BitSafe ICO -katsaus ja täydellinen analyysi

Yleiskatsaus

Keskimääräiselle käyttäjälle Bitcoinia on vaikea käyttää maksujärjestelmänä ja monimutkainen tallentaa. Tämä uusi ICO on kuitenkin täällä tarjoamaan käyttäjille erilaisia ​​helppokäyttöisiä maksutapoja, jotka heille perinteisesti tuntevat. BitSafe ICO tarjoaa salauksen käyttäjille yksinkertaisen, helpon ja nopean tavan hallita rahaa ja salausportfoliota sekä maksujen lähettämistä. Sukelletaan BitSafe ICO: n tietämään, miten se saavuttaa tämän!

BitSafe: Bitcoin Bank – tekee bitcoinista helppoa

Jotta voit hallita rahaa ja hallita salaussalkkua, on otettu käyttöön Bitcoin Bank BitSafe, joka on saatavana useilla kielillä tarjoten 24/7 asiakastukea.

Rahan hallinnassa BitSafe tarjoaa edut luoda useita tilejä, perustaa yhteisiä tilejä, asettaa kuukausibudjetit ja siirtyä tilien välillä samalla kun voit tarkastella viimeisiä tapahtumia.

Mahdollisuus ostaa ja myydä kryptovaluuttoja luottokorteilla ja pankkisiirroilla sekä käydä kauppaa kryptovaluuttoilla toisiaan vastaan ​​vaihtoalustallaan antaa sinun hallita salaussalkkua BitSafessa.

BitSafe mahdollistaa lisäksi välittömät, ilmaiset ja helpot maksutapahtumat suoraveloituksilla ja toistuvilla maksuilla. Laaja valikoima vaihtoehtoja nimittäin. puhelinnumero, sähköpostiosoite, Bitcoin / salausosoite tai sosiaalisen median tilit, kuten Twitter, Facebook, YouTube, Reddit ja Telegram, voi lähettää rahaa millä tahansa tavalla ja jopa ulkomaille.

 • Asia selvä & Lyhyt valkopaperi

BitSafella on selkeä ja täsmällinen valkolehti, joka kattaa kaikki projektin yksityiskohdat menemättä yli laidan tai soittamatta markkinointi- tai visuaalisia temppuja.

Yrityksellä ei ole vielä prototyyppiä tuotteestaan, mutta se jakaa yksityiskohdat tarkentamalla, että tuote on valmis noin 80 prosenttia ja se on beetatestausvaiheessa. Lisäksi verkkosivusto ja verkkokaupan laajennukset ovat edelleen kehitysvaiheessa, kun taas suunnittelu ja käyttöliittymä muuttuvat palautteen mukaan.

Kun on kyse varojen kohdentamisesta, puolet varoista käytetään markkinointiin ja brändäykseen palvelujen mainostamiseksi ja yritysten ja käyttäjien houkuttelemiseksi edelleen. Toinen iso osa menee rekrytointiprosessiin, kun taas loput 10 prosenttia lähetetään varantoihin, jos odottamattomia tilanteita syntyy.

 • Joukkueen profiili

Dean Nolan – toimitusjohtaja, Työskennellyt Bitcoin- ja salausalalla vuodesta 2012 lähtien, hänellä on kokemusta yli 6000 BTC -sijoittajarahaston hallinnoinnista. Nolan oli myös yksi ensimmäisistä Bitcoin-vedonlyöntisivustoista BetKing.io, joka perustettiin vuonna 2013.

Verkkosivusto tai julkaisu ei anna mitään muuta tietoa projektin tiimistä. Siinä kuitenkin mainitaan, että kokeneiden kehittäjien tiimi työskentelee verkkosivustolla ja sovelluksessa yhdessä BitSafe-työkalujen kanssa. He ovat myös parhaillaan rekrytointiprosessissa useista rooleista, mukaan lukien markkinointi, tuki ja kehitys.

 • Liiketoimintamalli: BitSafe Coin (BTSC)

BitSafe Coin -sovelluksen tunnusta (BTSC) käytetään maksamaan alustan mahdolliset maksut. Nämä palkkiot voivat olla kauppiaiden palkkioita, nostomaksuja, vaihtopalkkioita sekä osto- tai myyntimaksuja.

Lisäksi kannustamalla 50 prosentin alennukseen BTSC: n käytöstä maksujen maksamiseen käyttäjät ajetaan edelleen käyttämään sen alkuperäistä tunnusta.  

BitSafe käyttää myös 40 prosenttia voitoistaan ​​ostamaan BTSC-tunnukset. Se polttaa nämä rahakkeet myöhemmin, kunnes 60 prosenttia BTSC: stä on ostanut takaisin.

