Nominex: Vielä yksi IEO, vai vallankumouksellinen rahakkeiden jakelumalli?

Sanoin vain lapsilleni, että olen vanhempi kuin Google, ja heidän mielestään olen tosissani. ” Tämä vitsi tunnetusta El Arroyo Signs -sarjasta tulee aivan luonnollisesti aloittajana keskusteluillemme ICO: ista, IEO: ista ja muista merkkipaikoista tai jakaumat. Isoisän täytyy vain mukautua keinutuoliinsa, ja olemme poissa …

Joillakin teistä voi olla vaikea uskoa, mutta Ethereum, kryptovaluutta, jonka me kaikki tunnemme yhtenä digitaalisen maailman kulmakivistä ja suosituimmaksi ympäristöksi älykkäisiin sopimuksiin perustuviin ratkaisuihin, oli itse ICO jossain vaiheessa. Sen kehittäminen rahoitettiin julkisella yleisömyynnillä vuoden 2014 puolivälissä, ja osallistujat ostivat Bitcoinsin kanssa.

Yhden ETH-tunnuksen hinta tuolloin oli 0,311 dollaria ja Bitcoin oli välillä 600-800 dollaria. Voit tehdä matematiikan: fiat valuuttakurssin mukaan, tämä sijoitus osoittautui historianvalmistuksen suurimmaksi tuotoksi, joka on lähes 1000x jopa nykyisellä laskuhinnalla, ja jopa BTC-nimellisarvot näyttävät silti jonkin verran noin 4x, jättäen vuoden 2017 hype huiput, kun luvut olivat kuusi kertaa suuremmat.

Tämä yksinkertainen kuva osoittaa, että uuteen kryptovaluuttaan ostaminen ei ole muuta kuin järkevää, sinun on vain valittava tunnuksesi älykkäästi. Kuinka voimme määritellä älykkäät ja erottaa hyvät ideat huonoista? No, se kaikki tulee tunnuksen ja projektin taustalla olevasta perusideasta ja uusien ja lupaavien käsitteiden tutkimisesta. Uskallan uskoa, että Nominex-sijoitus on esimerkki jostakin todella hyvästä, anna minun selittää miksi.

Nominex-tunnus

MNX-tunnusten jakelu, josta puhumme, on alkanut 22. huhtikuuta. NMX, lyhyesti sanottuna, on Nominex-pörssin käyttämä natiivi merkki, joka, toisin kuin monet kryptovaluutta-projektit, on kaukana alkuvaiheensa (idea tai MVP). Vaihto on ollut vauhdissa jo pitkään, ja se on jo saanut asiakkailta vahvaa kiinnostusta rekisteröintinumeroiden perusteella.

Pelkästään tämä tosiasia ei kuitenkaan soi niin monta kelloa: toimivia salauksenvaihtoja on yli 200. Voit kyseenalaistaa heidän raportoidut volyyminsa, mutta perustoimintatekniikka on olemassa, ja kilpailu tavallisessa vaniljakaupassa näyttää kohtuullisen vahvalta. Mikä on todella uutta täällä Nominexin kanssa, on konsepti.

Nominex on todellakin seuraava askel vaihdon kehityksessä sen ennennäkemättömän kumppaniohjelman ansiosta, jolla on rajoittamaton määrä lähetystasoja ansaita bonuksia. Ja ohjelma on jotain, joka saa päät saavuttamaan – käytännössä NMX-tunnusten jakelu on enemmän polttoainetta ohjelmalle kuin kehityksen varainhankintakampanja.

DCO selitti yksinkertaisella tavalla

ICO: n historialliset tilastot näyttävät riittävän epätyydyttäviltä: vuosi 2018 tutkimus osoittaa, että 81 prosenttia kaikista sijoitteluista muuttui huijaukseksi tai ei tuottanut havaittavia tuloksia. Siksi kriisin jälkeinen kryptovaluuttateollisuus on siirtynyt IEO: iin, ja niistä tuli yhä tärkeämpiä ja merkityksellisempiä vuonna 2019. Turvallisuuden ja turvallisuuden lisääntyessä IEO-projektit olivat yksiselitteisesti paras vaihtoehto nopeasti kasvavan tietoverkkorikollisuuden aikana ja ennätysmäärä vaihtoja hakata. Ajan myötä kävi kuitenkin ilmi, että hienostuneet uhkat vaativat hienostuneita ratkaisuja. 

Suurin osa markkinoiden rahakkeista on hyödyllisyys, kuten a tutkimus arvostetun Stanfordin lakikoulu. Ja siellä pääkysymykset tulevat esiin: (a) mikä on tietyn tunnuksen hyöty sinänsä, (b) onko käyttäjiä tuottamaan kysyntää tunnuksille (ts. Käyttämään sitä) ja (c) millaista myyntipaineesta tulee merkki, kun se on tullut markkinoille? 

