CoTrader ICO -katsaus, luokitus ja täydellinen analyysi

Yleiskatsaus

Sijoittaminen on yksi suurimmista kryptovaluuttamarkkinoiden tekijöistä tällä hetkellä. Mutta koska siellä on niin paljon vaihtoehtoja ja turvallisuusriski, se voi olla pelottava tehtävä. Uusi ICO, CoTrader on tulossa markkinoille, jotta voisimme demokratisoida 85 biljoonan dollarin globaalin sijoitusrahastoteollisuuden blockchainilla. Tämän blockchain-alustan avulla käyttäjät voivat hallita sijoituksiaan avoimesti, osoittamalla rahaston aikaisemmat sijoitetun pääoman tuotot (ROI) ja hallitsemalla varoja.

CoTrader: Sijoitusrahastojen Uber

Tämä älykäs rahastoalusta on maailman ensimmäinen toimiva blockchain-sijoitusrahastojen markkinapaikka, joka demokratisoi 85 biljoonan dollarin globaalin rahastoteollisuuden. Ajatuksella antaa ihmisille vaikutusmahdollisuus se antaa kenellekään mahdollisuuden tulla rahastonhoitajaksi ja liittyä näihin salausrahastoihin.

CoTrader on protokolla, joka tukee kryptovaluuttoja, ICO-osakkeita, johdannaisia ​​ja shortseja kaikkien muiden vaihdettavissa olevien omaisuuserien joukossa escrow-pörssinsä kautta. Sen avoimet älykkäät rahastot antavat ihmisille mahdollisuuden tarkistaa kauppiaiden saavutukset ja palkkiot.

Lisäksi patentoitava anonyymien rahastojen protokolla todistaa edelleen rahastonhoitajien sijoitetun pääoman tuottoprosentin paljastamatta kuitenkaan heidän kaupankäyntistrategioitaan.

 • Yksityiskohtainen valkopaperi

CoTrader tarjoaa selkeää tietoa tarkan valkoisen paperinsa kautta. Tämän asiakirjan yksinkertaisella ja selkeällä tuntemuksella on helppo kaapata projektin eri puolet.

Valkoisessa kirjassa annetaan lisäksi tietoja kerättyjen varojen budjetoinnista, kun 25 prosenttia varoista menee kehitykseen ja markkinointiin. Hallinto, kannustimet ja lakiosasto saavat kukin 10 prosenttia. Loput 20 prosenttia menee Join Venturesille.

Lupaavin osa on MVP, joka on jo saatavilla ja tukee kryptovaluuttoja. MVP on läsnä Ethereumissa osoitteessa testnet.cotrader.com ja mainnetissä osoitteessa mainnet.cotrader.com.

 • Global Team -profiili

18 hengen tiimi yhdessä perustajan kanssa kattaa osiot, kuten Blockchain-kehittäjä, R&D, konsultti, tiedottaminen, yhteisö, markkinointi mm.

Gary Bernstein – Perustaja ja toimitusjohtaja. Pysyessä mukana lohkoketjussa vuodesta 2011, CoTraderin kanssa Gary toi maailman ensimmäisen toimivan lähetysjärjestelmän lohkoketjuun. Sarjayrittäjä, hänen ammatillinen taustansa on teknisissä ja johtajissa. Koulutuksen osalta se on tietojenkäsittelytiede Kalifornian yliopistosta Santa Barbarasta.

Eliezer Steinbock – Johtaja, johtajana Draft Fantasy toimitusjohtajana ja Ethereum-pohjainen CryptoFighter.io, keräilypeli, Steinbockilla on aikaisempaa kokemusta sekä yrittäjänä että blockchain-kehittäjänä. Tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinnolla ja matematiikan sivuaineella hän toimi kehittäjänä myös Israelin puolustusvoimissa..

Tiimiä tarkasteltaessa voidaan sanoa, että yrityksen painopiste on tällä hetkellä yhteisö- ja konsultointiosastoilla.

 • Liiketoimintamalli: COT Token

CoTraderin liiketoimintamalli sisältää sijoitustoiminnan voittojen tuotot, prosenttimäärän elinkeinonharjoittajan suoritusmaksusta ja pienistä palkkioista, kuten CoTrader DEX -kaupoista.

Kun on kyse CoTrader (COT) -merkeistä, niitä vaaditaan kaupankäyntistrategioiden piilottamiseksi. Voidaan sijoittaa myös älykkääseen rahastoon tallettamalla COT-rahakkeita rahastoon. Lisäksi ne voidaan ostaa takaisin voitolla.

