Hvorfor er regeringer virkelig modstander af kryptovalutaer?

Når det kommer til politikere, ser det ud til, at det eneste almindelige ved dem er, at de ikke kan blive enige om noget. Men for nylig dukkede en anden ting op, som alle verdens regeringer er ensartet imod. Desværre er det ikke atomvåben eller handlinger mod menneskerettigheder. Det er en kryptokurrency.

Hver ekspert i finansbranchen er enig i, at potentialet i kryptokurrency er utroligt. Simpelthen ved at gøre pengeoverførsler billige, kan det udløse en enorm ændring for økonomier i tredje verden. Og alligevel er denne magt ikke realiseret, og det er for det meste på grund af blokeringer fra regeringer.

Hvorfor er det sådan? Vil ikke regeringerne have det bedste for deres lande?

For at forstå hvorfor magthavere er så forsigtige med krypto og alt det indebærer, skal du forstå den indflydelse, den allerede har haft. 

Stigningen og nedturen af ​​Crypto i løbet af det sidste årti

Der kan ikke argumenteres for, at den hurtige stigning i krypto er en af ​​de vigtigste ting, der skete i det sidste årti. Men bortset fra dets fantastiske stigning til fremtrædende plads, så vi også dets pludselige fald.

Bitcoin, den førende kryptovaluta i verden, selv i dag, viser denne ændring mest fremtrædende. Dens værdi gik fra omkring $ 1.000 til $ 20.000 til $ 3.000 og derefter $ 10.000 alt i løbet af to år. Denne volatilitetsrate er angående, men at studere seneste bitcoin-værditendenser man kan se, at det er mere eller mindre stabiliseret.

Det samme gælder for kryptokurrencymarkedet som helhed. Det blomstrer ikke sindssygt som det gjorde i 2018, men det aftager heller ikke hurtigt. Men det vigtigste at spørge her er, hvorfor kom dette fald i første omgang op?

Ethvert spørgsmål om global økonomi er komplekst og derfor påvirket af en betragtning af faktorer. Det er dog en kendsgerning, at en af ​​hovedårsagerne til den pludselige tilbagegang i kryptokurrency er flere antikryptopolitikker. Flere regeringer i verden var i panik, da de så den hurtige hastighed af kryptovækst og tog skridt til at bremse eller stoppe denne proces fuldstændigt. Nogle gik endda så langt som til forbyde bitcoin og andre kryptokurver.

Men selvfølgelig kan en sådan global magt ikke stoppes. Derfor, mens stigningen i krypto blev forhindret, forblev tendensen til brug af blockchain-teknologi og digitale valutaer. I dag udvikler det sig til at passe inden for de juridiske regler eller omgå dem. Dette beviser, at på trods af politikernes bedste indsats er fremtiden for krypto lys.

Virkningen af ​​kryptovaluta på den globale handel

Først og fremmest har kryptokurrency magten til at gøre global handel både hurtig og mere overkommelig. Dette alene giver det magt til at revolutionere verdensøkonomien fuldstændigt. Det er på trods af alle fremskridt på dette område, mekanikken i valutaoverførsler er kompleks og usikker. Online valutaoverførselsplatforme forbedrede nogle steder i verden og reducerede omkostningerne til overførsler til under 1%. Imidlertid kan kryptokurrency gøre dem næsten gratis.

Desuden er blockchain-transaktioner øjeblikkelige og ekstremt sikre. Dette betyder, at global handel kan fremskynde og reducere risikoniveauet for flere virksomheder.

Resultatet er, at hvis kryptokurrency bliver universelt accepteret, vil den globale handel ændre sig uden al anerkendelse. Millioner af virksomheder får ubegrænsede muligheder for vækst og samarbejde, da grænseoverskridende betalinger ikke længere spiser deres fortjenstmargener.

Cryptocurrency er også ubeskatelig, hvilket betyder endnu flere besparelser for virksomheder og investorer. Derfor vil de have flere midler at bruge til vækst, hvilket øger den globale handel yderligere.

Men den manglende skat er et af de største problemer, som regeringer har med kryptokurrency. I modsætning til fiat-penge kan blockchain ikke kontrolleres og manipuleres til politiske og økonomiske manipulationer. Så er det virkelig underligt, at regeringer er så ensartede imod det?

Kryptovaluta som en hæk for regerings- og økonomiske fiaskoer

En anden vigtig ting at overveje, når man diskuterer kryptokurrency og dens indvirkning på global handel, er at krypto i sig selv er blevet en hæk. Faktisk vokser det i øjeblikket i popularitet som en hæk, der især beskytter folk mod dårlige regeringer.

Ja, volatilitet udgør en vis risiko, men denne risiko forekommer enorm for dem, der bor i USA eller de øverste EU-lande. For folk i Venezuela er for eksempel denne volatilitet ikke et så stort problem sammenlignet med den dramatiske svækkelse af deres fiat-valuta, der skyldtes regeringens frygtelige politik.

Som svar på lignende situationer overvejer folk nu at investere i kryptokurrency det samme som at investere i guld. Mange af dem vælger dette som et alternativ til at konvertere deres midler til USD, som længe har været betragtet som en “hedge currency”. Dette tilføjer kun listen over grunde til, at regeringer og især den amerikanske regering bruger forskellige måder til at forhindre fremskridt med krypto.

Hvad er fremtiden for kryptovaluta i vores verden?

Regeringens behov for at kontrollere befolkningen og pengestrømmen hindrer udviklingen af ​​kryptokurrency. Selv ugunstige politikker kan imidlertid ikke stoppe nedgangen i fiat-penge. Ledende finansielle institutioner forstår dette, så de prøver at springe på kryptovaluta-vognen lige nu.

Bank of England viser vejen ved at meddele, at det overvejer at vedtage kryptovaluta. Det undersøger i øjeblikket risici og fordele ved at bruge elektroniske penge. I verden, der hurtigt bliver kontantfri, er dette et eksempel på fremadrettet, der kan gøre forskellen for netop denne finansielle institution.

Da banker hurtigt bliver forældede selv for regelmæssige pengeoverførsler, søger de efter løsninger. Pengeoverførselsplatforme, der tilbyder lavere renter og bedre vilkår end banker, har en enorm konkurrencemæssig fordel. Disse virksomheder har allerede skubbet banker og traditionelle pengeoverførselsudbydere til at lede efter enhver måde at forbedre deres egne tilbud på. Ellers vil de blive fjernet fuldstændigt fra markedet.

Vedtagelse af blockchain og kryptokurrency er en af ​​de løsninger, som bankerne bruger for at overleve i dag. Over 200 af dem accepterer allerede Ripple og andre lignende eksperimenter med krypto kører i alle større banker.

Pengeoverførselsvirksomheder ønsker heller ikke at blive efterladt. Nogle af dem, som Abra og BitPesa, accepterer kryptovaluta-betalinger.

Alle disse udviklinger viser, at krypto helt sikkert har en fremtid. Da nedgangen i kontanter er bestemt, kan blockchain være den løsning, der vil revolutionere verdensøkonomien. Men for at dette kan ske, skal en ændring begynde på regeringsniveau. Før digitale valutaer i det mindste er legitimeret, vil de ikke være i stand til at realisere deres potentiale.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me