade, der er velegnet til både nybegyndere og avancerede forhandlere.
 • Der er ingen depositum gebyrer.
 • Som et privat udvekslingssystem er Gemini licenseret og dermed meget pålidelig
 • Stor likviditet og sikkerhed

Ulemper

 • Registreringsprocessen kan vare længere på grund af mange verifikationskrav.
 • Tvillingene er kun tilgængelige i et begrænset antal lande

Fordele

Ulemper

 • Det har en meget brugervenlig grænseflade, der er velegnet til både nybegyndere og avancerede forhandlere.
 • Registreringsprocessen kan vare længere på grund af mange verifikationskrav.
 • Der er ingen depositum gebyrer.
 • Tvillingene er kun tilgængelige i et begrænset antal lande
 • Som et privat udvekslingssystem er Gemini licenseret og dermed meget pålidelig
 • Stor likviditet og sikkerhed

Tvillingens baggrund

Som et New York-tillidsfirma er Gemini reguleret af State Department of Financial Services. Takket være et så højt niveau af regler betragtes Gemini som en sikker brugervenlig kryptovalutaveksling og depotmand.

Det blev grundlagt tilbage i 2014 af tvillingerne Cameron og Tyler Winklevoss, deraf navnet “Gemini” (som oversættes til “tvilling” på latin).

Tvillingene startede sin operation i USA og udvidede til sidst til andre regioner, herunder Europa og Asien. Kerneprincippet for udvekslingen fra begyndelsen omfattede sikkerhed, likviditet og tillid.

Skærmbillede af en gemini.com om side Tvillingens Om-side

Winklevoss-tvillingerne byggede deres udvekslingsnetværk på fire søjler: produkt, sikkerhed, licensering og overholdelse.

Deres hovedmål var at opbygge enkle og intuitive kryptoprodukter, der ville være lige så tilgængelige for nybegyndere som de er for erfarne forhandlere.

Hovedmålet bag Gemini var at fusionere to finansielle verdener: de gamle fiat-valutaer og de nye, moderne kryptovalutaer.

Skærmbillede af en gemini.com Tvillingens Om-side

Kun få år efter lanceringen blev Gemini en velkendt udveksling i kryptoindustrien. Det vandt “Best Crypto Exchange” Markets Choice Award i 2019 samt blev verdens første SOC 2 Type 2-certificerede kryptobørs og depotmand.

Er Gemini Safe?

Digital sikkerhedskoncept

Da Gemini tilbyder et institutionelt niveau af forældremyndighed, betragtes det som et meget sikkert miljø for kryptoaktiver.

Med andre ord, ja, Gemini er sikkert at bruge, selvom der er et par ting, du skal huske på, før du overfører dine valutaer til denne private børs.

Lad os ikke glemme, at Gemini faktisk er den første børs i branchen, der overholder SOC 2-sikkerhedsstandarderne, hvilket siger nok om brugssikkerhed.

Desuden er alle midler og aktiver, der er deponeret i Gemini, beskyttet af FDIC-forsikring og stærke sikkerhedsforanstaltninger såsom identifikation med flere signaturer, der reducerer potentielle cybersikkerhedstrusler.

SAMMENLIGNING

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Tvillingelogo

tvilling

 • En af de mest velrenommerede børser i verden
 • Masser af betalingsmuligheder og handelsfunktioner
 • Godt finansieret og yderst sikker – ingen hacks

KØB NU

Tjenester

Gemini tilbyder en række tjenester, herunder følgende:

Gemini Mobile App

Skærmbillede af en gemini.com Tvillingens mobilappsektion

Gemini-mobilappen blev lanceret i 2018 for at give brugerne mulighed for at tage deres handel på farten. Appen tilbyder alle de samme funktioner og analyser, der er tilgængelige på desktop-platformen.