 • Taustatekniikka: Mainnet käynnistetty

CoTrader on jo käynnistänyt verkkopalvelunsa ja toimii omalla alustallaan. CoTrader-alustan ytimessä olevat älykkäät rahastot ovat kuitenkin Ethereumin älykäs sopimus, jolla on sijoittajia, rahastonhoitajia ja osakkeita, joilla voidaan käydä kauppaa. Nämä älykkäät rahastot toteuttavat ERC20-tunnuskäyttöliittymän, mikä tarkoittaa edelleen, että älykkäiden rahastojen osakkeilla voidaan käydä kauppaa ERC20-rahakkeiden kaltaisissa pörsseissä.

 • Salausmyynnin joustavuus

Projekti tarjoaa bonuksia ja vaatii osallistujia toimittamaan KYC-asiakirjansa laillisuustoimenpiteiden täyttämiseksi. Maista, jotka eivät kuulu myyntiin, ovat Yhdysvallat, Pohjois-Korea ja Iran.

Tunnuksen jakelu

Yhtiön verkkosivusto tarjoaa selkeän kuvan rahakkeiden jakelusta, sillä yli 20 miljoonasta COT-tunnuksesta (alkutunnusten toimitus) yli puolet eli 65 prosenttia on tarkoitettu käyttäjien hankkimiseen. 20 prosenttia näistä rahakkeista on tarkoitettu toimiin, joiden ansaintajakso on 4 vuotta. Joukkue saa 10 prosenttia rahakkeista neljän vuoden ansaintajaksolla, kun taas loput 5 prosenttia kattaa ilman ja palkkion muiden ohjelmien joukossa.

Miljoonan dollarin kovalla korkilla, joka on 5k ETH, kun taas crowdsale-hinta on 1 ETH = 1 400 000 COT.

Hajautetun vaihdon avulla CoTrader keskittyy tarjoamaan turvallisuusetua käyttäjilleen. Alustaan ​​on jo integroitu Kyber ja Bancor, molemmat hajautetut vaihdot, ja se sisältää edelleen vain DEX-vaihdot käyttäjien täyden turvallisuuden varmistamiseksi..

Lisäksi, jotta voidaan tarjota laajennettu vakuus, päätili kaikkien kaupattavien vaihtoehtojen säilyttämiseksi, kun taas onchain-escrow-älykäs sopimus voi tallentaa velkaa ja sijoittajia.

 • Yhteisön hyväksyminen

Projektiryhmä on varsin aktiivinen ja innostunut projektistaan, ja se on saatavana useilla sosiaalisilla alustoilla tavoittamaan laajan yleisönsä. LinkedInistä, Twitteristä, Mediumista, Youtubesta Redditiin, TelegramFacebookiin ja GitHubiin. CoTraderilla on laaja läsnäolo sosiaalisilla alustoilla, mikä käy ilmi siitä, että sillä on yli 70 000 jäsentä Telegramissa, yli 45 000 seuraajaa Twitterissä, noin 21 000 tilaajaa Redditissä, 30 600 tilaajaa YouTubessa ja 40 000 seuraajaa Facebookissa, keskitytään yhteisöön on varmasti kannattavaa yritykselle.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Tällä hetkellä yritys on jakanut etenemissuunnitelmassaan vain tärkeimmät vaiheet. He aloittivat juuri ennen mainnetin käynnistämistä tammi-kesäkuussa 2018 siirtymällä mainnetin jälkeiseen vaiheeseen. Tämän vuoden kesäkuussa CoTrader aloitti Mainnetin etenemisen Goto-markkinoille.

Tällä hetkellä projekti on väkijoukkovaiheessa, kun taas ensi kuussa he tukevat enemmän DEX-laitteita.

Huomautus sijoittajille

CoTraderilla on hyvä alku vankalla idealla. Yhtiö on suunnattu suurille markkinoille, ja sillä on valtava yleisö. Käynnistämällä MVP: n ja jo siirtymällä mainnetiin, se on ottanut progressiivisia askelia. Hankkeen etenemissuunnitelma on kuitenkin lyhytkestoinen, eikä se tarjoa pitkäaikaisia ​​mahdollisuuksia.

Projektissa keskitytään selkeisiin ja tarkkoihin sääntöihin sekä turvallisuuteen. Saatuaan suuren seuraajapohjan erilaisille sosiaalisen median alustoille se on jo herättänyt yhteisön huomion.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Whitepaper – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Liiketoimintamalli – ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – sisällyttäminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me