Bitmix.Biz-arvostelu: Tehokas työkalu Bitcoin-maksujen nimettömäksi tekemiseen

Bitcoin voi olla turvallinen ja nopea tapa suorittaa kauppaa, mutta se ei takaa täydellistä nimettömyyttä. Hyvin motivoitunut hakkeri voi helposti jäljittää tietueesi. 

Mutta kiitos salausmaksut nimettömäksi tarkoitetun BitMix-alustan, voit lähettää salauksen ilman stressiä tietäen, että kaikki maksut ovat täysin turvallisia. Se on tehokas työkalu, joka toimii yhdistämällä jokainen tapahtuma lukuisten muiden tapahtumien kanssa. Yleensä sekoitusprosessi kestää vain muutaman minuutin.

Viimeiset kolikot, jotka käyttäjä saa takaisin, ovat täysin uusia ja jäljittelemättömiä. BitMix.biz on luotettava bitcoin-sekoitin, joka auttaa sinua antamaan Bitcoin-tapahtumillesi etsimäsi turvallisuuden ja nimettömyyden. 

Miksi tarvitset BitMix.Biz?

Muutama vuosi sitten bitcoin sai valtavan suosion arvostetun nimettömyytensä ansiosta, joka houkutteli lukuisia käyttäjiä. Hype kuitenkin jäähtyi, kun käyttäjät oppivat bitcoinin hienot puolet ja miten liiketoimet suoritetaan. Yksinkertaisesti sanottuna, Bitcoin-nimettömyys on vain myytti. Kuka tahansa voi päästä julkisesti saatavilla olevaan kirjanpitoon ja jäljittää haluamansa tapahtuman. 

BitMix.Biz antaa kolikollesi täydellisen nimettömyyden, jota etsit. Ensinnäkin, kun talletat Bitcoins-alustan, BitMix.Biz toimii murskaamalla tapahtuman pieniksi osiksi, jotka sitten siirretään eri suuntiin. Tämän jälkeen alusta palauttaa kolikot samalla määrällä kuin talletetut, mutta täysin uusina kolikoina, joita ei voida jäljittää. Tässä on joitain arvokkaita eritelmiä, joita BitMix.Biz on sinulle.

  • Täydellinen nimettömyys
  • Tuki useille kryptovaluutoille
  • Monikielinen foorumi
  • Välitön siirto
  • Kyky asettaa mukautettu maksu
  • Takuukirje
  • Satunnaistetun vaihtoehdon tuki

Täydellinen nimettömyys 

Bitcoin-sekoittimen käytön ydin on kolikoidesi yksityisyyden ja nimettömyyden hankkiminen, joka estää rahasi hakkereilta ja muulta valvonnalta, joka saattaa altistaa kolikon luvattomille henkilöille. Alusta ei pyydä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, kuten käyttäjien osoitteita ja nimiä suoritettaessa tapahtumia.

Mielenkiintoista on, että BitMix.Biz ei ylläpidä käyttäjistään mitään rekisteriä tai lokikirjoja, mikä tarkoittaa, että alustalla ei ole jäljitettäviä kävijöiden tietoja. Lisäksi Bitcoin-juomalasi tallentaa kaikki tapahtuman tiedot enintään 72 tunnin ajaksi tai välittömästi käyttäjän pyynnöstä.

Tuetut salausvaluutat

Jos kysyt ympäriltäsi, monet salauksen haltijat tietävät, että sekoituspalvelut rajoittuvat vain Bitcoineihin. No, BitMix.Biz on sisältänyt useita muita kryptoja, kuten Dash ja Litecoin. Sisäisten lähteiden mukaan suunnitelmia on lisätä lisää kolikoita, jotka varmistavat, että jokainen salakirjoittaja mahtuu.

Monikielinen foorumi

BitMix on käytettävissä melkein kaikkialta maailmasta. Maailmanlaajuisen saavutettavuuden lisäksi foorumi tukee myös useita pääkieliä, kuten englantia, saksaa, kiina, hollanti, korea, portugali, venäjä, indonesia, puola ja hindi. 

Välitön siirto

Jotta käyttäjän digitaalinen omaisuus voidaan siirtää vastaavaan osoitteeseen, pikalähetysviesti on ainoa toimitettavan tiedon yksityiskohdat, ja käyttäjän kolikot siirretään heidän osoitteeseensa välittömästi. Huomaa, että BitMix pitää helposti sekoitettuja kolikoita varannossaan. 

Joten kun napsautat vahvistusviestiä, saat kolikkosi heti, täydellä määrällä ja tietysti täysin nimettömänä.