Med høje sikkerhedsniveauer og en enkel, rodfri grænseflade giver Gemini-appen forhandlere med ethvert oplevelsesniveau mulighed for at få den bedste værdi ud af deres kryptoaktiver.

Gemini Wallet

Skærmbillede af en gemini.com Tvillingens tegnebogsside

Gemini tilbyder et meget sikkert miljø, hvor du kan gemme dine kryptoaktiver i en forsikret hot wallet eller en sikret offline placering (kølig opbevaring).

Alle Gemini-tegnebøger er beskyttet af strenge sikkerhedsprotokoller, der lever op til de højeste industristandarder. Gemini-tegnebogen er aldrig blevet hacket eller stjålet fra, hvilket fortæller dig nok om deres sikkerhedssystemer.

Aktiv Trader

Skærmbillede af gemini.com Gemini’s ActiveTrader-funktion

Active Trader er Geminis avancerede handelsplatform, der tilbyder mere komplekse handels- og analyseværktøjer til aktive brugere. Platformen giver dig mulighed for at vælge mellem flere ordretyper, få adgang til avancerede diagrammer og information samt deltage i møntauktioner (anbefales ikke til begynderehandlere).

Denne platform giver dig mulighed for at bruge en række handelsstrategier i et hurtigt og stabilt miljø. Det er også vigtigt at nævne, at denne service tilbyder en anden gebyrplan for producent-taker baseret på bruttohandelsvolumen, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dine aktiver.

Forældremyndighed

Skærmbillede af gemini.com Gemini’s Custody Feature

Gemini-forvaringen tillader sikker og sikker opbevaring af kryptokurrencyaktiver. Denne brugervenlige forældremyndighed er reguleret som et New York State Trust-selskab, derfor er alle aktiver, der er gemt her, fuldstændig sikret og forsikret.

Gemini-forvaringen tillader høj likviditet og muligheden for at få adgang til og handle med dine midler, når du vil. I øjeblikket understøtter Gemini-forældremyndigheden 24 typer aktiver, selv om der er tale om mulig ekspansion i fremtiden.

Gemini Clearing

Skærmbillede af gemini.com Gemini’s Clearing Feature

Gemini tilbyder en pålidelig løsning til elektronisk clearing og handel med bøgerne. Gemini Clearing tilbyder konkurrencedygtige priser og god service sammen med et lydhørt kundesupportteam.

Det bedste ved denne service er, at begge parter, der deltager i den, skal overholde Gemini’s KYC og AML regler og politikker for at sikre maksimal sikkerhed.

Tvillingedollar

Skærmbillede af gemini.com Gemini’s Gemini Dollarside

Gemini Dollar er den første regulerede stablecoin i verden, der kan bruges til alle mulige transaktioner.

Gemini Dollar fungerer som en moderne kryptoversion af den amerikanske dollar med det mål at bringe ny værdi til den digitale verden.

Mønten udstedes af Gemini Trust Company, LLC og bakkes op af amerikanske dollars i State Street Bank og Trust Company.

Gemini-dollaren er fuldt skalerbare internetpenge, der i øjeblikket bruges i adskillige innovative tjenester.

Tvillingebetaling

Skærmbillede af gemini.com Tvillingens betalingsside

Sidst men ikke mindst forvandler Gemini Pay-tjenesten Gemini til en ægte tegnebog, som du kan bruge til at betale for varer i mere end 30.000 butikker i hele USA.

Appen er tilgængelig på alle mobile operativsystemer, og det giver brugerne mulighed for at betale med kryptokurrency på en sikker og sikker måde. Brug af Gemini-dollar gennem Gemini Pay giver dig mulighed for at undgå prisudsving i andre valutaer.

Understøttede betalingsmetoder

Digital bitcoin illustration

Når det kommer til betalingsmetoder, kan indbetalinger og udbetalinger på Gemini udføres ved hjælp af BTC, ETH og den amerikanske dollar.

