ENDO Protocol ICO -katsaus ja -analyysi

Yleiskatsaus

Asiakirjat, todistukset, sopimukset, tilaukset, sopimukset ja muut paperit ovat syvästi mukana elämässämme, jotka sisältävät tärkeitä henkilökohtaisia ​​ja yritystietoja. Paperi on kuitenkin herkkä materiaali, joka altistuu kulumiselle ja karkaistumiselle. ENDO Protocol ICO on tulossa markkinoille tavoitteenaan henkilötietojen ja tunnistamisen ala. Kun otetaan huomioon näiden asiakirjojen ja petosten merkitys, ENDO-protokolla on varustettu automaattisella tietojen lukemisella, asiakirjojen integroinnilla ja lohkoketjutekniikalla yksilöiden, laitosten ja yritysten suojaamiseksi petoksilta.

ENDO-protokolla: Sertifioitu tietojen varmennusprotokolla

“Blockchainin tarjoama avoimen lähdekoodin alusta yritys- ja käyttäjäsovelluksilla”

ENDO Protocol on pohjimmiltaan protokolla, jonka tarkoituksena on ratkaista monia ongelmia, jotka liittyvät varmennetun tiedon seurantaan ja salattuun datan tallentamiseen. ENDOn käsittelemät kysymykset ovat keskittäminen, todentaminen, tietojen muuttaminen, varastointiin liittyvät haitat, ekologia, valmistus ja suojaus.

Kuten tiimi on määritellyt maallikko,

“ENDO-protokolla on protokolla, joka ratkaisee varmennetun tiedonseurannan ja salatun tietojen tallennuksen ongelman. ENDO Protocol -ekosysteemin avulla organisaatiot ja käyttäjät voivat osallistua tietojen ja palvelujen vaihtoon ETokenin kautta. ”

Joukko sääntöjä, algoritmeja ja liiketoimintaprosessien logiikkaa, ENDO-protokolla säätelee verkko-yksiköiden välistä vuorovaikutusta, antaa heidän kommunikoida ja siirtää tietoja keskenään turvallisella tavalla.

 • Selittävä valkopaperi & prototyyppi

Tiimi on luonut selkeän ja täsmällisen paperin, jossa määritetään ENDO-alustan merkitys. Eri toimialojen erilaisissa käyttötapauksissa se antaa meille käsityksen siitä, mitä tästä projektista voidaan odottaa. Se ei kuitenkaan anna tietoja varojen budjetoinnista.

Prototyypin osalta projektilla on “MVP for Blockchain -alusta, joka toteuttaa ENDO-protokollaa. Haaroitettu Graphenesta, nyt päivitetään EOS: ksi ”GitHubissa. Toimivan prototyypin saaminen on iso piste tämän projektin hyväksi.

Endo ICO

 • Joukkueen profiili

LOPETA Protokollalla on suuri joukkue, johon kuuluu 72 henkilöä eri aloilta, mukaan lukien yhteisö, investoinnit, henkilöstöhallinto, järjestelmäarkkitehti, oikeudellinen tuki, UX / UI-suunnittelija, liiketoiminnan kehittäminen, liiketoiminta-analyytikko, taustakehittäjä, digitaalinen mainonta, puhuja, kameramies, projektinhallinta sijoittajasuhteet.

Yan Palmachinskiy – Perustaja ja toimitusjohtaja Yan on IT-teknologiayrittäjä ja kansainvälisen IT-yrityksen perustaja yhdessä tekoälyä käyttävien SAAS-palveluiden kanssa.

Vladislav Utushkin – YMJ, jolla on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnista, konsultoinnista ja analytiikasta, Vladislav on onnistuneesti sulkenut 12 000 000 dollaria merkkikauppa joukkueelle MARK.SPACE.

Mikhail Plyaskin – Toimitusjohtaja, taloustieteen ja johtamisen taustalla, Mikhail on perustaja yritykselle, joka yhdistää viestintäalan organisaatiot.

Kumppanuuksien osalta yritys on ilmeisesti neuvottelussa suurten laitosten kanssa, jotka se paljastaa pian.

 • Liiketoimintamalli, ET: Utility-tunnus

EToken (ET) on sisäisen alustan tunnus LOPETA Protokolla, joka on apuohjelman tunnus. Tämä on ainoa keino vaihtaa, jota voidaan käyttää tietojen tarkistamiseen ja vaihtamiseen. Lisäksi näitä tunnuksia käytetään tietojen tarkistamiseen, äänestämään protokollan kehittämisestä ja kannustamaan kehittäjiä.

