Muzika ICO -katsaus ja täydellinen analyysi

Yleiskatsaus

Musiikkiteollisuus kasvaa nopeasti, kun digitaalisen musiikin maailmanlaajuinen liikevaihdon kasvu on 17,7%. Ottaen huomioon, miten digitaalinen musiikkiteollisuus kehittyy ja tulee kehittymään, tämä uusi ICO on tulossa markkinoille potentiaalisesti. Luomalla uuden digitaalisen musiikin ekosysteemin siirtymällä kohti hajauttamista Muzika aikoo ottaa nykyisten välittäjien roolin ja toteuttaa oikeudenmukaisen jakelurakenteen. Joten, sukelkaamme suoraan Muzika ICO: n tietämään kaikki sen arvot!

Muzika: Blockchain integroitu digitaaliseen musiikkiin

Muzika astuu salausmaailmaan vastaamaan haasteeseen, jonka mukaan muusikot ja fanit ovat todellisen arvon luojia nykypäivän musiikkiteollisuudessa, mutta heitä ei palkita kunnolla heidän arvonmuodostuksestaan.

Tässä maailmassa, jossa muusikot eivät saa maksujaan ja fanit ovat “kyyhkysenkuluttajia kuluttajina”, kun välittäjät käyttävät voittoja, Muzika pyrkii tuomaan innovaatioita digitaalisen musiikkiteollisuuden arvoketjuun.

Suunnitelmana on “uudistaa, kuinka alan eri toimijat luovat ja tarttuvat arvoon”. Palkinnot palautetaan niille, jotka luovat arvon ja palauttavat digitaalisen piratismista menetetyn osuuden blockchain-tekniikan avulla.

Arviointiaika!!

 • Yksityiskohtainen & datalähtöinen valkopaperi

Muzika tarjoaa yksityiskohtaiset ja selkeät tiedot selittävän paperinsa kautta. Ammattimainen tunnelma tähän asiakirjaan tarjoaa edelleen yksityiskohtaisen tutkimuksen musiikkiteollisuudesta, sen arvosta ja kasvusta. Myös blockchain-tekniikan tekniset näkökohdat käsitellään helposti, samalla kun tosiasiat esitetään tiedoilla ja kaavioilla.

Muzika Studio v0.1.0: n ohjelmistoesittely on asetettu yleisön saataville ladattavaksi eri laitteille. Mac, Windows ja Linux.

 • Vahva joukkueen profiili

Muzika-tiimin alku on hyvä, koska sen perustajat ovat yksi nuorimmista ja menestyneimmistä yrittäjistä. Keskimäärin 22-vuotiaat, heille kaikille myönnettiin Forbes 30 Under 30 Asia 2018.

Inseo Chung- Perustaja ja toimitusjohtaja: Chung on sarjayrittäjä, jolla on kokemusta sekä musiikki- että blockchain-maailmasta. Ammattimainen pianisti, hän voitti 2. sija kansallisessa opiskelijamusiikkikilpailussa. Hän on myös ollut yksi aikaisimmista Ethereumin kaivostyöläisistä Koreassa.

Sangmin Heo- Perustaja ja teknologiajohtaja: Heo on suorittanut tietojenkäsittelytieteen tutkinnon myös globaalina finalistina Intelin tiede- ja tekniikan messuilla. Sen lisäksi, että hänellä on asiaankuuluva tekninen kokemus, hän on ollut ainoa ”The Bamboo Network” -kehittäjä.

Jangwon Lee- Perustaja ja COO: Lee on myös perustanut Shadal Inc.:n ja Youthglobe Korean, samalla kun hän on kolmikielinen yrittäjä, jolla on maailmanlaajuisia verkostoja. Hänellä on tutkinto liiketaloudesta Soulin kansallisyliopistossa.

Yhtiö on listannut 12 osastopäällikköään, jotka liittyvät blockchainiin, liiketoiminnan kehittämiseen, UX-suunnitteluun, markkinointiin, kehittäjään, musiikinhallintaan, tutkimukseen ja vaatimustenmukaisuuteen.

Sijoittajat & yhteistyökumppanit: NEO Global Capital, Ontology, BlackHorse, Everest Ventures, 256 Ventures, V3 Ventures, Ulysses Capital, Vestigium ja Divergence Digital Currency (DDC) -rahasto.