Gemini tilbyder også flere betalingsmetoder til køb af varer i detailbutikker via Gemini Pay, herunder bitcoin, Gemini dollar (GUSD), ether, litecoin, zcash og bitcoin cash.

Tilbagekaldelses- og handelsgebyrer

Digital betaling

En ulempe, når det kommer til at bruge Gemini-platformen, er de høje gebyrer. Gemini opkræver to typer gebyrer: et handelsgebyr for hver handel, der udføres på platformen, og et overførselsgebyr for hver overførsel af midler fra en konto til en anden.

Handelsgebyret svarer til 0,35% for takere, hvilket er betydeligt højere end gennemsnittet i branchen.

Handelsgebyret for producenter er 0,25% på denne platform.

Det er vigtigt at nævne, at Gemini tilbyder rabatter på handelsgebyrer i visse situationer, selvom dette er en meget sjælden lejlighed.

dollarsedler

De eneste forhandlere, der er berettigede til rabatter på handelsgebyrer, der bringer gebyrerne ned til så lidt som 0,03% for takere (og helt gratis for producenter) er de handlende, hvis handelsvolumen overstiger USD 500 millioner.

Når det kommer til overførselsgebyrer, opkræver Gemini 0.0001 BTC for hver udbetaling. Igen er dette betydeligt højere end gennemsnittet i branchen, da de fleste andre børser opkræver omkring 0,000812 BTC pr. Tilbagetrækning.

Støttede lande

Digital globus illustration

Gemini er i øjeblikket tilgængelig i følgende lande:

 • Forenede Stater
 • Det Forenede Kongerige
 • Australien
 • Canada
 • Hong Kong
 • Korea
 • Puerto Rico
 • Og Guernsey

Understøttede mønter

Cryptocoins illustration

Gemini-forældremyndigheden understøtter 18 digitale aktiver, herunder følgende:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ether (ETH)
 • Litecoin (LTC)

Skærmbillede af gemini.com Tvillingens side med kryptokurrencypriser

ERC-20-tokens understøttet af Gemini inkluderer:

 • 0x (ZRX)
 • Augur (REP)
 • Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT)
 • Brød (BRD)
 • Dai (DAI)
 • Decentraland (MANA)
 • Enjin (ENJ)
 • Flexacoin (FXC)
 • Tvillingedollar (GUSD)
 • Kyber Network (KNC)
 • Loom Network (LOOM)
 • Maker (MKR)
 • og OmiseGo (OMG).

Grænser og likviditet

Diagramillustration

Gemini-børsen tillader øjeblikkelig likviditet, hvilket betyder, at brugerne kan handle kryptoaktiver i Gemini’s varetægt, når de vil.

Når det er sagt, er der ingen lange ventetider for aktiverne, der skal overføres fra kølerum.

Med et højt likviditetsniveau tillader Gemini sine brugere at udveksle kryptokurver hurtigt og nemt uden at påvirke værdien af ​​deres aktiver.

Selvom der ikke er nogen indskudsgrænser (hvilket ikke er nogen overraskelse), er der en begrænsning for, hvor mange penge du kan trække fra din konto dagligt. Denne udbetalingsgrænse er lig med $ 10.000 pr. Dag.

brugergrænseflade

Skærmbillede af gemini.com Tvillingens hjemmeside – sektion Pro eller nybegynder

Gemini er en meget brugervenlig platform, så meget at selv komplette begyndere nemt kan komme rundt. Det blev designet til at tilbyde en enkel og intuitiv oplevelse, hvilket betyder, at du ikke har brug for mange års handelsbaggrund for at forstå, hvordan tingene fungerer omkring Gemini.

Desktop-platformen er glat og lydhør, så du ikke behøver at bekymre dig om ydelsesproblemer. Selvom den ikke har nogen alt for avancerede funktioner, leverer platformen al den information, du har brug for for at handle med succes (prissætning, diagrammer osv.).