Bitsafe

 • Taustatekniikka: Ethereum Blockchain

Aina suosittua ja yleisimmin käytettyä blockchain Ethereumia valitsee BitSafe, mikä tarkoittaa, että BTSC-tunnukset ovat ERC-20-tunnuksia.

 • Salausmyynnin joustavuus

Bitsafe on todennäköisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröity vain myöhemmin siirtyäksesi salaus- ja lohkoketjuystävälliselle Maltalle, joka on aina edistänyt tätä syntyvää teollisuutta ja aikoo olla salauksen ja lohkoketjujen teollisuuden keskus.

Neuvojien osalta verkkosivustolla ei ole yhtään luetteloa, mutta kuten mainittiin, BitSafe käy neuvotteluja monien ihmisten kanssa. He eivät kuitenkaan ole vielä allekirjoittaneet ketään viralliseksi neuvonantajaksi.

Tunnuksen jakelu

ERC20 BTSC -merkkien kokonaismarkkinoiden tarjonta on 100 000 000. BitSafe ICO -joukkue saa suurimman osan rahakkeista eli 60 prosenttia tai 60 miljoonaa. Yleisönmyynnissä hyväksytään Bitcoin, Ethereum ja Litecoin.

Yhtiö säilyttää 30 prosenttia koko tarjonnastaan. Loput 10 prosenttia menee neuvonantajille ja enkelisijoittajille.

Turvallisuus – Käyttäjävarojen turvallisuus on Bitsafen ensisijainen tavoite, johon se on sisältänyt kylmäsäilytyslompakot, joissa kaikki varat säilytetään, kaksivaiheinen todennus ja PIN-käyttöoikeus BitSafe-sovelluksen käytön lukitsemiseksi sekä piilotetut tilit. Lisäksi toimitetaan lähetysrajojen asettaminen ja todiste vakavaraisuudesta.

Suojatut varmuuskopiot ovat myös osa BitSafen turvatoimia, mikä tarkoittaa, että jos yksittäinen osa menetetään vaaran vuoksi, käyttäjän varat voidaan silti palauttaa. Se tarjoaa myös suojan varkauksille, koska hyökkääjät eivät voi käyttää asiakasvaroja. Tällöin lompakon varmuuskopioinnin siemenet salataan ja jaetaan osiin, joissa kukin osa on tallennettu useisiin ja turvallisiin maantieteellisiin paikkoihin.

Suojaustyökalut, kuten ominaisuuksia, kuten peruutusosoitteen lisääminen sallittujen luetteloon, täydellinen tarkastus

Lokit kaikista tilien toimista, IP-osoitteiden sallittujen luettelosta ja sijaintiin perustuvat lukot tarjotaan myös pitämään tilinsä turvassa.        

 • Yhteisön hyväksyminen

Projektiryhmä on saatavana sähkeissä ja Twitterissä, joissa on yli 1500 jäsentä ja 1400 seuraajaa.

BitSafe ei ole vielä työskennellyt markkinointisuunnitelmansa parissa, jonka osalta se jatkaa markkinointistrategian toteuttamista ja mainostaa sovellusta sosiaalisessa mediassa muiden asiaankuuluvien kanavien joukossa.

 Bitsafe ICO-luokitus

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

 • Hanke esittelee toimivan ja toteutettavissa olevan etenemissuunnitelman alkaen ICO: sta. Tällä hetkellä ICO: n aloitus- ja beetatestausvaiheessa ensi vuonna käynnistetään BitSafe-verkkosivusto ja mobiilisovellus, vaihtoalusta sekä sitten sijoitus- ja lainapalvelut.

Huomautus sijoittajille

BitSafe on tulossa markkinoille sovelluksella, jonka avulla käyttäjät voivat hallita salausportfolionsa lisäksi myös käydä kauppaa niiden vaihtoalustalla. Lisäksi se mahdollistaa edelleen välittömät ja melkein ilmaiset maksutapahtumat ja ulkomailla suoritettavat maksut. Koska tuote on beetavaiheessa ja keskittyy turvallisuuteen, projekti tuo lupauksen.

BitSafe ICO on alkuvaiheessa, kun joukko myydään. Joten projektia on pitkä tie, jossa on monia virstanpylväitä vaihdon käynnistämisen muodossa sekä sijoitus- ja lainapalvelut, jotka voivat tarjota sille etulyöntiaseman muihin nähden.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Whitepaper – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Liiketoimintamalli – ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – sisällyttäminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me