 • Liiketoimintamalli: MZK- apuohjelman tunnus

Muzikaa tukee jo perustettu Mapiacompany -alusta, jolla on noin 2 miljoonaa aktiivista käyttäjää, jotka kattavat yli 150 maata tilaajien ja taiteilijoiden suhteen yli 30 maasta. Nyt luodakseen uskollisen ja kannustetun yhteisön, yritys kulkee blockchain-reittiä.

Muzika-kolikko (MZK) on luotu innoittamana suositusta Steemit-projektin yhteisöstä. Ainoa vaihtoväline Muzika-ekosysteemissä, se suorittaa neljä toimintoa, nimittäin. yhteisön rakentaminen, kaupallisten tuotteiden ja palvelujen kauppatavat, sponsorointimahdollisuudet ja yhteisöohjelmat.

MZK: n saamiseksi on kolme vaihtoehtoa, nimittäin osallistuminen ICO: han, kryptovaluutan vaihto ja kanta-asiakaspisteet.

 • Taustatekniikka: Ontologiaan perustuva Blockchain

Muzika hyödyntää Ontology-alustaa rakentaakseen hajautetun projektinsa. Keskitytään avoimuuteen ja turvallisuuteen, Ontology-alustan valinta toimii hienosti projektille. Älykkäiden sopimusten osalta joukkue yrittää ensin ymmärtää toiminnallisuuden ja toteutusmenettelyn.

 • Salausmyynnin joustavuus

Projekti on perustettu Singaporeen, kun taas Muzikan takana oleva yritys on korealainen, jolla ei ole vain digitaalisen tekniikan kärkeä, mutta Korean musiikkimarkkinat ovat myös liikevaihdoltaan maailman kymmenennet.

Noin 12 neuvonantajaa on lueteltu verkkosivustollaan, ja se on käsitellyt kaikki seikat. Nimillä kuten Michael Cho – Kakaon johtaja, JoonKee Hong – Kakao Bankin johtaja, Yoonwoo Lee – (EX) toimitusjohtaja & Samsung Electronicsin varapuheenjohtaja ja Stella Kung – QTUM: n CMO monien muiden joukossa, Muzika on luonut hyvän luettelon neuvonantajista.

Tunnuksen jakelu

Yhdestä miljardista MZK-rahakkeesta 20,5 prosenttia eli 205 000 000 merkkiä on myynnissä. Merkkien pääosa eli 40 prosenttia on varattu palkkioekosysteemille. Kumppanuus ja tiimi saavat molemmat 10 prosenttia MZK-rahakkeista. Noin 14,5 prosenttia menee varantoon, kun taas 5 prosenttia on neuvonantajille.

 • Yhteisön hyväksyntä

Yritys tarjoaa hyvän tavoittamisen potentiaalisille sijoittajilleen Redditin, Facebookin, Twitterin, Mediumin ja GitHubin kautta. Kiinan sähke-kanavalla on yli 280 jäsentä, kun taas englanninkielisessä versiossa on noin 2160 jäsentä ja Korean versiossa yli 1480 jäsentä.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

 • Hanke esittelee toimivan ja toteuttamiskelpoisen etenemissuunnitelman, jolla on merkittäviä kehityslisäyksiä alustalle joka neljännes. Ensimmäisestä vuosineljänneksestä 2017 lähtien projekti aikoo nyt myydä merkkimyynnin.
 • Vaihtolistat, testnet ja sitten alustan mainnet-käynnistys ovat projektin tulevaisuuden tavoitteita.

Huomautus sijoittajille

Ajatus mullistaa miljardin dollarin musiikkiteollisuus ja kohdistaa sen kipupisteisiin, projekti on hyvässä alussa. Se etenee edelleen vahvan ja kokeneen tiimin kanssa tarjoten yleisölle ohjelmistodemo. Lisäksi tiimi on esittänyt hyvin laaditun ja toteutettavissa olevan etenemissuunnitelman, joka edustaa asteittaista kasvua.

Keskeinen huomionarvoinen asia on Muzikan takana 2 miljoonan käyttäjän foorumi, joka hyödyntää blockchain-tekniikan hajautettua luonnetta.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Whitepaper – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Liiketoimintamalli – ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – sisällyttäminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me