Tilbage i december 2018 introducerede Gemini sin mobilapplikation som et alternativ til desktop-platformen. De kalder det for appen “den nemmeste udvekslingsapplikation derude”, og vi stemmer ikke imod den.

Skærmbillede af gemini.com Tvillingens hjemmeside

Gemini-mobilappen er tilgængelig i iOS-appbutikken, Android Play Store og Galaxy-butikken. Det giver adgang til børsen og krypto tegnebøger på farten, hvilket betyder at du kan tage dine handler med dig, uanset hvor du er.

Selvom mobile platforme ofte er modtagelige for sikkerhedsrisici, er Gemini-appen udstyret med høj sikkerhed, der beskytter deres brugeres handelsaktiver.

Indbetalingstid

Vækkeur nær stashede mønter illustration

Tvillingene gør et godt stykke arbejde, når det kommer til overførselshastighed og effektivitet. Indskud foretaget via bankoverførsler er normalt tilgængelige straks, hvis de indsendes inden kl. 17.00 mandag-fredag.

Eventuelle indskud foretaget efter 17:00 vil være tilgængelige den følgende arbejdsdag. Det kan tage 4 til 5 dage, før depositummet er afgjort og kan tilbagekaldes igen.

Hvad angår bankoverførslen, håndterer Gemini indbetalingsindleveringer indtil 15:00, fem dage om ugen. Disse indskud er normalt tilgængelige samme dag som de blev foretaget eller den næste dag, afhængigt af bankprocedurer.

SAMMENLIGNING

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Tvillingelogo

tvilling

 • En af de mest velrenommerede børser i verden
 • Masser af betalingsmuligheder og handelsfunktioner
 • Godt finansieret og yderst sikker – ingen hacks

KØB NU

Hvor hurtigt sender Gemini dine mønter?

Lights of speed koncept

Overførsler af kryptovaluta på Gemini kan gennemføres på så lidt som en time eller et par minutter. Den samlede transaktionstid afhænger af den type kryptokurrency, du handler.

For eksempel, når du overfører Bitcoin Cash til din Gemini-indbetalingsadresse, vil dine mønter være tilgængelige, så snart 15 bekræftelser er afsluttet på Bitcoin Cash-netværket. Dette gøres normalt inden for to til tre timer.

Kunde support

En af grundene til, at Gemini-børsen skiller sig ud i branchen, er deres upåklagelige kundesupporttjeneste. Da Gemini er designet til at imødekomme nybegynderhandlere lige så meget som det gør for de avancerede, skal deres supporttjeneste være klar til udfordringen med at håndtere hyppige forespørgsler.

Kundesupport koncept

Gemini-platformen har et meget detaljeret FAQ-afsnit, hvor brugerne kan finde svar på næsten alle platforms- og handelsrelaterede spørgsmål. Men hvis denne database ikke indeholder det stykke information, du leder efter, er du velkommen til at kontakte Gemini kundesupport service tilgængelig via e-mail. De er meget lydhøre og vil komme i kontakt med dig inden for få timer.

Offentlige mening

Har børsen nogen patenter?

Grundlæggerne af Gemini, Tyler og Cameron Winklewoss, har seks patenter registreret hos United States Patent and Trademark Office.

Skærmbillede af gemini.com Gemini’s Patens Information på siden med juridisk meddelelse

Tre af deres patenter er knyttet til systemer til ændring af udbuddet af offentlig stablecoin baseret på blockchain samt hvordan tredjeparter kan generere kryptoaktiver efter behov.

Har børsen erhvervet eller skabt kontroversielle værktøjer?

Gennemsigtig geometrisk figur koncept

Nej, Gemini leverer et grundlæggende sæt værktøjer, der er nødvendige for at udføre forskellige handler, og de er meget gennemsigtige, når det kommer til deres platforme og procedurer. Der har ikke været hændelser eller rapporter om kontroverser knyttet til denne udveksling.

Overvåger børsen, hvor du sender og modtager mønter fra?