Tiimi otti huomioon myös merkkiarvoon liittyvän korkean tason volatiliteetin. Tämän ongelman ratkaisemiseksi palvelun hinta sidotaan dollariin. Kuten yritys esitti,

“Kun muutat tunnuksen hintaa, jonka riippumattomat lähteet määrittelevät, yhden tunnuksen yksikköä kohti suoritettujen palvelujen määrä muuttuu. Siten merkin hinnasta riippumatta tämä ei vaikuta kielteisesti kysyntään, ja sen vahvuus alustalla kasvaa. “

 • Taustatekniikka: Ethereum-pohjainen lohkoketju

Projekti perustuu suosittuun alustaan ​​ICO: n eli Ethereumin lohkoketjun suorittamiseksi. Tulevaisuudessa ENDO Protocol integroi myös EOS-lohkoketjun, mikä tarkoittaa, että “älykkäät EOS-sopimukset ovat olemassa sovelluksina ENDO-alustalla”.

Neuvojien osalta, vaikka tiimi ei ole vielä julkaissut nimiä, verkkosivustonsa mukaan 6 neuvonantajaa ilmoitetaan pian. Lisäksi se noudattaa KYC: n menettelyjä turvallisuuden ja lainsäädännön noudattamisen varmistamiseksi.

 • Salausmyynnin joustavuus

ENDO-protokolla kuuluu Singaporen lainkäyttövaltaan, joka on salaus- ja ICO-suotuisa maa, ja on ottanut käyttöön toimenpiteitä ja määräyksiä tämän alan kasvun ajamiseksi.

Tunnuksen jakelu

Tunnuksen kokonaismäärä on 100 miljoonaa hintaan 0,375 dollaria per merkki, joka myydään myöhemmin vähittäiskaupassa 1 dollarin hinta-arvolla.

Suuri osa merkistä eli 40% käytetään merkkikaupassa. Kannustin + C-poolille jaetaan 15 prosenttia, kun taas 15 prosenttia menee likviditeettirahastoon. Tiimi ja neuvonantajat saavat vastaavasti 14 ja 12 prosenttia. Loput 4 prosenttia jaetaan, kukin 2 prosenttia palkkion ja viittauksen välillä.     

 • Yhteisön hyväksyntä

Markkinoiden osalta ENDO Protocol noudattaa laajaa lähestymistapaa, mikä käy ilmi sen saatavuudesta useilla alustoilla. Facebook, sähke, Youtube, Twitter, Reddit, Medium, Instagram, LinkedIn ja GitHub ovat sosiaalisen median kanavia, joita Endo Protocol käyttää. Yli 11 000 jäsentä Telegramilla, ENDO Protocol on saanut paljon huomiota, mikä on odotettavissa, kun otetaan huomioon, että sen CMO on markkinoinnin asiantuntija.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Etenemissuunnitelmansa mukaan projekti on vaiheessa 4, jossa se on saattanut markkinointikampanjansa päätökseen ja on valmis aloittamaan merkkikaupan ja alustan käyttöliittymän MVP-osan siitä. Selkeän etenemissuunnitelman ansiosta tänä vuonna tulossa olevat merkittävät virstanpylväät ovat alustan julkinen testnet-käynnistys ja mainnet-käynnistys yhdessä monien muiden ominaisuuksien julkaisun kanssa. Vuonna 2019 heillä on EOS-integraatio, kun taas vuonna 2020 he lähestyvät hallitusta.

Endo ICO

Huomautus sijoittajille

Tunnistaminen ja todentaminen ovat olennainen osa sekä yksilön että yrityksen elämää. Alalla on valtavia riskejä, mutta sillä ei ole toimivaa ja tehokasta ratkaisua. Kohdistamalla tämän segmentin kipupisteitä ENDO Protocol on luonut hyvän idean. Kerättyjen varojen budjetoinnista ei kuitenkaan ole tietoa, jonka olisi pitänyt olla myös ryhmän ensisijainen tavoite.

Idea yhdistettynä prototyyppiin, kokenut ja monipuolinen tiimi sekä kunnianhimoinen tiekartta antavat meille edistyksellisen ja potentiaalisen kuvan. Jäljellä on kuitenkin, kuinka tehokkaasti Endo Protocol -tiimi toteuttaa suunnitelmansa käytännössä.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyntä – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me