Uge i gennemgang: Kryptovalutaprisanalyse for ugen 24. december til 30. december

reklame Phemex

I den igangværende Mt. Gox konkurs sag hævdede den tidligere administrerende direktør, at han var uskyldig

Mt Gox var den første kryptovalutaudveksling med 70% markedsandel. Børsenes berømmelse varer dog for længe, ​​da den indgav konkurs i 2014 og lukkede sine aktiviteter. Mens sagsbehandlingen stadig er i gang, har domstolen i Tokyo, tidligere administrerende direktør for Mt Gox, Mark Krapeles påstået uskyld for, at børsen går konkurs, og at kunder mister deres penge. Karpeles står også over for anklager for at have underslået 3 millioner USD fra børsen og også manipulere udvekslingsdata

Hongkong-baserede vinproducent Madison planlægger at købe en japansk kryptoplatform

Madison Holdings Group, et Hongkong-baseret vinfirma, meddelte i denne uge, at det har planer om at købe en andel på 67,2% af den japanske kryptoplatform BitOcean. Platformen, der for nylig krypterede licens fra Japans Financial Services Agency, skal stadig starte sin drift. Madison Labs, et datterselskab af Madison Group betaler angiveligt $ 15,12 mia. For opkøbet.

Bitmain, Consensys og Huobi til fyrede medarbejdere

Alt har ikke været i bedste fald for kryptoindustrien i løbet af de sidste to måneder, siden markedet blev dyppet. Dette har ført til, at mange virksomheder, især inden for krypto-minedrift, tilpasser deres forretning, hvilket resulterer i mange fyringer. Det hele startede med Consensys, og nu er det Bitmain og Huobi, der afskediger mange af deres medarbejdere. Mens Huobi udlejer de dårligste kunstnere fra sit team, hvis man skal tro på kilder, siger Bitmain op næsten 80% af personalet.

Litecoin går ind i ringen, da den sponsorerer en UFC-kamp

For mønter har Litecoin underskrevet en sponsoraftale med UFC. Dette ville være første gang, en officiel kryptokurrency samarbejder med UFC. Kampen, som Litecoin sponsorerer, er UFC-letvægtskampen mellem Jon Jones og Alexander Gustafsson, som forventes at få fat i over en million øjenkugler. Dette sponsorering ligner en Litecoin-oplysningskampagne og kan betragtes som det første skridt mod et mere detaljeret partnerskab med UFC.

Kuwait National Bank nu på RippleNet

Ripple har fundet en ny partner i Mellemøsten, og denne gang er det National Bank of Kuwait (NBK). NBK planlægger at lancere sine direkte remittjenester over RippleNet. Som forklaret i et officielt blogindlæg fra NBK, vil RippleNet (et decentraliseret netværk af banker og andre finansielle institutioner, der bruger Ripple Labs ‘suite af finansielle produkter) blive brugt til at give “en gnidningsfri overførselsoplevelse” til bankens kunder og “hurtig krydsning grænseoverførselsløsninger. ”Denne tjeneste er i øjeblikket kun tilgængelig for Jordan for nu og vil snart også være tilgængelig for andre lande.

Indien antydninger om legalisering af kryptoer

Indien finder muligvis snart kryptokurver legaliseret. Det næststørste land efter befolkning anses for at være et stort marked for kryptokurrency, og ifølge et lokalt medieudtag mener udvalget, der vurderer kryptoer, at det i det hele taget måske ikke er en rigtig god idé at forbyde kryptokurver. En ukendt kilde, der deltog i møderne, har fortalt de lokale medier, at mens der stadig foregår debatter, var det efter to møder meget klart, at fuldstændig forbud mod kryptoer måske ikke er en rigtig god idé, og at den bedste måde at håndtere disse nye tids “penge” er ved at have et stærkt greb om deres legalisering inden for Indien.

prisdiagram

Kilde: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Julemøderne slutter, og Bitcoin glider igen ned under USD 4000. Dette sætter Bitcoin tilbage i et interval mellem USD 3600 og USD 4200. Priserne ramte det høje punkt på USD 4 271,79 og det laveste punkt på USD 3 642,63 i løbet af ugen. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med BTC på tværs af forskellige par i denne uge, var BitMex (21,77%), CoinBene (4,33%) og EXX (3,20%)

Blandt fremtrædende nyheder omkring Bitcoin siger Wells Fargo, at Bitcoin er for risikabelt for klienter, betaler $ 575 millioner fint for svindel med dem

Ripple (XRP)

XRP er stadig på andenpladsen, men Ethereum fortsætter med at komme tæt på at genvinde sin plads. På toppen var priserne på XRP i denne uge på USD 0,448477 og mod bunden citerede det 0,336282 USD. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med XRP på tværs af forskellige par i denne uge, var Bitbank (9,74%), ZB.COM (8,31%) og Upbit (6,33%)

For XRP i denne uge steg XRP i værdi efter Binance, den største kryptovalutaudveksling i verden efter handlet værdi, tilføjede kryptovalutaen som en basisvaluta, hvilket betyder, at alle de andre kryptovalutaer blev parret med den..

 Ethereum (ETH)

Ethereum overgår alle de bedste altcoins, da den kommer tættere på at tage sin nr. 2-plads. Ethereum på toppen var denne uge på USD 157,67 og var på et lavt niveau på USD 115,65. De markeder, der var mere aktive i volumen med ETH på tværs af forskellige par i denne uge, var OEX (6,19%), OKEx (4,22%) og Binance (4,10%)

Blandt nyhederne omkring Ethereum denne uge er Tuur Demeester, en altcoin-kyniker, Bitcoin-talsmand og kryptoinvestor kaldet Ethereum (ETH) i bedste fald et “videnskabseksperiment”

The Other Movers and Shakers

De andre mønter, der kom til toppen og bunden i denne uge ifølge Coin Market Cap (adgang til den 30. december kl. 15:35 IST) var

Flyttere

  • E-chat – viser en stigning på 272,51%
  • StarChain – Viser en stigning på 173,77%
  • Coinsuper Ecosystem – viser en stigning på 105,86%

Shakers

  • PlayCoin (QRC 20) – Viser et fald på 46,57%
  • PlayCoin (ERC 20) – Viser et fald på 45,74%
  • BitcoinX – Viser et fald på 43,98%

Hvad tror du ville være følelsen af ​​kryptomarkederne i næste uge? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me