Forstørrelsesglas over et diagram

Ja, Gemini bruger avancerede analyseværktøjer til at overvåge oprindelsen af ​​mønter sendt og modtaget via platformen. Hovedformålet bag denne overvågningsaktivitet er at sikre sikkerhed for alle brugere og forhindre risiko for svig og ulovlige aktiviteter.

Sikkerhed

Højt sikret hvælving

Kun en lille procentdel af aktiverne på Gemini tilbageholdes online. De fleste af mønterne i deres forvaring overføres til køleopbevaring (offline) for at sikre et højere sikkerhedsniveau og mindre risiko for brud og hacks. Generelt er det stigende antal cybersikkerhed angreb gør det at holde mønter på en børs et meget risikabelt træk.

Med Geminis procedurer til opbevaring af køler er aktiver imidlertid beskyttet mod sikkerhedstrusler, da de ikke er tilgængelige online. Fiat-valutaer på Gemini-platformen er berettiget til FDIC-forsikring, hvilket tilføjer et ekstra lag af sikkerhed og ro i sindet.

Skærmbillede af gemini.com Tvillingens sikkerhedsside

Det er sikkert at sige, at Gemini er en af ​​de mest sikre cryptocurrency-udvekslinger derude, da den aldrig er blevet hacket eller stjålet fra. I over 5 års eksistens har der ikke været nogen hændelser vedrørende datakorruption, hacks eller aktivtyveri på denne platform.

Som en sikkerhedsforanstaltning har Gemini en tendens til at fryse konti, der falder ind under kategorien “mistænkelig”. Enhver konto, der forsøger at udføre usædvanlige handler eller store mængder værdi, gennemgår en screeningproces for at sikre maksimal sikkerhed for alle brugere på platformen.

SAMMENLIGNING

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Tvillingelogo

tvilling

 • En af de mest velrenommerede børser i verden
 • Masser af betalingsmuligheder og handelsfunktioner
 • Godt finansieret og yderst sikker – ingen hacks

KØB NU

Privatliv

Respekterer børsen privatlivets fred for sine kunder?

Digital hånd, der placerer stykker på et mobiltelefonkoncept

Gemini Exchange har en meget detaljeret fortrolighedspolitik, der beskriver detaljer vedrørende deres håndtering af kundernes personlige oplysninger. Ligesom enhver udvekslingstjeneste indsamler Gemini visse typer private oplysninger af hensyn til identifikation og verifikation.

Deres politik er dog streng, når det kommer til at respektere kundernes privatliv og holde deres data sikre og beskyttede.

Kræver det overholdelse af KYC og AML? Hvis ja, på hvilket niveau?

Kend dit kundekoncept

Ja, begge sider, der deltager i en transaktion, er underlagt Gemini’s KYC- og AML-overholdelse for at sikre fuld sikkerhed i hver ende.

Overholdelse af reglerne mod hvidvask af penge (AML) og Kend din kunde (KYC) er obligatorisk for hver bruger, da det giver platformen mulighed for at kontrollere kundernes identitet og gyldigheden af ​​hver transaktion.

Tillader det dig at handle enhver værdi uden KYC eller AML?

Identitetskontrolkoncept

Nej, alle brugere skal overholde identitetsbekræftelsespolitikker for at handle på Gemini, uanset hvor mange penge de planlægger at handle.

Vil de slette dine personlige data, hvis du anmoder om det?

Hånd trykke på slet knap koncept

Ja, enhver bruger har ret til at få slettet deres data i Gemini-udvekslingen. Alt du skal gøre er at indsende en anmodning på platformen om, at de skal slette alt, hvad de har indsamlet om dig.

Gemini Walkthrough: Sådan køber du Bitcoin på Gemini

Opret kontoinfografik

Nedenfor er en trinvis vejledning til, hvordan du køber Bitcoin på Gemini:

Tilmelde

Start med at tilmelde dig en konto på Gemini.com. Deres tilmeldingsproces er meget enkel og ligetil.