Nominex toteuttaa omaa hybridijärjestelmäänsä nimeltä DCO (In-Demand Coin Offering), joka yhdistää edellisten järjestelmien parhaat puolet. Hybridijärjestelmä tarkoittaa, että joitain rahakkeita myydään ja jotkut jaetaan käyttäjien kesken. Tämä on tärkeää, koska aktiivisten käyttäjien (tunnuksenhaltijoiden) ansiosta, kun tunniste saapuu pörssiin, se ei todennäköisesti koe hinnanlaskua, koska sillä on todellinen hyöty ja sitä käytetään jo.

Joten se ei ole toinen “rahat merkkiin” -jakelutapahtuma. Päinvastoin, suurin osa rahakkeista päättyy niiden käsiin, jotka odottavat pitävänsä niitä tai käyttävänsä niitä sen sijaan, että pudottaisivat spekulatiiviseen nousuun. Tämän lisäksi jakelu on jaettu seitsemään vaiheeseen, jotka kestävät yhteensä vuoden, mikä tekee siitä melko samanlaisen kuin malli- EOS juoksi onnistuneesti.

Pidän itse DCO: n ideasta: ensinnäkin uusi hieno lyhenne, hahaha. Ja tiedät, sillä ei ole väliä mitä etiketti laitat siihen, jos asia toimii. Nominex-sijoitus voi todellakin olla trendin alku tällaisille.

Mikä tekee Nominexistä erottuvan 

Taistelen tehdäkseni kokonaan uuden tarinan tästä luvusta, koska Nominexin tekemä ehdotus näyttää poikkeuksellisen hyvältä. Ryhmä esitti paradigman muuttamisen idean, jota he kutsuivat “kaupankäynniksi”. Pohjimmiltaan tämä “viihteen” ja “kaupankäynnin” sekoitus on itsestään selvä: uuden pörssisukupolven on tarjottava jotain enemmän kuin tavalliset BTC-token-kaupankäyntiparit. Asiakkaat haluavat pitää hauskaa, sitoutua ja nähdä pelielementin. Myös yhteisön kannustimet ovat tärkeitä.

Ja Nominex teki kotitehtävistään todella ylivertaisen laadun tältä osin. Heillä on ennennäkemätön viiteohjelma, jonka toiminnot maksavat jopa 50000 dollaria viikossa. Ohjelma on ainutlaatuinen salausteollisuudelle, se on binaarinen puurakenne, jolla ei yksinkertaisesti ole rajoituksia osallistujien tasojen määrälle. Vaikka kilpailu tarjoaa rajoitettuja tasoja, Nominex ei rajoita käyttäjien tuloja.

Vain luetellaksesi muita etuja ja ominaisuuksia, jotka tuovat esiin: palkkioiden alentaminen NMX-tunnusten käytön kautta, alennuspaketit aktiivisille kauppiaille, tämän lisäksi päivittäiset turnaukset, joissa on oikean rahan maksuja, joiden avulla kukin kauppias voi aloittaa 10 000 dollarilla, joukkueen aktiviteetit ja tulokset viiteohjelmassa , ja niin edelleen.

Mikä muu saa tämän näyttämään vakaalta

En häiritse sinua suurella jibber-jabberillä. Tässä on tarkistuslista asioista, jotka tekevät token-ostajista epäilyttäviä tarkistaessaan mitään token-tarjousta tai -jakelua:

  • MVP paikallaan: Nominex on kaukana tästä vaiheesta, vaihto on käynnissä
  • Lisämerkkejä rahakkeista: ei mitään, liikkeeseenlasku on rajoitettu 200 000 000 yksikköön, ei lyömistä
  • polttava: pörssi aikoo ostaa takaisin rahakkeita neljännesvuosittain käyttäen siihen jopa 20% voitoistaan, ja se toimi hyvin Binancelle, kuten tiedämme sen
  • merkkijakelusuhteet: vain 50% menee markkinoille, mikä vähentää painetta
  • joukkueiden kohdentaminen: poikkeuksellisen kohtalainen, vain 10% menee ansaintasuunnitelmaan (selvästi alle sen, mitä tapasimme useimmissa ahneissa projekteissa)
  • lukitus: kolmen vuoden ansaintisuunnitelma, jossa 25% vapautetaan vuosittain, jälleen kerran, mikä vastaa alan korkeimpia vaatimuksia

Joten lyhyesti sanottuna, se ei ole jotain uutta, kun tuoreet kasvot markkinoilla tuottavat jotain todella katsomisen arvoista. Projekti ei näytä huijaukselta, ja minusta se on epätodennäköistä. Joten pidetään silmällä Nominexia ja katsotaan, miten se menee DCO: n ja kaikkien viittaustoimintojen kanssa, mitä tuotteelle tapahtuu ja aikovatko he potkaista BNB: n valtaistuimelta. Sillä välin haluaisin vain käydä kauppaa siellä testata alustaa ja ansaita merkkipalkintoja, niin sinun pitäisi!

Tämä on maksettu virka. Tee oma tutkimuksesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me