Takuukirje

BitMix tekee salaustapahtumia täysin nimettöminä ja paljon turvallisina. Ottaen huomioon, että kaikki digitaalisen omaisuuden haltijat eivät voi olla tekniikan taitavia, mistä he tietäisivät, että heidän tapahtumansa ovat todella oikeansuuntaisia?

No, BitMix on jo keksinyt ratkaisun. Kun lähetät kolikkosi alustalle, saat heti osoitteen tai yksinkertaisesti sijainnin, johon bitcoinisi lähetetään. Alustan palvelin allekirjoittaa vahvistuksen digitaalisesti aitouden merkkinä.

Mukautetun maksun asettaminen

Oletko koskaan miettinyt, kuinka hyökkääjät pääsevät ohi lompakon haltijoiden määrittelemän monimutkaisen suojauksen ja varastavat digitaalista omaisuutta? Ehkä sinun on kiinnitettävä siihen huomiota. Hyökkääjät voivat käyttää salausta omistajan saldoa käyttämällä julkista pääkirjaa, joka ylläpitää kaikkia kryptovaluuttatapahtumia, analysaattoreiden avulla.. 

Voit lyödä vetoa siitä, että kun jollakin on tällaista tietoa, varastaminen sinulta on vain ajan kysymys. Mutta BitMix.Bizin ansiosta voit asettaa mukautetun maksun, joka normaalisti vaihtelee välillä 0,4% – 4%. Tämä tekee tapahtumasta melko vaikea jäljittää.

Alusta tukee satunnaistettua vaihtoehtoa

Satunnaistettu vaihtoehto on vain ylimääräinen suojaustaso, jonka alusta on integroinut varmistaakseen, että pääsy käyttäjien tapahtumiin on täysin varma. Tämän toiminnon avulla käyttäjät voivat vastaanottaa vähintään kaksi tapahtumaa jokaisesta lähtöosoitteesta.

Tämän ominaisuuden vuoksi jokaisen, joka yrittää analysoida lohkoketjua, on vaikea jäljittää tällaista tapahtumaa. Jotta tämä toiminto toimisi, sinun on saavutettava mahdollisimman vähän maksuja osoitteeseesi alla ilmoitetulla tavalla.

  • Bitcoin- 0.1BTC
  • Viiva – 1,0 VIIVA
  • Litecoin – 1,0 LTC

Koodi aikaisempien kolikoiden lukitsemiseksi.

Alusta ottaa tietoturvan ja tapahtumien nimettömyyden niin vakavasti, että he ovat alustaneet koodin, jonka asiakkaille annetaan jokaisen täydellisen tapahtuman jälkeen. Tämä koodi varmistaa, että BitMix ei jaa samaa määrää kolikoita myöhemmissä tapahtumissa. Tämä varmistaa, että hyökkääjä, joka yrittää analysoida estoketjua, ei koskaan onnistu jäljittämään tällaisten tapahtumien kohdetta.

Kuinka BitMix-kumppaniohjelma hyödyttää sinua?

BitMixillä on jännittävä kumppaniohjelma joka on suunniteltu yksinomaan uskollisten asiakkaidensa palkitsemiseksi. Kuinka kuulostaa maksettavalta jokaisesta kutsuneiden käyttäjien suorittamasta tapahtumasta? 

Sinun tarvitsee vain jakaa viittauslinkkisi kaikkiin yhteyksiisi joko sosiaalisen verkostoitumisen alustoilla tai kollegoilla. Jokaisesta BTC-sekoituksesta, jonka he suorittavat alustan kautta, saat maksun. Kuvittele nyt, kuinka paljon voit ansaita, jos 100 yhteystasi käy kauppaa alustan kautta. Sinun täytyy kokeilla sitä, ohjelma on todellinen saalis.

Johtopäätös

Vaikka alkuperäinen syy kryptovaluuttojen luomiseen oli kiertää hallituksen tai keskuspankkien asettamat rahaesteet, sinun on pitänyt huomata, että tämä on osoittautunut vaikeammaksi tehtäväksi kuin mitä kuvitellaan. 

BitMixin kaltaisten alustojen tarjoamilla Bitcoin-palveluilla on kuitenkin mahdollista saavuttaa bitcoinin alkuperäinen tarkoitus, joka perustuu täydelliseen nimettömyyteen ja turvallisuuteen. Tällaiset palvelut kannustavat maailmantaloutta kasvamaan nopeammin kuin mikään fiat-valuutta voi saavuttaa vuosikymmeninä. Jos haluat tietää lisää, voit viitata UKK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me