Når du klikker på “Åbn en personlig konto”, bliver du bedt om at indtaste personlige oplysninger inklusive dit navn, din e-mail-adresse og en adgangskode.

Skærmbillede af gemini.com Opret en konto på Gemini

1. Opret konto

Klik på “Opret konto”, så sendes en bekræftelses-e-mail til din adresse. Brug koden i e-mailen til at bekræfte din konto, og klik på “Send”.

Gemini vil nu bede dig om at bekræfte din identitet ved at linke et telefonnummer, en bankkonto og indsende en eller anden form for ID.

2. Bekræft din konto

Start med at tilføje et telefonnummer til din konto og bekræfte det med en simpel SMS-kode.

Dette gør det muligt for dig at oprette tofaktorautentificering, en særlig loginprocedure, der kræver, at du bekræfter din identitet via smartphone, før du får adgang til kontoen.

Skærmbillede af gemini.com Bedre tofaktorautentificering (2FA) artikel om Gemini’s Blog

To-faktor-godkendelse spiller en væsentlig rolle i opretholdelsen af ​​platformens sikkerhed.

3. Link din bankkonto

Når du har tilføjet og bekræftet dit telefonnummer, skal du linke den bankkonto, du vil bruge på Gemini. Husk, at den bankkonto, du tilføjer, skal have samme navn som Gemini-kontoen, du opretter.

4. Indsend bekræftelsesdokumenter

Det sidste trin til at bekræfte din konto er at indsende en form for statsudstedt identifikationsdokument, der indeholder din fysiske adresse.

Dette kan være dit ID-kort, et kørekort eller et trykt kontoudtog med en adresse.

Dette afslutter tilmeldingsproceduren på Gemini-platformen. Nu er det tid til at finansiere din konto og foretage den første indbetaling.

Fondskonto

1. Naviger til hovedmenulinjen, hvor du kan overføre penge. Du kan vælge at overføre dine midler via et ACH-depositum eller en bankoverførsel.

ACH-depositum er kun tilgængeligt for brugere i USA. Du kan også vælge at deponere bitcoin eller ether direkte på din Gemini-konto.

2. Vælg den ønskede indbetalingsmulighed, og følg den indbetalingsadresse, som Gemini genererer til dig.

Når du har finansieret din konto, er du klar til at foretage den første handel.

Købe

Skærmbillede af gemini.com Gemini’s ActiveTrader-funktion

 1. Klik på “Køb” -muligheden på hovedmenulinjen, og vælg Bitcoin som den kryptokurrency, du vil købe.

 2. Øverst på skærmen vil du se, hvor mange penge der er tilgængelige på din konto, som du kan bruge til denne transaktion.

 3. Før du gennemfører transaktionen, skal du vælge den mængde Bitcoin, du ønsker at købe. Du får de nøjagtige gebyroplysninger, der opkræves på din konto efter transaktionen.

 4. Når du er færdig med at gennemgå købet, skal du klikke på “køb”.

Træk dig tilbage

Følg disse trin for at trække penge fra din Gemini-konto:

 1. Naviger til hovedmenuen og fanen “overfør penge”

 2. Hold markøren over “træk dig fra udveksling”, så får du en liste over tilgængelige tilbagetrækningsmetoder.

 3. Når du har valgt den ønskede metode, bliver du bedt om at indtaste den mængde valuta, du vil hæve.

 4. Klik på “fuldfør tilbagetrækning” for at afslutte processen.

Almindelige Gemini-svindel, der skal undgås

Advarselsskilt på skærmillustrationen

Tvillingene er meget forsigtige med svindel og sikkerhedsrisici. Selvom de bruger de højeste standard sikkerhedsprotokoller og sikkerhedskopierer alle digitale aktiver med forsikring, råder platformen stadig deres brugere til at være forsigtige i deres ende. Dette er nogle af de mest almindelige Gemini-svindel, du bør undgå:

Teknisk support-svindel

Svindlere forsøger ofte at efterligne Gemini’s tekniske supportteam for at få fat i folks personlige oplysninger og detaljer. De gør dette igennem phishing-svindel der inkluderer falske telefonopkald, falske pop op-vinduer og falske websteder.

Phishing-fidusillustration

Hvis du modtager en uventet besked fra “Gemini-supportteamet”, skal du sørge for at nå ud til det rigtige team via kontaktformularen på det officielle Gemini-websted for at bekræfte, om e-mailen kom fra dem. Klik ikke på nogen links eller vedhæftede filer, der er sendt til dig fra “Gemini” -medarbejdere, før du kontrollerer deres identitet.

Bliv hurtig hurtig svindel

Svindlere bruger undertiden Gemini som en velrenommeret platform til at sende falske tilbud til mennesker over hele verden. Denne fidus inkluderer normalt en e-mail eller et telefonopkald, der giver dig mulighed for at foretage en lille investering for et kæmpe afkast i den nærmeste fremtid. Disse tilbud lyder oftest uvirkelige, fordi de er.

Særtilbudstegn

Foretag aldrig indskud eller investeringer i Gemini foreslået af tredjepart, før du bekræfter identiteten via telefon- eller videoopkald.

Sammenligning med andre børser

SAMMENLIGNING

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Tvillingelogo

tvilling

 • En af de mest velrenommerede børser i verden
 • Masser af betalingsmuligheder og handelsfunktioner
 • Godt finansieret og yderst sikker – ingen hacks

KØB NU

Gemini VS Coinbase

Tvilling versus Coinbase-koncept

Coinbase er en af ​​de mest populære børser i branchen, der tilbyder mange funktioner, der ligner Gemini, herunder fiat- og kryptoindskud, samme køb-, salgs- og tilbagetrækningsmuligheder samt den samme offline lagringssikkerhedsprotokol.

Coinbase kan være den mere bekvemme løsning, når det kommer til køb på grund af deres forenklede “øjeblikkelige køb” -muligheder. Coinbase vinder også for at acceptere kreditkortindskud, hvilket ikke er en mulighed for Gemini.

Tvillingene VS GDAX

Tvilling versus GDAX-koncept

Gemini og GDAX tilbyder de samme finansieringsmetoder, herunder bankoverførsler, bankoverførsler og kryptokurrencyindskud. Den eneste fordel, GDAX tilbyder i dette afsnit, er, at den accepterer pengeoverførsler fra Coinbase til handlende, der ønsker at forbinde disse to platforme.

Men hvis du vil begynde at handle så hurtigt som muligt uden at skulle vente på, at dine midler bliver godkendt, er Gemini den bedre mulighed for at se på. Når det kommer til handelsmuligheder og kompleksitet, tilbyder GDAX mere avancerede værktøjer og en handelsgrænseflade rettet mod erfarne brugere.

Tvillingene vs Kraken

Tvilling versus Kraken cencept

Endelig sammenlignede vi Gemini med Kraken, en anden af ​​de mest kendte børser i branchen. Begge disse børser er egnede til mellemhandlere, selvom Gemini giver den betydelige fordel, at de kan starte handel med det samme.

Kraken har derimod en kompliceret verifikationsproces med flere niveauer, der bestemmer, om du kan indbetale eller hæve din konto. Bankindskud og udbetalinger på Kraken er kun tilgængelige i Tier 2 og 3, hvorimod du kan begynde at købe mønter på Gemini, selv før dine midler bliver godkendt (selvom du bliver nødt til at vente på godkendelse, før du trækker pengene ud.)

Planlagt udvidelse af børsen

Mens Gemini-platformen er ret begrænset med hensyn til verdensomspændende adgang, arbejder virksomhedens ledere aktivt for at udvide børsen uden for de nuværende grænser.

Europa kort

Virksomheden planlægger at ansætte en direktør til europæisk salg, der har ansvaret for udvidelsen af ​​platformen i europæiske regioner. Med dette skridt planlægger Gemini at udvide sin rækkevidde ud over mulighederne i deres amerikansk-baserede salgsteam. Læs mere om rollen som den nye direktør for europæisk salgsudvidelse her.

Konklusion

Samlet set er Gemini rangeret som en af ​​de bedste kryptokurrencyudvekslinger af åbenlyse grunde. Det giver masser af fleksibilitet med hensyn til indskud og udbetalinger i både fiat-valutaer og moderne kryptoaktiver.

Platformen indeholder masser af værktøjer til erfarne forhandlere, mens den er enkel nok til, at begyndere kan bruge på samme tid.

Hvis du er på udkig efter en børs med et simpelt og intuitivt design, men alligevel af høj kvalitet og præcise handelsværktøjer, kan Gemini være det bedste fra begge verdener.

Mens nogle kritiserer denne platform for at have højere gebyrer end gennemsnittet, roser mange brugere Gemini for dets veldesignede interface og fremragende kundesupporttjeneste.

Deres team af professionelle er altid klar til at hjælpe dig via e-mail, hvilket er nyttigt i tilfælde af problemer eller bekymringer. Generelt er Gemini en god mulighed for forhandlere på ethvert oplevelsesniveau, der ønsker at starte handel med aktiver straks i et sikkert og sikkert miljø.

Køb mønter på Gemini

Bedømmelse:

Endelig dom

Vores vurdering

6.0

besøg hjemmeside

Vi giver Gemini en 6.0 ud af 10. Gemini er en ekstremt pålidelig udveksling, der er bakket op af nogle meget dybe lommer. Hvis du ikke har noget imod de højere gebyrer til gengæld for forsikringen om, at du har at gøre med ærlige mennesker, kan dette være udvekslingen for dig.

FAQ

Hvad er Gemini-udvekslingen?

U.S. Gemini Trust Company, LLC (Gemini) er en digital valutaveksling og depotmand, der giver kunder mulighed for at købe, sælge og opbevare digitale aktiver. Det er et New York-tillidsfirma, der er reguleret af New York State Department of Financial Services (NYDFS) og blev grundlagt i 2014 af Cameron og Tyler Winklevoss.

Er Gemini forsikret?

Indskudte midler og aktiver er beskyttet af FDIC-forsikring med forbehold af gældende begrænsninger (se FDIC-forsikringsafsnittet i deres brugeraftale for mere information). Gemini opretholder forsikringsdækning for de digitale aktiver, som den besidder på dine vegne i deres online hot wallet.

Er Gemini sikker?

Tvillingene er den første børs i branchen, der overholder SOC 2-sikkerhedsstandarderne, hvilket viser et højt niveau af sikkerhedsoverholdelse i branchen.

Hvilke kryptoer er tilgængelige på Gemini?

Gemini understøtter BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT, DAI, BAT, GUSD.

Hvilke fiat-valutaer understøtter Gemini?

Den eneste fiat-valuta, der understøttes af Gemini, er USD. Hvis du overfører penge fra et fremmed land via bankoverførsel, konverteres de til USD af en mellemmand, inden de når din konto.

Er Gemini tilgængelig over hele verden?

Tvillingene fås i mere end 50 lande fra Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Australien og Afrika.

Har Gemini en REST API?

Ja, Gemini tilbyder flere API-muligheder, som institutioner og handlende kan bruge til at få adgang til markedsdata og handelstjenester.

Hvad er en Gemini-dollar?

Gemini Dollar er et ERC20-token bygget på Ethereum-netværket og udstedt af et New York-tillidsfirma.

Er Gemini tegnebog sikker?

Ja. Størstedelen af ​​deres digitale aktiver opbevares i kølerum, og fiat-fondene er FDIC-forsikrede.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me